HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 08. 00:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 06. 19:18

A pontos időpontrol azpnnal tájékoztatlak, mihelyt a "halas" cimbora jelentkezik, de Ő jelenleg éppen hazafias kötelezettségének tesz eleget és nem tudni meddig is fog tartani.

Jajj, ilyeneket is találtam, de csak hétvége felé jutok arra. Elküldhetem ezt is, ilyen szűrők, csövek, bizbaszok. Én már nem értek hozzá :-)
Make love not Wor.

#4282 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 08. 07:12

Üzenet megtekintéseIdézet: kriszt35 - Dátum: 2011. 11. 07. 19:43

János, dehogynem jeleztem, hiszen váltottunk mélt utána!!! Írtam akkor, hogy van a páromnak vmi olyan táp, ami többfajta géphez is jó. Sajna ezekhez nem volt megfelelő :(

Drága Kriszta!
Egy kisit tévedésben van az időpontokkal. Az való igaz, hogy leveleztünk a tápok ügyében, de én csak azután küldtem a notikat, miután Ön azt írta, hogy a párja majd megpróbál valamelyikhez tápot fabrikálni, tehát a levelezésünk a küldés előtt volt.
A levelezésünk után már én személyesen nem mentem arra a munkahelyre, így csak küldeni tudtam azokat (ezt is leleveleztük), de a megérkezésröl (arrol, hogy tényleg Önök kapták-e meg) csak most értesültem konkrétan, Öntöl nem kaptam semilyen visszajelzést. Én eddig csak annak a személynek a bemondására hagyatkozhattam, aki vitte, átadta a biztonsági őrnek, majd az neki visszajelezte, hogy jelentkeztek érte és elvitték.
Ezek a tények, ezeket a levelezéseinkkel is alá tudom támasztani, mivel ezek a levelek (is) nálam arhiválva vannak.
Elnézését kérem, hogy ellent kell mondanom Önnek, de ez így történt.

Szerkesztette: Szőke 2011. 11. 08. 07:17 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4283 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 08. 07:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 08. 01:21

Jajj, ilyeneket is találtam, de csak hétvége felé jutok arra. Elküldhetem ezt is, ilyen szűrők, csövek, bizbaszok. Én már nem értek hozzá :-)

Na ennek nagyon örülök! Ha meg is kapjuk, akkor meg még nagyon is megköszönjük.

Jöhet postillán is, de - mivel jelezted, hogy hétvégére érsz haza - én is megyek (egyre biztosabb, hogy vasárnap) a hétvégén Telcontar cimborához gépekért, akár be is ugorhatok hozzád értük. Nem nagy kitérő az M0-rol.
Majd írod, hogy hogyan tovább.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4284 Felhasználó inaktív   kriszt35 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 08. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 08. 07:12

Drága Kriszta!
Egy kisit tévedésben van az időpontokkal. Az való igaz, hogy leveleztünk a tápok ügyében, de én csak azután küldtem a notikat, miután Ön azt írta, hogy a párja majd megpróbál valamelyikhez tápot fabrikálni, tehát a levelezésünk a küldés előtt volt.
A levelezésünk után már én személyesen nem mentem arra a munkahelyre, így csak küldeni tudtam azokat (ezt is leleveleztük), de a megérkezésröl (arrol, hogy tényleg Önök kapták-e meg) csak most értesültem konkrétan, Öntöl nem kaptam semilyen visszajelzést. Én eddig csak annak a személynek a bemondására hagyatkozhattam, aki vitte, átadta a biztonsági őrnek, majd az neki visszajelezte, hogy jelentkeztek érte és elvitték.
Ezek a tények, ezeket a levelezéseinkkel is alá tudom támasztani, mivel ezek a levelek (is) nálam arhiválva vannak.
Elnézését kérem, hogy ellent kell mondanom Önnek, de ez így történt.

Kedves János!
Én is ellentmondok :)
Ezt 07. 27-én kaptam Öntől, miután jeleztem a gépek megérkezését:
"Ami igaz az igaz. Már sajnos kezdtem aggódni, hogy levelem illetéktelen szemlyhez került és az vette át a gépeket. Éppen azon a ponton voltam, hogy rákérdezek Önre, de levele megnyugtatott.
Az igazat megvallva, aki vitte a gépet mondta, hogy egy csinos hölgynek (a leírása illett Önre) adta át a gépeket, ezért nem is zavartam eddig, de azért már kezdtem aggódni.
Reménykedjünk, hogy sikerül csatlakozót szerezni, vagy tápot és akkor a kissrác is örülhet."
De nem is ez a lényeg.

#4285 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 08. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: kriszt35 - Dátum: 2011. 11. 08. 12:04

Kedves János!
Én is ellentmondok :)
Ezt 07. 27-én kaptam Öntől, miután jeleztem a gépek megérkezését:
"Ami igaz az igaz. Már sajnos kezdtem aggódni, hogy levelem illetéktelen szemlyhez került és az vette át a gépeket. Éppen azon a ponton voltam, hogy rákérdezek Önre, de levele megnyugtatott.
Az igazat megvallva, aki vitte a gépet mondta, hogy egy csinos hölgynek (a leírása illett Önre) adta át a gépeket, ezért nem is zavartam eddig, de azért már kezdtem aggódni.
Reménykedjünk, hogy sikerül csatlakozót szerezni, vagy tápot és akkor a kissrác is örülhet."
De nem is ez a lényeg.

Ezek alapján jogos a két pont! Elnézésedet kérem, de a "vénember" már nem is kicsit felejtős.:rolleyes: Ezek szerint bennem csak az maradt meg, hogy elég soká kaptam visszajelzést.

Viszont a gépek mégiscsak azután mentek, hogy leleveleztük a táp ügyét és a hiányrol eddig még nem tudtam, tehát oda is javasolok két pontot. :unsure:

Szerkesztette: Szőke 2011. 11. 08. 11:15 -kor

#4286 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 08. 12:32

A repülők megint elkerültek ezen a hétvégén is. Úgy látszik, sok munkával jár a haza védelme. Azért nem adjuk fel, kitartóan várunk mert egyszer biztos erre is járnak.
RaidX

#4287 Felhasználó inaktív   kriszt35 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 08. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 08. 11:14

Ezek alapján jogos a két pont! Elnézésedet kérem, de a "vénember" már nem is kicsit felejtős.:rolleyes: Ezek szerint bennem csak az maradt meg, hogy elég soká kaptam visszajelzést.

Viszont a gépek mégiscsak azután mentek, hogy leleveleztük a táp ügyét és a hiányrol eddig még nem tudtam, tehát oda is javasolok két pontot. :unsure:

Teljesen jogos :) És a késlekedés miatt is bocsánat, de annyi a baj errefelé (is)...
Most a leendő tulajdonos anyukája próbál szerezni tápot, de írtam neki, hogy az se biztos, hogy műxik a gép, de addig meg se tudjuk, míg nincs táp... Ördögi kör.

#4288 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 08. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 11. 08. 13:32

A repülők megint elkerültek ezen a hétvégén is. Úgy látszik, sok munkával jár a haza védelme. Azért nem adjuk fel, kitartóan várunk mert egyszer biztos erre is járnak.
:rolleyes:

Ebben teljesen igazad van, de erre lehetett számítani.
A gép pilótája nekem ezt írta - részedre továbbitottam is 2011.09.31.-n) - PÜ-ben:

SziaJövő kedden jövök haza újra akkor beszélünk.Szerdán vagy csütörtökön megveszem a halakat és elugrok a cuccokért.Pénteken ha minden igaz megyek felétek és beugrok. Az 11-én lesz, ha úgy lesz

Ez az üzenet az én értelmezésem szerint - persze én is tévedhetek, mint arra ma már volt is példa - azt jelenti, hogy ma ért haza és a héten még keresni fog.
Erre utaltam a Telcontar cimborához menésem időpontjánál is.

#4289 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 08. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: kriszt35 - Dátum: 2011. 11. 08. 19:45

Teljesen jogos :) És a késlekedés miatt is bocsánat, de annyi a baj errefelé (is)...
Most a leendő tulajdonos anyukája próbál szerezni tápot, de írtam neki, hogy az se biztos, hogy műxik a gép, de addig meg se tudjuk, míg nincs táp... Ördögi kör.

Hidd el, teljes gőzzel én is az ügyön vagyok ismét. Mindössze egyelőre ezt nem tudom, ha valami megoldást sikerül kitalálnom, akkor hogyan megy el a cucc ilyen távolba?

#4290 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 09. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 08. 20:04

Hidd el, teljes gőzzel én is az ügyön vagyok ismét. Mindössze egyelőre ezt nem tudom, ha valami megoldást sikerül kitalálnom, akkor hogyan megy el a cucc ilyen távolba?
Semmi gond! Egyszer csak haza kerül szegény fiú!

RaidX

#4291 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 09. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 11. 09. 10:21

Semmi gond! Egyszer csak haza kerül szegény fiú!

Éppen pár perce kaptam az SMS-t, hogy idehaza van és most indult be a városba. Lehet, hogy téged is keresni fog.
Mindenesetre bízzunk benne, hogy péntekig - akkor jön - meg is talál.

#4292 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 09. 10:56

Telcontar!

Ha a felettünk lévő is úgy akarja (nem romlik az időjárás) akkor vasárnap tiszteletemet tenném egy kis puceválásra.

Jahno!

Hozzád Csepelre a visszaúton bekanyarodhatok-É, avaygy még akkor is Amérikában vágyol?

Szerkesztette: Szőke 2011. 11. 09. 10:57 -kor

#4293 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 09. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 09. 11:55

Éppen pár perce kaptam az SMS-t, hogy idehaza van és most indult be a városba. Lehet, hogy téged is keresni fog.
Mindenesetre bízzunk benne, hogy péntekig - akkor jön - meg is talál.

Pénteken csavargós napom lessz! Ha akkor jön inkább 18 - 19 óra között a biztos! A többi napon elvileg csak a kutyus séta van.

RaidX

#4294 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 09. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 11. 09. 13:42

Pénteken csavargós napom lessz! Ha akkor jön inkább 18 - 19 óra között a biztos! A többi napon elvileg csak a kutyus séta van.

Pénteken biztosan nem fog menni, ugyanis hozzám az érkezését 14-15 óra körülire jelezte. Én megírtam neki, hogy pénteken nem vagy, előtte - ha megy - feltáétlen egyeztessen veled.

#4295 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 15:10

Üdvözletem,

Lenne itt megint pár cumó, amit felajánlanék:

- dvd-író: pucolni biztos kell, mert anno már kezdtek bajok lenni a lemezek olvasásával és nem használtam egy éve
- floppy meghajtó: ha nem lenne elég (elvileg hibátlan)...
- Enermax Noisetaker táp, 370 W-os: ezt biztos át kell nézni, mert sokat használtam

Cserébe én is kérnék valamit, igaz csak kölcsönbe. Szükségem lenne egy külső winchester rackre, mert egy IDE winyót szeretnék archiválni laptopra. Ilyet tud valaki kölcsönadni? Utána adnék egy 80 Gigás Samsung winyót is.

Illetve ha mobilos dolgokkal is foglalkoztok, akkor csak úgy grátisz tudok adni egy RS232-es Ericsson kommunikációs kábelt.

Szerkesztette: Nimrod 2011. 11. 10. 15:11 -kor

Rating: Psychopath

#4296 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 09. 10:56

Telcontar!

Ha a felettünk lévő is úgy akarja (nem romlik az időjárás) akkor vasárnap tiszteletemet tenném egy kis puceválásra.

Továbbra is várlak! :)
... a trip back in time is all I need ...

#4297 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 06:19

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 11. 09. 13:42

Amennyiben a pilóta barátom nem jelentkezne, akkor vasárnap Telcontartol visszaúton mindenképpen beugrom a cumókért.
Majd Hívlak amikor a "Hírös" várost megközelítem, hogy felétek kanyarodjak-É?

Szerkesztette: Szőke 2011. 11. 11. 06:19 -kor

#4298 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 10:28

#4295-ra valaki? :unsure:
Rating: Psychopath

#4299 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Nimrod - Dátum: 2011. 11. 11. 11:28

#4295-ra valaki? :unsure:

Én monnnyyyuk tudnék rajtad segíteni, de a távolság. Éppen ezért nem is válaszoltam kérésedre.

#4300 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 11. 11. 07:19

Amennyiben a pilóta barátom nem jelentkezne, akkor vasárnap Telcontartol visszaúton mindenképpen beugrom a cumókért.
Majd Hívlak amikor a "Hírös" várost megközelítem, hogy felétek kanyarodjak-É?

Hát, pilóta barátunk még nem jelentkezett. Vasárnap várlak!

RaidX

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.