HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3541 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 21. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 21. 18:43

Itt is áll jónéhány Socket A-s lap. Bár ezekben én minimum Athlon XP-ket szeretnék látni, mert ezek nForce2-esek meg VIA KT600-asok.

XP 2100 maradhat? :D

#3542 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 06. 21. 22:37

XP 2100 maradhat? Kép

Amennyiben nem kell a "Kedves patikusnak" ide megfelel.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3543 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 16:02

Ált.Táj.! (A mai nap fjleményeiröl.)

Tekintettel, hogy itt ma egész nap (kisebb, nagyobb megszakitásokkal) esett az égi áldás, - amely már itt a sikságon is inkább átok, mint áldás Kép - bementem a jövendőbeli CLUB-ba szerelgetni, de még mindig csak egyedül, egyelőre nem akarom az ifjoncokat csábitani, nehogy később csalódjanak.
A napom igen jónak indulónak mutatkozott, mert az oldalfal nélküli gépben 80 GB-s HDD-t leltem, a kupacban találtam egy AMD porcogót és 2 db. AGP-s (32 és 64 MB) VGA kártyát.
Sajnos a jól induló napom annál szomorúbb véget ért.

Ugyanis:

- a 80 GB-s vinnyogó meg sem nyikkan, sőt még a vele egy madzagra kötött másik eszközt (most DVD olvasót tettem rá) sem ismeri fel a BIOS, HDD nélkül a DVD olvasó (ez is most jött) szépen olvas még újrairható lemezt is. Jelen állapotban a 80 GB-s HDD "CUCA".

- a 2 db. AGP-s VGA kártyábol a 64 MB-nál se kép, se hang. A 32 MB-nál viszont szinkavalkád. Ezek is "CUCA".

- Jött egy DVD iró is, gondoltam - ebédig még volt időm - kipróbálom. Beszereltem egy működő jobb gépbe és ezután jött a meglepi. Nemhogy irni, de még CD-t olvasni sem tud, pedig gyári CD-vel és DVD-vel is próbálkoztam. Szóval ez is "CUCA".

- Ebéd után megint visszamentem és a nálam lévő NF7 lappantyút is vittem magammmal, gondolván, hogy a talált AMD 2200+ porcogóval és jött DDR RAM-al menni is fog, legalább abból cinálok egy gépet. Sajnos itt is tévedtem. A porcogó is "CUCA". Az alaplapot működő gépböl kivett porcogóval - mivel Gáborom hoztt "zsiradékot" és elemet is - kipróbálva, az tökéletesen műxik. Tehát továbbra is hiánycikk az AMD proci.

- A tegnapi napon próbált alaplapon elemcsere megtörtént, de sajnos ezek után sem volt hajlandó elindulni. Jó hir viszont, hogy a lapban lévő 2 db. DDR RAM az NF7 lapban szépen elindult, persze majd a MEMTESZT fogja még vallatóra fogni. A procit még nem néztem meg, mert nem volt már rá időm. Egyébként a szakiknak: A lapon van hibakijelzó, amely amikor a BIOS betöltése leáll a 41-s hibakódot jelzi állandóan. Aki tudja, hogy mi a baj, homályositson már fel.

Majd csütürtükön folyt.köv. ha az idő is úgy akarja, bár jobban szeretném, ha inkább idehaza tudnék ténykedni.

A fentiek alapján a mai napom értékelése: Kép Kép Kép Kép Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 22. 16:05 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3544 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 22. 11:36

Amennyiben nem kell a "Kedves patikusnak" ide megfelel.

No nézd má', mingyá' lenyujja. :D Nekem is jó lenne, de vidd, én majd szerzek másikat. Hűtőd van hozzá?
... a trip back in time is all I need ...

#3545 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 22. 19:07

No nézd má', mingyá' lenyujja. Kép Nekem is jó lenne, de vidd, én majd szerzek másikat. Hűtőd van hozzá?

Az elsőbbséget azért meghagytam neked, mivel én ki tudja, hogy mikor jutok fel arra a vidékre. Egyébként tervezem úgy 12-15-e körül a menést az úriemberhez, ha neki is meg fog majd felelni halas ügyileg.
Hűtőm meg van bőven, mert Jahno cimborátol egy egész nagy papirdobozra való mennyiség érkezett.

Vasárnappal kapcsolatban mi a tényállás? Tegyek, vegyek, intézkedjek, avagy csak csücsüljek a gumóimon egyelőre?

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 22. 18:33 -kor

#3546 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 22. 17:02

Ált.Táj.! (A mai nap fjleményeiröl.)

Tekintettel, hogy itt ma egész nap (kisebb, nagyobb megszakitásokkal) esett az égi áldás, - amely már itt a sikságon is inkább átok, mint áldás Kép - bementem a jövendőbeli CLUB-ba szerelgetni, de még mindig csak egyedül, egyelőre nem akarom az ifjoncokat csábitani, nehogy később csalódjanak.
A napom igen jónak indulónak mutatkozott, mert az oldalfal nélküli gépben 80 GB-s HDD-t leltem, a kupacban találtam egy AMD porcogót és 2 db. AGP-s (32 és 64 MB) VGA kártyát.
Sajnos a jól induló napom annál szomorúbb véget ért.

Ugyanis:

- a 80 GB-s vinnyogó meg sem nyikkan, sőt még a vele egy madzagra kötött másik eszközt (most DVD olvasót tettem rá) sem ismeri fel a BIOS, HDD nélkül a DVD olvasó (ez is most jött) szépen olvas még újrairható lemezt is. Jelen állapotban a 80 GB-s HDD "CUCA".

- a 2 db. AGP-s VGA kártyábol a 64 MB-nál se kép, se hang. A 32 MB-nál viszont szinkavalkád. Ezek is "CUCA".

- Jött egy DVD iró is, gondoltam - ebédig még volt időm - kipróbálom. Beszereltem egy működő jobb gépbe és ezután jött a meglepi. Nemhogy irni, de még CD-t olvasni sem tud, pedig gyári CD-vel és DVD-vel is próbálkoztam. Szóval ez is "CUCA".

- Ebéd után megint visszamentem és a nálam lévő NF7 lappantyút is vittem magammmal, gondolván, hogy a talált AMD 2200+ porcogóval és jött DDR RAM-al menni is fog, legalább abból cinálok egy gépet. Sajnos itt is tévedtem. A porcogó is "CUCA". Az alaplapot működő gépböl kivett porcogóval - mivel Gáborom hoztt "zsiradékot" és elemet is - kipróbálva, az tökéletesen műxik. Tehát továbbra is hiánycikk az AMD proci.

- A tegnapi napon próbált alaplapon elemcsere megtörtént, de sajnos ezek után sem volt hajlandó elindulni. Jó hir viszont, hogy a lapban lévő 2 db. DDR RAM az NF7 lapban szépen elindult, persze majd a MEMTESZT fogja még vallatóra fogni. A procit még nem néztem meg, mert nem volt már rá időm. Egyébként a szakiknak: A lapon van hibakijelzó, amely amikor a BIOS betöltése leáll a 41-s hibakódot jelzi állandóan. Aki tudja, hogy mi a baj, homályositson már fel.

Majd csütürtükön folyt.köv. ha az idő is úgy akarja, bár jobban szeretném, ha inkább idehaza tudnék ténykedni.

A fentiek alapján a mai napom értékelése: Kép Kép Kép Kép Kép

41h Initialize extended memory for Rom azaz valoszinűleg sérült a bioschip vagy inkább a tartalma egy biosfrissítéssel megoldható.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3547 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 22. 17:02

Az ha egy kék feliratos Teac 4x-es volt, akkor annak működnie kellene.
Make love not Wor.

#3548 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 05:20

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 06. 22. 19:36

41h Initialize extended memory for Rom azaz valoszinűleg sérült a bioschip vagy inkább a tartalma egy biosfrissítéssel megoldható.

Köszi a tanácsot. Majd próbálok hozzá a NET-n keresni valami BIOST és feltenni, bár még soha nem próbáltam. Ennél a lapnál legaláb biztosan nem rontom el.
Vagy talán mégis van erre is esélyem?

#3549 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 05:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 22. 20:08

Az ha egy kék feliratos Teac 4x-es volt, akkor annak működnie kellene.

A "CUCA" egy fekete NEC. A Teac-l még nem futottam össze, mert van még 4-5 optikai meghajtó, melyet közelebbröl nem néztem. Holnap keresni fogom és majd meglátjuk.

Ja és viszek be egy kompresszort is, mert elképzelhető, hogy ez a fekete NEC a sok dzsuva miatt nem műxik, mert már a külsején is rétegekben állt a por.

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 23. 05:23 -kor

#3550 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 23. 06:20

Köszi a tanácsot. Majd próbálok hozzá a NET-n keresni valami BIOST és feltenni, bár még soha nem próbáltam. Ennél a lapnál legaláb biztosan nem rontom el.
Vagy talán mégis van erre is esélyem?

Bár már most is elég ramaty szegény deszka helyzete, de lehet még rajta rontani. :) Például egy nem hozzá való BIOS-szal.
Javítani is csak akkor van esélyed, ha a BIOS-nak legalább a boot-része ép maradt. Ennek egyik jele lehet, hogy a lap kerregteti a floppyt. Ha sérült a boot-blokk is, akkor csak a BIOS chip kivétele és hot-swap módszerrel történő újraprogramozása segíthet. Ahhoz meg már célszerszám kell, mert működő, (értsd: feszültség alatt lévő, valamilyen oprendszert/BIOS-sütögető programot futtató) lapba kell betenni, illetve onnan kivenni a BIOS-chipeket.
Esetleg egy más okból végleg meghalt, pontosan ugyanilyen típusú lap BIOS-chipjét lehet még újrahasznosítani a szent cél érdekében.

#3551 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:01

Na, akkor egy röpke beszámoló azokról az alkatrészekről, amiket ittfogtam. Három alaplapot teszteltem eddig:

- Asus TUSL2-C - tökéletesen működik, olyannyira, hogy tegnap komplett gép lett belőle.
- Abit BE7 - indul, de a PS/2 billentyűzeteket nem ismeri fel. USB-s billentyűzettel be tudtam lépni a BIOS-ba, de ott csontrafagyi (vagy csak a BIOS-ban nem műxik az USB kezelése? :think: ). Vagyis a BIOS-t beállítani lehetetlen volt számomra. Így viszont legfeljebb tesztalaplapnak jó. Lehet még belőle hulladék is, hacsak nem akar vele még valaki orálisan élvezkedni.
- Abit IC7 - amperszag az északi híd felől. Nem csoda, beállt a hűtőventije. Ez roncsfutam.

Szerk.:

- MSI 845E Max - teljesen halott. Tesztkártya szerint meg se moccan.
- ECS K7S6A - a tápszekció összes kondija púpos. Tekintve, hogy AMD-s a lap, és ennél a kategóriánál procihiány van (és fog is maradni minden jel szerint), ez is roncsfutam.

Szerkesztette: Telcontar 2010. 06. 23. 19:28 -kor

#3552 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 23. 18:56

Bár már most is elég ramaty szegény deszka helyzete, de lehet még rajta rontani. Kép Például egy nem hozzá való BIOS-szal.
Javítani is csak akkor van esélyed, ha a BIOS-nak legalább a boot-része ép maradt. Ennek egyik jele lehet, hogy a lap kerregteti a floppyt. Ha sérült a boot-blokk is, akkor csak a BIOS chip kivétele és hot-swap módszerrel történő újraprogramozása segíthet. Ahhoz meg már célszerszám kell, mert működő, (értsd: feszültség alatt lévő, valamilyen oprendszert/BIOS-sütögető programot futtató) lapba kell betenni, illetve onnan kivenni a BIOS-chipeket.
Esetleg egy más okból végleg meghalt, pontosan ugyanilyen típusú lap BIOS-chipjét lehet még újrahasznosítani a szent cél érdekében.

Reménykedem, hogy a helyzet nem ennyire sötét. Amint azt korábban is irtam a BIOS elindul és állandóan az FDD meghajtót keresi, amely ugye próbánál nem volt ráaggatva, igy nem is találhatta.
Ma hazahoztam a deszkát (idehaza mégis nyugisabb körülmények között próbálkozhatok, itt nem nevetnek ki, ha mégsem sikerül), melynek tipusa: EP-8K9A2+
Találtam hozzá BIOST is ITT és ITT.
Én az elsővel próbálkoznék, ha a hozzáértők is egyet értenek velem, mert a másodiknál kellene tudnom, hogy milyen (Award, Intel, stb) BIOS is való hozzá, mert úgy kellene letöltenem. A BIOS chipre egyébként nincs (nem látható nyilvánosan) semmi sem felirva. A rajta lévő második sárga cimke alatt valami CE2 vastagbetűs szöveget lehet látni az alatta lévő ugyancsak sárga cimkén.
Vélemény? Csináljam, ne csináljam, vagy valaki más fogja csinálni, mert még soha sem csináltam ilyet.

#3553 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 23. 20:24

Reménykedem, hogy a helyzet nem ennyire sötét. Amint azt korábban is irtam a BIOS elindul és állandóan az FDD meghajtót keresi, amely ugye próbánál nem volt ráaggatva, igy nem is találhatta.
Ma hazahoztam a deszkát (idehaza mégis nyugisabb körülmények között próbálkozhatok, itt nem nevetnek ki, ha mégsem sikerül), melynek tipusa: EP-8K9A2+
Találtam hozzá BIOST is ITT és ITT.
Én az elsővel próbálkoznék, ha a hozzáértők is egyet értenek velem, mert a másodiknál kellene tudnom, hogy milyen (Award, Intel, stb) BIOS is való hozzá, mert úgy kellene letöltenem. A BIOS chipre egyébként nincs (nem látható nyilvánosan) semmi sem felirva. A rajta lévő második sárga cimke alatt valami CE2 vastagbetűs szöveget lehet látni az alatta lévő ugyancsak sárga cimkén.
Vélemény? Csináljam, ne csináljam, vagy valaki más fogja csinálni, mert még soha sem csináltam ilyet.

Miért nem a gyártó hivatalos honlapján próbálkozol? Pl. itt: http://www.epox.com/downloads.asp
Megadod, hogy BIOS-t akarsz letölteni, majd alatta kiválasztod a feljövő listából az alaplapot (szerepel benne, ellenőriztem), és bódottá. :)

#3554 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 23. 23:00

Miért nem a gyártó hivatalos honlapján próbálkozol? Pl. itt: http://www.epox.com/downloads.asp
Megadod, hogy BIOS-t akarsz letölteni, majd alatta kiválasztod a feljövő listából az alaplapot (szerepel benne, ellenőriztem), és bódottá. Kép

Köszi a tippet. Néztem én is, csak éppen nem tudtam dönteni, hogy az ot szereplő 6 BIOS nevű letöltésböl melliket is szeressem. Ennyire sem vagyok még jártas a témában.
Esetleg segitenél, vagy valaki más?

#3555 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 24. 06:40

Köszi a tippet. Néztem én is, csak éppen nem tudtam dönteni, hogy az ot szereplő 6 BIOS nevű letöltésböl melliket is szeressem. Ennyire sem vagyok még jártas a témában.
Esetleg segitenél, vagy valaki más?

Azt töltsd le, amelyik mellett a legfrissebb dátum szerepel. :)

#3556 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 16:00

Sajnos nekem is így hallt meg ugyanezem lapom amugy de hiába tettem be bármit nemlátta a flopy meghajtót se.Nekem ennyit nemért meg hogy szaladgáljak vele de mikronikába XI kerületbe beleirták volna a biost.Ha még létezik egyáltalán/kb 2006 ba voltam ott utoljára/ ott kéne megprobálni majd.

Szerkesztette: djculture 2010. 06. 24. 16:04 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3557 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 24. 16:09

Azt töltsd le, amelyik mellett a legfrissebb dátum szerepel. Kép

Sajnos nem megy. Kép Ugyanis a legfrissebb data 11/08/2004 és annak letöltéséhez vezető link végén a lap nem nyilik meg.
Viszont amit INNEN letöltöttem annak is ugyanez a dátuma.

#3558 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 06. 24. 17:00

Sajnos nekem is így hallt meg ugyanezem lapom amugy de hiába tettem be bármit nemlátta a flopy meghajtót se.Nekem ennyit nemért meg hogy szaladgáljak vele de mikronikába XI kerületbe beleirták volna a biost.Ha még létezik egyáltalán/kb 2006 ba voltam ott utoljára/ ott kéne megprobálni majd.

Ez keresi a floppy meghajtót, csak kérdés, hogy megtalálja-e ha ráteszem. Mindenesetre még a mai napon összegyugdosom 3 asztalos kivitelre és a fentebb irott BIOS-al majd próbéálkozom. Próba - cseresznye. Egyszer el kell kezdeni.
A fejleményekröl meg majd irok holnap, mert most csak a saját bill, monci és egyebek vannak kéznél, azzal kell megoldanom a 3 asztalos témát is.

#3559 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 24. 17:43

Ez keresi a floppy meghajtót, csak kérdés, hogy megtalálja-e ha ráteszem. Mindenesetre még a mai napon összegyugdosom 3 asztalos kivitelre és a fentebb irott BIOS-al majd próbéálkozom. Próba - cseresznye. Egyszer el kell kezdeni.
A fejleményekröl meg majd irok holnap, mert most csak a saját bill, monci és egyebek vannak kéznél, azzal kell megoldanom a 3 asztalos témát is.

Na ez nem jött össze! Kép
Na nem azért mert ehhez is túl béna vagyok, hanem azért mert ez a lappantyú egy csodálatos szivattyú.Kép

Kezdtem azzal, hogy a saját gépmben már elég régóta nem megy az FDD meghajtó, ki volt kapcsolva a BIOS-ban. Bekapcsolás után se nem olvas, se nem ir, időközben (lehet, hogy a bagófüst a ludasKép ) megadta magát. Késő este uccu irány a klubb, hazahoz 2 FDD meghajtót (1 az enyémbe, 1 tesztelni). Gyors beépités az enyémbe, hogy a BIOS-t előbb ki tudjam irni floppyra. Mondanom sem kell, hogy ez a meghajtó is "CUCA". A második viszont szépen ketyeg.
Floppy elkészit, bibis lappantyú 3 asztalos kivitelben összerak, bekapcs. Az eredmény lesulytó. Se kép se hang.
Tesztelésre nem az eredetileg használt VGA-t hoztam haza, továbbá az én monitorom jelenleg nem D-SUB csatival megy (a hazahozott VGA-n viszont csak az van), igy az egyetlen idehaza talált D-SUB csatit használtam. Gondoltam vagy a VGA, vagy a D-SUB csati a bibis, ezért ma kora reggel irány vissza a Klubba. Ott mindent szépen magamhoz is veszek, de a Kultur udvarárol kifelé jövet elkap a "szerv" (Ismerik a kulturost) és felelőségre von, hogy mit kerestem ott (látták, ahogy zárom be a hátsó ajtót. Magyarázkodás, hitetlenkedés, (még jó, hogy a kulturol leányzó a szomszédban lakik), egy korai ébresztés, személyem igazolása, "szerv" elenged, nagy boldogan irány haza.
Idehaza az új hw elemekkel lappantyú ismételten összerak, helyzet változatlan, vagyis a mai helyzethez viszonyitva, ugyanis az első (még bent) próbálkozásnál legalább visitott az FDD hiány miatt, most még azt se.
Ismételt elemcsere (a frász esne beléjük, amiért iléyen derágán adják ujabban, ráadásul csak 2 db-s csomagban lehet venni), hátha az első bibis (műszerem bent, mérni nem tudok). A helyzet változatlan.
Ami még megváltozott az első próbálkozáshoz viszonyitva. Most már a kijelzőjén a számok, betűk nem is jelennek meg rendesen, a kijelző szegmensek mindenféle karaktert (forditott C, három vizszintes vonal, fejreállitott kérdőjel, stb) irnak ki és folyamatosan váltakoznak szép lassan, de nem áll meg a 41 számnál, mint hajdanán.
Ezek után már nincs más hátra, mint a lapbol a CPU kivétele (már van "zsiradékom", de ez is olyan derága, ráadásul nagyon pici tubusban adják, fehér meg nem is kapható, gyerekeknek meg az lenne a jobb).
A lappantyúban AMD Athlon XP 2800+ - AXDA2800DKV4D porcogó csücsült.
HEURÉKA! Az NF7 lapba legalább lesz egy jó porcogóm.

Vagy talán mégse?Kép Ugyanis a CPU-t jobban megvizsgálva, az emberségesen le van sarkalva (ráadásul két sarán is)Kép , lehet, hogy az egész galibát ez okozta és mégsem lészen a nálam megőszülő NF7-be porcogó?

#3560 Felhasználó inaktív   XRezs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 17:13

Sziasztok!

Nem tudom, hogy van-e ilyenekre szükségetek, de a következő dolgokat tudnám felajánlani:

Intel Celelron 1300 MHz + 12V hűtés

Matsonic MS7308ET alaplap
  • SiS630 chipset
  • integrált grafikus, hang és hálózati vezérlő
  • microATX

Ennek van valami gondja, ugyanis egyik napról a másikra nem kapcsolt be többet, mintha nem is kapna áramot. Lehet, hogy javítható.

JNC gépház (képek: 1, 2, 3)
  • kék-fehér
  • ATX
  • 3 db 5,25" hely
  • 3 db 3,5" hely (2 nyitott + 1 rejtett)
  • kivehető alaplap tálca
  • álló táp
  • speaker
  • 35 cm magas, 45 cm mély, 20 cm széles

Jó állapotban.

JNC 235 W ATX táp
Működik.

HL Data Storage DVD/CD-RW meghajtó
Működik, de tisztítani kell, mert egy-két írott lemezt nehezen olvas be.

Ha érdekel titeket ezek közzül valami, akkor jelezzétek e-mail-ben.

Üdv:
XRezs

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Utolsó »