HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3461 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 09. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 08. 23:04

ha művház van szóljatok, mert egy autónyi bizbasszal le tudnánk menni,

Szóltam! Uff! Megvan!

Kép
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3462 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 09. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 09. 11:16

Viszont sikerült elintéznem, hogy a helyi Műv.Házhoz kapok kulcsot, így ha valaki esetleg munkaidőn kívül (mondjuk Jahno a 3,5 t-s pici kocsijával) vagy hétvégén lehozná a gépeket, azt tudnám fogadni.
Amennyiben ez megvalósítható, úgy a hívatal mikrobusza hétfőn, vagy kedden munkaidőben akár az összes moncsit is el tudná hozni ricsi546 -tol[b].

Beszélek Malmossal, most Ő a főnök, de mivel mi fizetjük, szerintem egy fuvar oda le akármikor vagy bármikor belefér Telcontar cuccaiból. Összeeresztlek Titeket, oszt haladjunk előr, ráadásul én most sokat járok Szeged/Kecskemét vonalon dolgozóba, meg nagyobb autóval is, de ott tényleg szűkös az idő. Pld. még Pesten vagyok, 18h felé Szegeden kellene lenni, éjjel meg már itt folytatnám a melót. Péntek Agárd, szerda Varsó, azt sem tudom néha hol áll az a sok fejem.

De megoldjuk.
Make love not Wor.

#3463 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 09. 14:45

Beszélek Malmossal, most Ő a főnök, de mivel mi fizetjük, szerintem egy fuvar oda le akármikor vagy bármikor belefér Telcontar cuccaiból. Összeeresztlek Titeket, oszt haladjunk előr, ráadásul én most sokat járok Szeged/Kecskemét vonalon dolgozóba, meg nagyobb autóval is, de ott tényleg szűkös az idő. Pld. még Pesten vagyok, 18h felé Szegeden kellene lenni, éjjel meg már itt folytatnám a melót. Péntek Agárd, szerda Varsó, azt sem tudom néha hol áll az a sok fejem.

De megoldjuk.

Nekem minden időpont megfelel. Amennyiben érkezésed előtt min. 5 percel korábban szólsz, akár várakoznod sem kell. Igaz jobban szeretném, ha dumcsizhatnánk is.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3464 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 09. 05:50

... a Telcontar - nál lévő gépmennyiséghez elegendő legyen. (mennyiséget Ő tud mondani.)

Tizenhárom.
... a trip back in time is all I need ...

#3465 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 22:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 08. 22:05

11. kerből Malmos begyűjti, mág kb. hazafelé is útbe kell, hogy essen. Ha nem, akkor majd ráparancsolok. Telszámod van-e a velemerre? Oszt egyezkedünk.

Bocs tegnap már nem néztem vissza, ma meg fullos-melós nap, és nemrég értem haza.
Szóval 06.70.347.0371 ( ne ismeretlenként hívj, mert sokszor nem vagyok a tel. közelében
(( összzúznám ha a zsebembe lenne )) de mindenkit vissza szoktam hívni )

#3466 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 12:34

A mai napon írtam Emilkét ricsi546 tettestársnak, hogy a Hívatal mikrobusza a jövő héten (hétfőn, vagy kedden) mindenképpen megy Bp-re. Visszaútban teljesen üresen fog jönni, így az általa felajánlott (csak mun kaidőben átvehető) moncsikat - amennyiben azok még meg vannak - le tudná hozni. Majd a válaszrol referálok.
Viszont, ha nem tud hozni moncsikat, akkor esetleg valakitöl - akihez munkaidőben is mehet - lehetne-e lehozni valamit, vagy hagyjam az egészet?

#3467 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 10. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 09. 23:27

Bocs tegnap már nem néztem vissza, ma meg fullos-melós nap, és nemrég értem haza.

Én is, Szegedről :-) Írtam egy esemesét, majd kontaktolunk, most fejtem meg az autó körfuvart is.
Make love not Wor.

#3468 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 13:40

HELP!

Már eléggé régóta szenvedek itt eegy DELL OptiPlex GX280 tip géppel, amely amúgy egy csúcskategóriás gép lenne.

Viszont bekapcsoláskor állandóan nyűgös (elemet már cseréltem benne), a BIOS soxor elakad. Dydiman szerint a tápja a ludas, mert kicsi a készenléti feszültsége. WSajnos a speciális DELL kialakításnak klöszönhetően csak olyan táp (min 300-400 W kellene) építhető bel, melynek a tápcsatija a bal felső sarkában van. Az alaplapi csati 24 pines, de kell hozzá a külön 4 pines csati is. Kép mellékelve a táprol. Nálam sajnos nincs ilyen kialakítású táp.
Ugyancsak problémás, hogy csak USB csatik vannak a bill. és egér részére. A saját USB billámat viszont nem szívesen adnám oda (ez az egy jó van és soxor kell a szerelések során), de nem is szeressem, mert fekete és ezen a karaktereket a vaksi szememmel nem látom.
Esetleg, ha lenne valakinél fehér USB-s billa, akkor szívesen cserélnék és az enyém mehetne majdanán ezzel a géppel.
Avagy lenne még egy megoldás, de erre is vajmi kevés esélyt látok. Az alaplapon van PS2 csati, amely gondolom, hogy tudná kezelni a PS2 billát és esetleg az egeret is (egér nem gond, van USB-s), de nincs ilyen csatim. A belinkelt manuáljában (sajnos jobbat nem találok) ez 25 számmal jelölve. Esetleg ilyen csatija, ha lenne valakinek. MANUAL
Mostanság reményeim szerint valaki, valamivel, valahogy csak lehozza azokat a kész gépeket és akkor ezeket a kiegészítőket is jó lenne ha leküldenétek, mert már nagyon lábalatt van ez a gép.

A táprol készült fotó:

Csatolt fájl:

#3469 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 10. 14:40

HELP!

Már eléggé régóta szenvedek itt eegy DELL OptiPlex GX280 tip géppel, amely amúgy egy csúcskategóriás gép lenne.

Viszont bekapcsoláskor állandóan nyűgös (elemet már cseréltem benne), a BIOS soxor elakad. Dydiman szerint a tápja a ludas, mert kicsi a készenléti feszültsége. WSajnos a speciális DELL kialakításnak klöszönhetően csak olyan táp (min 300-400 W kellene) építhető bel, melynek a tápcsatija a bal felső sarkában van. Az alaplapi csati 24 pines, de kell hozzá a külön 4 pines csati is. Kép mellékelve a táprol. Nálam sajnos nincs ilyen kialakítású táp.
Ugyancsak problémás, hogy csak USB csatik vannak a bill. és egér részére. A saját USB billámat viszont nem szívesen adnám oda (ez az egy jó van és soxor kell a szerelések során), de nem is szeressem, mert fekete és ezen a karaktereket a vaksi szememmel nem látom.
Esetleg, ha lenne valakinél fehér USB-s billa, akkor szívesen cserélnék és az enyém mehetne majdanán ezzel a géppel.
Avagy lenne még egy megoldás, de erre is vajmi kevés esélyt látok. Az alaplapon van PS2 csati, amely gondolom, hogy tudná kezelni a PS2 billát és esetleg az egeret is (egér nem gond, van USB-s), de nincs ilyen csatim. A belinkelt manuáljában (sajnos jobbat nem találok) ez 25 számmal jelölve. Esetleg ilyen csatija, ha lenne valakinek. MANUAL
Mostanság reményeim szerint valaki, valamivel, valahogy csak lehozza azokat a kész gépeket és akkor ezeket a kiegészítőket is jó lenne ha leküldenétek, mert már nagyon lábalatt van ez a gép.

A táprol készült fotó:

Tapot meglesem hatha lesz itt valami. Billek multkor kuldtem par darab USB billt is koztuk nemet nyelvut is. Ezek mar lejutottak hozzad? Nalam van meg 2 P3 gep ha meg nem kicsik illetve 1 P2 es 1 P4 alaplap procival memoval. Volt itt valamikor folos monitor is de azt meg meg kell neznem hogy megvannak -e vagy mar kiszortak.

Viszont hozzaerto segitsegre lenne szuksegem. Volna itt 1 IBM X30 laptop ami johetne ide ha eppen mukodne. Tobb tappal akku nelkul is kiprobaltam de meg sem moccan, gondolom valami belso tap nyugje lehet. Erdemes javitason gondolkodni esszeru anyagi keretek kozott?

#3470 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 11:46

Meg 1 kerdes. Amit multkor vittem Telcontarnak kondizott AMD lapot az mukodott vegul? Van itt 1 P4 lap amit kondozni kene es ha sikerult akkor nekiallok annak is.

#3471 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 06. 11. 10:24

Tapot meglesem hatha lesz itt valami. Billek multkor kuldtem par darab USB billt is koztuk nemet nyelvut is. Ezek mar lejutottak hozzad? Nalam van meg 2 P3 gep ha meg nem kicsik illetve 1 P2 es 1 P4 alaplap procival memoval. Volt itt valamikor folos monitor is de azt meg meg kell neznem hogy megvannak -e vagy mar kiszortak.

Viszont hozzaerto segitsegre lenne szuksegem. Volna itt 1 IBM X30 laptop ami johetne ide ha eppen mukodne. Tobb tappal akku nelkul is kiprobaltam de meg sem moccan, gondolom valami belso tap nyugje lehet. Erdemes javitason gondolkodni esszeru anyagi keretek kozott?

Nagy a valószínűsége, hogy azok lekerültek ide (ezt persze pontosan csak Telcontar tudná megmondani), mert akkor több USB-s billa is jött. Azokbol hagytam meg egy db-t (ennyi volt összesen fehér) magamnak, gondolván, hogy a DELL géphez majd megy az én szép fekete billám. Sajnos azonban a fehér billa sem tökéletes, mert 10 esetböl 9x nem ismeri fel a gép, csak különféle trükközés után. Ilyen billát nem is adhatok tovább, de javító billának sem használhatom.
Ami az AMD lapot illeti, az is nagy valószínűséggel átadásra került (ha azt Telcontár beépítve átadta) és azóta is kifogástalanul műxik, mert senki sem szólt, hogy a kapott gépével "garanciális"Kép probléma lenne.

A PII kaegória, még itt a ZUG-ban a Mozgáskorlátozottak körében nagyon is elmegy.
Amennyiben sikeredik lejutnia a kész gépeknek és a Jahnónál lévő cumóknak, nagy esély v an rá, hogy itt is beindul a nagyüzemi gépszerelde és akkor minden hasznos holmi jöhet.
Amit magam nem tudok megoldani: NOTI javítás, táp javítás, lappantyú kondizás, na meg még sok más. Ezekhez túl H. (mint minden egyébhez) vagyok.

Viszont egy macek kérdés!

Nem akartok jönni nyralni, mert korábban volt róla szó, hogy a szép idők beálltával egyszer majd előnybe részesíted a síkságot a csúcsos helyekkel szemben.

#3472 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 11. 13:23

Ami az AMD lapot illeti, az is nagy valószínűséggel átadásra került (ha azt Telcontár beépítve átadta) és azóta is kifogástalanul műxik, mert senki sem szólt, hogy a kapott gépével "garanciális"Kép probléma lenne.

Special a masik AMD lapra gondoltam. :)(mert volt 1 majdnem komplett gep plussz 1 alaplap kulon- de lehet ehez nem volt Telcontarnal proci) Akkor a tobbit osszekeszitem aztan lesz valahogy. Halas cuccok nem kellenek?

#3473 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 06. 11. 14:36

Special a masik AMD lapra gondoltam. Kép(mert volt 1 majdnem komplett gep plussz 1 alaplap kulon- de lehet ehez nem volt Telcontarnal proci) Akkor a tobbit osszekeszitem aztan lesz valahogy. Halas cuccok nem kellenek?

Halas is kellene, de mostanság nemigen járok azon a vidéken és akkor hogyan jutnának le? Egyébként éppen most egyezetetem a Jahnó-val - aki reményeim szerint hamarosan jön (ezt írta 5 perce) - hogy hozzon már zeolitot a külső szűrőbe.
Majd, ha sikerül eljutnom felétek (mindenképpen szomorítani szeretnélek valamikor a nyár folyamán) előtte majd írok és egyeztetünk.

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 11. 17:34 -kor

#3474 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 06. 11. 12:46

Meg 1 kerdes. Amit multkor vittem Telcontarnak kondizott AMD lapot az mukodott vegul? Van itt 1 P4 lap amit kondozni kene es ha sikerult akkor nekiallok annak is.

Huh...mi volt a lap típusa? Raktam össze az utolsó talink óta pár AMD-s gépet, de hogy pont az a deszka van-e bennük...

Szerk.: különben, ha van kondid, meg időd, mindenképp megéri a próbát. Van S478-as proci nálam, de lap nemvan hozzájuk.

Szerkesztette: Telcontar 2010. 06. 11. 20:33 -kor

#3475 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 22:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 11. 17:33

Halas is kellene, de mostanság nemigen járok azon a vidéken és akkor hogyan jutnának le? Egyébként éppen most egyezetetem a Jahnó-val - aki reményeim szerint hamarosan jön (ezt írta 5 perce) - hogy hozzon már zeolitot a külső szűrőbe.
Majd, ha sikerül eljutnom felétek (mindenképpen szomorítani szeretnélek valamikor a nyár folyamán) előtte majd írok és egyeztetünk.

NA ma Jahno segítsége elszállította a cuccok gyorsan kellő részét. Köszönet érte !
Ment három dög nagy működő moncsi, a listámból a duplacsillagos dolgok,
meg találtam egy működő FEHÉR USB Microfos billentyűt is! :)

A többi cuccot már egy dobozban el tudom vinni oda budapesten belül ahová kéritek.
Emlékeztetés képpen ezek maradtak :
Az újrakondi gyanús cuccokat, vagy a három alaplapot máshová kell vinni ?

Házak : ( Ezek valamikor kelleni fognak, vagy ezekből van bőven ? )

1.,Nagy.atx midi ház, táp nélkül
(4-5cm-el nagyobb minden irányban mint egy normál midi
ház, és kerekei is vannak )
2., 2x fekvő atx ház, táp nélkül

Cuccok :

-kb. 6-7 tápkábel
-3-as, alaplapra dugható külső, hátsó paneles firewire
-3 db cd-rom drive
-1 db 350w noname atx táp ( lehet hogy kondicserére érett )
-1 db floppy +3db floppy kábel
-2 db pata kábel (ata66-os azt hiszem )
-3 db pata kábel ( ata33-as )
-1 db asus p4vp-mx ( lehet hogy nem megy az alaplapi hálókártya,
de nem volt hosszú ideig tesztelve )
-1 db gigabyte K7 triton 400 ( nem megy az alaplai chipset hűtő
ventillátor, meg ezt is tesztelni kellene )
-3 db agp matrox videókártya
-1 db Soltek p4 lap, ( működő gépből lett kiszerelve, de mintha
púposodnának a kondijai )
-2 db p4 proci hűtő
-3 db P4 1,7 ghz Celeron

m.

#3476 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 05:34

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 11. 23:24

meg találtam egy működő FEHÉR USB Microfos billentyűt is! Kép

Hálás köszönet érte! Így legalább tovább tudom adni a saját szép multimédiás USB-s billámat. Nagyon fog passzolni a szép fekete DELL géphez, ha az is mehet majd továnn.

A többi cumók ügyében én majd csak szután tudok nyilatkozni, ha lesz itt valami, addig nincs "szerelde", de kon dizni azt nem tudun k biztsan utánna sem.

#3477 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 05:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 11. 21:32

Van S478-as proci nálam, de lap nemvan hozzájuk.

Nálam viszont van egy komplettre beszerelt lappantyú, csak éppen AMD porcogó és DDR RAM nem jutott bele, mert azok itt "Nyicsevok".

#3478 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 11. 21:32

Huh...mi volt a lap típusa? Raktam össze az utolsó talink óta pár AMD-s gépet, de hogy pont az a deszka van-e bennük...

Szerk.: különben, ha van kondid, meg időd, mindenképp megéri a próbát. Van S478-as proci nálam, de lap nemvan hozzájuk.

Ami biztos 1 jofele Ausu volt kompletten, az mukodott, a kondizoot ha jol emlekszem 1 Gigabyte volt.

Kondit veszek hozza az nem gond, de ha nagyon ketbalkezes voltam es nem mukodik akkor baj van. :) Mindegy megkondizom van hozza memoria is, nalad meg van proci aztan remnykedunk.

Szerkesztette: YceBear 2010. 06. 12. 07:35 -kor

#3479 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 12. 06:37

Nálam viszont van egy komplettre beszerelt lappantyú, csak éppen AMD porcogó és DDR RAM nem jutott bele, mert azok itt "Nyicsevok".

Nalam akad DDR ram. Tapcsere megoldhato lesz remelhetoleg de majd kene a beteg darab.

#3480 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 11. 23:24

NA ma Jahno segítsége elszállította a cuccok gyorsan kellő részét. Köszönet érte !
Ment három dög nagy működő moncsi, a listámból a duplacsillagos dolgok,
meg találtam egy működő FEHÉR USB Microfos billentyűt is! :)

A többi cuccot már egy dobozban el tudom vinni oda budapesten belül ahová kéritek.
Emlékeztetés képpen ezek maradtak :
Az újrakondi gyanús cuccokat, vagy a három alaplapot máshová kell vinni ?

Házak : ( Ezek valamikor kelleni fognak, vagy ezekből van bőven ? )

1.,Nagy.atx midi ház, táp nélkül
(4-5cm-el nagyobb minden irányban mint egy normál midi
ház, és kerekei is vannak )
2., 2x fekvő atx ház, táp nélkül

Cuccok :

-kb. 6-7 tápkábel
-3-as, alaplapra dugható külső, hátsó paneles firewire
-3 db cd-rom drive
-1 db 350w noname atx táp ( lehet hogy kondicserére érett )
-1 db floppy +3db floppy kábel
-2 db pata kábel (ata66-os azt hiszem )
-3 db pata kábel ( ata33-as )
-1 db asus p4vp-mx ( lehet hogy nem megy az alaplapi hálókártya,
de nem volt hosszú ideig tesztelve )
-1 db gigabyte K7 triton 400 ( nem megy az alaplai chipset hűtő
ventillátor, meg ezt is tesztelni kellene )
-3 db agp matrox videókártya
-1 db Soltek p4 lap, ( működő gépből lett kiszerelve, de mintha
púposodnának a kondijai )
-2 db p4 proci hűtő
-3 db P4 1,7 ghz Celeron

m.

Tesztelős/kondizós cuccok jöhetnek hozzám. A többi is átmenetileg elfér, amíg Szőkéék elviszik az Új Csipetkéknek. Nem Budapesten vagyok, de majdnem: Budaörsön. Ha el tudnád hozni, az nagyon jó lenne.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.