HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3381 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 05:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 17. 02:15

Vannak olyan külső merevlemez házak, amik ezzel működtek, de semmi extra. 2 gépet nem lehet vele összekötni, annó az MSInek voltak ilyen alaplapjani, amire spéci kivezetést tettek, aztán USBvel lehetett hálózatot csinálni, de hamar kihalt, bonyolult és nehéz volt. Kb. kuka kategória, de el kell tenni a polcra, mert ki tudja mikor jön ilyen vacak, amibe pont ez kell.

Na ez volt eddig a legjobb válasz a kérdésemre.Kép

Azt ugyanis eddig is láttam/tudtam, hogy A-A-s adatkábel, csak azt nem, hogy egyáltalán mire használható. Így legalább tudom, hogy egyelőre megy a talonba.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3382 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 17. 03:15

Vannak olyan külső merevlemez házak, amik ezzel működtek, de semmi extra. 2 gépet nem lehet vele összekötni, annó az MSInek voltak ilyen alaplapjani, amire spéci kivezetést tettek, aztán USBvel lehetett hálózatot csinálni, de hamar kihalt, bonyolult és nehéz volt. Kb. kuka kategória, de el kell tenni a polcra, mert ki tudja mikor jön ilyen vacak, amibe pont ez kell.

Bármilyen USB-s eszközhöz használható, aminek ilyen lapos csatlakozója van. Játékkormány, joystick meg a csuda tudja még mi.
... a trip back in time is all I need ...

#3383 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 15:33

Az USB noteszvinyó keretem pont ilyen USB A -> A kábellel müxik. :Đ

#3384 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 17. 09:03

Bármilyen USB-s eszközhöz használható, aminek ilyen lapos csatlakozója van. Játékkormány, joystick meg a csuda tudja még mi.

Ritka is, mint a fehér olló. De ezért írtam, tegyük fel a polcra, mert ki tudja.
Make love not Wor.

#3385 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 04. 17. 15:33

Az USB noteszvinyó keretem pont ilyen USB A -> A kábellel müxik. Kép

Mostmár akkor tudom, hogy mihez fog jó lenni hamarosan nekem ez a kábel. Kép
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3386 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Tibsó - Dátum: 2010. 04. 16. 12:48

Telcontar!
Változott a jövő heti programom, sajnos a szerda kiesett, helyette viszont jó a kedd is.
Kedd vs. csütörtök?

Kedd. :) Ha netán későn olvasnád, akkor csütörtök.

#3387 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 18:50

Nagy a csönd. Azért a gépek készülgetnek, most éppen annyian vannak készen, mint a gonoszok. Monitor sajna nincs mindhez. Azért jelöltek kellenének rájuk.

Meg azt szerettem volna megkérdezni a nagyérdemű kiscsapattól, hogy ezután: cikk: "kihal a floppy" érdemes-e még floppymeghajtókkal terhelni a gépeket, meg a jelöltek villanyszámláját.

#3388 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 05:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 26. 18:50

Nagy a csönd. Azért a gépek készülgetnek, most éppen annyian vannak készen, mint a gonoszok. Monitor sajna nincs mindhez. Azért jelöltek kellenének rájuk.

Meg azt szerettem volna megkérdezni a nagyérdemű kiscsapattól, hogy ezután: cikk: "kihal a floppy" érdemes-e még floppymeghajtókkal terhelni a gépeket, meg a jelöltek villanyszámláját.

Jelölt az van itt a mi térségünkben éppen elég. Már a ricsi546 által átadott 4 db. P4 gépre is találtam jelöltek (azokat nem a mozgáskorlátozottak, hanem deákok kapnák), ha már az átvételi elismervényt Mi adjuk.
A monitorokkal kapcsolatban pedig ajánlom figyelmedbe ugyancsak ricsi546 felajánlását. Az Ő legutóbbi levelét lev.listán éppen a közelmúltban küldtem/továbbítottam részetekre. Sajnos én innen a távolbol szállítóeszköz híján nem tudom azokat leszállítani.

A floppy meghajtókkal kapcsolatban az a véleményem, hogy szerintem sincs már szükség rájuk, viszont, ha nincs takarólemez a házon, akkor én be szoktam tenni, csupán azért, hogy ne egy lik tátongjon a gép elején. Igaz ilyenkor sem kötöm be.

#3389 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 12:06

Sziasztok,

Koltozeskor talaltam nehany cuccot, ami ingyen elviheto:

- SMC 10/100-as PCI-os halozati kartya
- SupraExpress 56i PRO PCI fax/modem
- Celeron 300A/66 Slot 1 + alu hutoborda ventillator nelkul
- Iwill 2930C tipusu PCI-os SCSI vezerlo + driver CD
- ISA slot-os LPT kartya
- kulonbozo hosszusagu IDE es floppy kabelek.
- ABIT BH-s vagy BX-es slot 1-es alaplap

Barmelyiket szivesen felajanlom a raszoruloknak. A cuccok egyelore a vateran is fent vannak, de nem nagyon erdekel senkit, tehat ha valakit erdekel, leszedem onnan es elvihetitek.

Udv,
Tamas

Szerkesztette: GTamas 2010. 04. 27. 12:11 -kor

#3390 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 04. 27. 06:48

Jelölt az van itt a mi térségünkben éppen elég. Már a ricsi546 által átadott 4 db. P4 gépre is találtam jelöltek (azokat nem a mozgáskorlátozottak, hanem deákok kapnák), ha már az átvételi elismervényt Mi adjuk.
A monitorokkal kapcsolatban pedig ajánlom figyelmedbe ugyancsak ricsi546 felajánlását. Az Ő legutóbbi levelét lev.listán éppen a közelmúltban küldtem/továbbítottam részetekre. Sajnos én innen a távolbol szállítóeszköz híján nem tudom azokat leszállítani.

A floppy meghajtókkal kapcsolatban az a véleményem, hogy szerintem sincs már szükség rájuk, viszont, ha nincs takarólemez a házon, akkor én be szoktam tenni, csupán azért, hogy ne egy lik tátongjon a gép elején. Igaz ilyenkor sem kötöm be.

A 4 db P4-ből kettő már komplett, egy éppen itt figyel a tesztasztalon (ő már a nyolcadik gép lesz), egy meg fönt vár a sorára. :)

A monitorokkal kapcsolatban már letárgyaltuk, hogy én nem tudok betárolni akkora mennyiséget. Emlékeim szerint Jahno ígérte, hogy alkalomadtán begyűjti a felajánlást.

#3391 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: GTamas - Dátum: 2010. 04. 27. 13:06

Sziasztok,

Koltozeskor talaltam nehany cuccot, ami ingyen elviheto:

- SMC 10/100-as PCI-os halozati kartya
- SupraExpress 56i PRO PCI fax/modem
- Celeron 300A/66 Slot 1 + alu hutoborda ventillator nelkul
- Iwill 2930C tipusu PCI-os SCSI vezerlo + driver CD
- ISA slot-os LPT kartya
- kulonbozo hosszusagu IDE es floppy kabelek.
- ABIT BH-s vagy BX-es slot 1-es alaplap

Barmelyiket szivesen felajanlom a raszoruloknak. A cuccok egyelore a vateran is fent vannak, de nem nagyon erdekel senkit, tehat ha valakit erdekel, leszedem onnan es elvihetitek.

Udv,
Tamas

Szia!

Köszönjük a felajánlást! Hol, merre és mikor? :)

#3392 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 27. 18:31

A 4 db P4-ből kettő már komplett, egy éppen itt figyel a tesztasztalon (ő már a nyolcadik gép lesz), egy meg fönt vár a sorára. Kép

A monitorokkal kapcsolatban már letárgyaltuk, hogy én nem tudok betárolni akkora mennyiséget. Emlékeim szerint Jahno ígérte, hogy alkalomadtán begyűjti a felajánlást.

Amennyiben lenne valamilyen szállítási kapacitás, akár ide is jöhetnének a monitorok, mert itt van raktárterület bővel és a gépek többsége - reményeim szerint - úgyis itt kerül átadásra. Esetleg a moncsikkal együtt a már elkészült konfigok is jöhetnének, neked - ha jövöl az átadásra - kevesebbet kellene beráolni a "Mi autónkba", több szabad raktárterületed maradna addig is.

#3393 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: GTamas - Dátum: 2010. 04. 27. 12:06

A cuccok egyelore a vateran is fent vannak, de nem nagyon erdekel senkit

Azért ezek elég brutális árak! Zömét 1ft-ért szokják vinni, néha megadják a 10-et is. Rakd fel egyesével 1ft-ért, jó lesz növelni a pozitívodat! Scsi kártyát el kéne hogy vigyék, de a 3000ft-os cd (még kártyástul is)...
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3394 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 27. 19:33

Szia!

Köszönjük a felajánlást! Hol, merre és mikor? :)

Zuglo, Ors vezer tertol nem messze, az esti orakban elvileg barmelyik nap, elotte egyeztessunk. Akkor leszedjem oket ?

Szerkesztette: GTamas 2010. 04. 27. 20:32 -kor

#3395 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 04. 27. 20:53

Azért ezek elég brutális árak! Zömét 1ft-ért szokják vinni, néha megadják a 10-et is. Rakd fel egyesével 1ft-ért, jó lesz növelni a pozitívodat! Scsi kártyát el kéne hogy vigyék, de a 3000ft-os cd (még kártyástul is)...

Jovanna, meg zoldfulu vateras vagyok. :) 1-10 forintert nem szenvedek vele, annyi a feltoltesi dij, akkor inkabb odaadom nektek vagy ha nem kell kukazom az egeszet.

#3396 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: GTamas - Dátum: 2010. 04. 27. 21:28

Zuglo, Ors vezer tertol nem messze, az esti orakban elvileg barmelyik nap, elotte egyeztessunk. Akkor leszedjem oket ?

Igen, kérlek, szedd le! :) Örs nekem nagggyon jó, valamelyik hétköznap 18 óra tájt ha neked megfelel.

#3397 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 27. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 27. 19:31

Néha benézek, írjátok össze, kombi van.
Make love not Wor.

#3398 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 23:47

Szoke, allitolag hetvegen megy hozzad bekafej.
Adom a megbeszelt laser nyomit, hangkartyat, videokartyat, meg elrakatott meg valami billentyuzetet.
Ha eszedbe jut meg valami, akkor szoljal.
Holnap, holnaputan osszerakom oket, es penteken jon ertuk a nagyeszu, ha minden igaz.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#3399 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 05:13

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 27. 23:47

Szoke, allitolag hetvegen megy hozzad bekafej.
Adom a megbeszelt laser nyomit, hangkartyat, videokartyat, meg elrakatott meg valami billentyuzetet.
Ha eszedbe jut meg valami, akkor szoljal.
Holnap, holnaputan osszerakom oket, es penteken jon ertuk a nagyeszu, ha minden igaz.

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez nem jön össze. Ugyanis a "manyusz" - igaz nem engem, hanem acws collegát - éppen tegnap jelentette be, hogy Ő más területen óhajtja a szomját oltani.
Mindenesetre megírom, hogy mi kellene még, mert emlékeim szerint amikor ott volt és telefonon egyeztettünk valami ki maradt, de hogy mi az most nem jut eszembe, de neki megírtam. Majd előkeresem a levelet és küldöm neked is.
Fáradozásodat és főleg türelmedet előre is köszönöm.

#3400 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 05:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 27. 22:17

Néha benézek, írjátok össze, kombi van.

Jelenleg - tudtommal - a monitorok és a Telcontarnál készen lévő gépek léennének ide le a "ZUG"-ba, de persze van sok egyéb is a HONLAPUNKON is érdemes lenne szétnézni, mert ott is akad néhány értékes felajánlás.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.