HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3361 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:32

http://www.origo.hu/...agypapanak.html

#3362 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 04. 05. 18:32

Köszi! Bár már egy részét nem lehet kapni, de használt cuccok közt is körülnézek. Az LG KF-300 nagyon jól néz ki, de az is 26 rugó körül láttam. Most a Nokia 1xxx sorozata tűnik befutónak, mert sajna az ár is számít.
Azért szvsz szégyen, hogy egy semmittudó mobilt középkategoriás árban árulnak, csak mert nagy a billentyűzete és a kijelzőén (nem a kijelzője!) a betűk.
Tudom én, hogy tömeggyártás, meg haszon, de akkor is... Ehh...

#3363 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 20:02

Szőke mester!

Kecskemétről nem felejtkezel el ugye?
RaidX

#3364 Felhasználó inaktív   Starter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 03. 27. 22:41

Ha Budaörs is játszik, akkor 06-20-358-5472. :) Jövő héten bármikor jó, mert a nagyfiamnak tavaszi szünetje van (a kis burzsoá! :) ), át tudja venni. :respect:

Üdvözlök mindenkit a fórumon!
Örülök, hogy lecserélték a fórummotort, mert így én is kaptam értesítéseket, és így visza is tudtam jelentkezni ide. Az előző jelszóm már régóta az enyészeté...
viszont elhűlve olvasom, hogy itt néhányan 3000-es processzorokkal dobálóznak, mint értéktelen holmival... én még mindig 3 db. P166-ossal küzdök. Nem tudtam odaadni senkinek, pedig CD, kb. 1.5GB winchester, minden megvan bennük és működnek is. Mindegyikhez egér és monitor is van.
Érdekelnek ezek a gépek még valakit? Pár éve még el tudtam passzolni néhány hasonlót és én azóta is a 800-as gépemet hajtom. A WoW még megy rajta... na jó, nem sieti el, az biztos :-)
De még ennél gyengébb gépet se dobnék ki.

#3365 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Starter - Dátum: 2010. 04. 07. 00:16

Ha egyben van és műxik, akkor én sem. Szervezzük meg. Én ma beszéltem Malomossal, hogy kicsit kirámoljuk a pincét, de még mindig az esti melómmal szopolok, faszkivan. Majd nyugdíjas koromban lesz egy csomó blade kibaszva, szerintem akkor jövök :-/
Make love not Wor.

#3366 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 06:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 07. 00:20

Ha egyben van és műxik, akkor én sem. Szervezzük meg. Én ma beszéltem Malomossal, hogy kicsit kirámoljuk a pincét, de még mindig az esti melómmal szopolok, faszkivan. Majd nyugdíjas koromban lesz egy csomó blade kibaszva, szerintem akkor jövök :-/

Mielőtt kibacnád azokat a pengéket, előtte azért hadd tallózzak közöttük egy kicsit! ;) :D
... a trip back in time is all I need ...

#3367 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2010. 04. 06. 20:02

Szőke mester!

Kecskemétről nem felejtkezel el ugye?

Mester itt soha sem voltam és reményeim szerint nem is leszek soha. Kép

Egyébként észben van tartva, majd jelentkezem. már kezd tisztulni felettem a zivatarfelhő.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3368 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Starter - Dátum: 2010. 04. 07. 00:16

Üdvözlök mindenkit a fórumon!
Örülök, hogy lecserélték a fórummotort, mert így én is kaptam értesítéseket, és így visza is tudtam jelentkezni ide. Az előző jelszóm már régóta az enyészeté...
viszont elhűlve olvasom, hogy itt néhányan 3000-es processzorokkal dobálóznak, mint értéktelen holmival... én még mindig 3 db. P166-ossal küzdök. Nem tudtam odaadni senkinek, pedig CD, kb. 1.5GB winchester, minden megvan bennük és működnek is. Mindegyikhez egér és monitor is van.
Érdekelnek ezek a gépek még valakit? Pár éve még el tudtam passzolni néhány hasonlót és én azóta is a 800-as gépemet hajtom. A WoW még megy rajta... na jó, nem sieti el, az biztos :-)

Windows 9x-hez bőven elég a Pentium I-es is. XP-vel már türelem kell hozzá, meg sok memória. Linuxból meg valami régebbi disztrib. És azért az XP is már majd' 10 éves oprendszer. Szvsz kicsit túlhaladottak már a Pentium I-esek. Ami a 3000-es procikkal való dobálódzást illeti: az A64 vonal kisebb órajelű processzorai már egy éve meglepően olcsón mennek. Mostanában egy-két ezer forintokért. Alaplap már más ügy hozzájuk. Úgy tűnik, hogy a népek folyamatosan cserélik le ezeket a procikat gyorsabbra úgy, hogy közben minden mást megtartanak a gépükből.

Alternatív lehetőség a PI témához: adok alkatrészt a Pentium I-esek K6-2-esre vagy Celeronra történő felbővítéséhez. Alaplapokat, processzorokat, memóriát. Vinyókat, hogy elférjen egy XXI. századi kiadású oprendszer is, ne csak egy "ezeréves". :)

Ami a 800 MHz-es masinádat illeti: miért ne használnád? Amíg kielégíti az igényeidet, jó az. Nem érdemes azért váltani, hogy több áramot fogyasszon. ;)

#3369 Felhasználó inaktív   DaniH 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 11:52

Hali ismét!
Már majd' két hete volt egy felajánlásom, csak jelezni szeretném, hogy nem felejtettem el (ill. nem kamuztam), csak nem volt időm arra, hogy leporoljam kívül-belül (főleg belül, a személyes dokumentumok miatt).
De meg fogom csinálni hamarosan, és ismét írok.
Elnézést.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12 GCA/MU d(--) s+: a-- C++ UL P L+>++ E-- W++ N+ o-- K- w O- M- V? PS++(+++) PE++ Y-- PGP- t+ 5- X+ tv- b+ DI+++ D+++ G++ e* h+ r y++
------END GEEK CODE BLOCK------
Gigabyte GA-MA78GM-S2H | AMD X2 5400+ BE | Geil Black Dragon CL4 - 800 2x1 GB | Sapphire HD4670
Hitachi 320GB SATA2 16M | ASUS DRW-2014B1LT

#3370 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Tibsó - Dátum: 2010. 04. 05. 07:57

[...]
O.K. Írok Sipi-nek!

Válaszoltam is valamelyik nap.

#3371 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 04:48

Tisztelt Tettestársak!

Esetleg nem tudná valaki bevállalni, hogy a honlapunkon tett felajánlásokat begyüjti, mivel ott jelenleg is több működőképes masinger található, de van DDR RAM- is, melyböl mindíg hiányt szenvedünk.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3372 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 14:28

Most vettem át Sipi-től egy nagy adag klavit, két moncsit és egy csomo ezt-azt.
Köszönet értük! :respect:

Telcontar! Ha a valamelyik nap 18 körül be tudnál kunkorodni a Lurdy parkolójába, szólj. Én pénteken is csak akkor tudnék odaérni, viszont hétfő-kedd húzós napom, akkor csak sokkal-sokkal később... :-(

#3373 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Tibsó - Dátum: 2010. 04. 14. 15:28

Most vettem át Sipi-től egy nagy adag klavit, két moncsit és egy csomo ezt-azt.
Köszönet értük! :respect:

Telcontar! Ha a valamelyik nap 18 körül be tudnál kunkorodni a Lurdy parkolójába, szólj. Én pénteken is csak akkor tudnék odaérni, viszont hétfő-kedd húzós napom, akkor csak sokkal-sokkal később... :-(

Pénteken inkább körbemegyek az M0-áson. :) Tegyük el jövő hétre, ha hétfő/kedd nem játszik, akkor szerdára.

#3374 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 04:11

Szerda előjegyezve. :-)

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 14. 19:05

Pénteken inkább körbemegyek az M0-áson. :) Tegyük el jövő hétre, ha hétfő/kedd nem játszik, akkor szerdára.

#3375 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 07:15

HELP!

USB-s hosszabító kábel keresés közben találtam egy olyan kábelt amelynek mindkét végén dugó van, tehát mindkét vége az USB aljzatba dugható, a hosszabítónál ugye az egyik vége az aljzat.

Ez a mindkét végén dugós kábel vajon mire használható?

Aki tudja kérem sziveskedjen már nekem elmagyarázni, akár E-mailban is, de nagyon dedós alapossággal, hogy az én szintemen is megérthető legyen.

Előre is köszönöm.

#3376 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 07:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 04. 16. 08:15

HELP!

USB-s hosszabító kábel keresés közben találtam egy olyan kábelt amelynek mindkét végén dugó van, tehát mindkét vége az USB aljzatba dugható, a hosszabítónál ugye az egyik vége az aljzat.

Ez a mindkét végén dugós kábel vajon mire használható?

Aki tudja kérem sziveskedjen már nekem elmagyarázni, akár E-mailban is, de nagyon dedós alapossággal, hogy az én szintemen is megérthető legyen.

Előre is köszönöm.

Valószinűleg nem sima kábel hanem elektronika is van rajta és két gép között hálózatot lehet létrehozni vele usb-n keresztül.Ilyesmi: http://www.adapter.h...CFQGT3wod30AuOg
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3377 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 11:48

Telcontar!
Változott a jövő heti programom, sajnos a szerda kiesett, helyette viszont jó a kedd is.
Kedd vs. csütörtök?

#3378 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 04. 16. 07:36

Valószinűleg nem sima kábel hanem elektronika is van rajta és két gép között hálózatot lehet létrehozni vele usb-n keresztül.Ilyesmi: http://www.adapter.h...CFQGT3wod30AuOg

Sajnos nem nyert! Kép

Az általad írt kábelt én is ismerem. Ezen nincs semilyen elektronyika, éppen úgy néz ki mint a sima USB hosszabító kábel, csak min dkét végén gyugó van.

Illllen!

Csatolt fájl:

#3379 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 04. 16. 18:43

Sajnos nem nyert! Kép

Az általad írt kábelt én is ismerem. Ezen nincs semilyen elektronyika, éppen úgy néz ki mint a sima USB hosszabító kábel, csak min dkét végén gyugó van.

Illllen!

Ez egy közönséges A-A típusú USB adatkábelnek tűnik.

#3380 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 02:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 04. 16. 08:15

Vannak olyan külső merevlemez házak, amik ezzel működtek, de semmi extra. 2 gépet nem lehet vele összekötni, annó az MSInek voltak ilyen alaplapjani, amire spéci kivezetést tettek, aztán USBvel lehetett hálózatot csinálni, de hamar kihalt, bonyolult és nehéz volt. Kb. kuka kategória, de el kell tenni a polcra, mert ki tudja mikor jön ilyen vacak, amibe pont ez kell.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.