Idézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 19. 13:44
Fotózhattál volna. Jövő héten szerintem ketten lemegyünk cumóval, ha valóban meg lehet osztani azt a szélessávú netet, akkor bedugjuk dulván. Tápkábel maradhatott volna, nálam az most van tonnaszám, meg bill, egér, meg akármi. Pincéből beszórtunk a végére vagy 4-5 alaplapot is, lehet nem működnek, de ha elsőre nem indul, akkor nem kell sokat szívni, menjen a "majd megfejtjük" kupacba.
Futtában ott a HP digit fényképező, meg pár saját féltve őrzött cucc is, mint notiba való Xircom hálókártya, satöbbi. Majd leltározzatok, de ha valóban klub, akkor küldtem még közös meglepetést, aminek hasznát veszitek.
A jövő héttel egy kis gabesz van. Szombaton (junius 26.-n) nem vagyok idehaza, a mozgáskorlátozottakkal megyek a rózsafesztiválra, ha az idő addig nem mossa el. Vasárnap már jó a jöveteletek.
A hálózat biztosan megosztható, most csak a modem (MATÁV ADSL, ha jól emlékszem, (igaz most másképpen hívják) vagy kábelNET) van, ilyet már - amikor a tulaj vett routert - többször osztottam 2 gépre szét.
Amint fentebb is írtam a klub indul, holnap kezdem a leltárt, a fotómasingert is megtaláltam.
Sajnálom, hogy nem jöttél, mert anyókám jóféle frissen készített kajával (csak elő volt készítve, de a Malmos collega nem kívánta megkóstálni) én pedig egy jókora pipu készlettel vártalak. Jóféle dohány is akadt volna.