HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4261 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 17. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 10. 14. 18:17

Majd a részletekről is értesíts! :)

Ez csak természetes. Mindenképpen veled is egyeztetni kell az időpontot, de most még csak a fuvaros (nem biztos, hogy én) kérdése a bizonytalan.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4262 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 17. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: gbotond - Dátum: 2011. 10. 17. 13:59

Hali,

Volna itt egy ház nélküli konfig: Athlon XP1800+, Abit NV7133R alaplap, GlacialTech hűtő, 400W táp, Seagate st34081a 40 GB vinyó, 512 MB RAM. Ennek még hasznát látná egy nyugdíjas?

Ha igen, hol tehetem le?

Üdv:

GB

Felajánlásodat köszönjük!

Természetes, hogy a NYÖGdíjas, de szerintem még a deák urak/hölgyek is hasznát veszik.
Merre parkol jelenleg a cucc?
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4263 Felhasználó inaktív   gbotond 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 17. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 10. 17. 14:26

Felajánlásodat köszönjük!

Természetes, hogy a NYÖGdíjas, de szerintem még a deák urak/hölgyek is hasznát veszik.
Merre parkol jelenleg a cucc?

Bp. Kispest, Europark közelében.

#4264 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 17. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: gbotond - Dátum: 2011. 10. 17. 17:23

Bp. Kispest, Europark közelében.

Ezek szerint nagy valószínűséggel Telcontar cimbora fog lenni a tettes akinél vagy leadhatod, vagy maga megy érte.
Persze erröl Ő majd nyilatkozik, ha úgy gondolja.

Telcontar!

Az előbbi hozzászólásombol kimaradt, hogy a novemberi szállítmányod Kondorosra menne cakkom, pakkom, de a nagy távolságot nem akarnám a nyakadba varni, ezért van most nagy szervezkedés a menés ügyében.

#4265 Felhasználó inaktív   gbotond 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 10. 19. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 10. 17. 16:36

Ezek szerint nagy valószínűséggel Telcontar cimbora fog lenni a tettes akinél vagy leadhatod, vagy maga megy érte.

Telcontar!

Az előbbi hozzászólásombol kimaradt, hogy a novemberi szállítmányod Kondorosra menne cakkom, pakkom, de a nagy távolságot nem akarnám a nyakadba varni, ezért van most nagy szervezkedés a menés ügyében.

Köszönöm, küldtem üzenetet Telcontar kartársnak (nem tudom, megkapta-e, a fórumon keresztül e-mailt próbáltam küldeni.)

#4266 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 19. 23:13

Üzenet megtekintéseIdézet: gbotond - Dátum: 2011. 10. 19. 21:11

Köszönöm, küldtem üzenetet Telcontar kartársnak (nem tudom, megkapta-e, a fórumon keresztül e-mailt próbáltam küldeni.)

Igen, ideért, jóestét. :respect: Ha telefonszámot is küldtél volna, fel is hívtalak volna egyeztetés végett. :) Így megkérlek, hogy te hívj engem a 06-20-358-5472 számon.
... a trip back in time is all I need ...

#4267 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 19. 23:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 10. 17. 17:36

Telcontar!

Ha nem jön össze a nagy szervezés, az sem tragédia. Kondoros is idébb van a világ végénél. :)
Monitorból csak három tesztelt van, meg kettő teszteletlen. Viszont a HuMuszban nubunál, ha minden igaz, vannak nekünk eltéve mónik. Ha tudod, szervezd úgy, hogy oda is el tudj jutni, mert ami ott van, az mindjárt át is adható a nálam elraktározott konfigokkal együtt. Perpill. itt 13 kulcsrakész konfig dekkol, meg egy teszteletlen konfig, ami komplett, meg egy tesztelt, ami viszont nem komplett. :) Utóbbi egy péhármas vékonykliens, amibe bele lehet faragni egy HDD-t, viszont optikai meghajtóból csak külsős (USB-s) jöhet szóba, ammeg nemvan.

#4268 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 20. 01:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 10. 13. 19:06

Jahnót meg üdvözlöm, rég járt errefelé. :)

Nálam is gyűlnek gépek meg szirszarok, de Malmostmajd nekiugrasztom, mert most kapott szép nagy új autót, amibe kb. a fél világ belefér. Én meg majd meglátom, mindig csöbörből vödörbe, hétfőtől újabb amerikai fog itt fárasztani, utána hétvége egyben meló, meg satöbbi. Az élet néha kemény.
Make love not Wor.

#4269 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 20. 04:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 10. 20. 00:21

Ha nem jön össze a nagy szervezés, az sem tragédia. Kondoros is idébb van a világ végénél. :)
Monitorból csak három tesztelt van, meg kettő teszteletlen. Viszont a HuMuszban nubunál, ha minden igaz, vannak nekünk eltéve mónik. Ha tudod, szervezd úgy, hogy oda is el tudj jutni, mert ami ott van, az mindjárt át is adható a nálam elraktározott konfigokkal együtt. Perpill. itt 13 kulcsrakész konfig dekkol, meg egy teszteletlen konfig, ami komplett, meg egy tesztelt, ami viszont nem komplett. :) Utóbbi egy péhármas vékonykliens, amibe bele lehet faragni egy HDD-t, viszont optikai meghajtóból csak külsős (USB-s) jöhet szóba, ammeg nemvan.

Nálam is van 5 db. facér monsi, igaz ezekböl 1 db. kicsit huncutkodik, de szükség esetén az is mehet egy NYÖGdíjas géphez.
Jelenleg visziot inkább a deákos gépekre lenne szükség, de majd meglátjuk.
A Kondorosi út szervezése még mindíg folyamatban. Jelenleg már - felajánlott utadat is figyelembe véve - már csak a helyszín a problémás, mert ugye mégse lenne szerencsés házrol-házra (sőt van szomszédos falubol is jelöt) járkálni az átadásokkal, mert akkor arra egy nap kevés lenne.
Na majd meglátjuk.

#4270 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 26. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 10. 20. 00:21

Ha nem jön össze a nagy szervezés, az sem tragédia.

Alakulnak a dolgok! Nagyon úgy néz ki, hogy mégis itt a közelben kell a gépeket szétszórnunk, mármint azokat amelyeket komplettírozni tudunk.

Viszont lenne egy pótlólagos kérés.
Kellene - oktatási célra - min. 6 db. totálkáros, vagy nagyon kis kapacitású (tehát amit már mi sem tudunk hasznosítani) minél nagyobb (Csipetkéknél anno 8" volt, de azt elvitte egy akkori fősulis a sulijába amikor megszüntünk), de 3,5" kisebb semmiképpen se legyen.
Ezek a HDD-k szétszerelésre kerülnének, hogy lehessen szemléltetni a belső felépítését.
Amennyiben lenne nálad, akkor azok is jöhetnének, nálam sajnos most a készlet a zérón már túl is konvergálódott.

#4271 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 26. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 10. 26. 15:33

Alakulnak a dolgok! Nagyon úgy néz ki, hogy mégis itt a közelben kell a gépeket szétszórnunk, mármint azokat amelyeket komplettírozni tudunk.

Viszont lenne egy pótlólagos kérés.
Kellene - oktatási célra - min. 6 db. totálkáros, vagy nagyon kis kapacitású (tehát amit már mi sem tudunk hasznosítani) minél nagyobb (Csipetkéknél anno 8" volt, de azt elvitte egy akkori fősulis a sulijába amikor megszüntünk), de 3,5" kisebb semmiképpen se legyen.
Ezek a HDD-k szétszerelésre kerülnének, hogy lehessen szemléltetni a belső felépítését.
Amennyiben lenne nálad, akkor azok is jöhetnének, nálam sajnos most a készlet a zérón már túl is konvergálódott.

HDD-ket megnézem. Az biztos, hogy csak 3,5 hüvelykest tudok adni. A 6 db is kétséges, de majd belenézek a roncsfutamos kupacba is.

Ami engem illet, az őszi szünet alatti szabadság már biztos nem jön össze. Jelenleg a november 21-ével kezdődő hét az esélyes, de még ez sem tuti. :( Viszont ha meg tudjátok oldani a szállítást addig nélkülem, a 13 kész gép vihető, legfeljebb nem leszek ott az átadásoknál - volt már ilyen a történelmünk során. :)

#4272 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 26. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 10. 26. 17:58

HDD-ket megnézem. Az biztos, hogy csak 3,5 hüvelykest tudok adni. A 6 db is kétséges, de majd belenézek a roncsfutamos kupacba is.

Ami engem illet, az őszi szünet alatti szabadság már biztos nem jön össze. Jelenleg a november 21-ével kezdődő hét az esélyes, de még ez sem tuti. :( Viszont ha meg tudjátok oldani a szállítást addig nélkülem, a 13 kész gép vihető, legfeljebb nem leszek ott az átadásoknál - volt már ilyen a történelmünk során. :)

Jelenleg még nagyon képlkeny a dolog, de majd alakul ez mint puposgyerek a prés alatt.

#4273 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 31. 12:10

Üdv mindenkinek.

Jött hozzám felajánlásba egy ház, táp, Nf7 lap, 2500 mhz proci, ram, dvd, Radeon 9500 videókártya

tehát egy egész gép. Ami a lényeg hogy életre kellene kelteni viszont nekem nincs rá időm

Ha valaki elvinné tőlem természetesen bármikor megteheti, de telefonos egyeztetés azért nem ártana

számom: 06 20 393 94 46

legyetek jók ha tudtok :)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#4274 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 31. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 10. 26. 16:58

Van vagy 100 darabom, csak én nem vagyok. Meg összevissza. Elküldjem valami post, vagy ilyesmi?
Make love not Wor.

#4275 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 31. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 31. 16:55

Van vagy 100 darabom, csak én nem vagyok. Meg összevissza. Elküldjem valami post, vagy ilyesmi?

Előre is hálás köszönet a nebulók nevében.
Postai címem emilkében röppent.

#4276 Felhasználó inaktív   kriszt35 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 16:17

Szép napot a csapatnak. Itt vagyok, sajnos, ami azt jelenti, nem sikerült tápot találni a két laptophoz. Ha esetleg valaki tud ebben segíteni, szívesen fogadjuk:

1./ TOSHIBA S4000CDS/4.0 DC: 15 V (egyen) 2.0 A

2./ COMPAQ Armada 100S PP1020 DC: 18,5 V (egyen) 2,7 A
Krisztina

#4277 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: kriszt35 - Dátum: 2011. 11. 03. 17:17

Szép napot a csapatnak. Itt vagyok, sajnos, ami azt jelenti, nem sikerült tápot találni a két laptophoz. Ha esetleg valaki tud ebben segíteni, szívesen fogadjuk:

1./ TOSHIBA S4000CDS/4.0 DC: 15 V (egyen) 2.0 A

2./ COMPAQ Armada 100S PP1020 DC: 18,5 V (egyen) 2,7 A
Krisztina

Nagyon sajnálom! Vizont, ha jelezted volna az átvétel után (melyröl a mai napig még azt sem tudtam, hogy tényleg Ti kaptátok-e meg) - amely emlékeim szerint aug. elején lehetett - hogy mégsem tudjátok a tápot megoldani, akkor már a 15 V-s megoldódott volna.
Ugyanis azóta már volt nálame egy ilyen táp, igaz a csatiját át kelett volna alakítani, de mivel nem jelentkeztél így felhasználásra került más célra, azóta már el is került tőlem az új felhasználóhoz..
Mindenesetre az elkövetkezendő időkben majd figyelem az ilyen tápokat.

Jahno! A futár megérkezett. Köszike a környező sulik nevében is. Bízom benne, hogy sikerül mindet szétbombáznom, átalakítanom, bár van köztük 2 db. olyan mintha le lenne savazva annyira el van egyes részei korrodálva. Na ezeket lehet, hogy nem birom szétcsavarozni, de nem is probléma, mivel összesen csak 6 suli van és ennél több vinnyogó érkezett.
Mégegyszer köszönjük.

Telcontar! Mit szólnál egy hétvégi (2011.11.12- vagy 13) villámlátogatáshoz (időpont a saját elfoglaltságom függvénye), hogy a raktárad leterheltségét egy kicsikét enyhtsem. Ugyanis Kondoroson csak hétközben sikerült átadásra alkalmas helyszínt kialkudnom.
Várom mielőbbi visszajelzésedet, hogy hogyan alakítsam saját elfoglaltságomat, mert arra a hétvégére lenne akvarisztikai anyagok begyüjtésére is elfoglaltságom.

Szerkesztette: Szőke 2011. 11. 06. 09:00 -kor

#4278 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 06. 08:58

Telcontar! Mit szólnál egy hétvégi (2011.11.12- vagy 13) villámlátogatáshoz (időpont a saját elfoglaltságom függvénye), hogy a raktárad leterheltségét egy kicsikét enyhtsem. Ugyanis Kondoroson csak hétközben sikerült átadásra alkalmas helyszínt kialkudnom.
Várom mielőbbi visszajelzésedet, hogy hogyan alakítsam saját elfoglaltságomat, mert arra a hétvégére lenne akvarisztikai anyagok begyüjtésére is elfoglaltságom.

Örömmel várlak!

#4279 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 11. 06. 11:35

Örömmel várlak!

A pontos időpontrol azpnnal tájékoztatlak, mihelyt a "halas" cimbora jelentkezik, de Ő jelenleg éppen hazafias kötelezettségének tesz eleget és nem tudni meddig is fog tartani.

#4280 Felhasználó inaktív   kriszt35 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 11. 07. 18:43

János, dehogynem jeleztem, hiszen váltottunk mélt utána!!! Írtam akkor, hogy van a páromnak vmi olyan táp, ami többfajta géphez is jó. Sajna ezekhez nem volt megfelelő :(

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.