HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3401 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 28. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 04. 27. 22:12

Igen, kérlek, szedd le! :) Örs nekem nagggyon jó, valamelyik hétköznap 18 óra tájt ha neked megfelel.

OK, leszedtem. Irok privit telszammal ...

#3402 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 04. 27. 06:48

Jelölt az van itt a mi térségünkben éppen elég. Már a ricsi546 által átadott 4 db. P4 gépre is találtam jelöltek (azokat nem a mozgáskorlátozottak, hanem deákok kapnák), ha már az átvételi elismervényt Mi adjuk.
A monitorokkal kapcsolatban pedig ajánlom figyelmedbe ugyancsak ricsi546 felajánlását. Az Ő legutóbbi levelét lev.listán éppen a közelmúltban küldtem/továbbítottam részetekre. Sajnos én innen a távolbol szállítóeszköz híján nem tudom azokat leszállítani.

A floppy meghajtókkal kapcsolatban az a véleményem, hogy szerintem sincs már szükség rájuk, viszont, ha nincs takarólemez a házon, akkor én be szoktam tenni, csupán azért, hogy ne egy lik tátongjon a gép elején. Igaz ilyenkor sem kötöm be.

Részletesebb infó a P4-esekről: ezek SZVSZ nem deákoknak való konformációk, egy kivétellel. Indokaim a következők: 3 gép Celeronccsal szerelt, alaplapi Intel ilyen-olyan csodagrafikákkal. Ezek játékra tökéletesen alkalmatlanok (kivéve pasziánsz), 2D-s alkalmazásokra való munkás/tanulós/netezős vasak. Közülük 2 gépnek van ugyan AGP portja is, de kártyám bele nincs. A gépekbe az alkalmazási területre való tekintettel kisebb vinyókat tettem, gépenként összesítve 10 - 10 GB a merevlemezek kapacitása.
A 4. gép kivétel: azon nincs alaplapi VGA, viszont ehhez még tudok tűrhető (GeForce4 MX-es) VGA-t adni. Talán. Ha működik a kártya. Ehhez a masinériához teszek egy nagyobb vinyót is, ha hozzájutok végre az összeszereléséhez. A Celeronját meg Northwoodos P4-re cserélem.
Memóriát mind a négybe tudtam/tudok még tenni a meglévő mellé, így 512 MB jut mindegyikbe (alaplapi grafikák persze ezt is megdézsmálják).

Összefoglalózva: 3 db P4-es inkább nyögdíjas/mozgássérültes gép, a negyedik viszont deákos/játszogatós lesz.
... a trip back in time is all I need ...

#3403 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 05. 01. 10:14

Részletesebb infó a P4-esekről: ezek SZVSZ nem deákoknak való konformációk, egy kivétellel. Indokaim a következők: 3 gép Celeronccsal szerelt, alaplapi Intel ilyen-olyan csodagrafikákkal. Ezek játékra tökéletesen alkalmatlanok (kivéve pasziánsz), 2D-s alkalmazásokra való munkás/tanulós/netezős vasak. Közülük 2 gépnek van ugyan AGP portja is, de kártyám bele nincs. A gépekbe az alkalmazási területre való tekintettel kisebb vinyókat tettem, gépenként összesítve 10 - 10 GB a merevlemezek kapacitása.
A 4. gép kivétel: azon nincs alaplapi VGA, viszont ehhez még tudok tűrhető (GeForce4 MX-es) VGA-t adni. Talán. Ha működik a kártya. Ehhez a masinériához teszek egy nagyobb vinyót is, ha hozzájutok végre az összeszereléséhez. A Celeronját meg Northwoodos P4-re cserélem.
Memóriát mind a négybe tudtam/tudok még tenni a meglévő mellé, így 512 MB jut mindegyikbe (alaplapi grafikák persze ezt is megdézsmálják).

Összefoglalózva: 3 db P4-es inkább nyögdíjas/mozgássérültes gép, a negyedik viszont deákos/játszogatós lesz.

Akkor így lészen. Mindössze az a kérésem, hogy légyszives jelöld meg, hogy melik a deákos.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3404 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 05. 01. 15:08

Akkor így lészen. Mindössze az a kérésem, hogy légyszives jelöld meg, hogy melik a deákos.

Tekintettel, hgy saját hozzászólásomat nem tudom szerkeszteni Kép, így ide írom, hogy az idősebb korosztálybol ( nyögdíjas/mozgássérült) is van sajnos elég sok jelöltem.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3405 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 12:53

Várható e valaki Kecskemét felé? Az asszony már nagyon morog takarításkor, hogy kerülgetni kell a cuccot!

Erről volna szó
RaidX

#3406 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2010. 05. 18. 12:53

Várható e valaki Kecskemét felé? Az asszony már nagyon morog takarításkor, hogy kerülgetni kell a cuccot!

Erről volna szó

A lehető legjobbkor érdeklődsz. Éppen most értem vissza az Önkormányzattol, ahol ígéretet kaptam rá, hogy egy mikrobussznyi cuccostol megszabadítjuk Telcontar cimborát. Persze ezt még vele sem egyeztettem. Remélem Ő is olvassa ezt a hozzászólást és hozzáteszi a maga észrevételét.
Tehát hamarosan reagálok a pontos időpontot is illetően, ha sikerült az egyeztetés a "PÖSTI" tettestársakkal.

#3407 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 05. 18. 14:30

A lehető legjobbkor érdeklődsz. Éppen most értem vissza az Önkormányzattol, ahol ígéretet kaptam rá, hogy egy mikrobussznyi cuccostol megszabadítjuk Telcontar cimborát. Persze ezt még vele sem egyeztettem. Remélem Ő is olvassa ezt a hozzászólást és hozzáteszi a maga észrevételét.
Tehát hamarosan reagálok a pontos időpontot is illetően, ha sikerült az egyeztetés a "PÖSTI" tettestársakkal.

9 gép van, meg négy - bár egyelőre teszteletlen - monitor. A pallás mint a déli busz, és addig nem is szándékozom növelni a kész gépek számát, amíg ezek itt vannak. :)

#3408 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 05:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 05. 18. 20:54

9 gép van, meg négy - bár egyelőre teszteletlen - monitor. A pallás mint a déli busz, és addig nem is szándékozom növelni a kész gépek számát, amíg ezek itt vannak. Kép

Neked mikor felelne meg aaz elszállítás? Gondolom csak hétvége játszhat.
Viszont problémás, hogy nincs monitor.
Esetleg valaki nem tudná begyüjteni a ricsi546 által oly rég felajánlott monitorokat és tárolni, amíg érte tudunk menni (Max. 1-2 hét), mert akkor megloldódnának a problémák.

#3409 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 05:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 05. 19. 05:22

Esetleg valaki nem tudná begyüjteni a ricsi546 által oly rég felajánlott monitorokat és tárolni, amíg érte tudunk menni (Max. 1-2 hét), mert akkor megloldódnának a problémák.

Nálam van egy használhatóü 15" moncsi, így már csak 8 db (levonva azt a mennyiséget, amely Telcontar cimboránál jón ak minősül) hiányzik, hogy mehessek a gépekért.
Esetleg Jahno pinyójábol nem tudnánk pótolni? Emlékeim szerint Ő is írt valami olyasmit, hogy nála is vannak moncsik, de lehet, hogy rosszul emlékszem?

Szerkesztette: Szőke 2010. 05. 20. 05:45 -kor

#3410 Felhasználó inaktív   Starter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 21:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 05. 19. 06:22

Nálam megvan még a 3 monitor, amit mondtam - igaz, a 15"-nak kicsit halvány a képe és akkor már a hozzájuk való gépeket sem ártana elvinni.
Az a legszebb, hogy a cégnél tele vagyunk fölösleges monitorral. Kapásból tudnék adni tizet, amelyet isten bizony soha többé nem használunk (és még van tíz, amit talán valaha). Elő is vannak készítve selejtezésre. Aztán, hogy mikor mi lesz belőle...

#3411 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 05:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Starter - Dátum: 2010. 05. 20. 21:36

Nálam megvan még a 3 monitor, amit mondtam - igaz, a 15"-nak kicsit halvány a képe és akkor már a hozzájuk való gépeket sem ártana elvinni.
Az a legszebb, hogy a cégnél tele vagyunk fölösleges monitorral. Kapásból tudnék adni tizet, amelyet isten bizony soha többé nem használunk (és még van tíz, amit talán valaha). Elő is vannak készítve selejtezésre. Aztán, hogy mikor mi lesz belőle...

Egyelőre sajnos csúszik a dolog, igyanis a tegnapi nap folyamán településünkröl minden nagyobb személy és teherszállításra alkalmas gépjármű elment az árvizi védekezéshez, természetesen emberekkel zsúfolva.
Nekünk is nagyon jól jött 2006-ban amikor a most veszélyeztetett területekröl jöttek hozzánk segíteni.

Majd jelzem megint ha aktualizálódik a helyzet.

#3412 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 05. 19. 06:22

Neked mikor felelne meg aaz elszállítás? Gondolom csak hétvége játszhat.*

*Hétvége, vagy estefelé, mindkét esetben előre egyeztetve.

#3413 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Starter - Dátum: 2010. 05. 20. 22:36

Lehet, hogy vasárnap délelőtt elnézek hozzád. Előtte megcsöröglek.

Nálunk is tucatszám selejtezik a 3-5 éves 17-19 hüvelykes CRT-ket (majd' mindegyik DELL-es), de egyet sem lehet még megvenni sem... :(

#3414 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 05. 21. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 05. 21. 16:40

Nálunk is tucatszám selejtezik a 3-5 éves 17-19 hüvelykes CRT-ket (majd' mindegyik DELL-es), de egyet sem lehet még megvenni sem... :(

Én meg inkább ingyé adnám, főleg mert 1-2 ezresért úgysem éri meg kavarni vele. Majd szervezkedünk, megint almolunk, éppen egér/bill van dögivel, de pár gép is alakulóban. Csak nagyon nehézkesen tudom még összepkaolni is :-/
Make love not Wor.

#3415 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 05. 21. 15:38

*Hétvége, vagy estefelé, mindkét esetben előre egyeztetve.

Egyelőre az előző hozzászólásom sajnos ide is aktuális.
Majd jelentkezem a vész (amely hála nem nálunk van most) elmultával és egyeztetünk.

Szerkesztette: Szőke 2010. 05. 21. 17:39 -kor

#3416 Felhasználó inaktív   Starter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 18:26

Rendben, de ne túl korán csörögj.
Vagy akkor jó sokáig/sokszor, hogy fölébredjek.

#3417 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2010. 05. 18. 12:53

Erről volna szó

Sajnos a korábbi ígéretembe a "teremtő" beleszólt.
Egyelőre a Hívatal kocsija is a veszélyeztetett területeken van, így nem is tudom mikor tudunk menni.
Remélem mihamarabb. Addig is kérlek légy megértő. Köszönöm.

#3418 Felhasználó inaktív   Starter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 18:25

Írd meg, ha egyben hazaértél!
Nálam úgy éreztem, hogy az ég szakad le... remélem, ezt te is otthonról nézted.

#3419 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Starter - Dátum: 2010. 05. 25. 18:25

Itt meg most szakadt le. :(

#3420 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Starter - Dátum: 2010. 05. 25. 19:25

Nem, a Belvárosban kapott el. De mire komolyra fordult volna a helyzet, már átértünk Budára, és felmásztunk a Sas-hegyre, így nem kellett úsznunk. :)

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.