HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 17. 21:02

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 13:11

Telcontar!
Sürge emilke röppent.

Ment válasz is.
... a trip back in time is all I need ...

#622 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 06:20

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 22:02

Ment válasz is.

Ráadásul nagyon is hasznosnak bizonyult.  :respect:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#623 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 06:21

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 20:55

Miért kell neked annyira azt nyüves hibernálást? Lemezterületet foglal, processzoridőt fogyaszt de miért is?

Építgetni mostanság nincs időm, de kisérletezgetni igen. Csupán ezért. Viszont a készenléti állapot egy nagyon hasznos funkció.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#624 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 06:23

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 21:53

Örstől 5-10 percnyire lakom, Róna-Egressy saroknál, ha az is jó hozzám jöhetsz 8 körül. Adatamnál van telszám, 7.30-tól be vagyok kapcsolva.

Mi viszont legközelebb kb. május elején-közepén megyünk megint kirámolni a pinyódat.

#625 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 06:49

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 6:23

Mi viszont legközelebb kb. május elején-közepén megyünk megint kirámolni a pinyódat.

Mivel azóta még semmi nem érkezett ígfy max hozhatsz  :Đ
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#626 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 12:27

ACWS koszi de csak most jartam erre. :)

Szoke: Nagyjaboli utvonalat es idpontot tudsz mondani holnapra. Hatha valahogy ossze tudunk futni mert van nalam par jo dolog. :)

Szerkesztette: YceBear 2008. 04. 18. 12:27 -kor

#627 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 18:22

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 13:27

ACWS koszi de csak most jartam erre. :)

Szoke: Nagyjaboli utvonalat es idpontot tudsz mondani holnapra. Hatha valahogy ossze tudunk futni mert van nalam par jo dolog. :)

Holnap indulás Szelevényböl kb.7,00. Kecskemét után M5, majd M0 és ott A Diósdi leágazásnál el Budaörs felé. Budaörsön kb. 10,00 körül. Vissza meg fordítva.
Persze mondhatsz egy nem túl kieső célpontot és akkor visszafelé arra kunkorodunk.
Telefonszámom adataimnál.

#628 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 18:35

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 7:49

Mivel azóta még semmi nem érkezett ígfy max hozhatsz  :Đ

Én a sityak márc.27-i felajánlására gondoltam, hogy az addig hátha befut hozzád.
Amennyiben nem, majd pakulunk legfeljebb Jahno pinyójábol, ott is kevéske gondolom a hely.
Persze jobb lenne, ha Ő személyesen hozná a "ZUG"-ba. :alcohol:

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 18. 18:38 -kor

#629 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 20:20

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 19:22

Holnap indulás Szelevényböl kb.7,00. Kecskemét után M5, majd M0 és ott A Diósdi leágazásnál el Budaörs felé. Budaörsön kb. 10,00 körül. Vissza meg fordítva.
Persze mondhatsz egy nem túl kieső célpontot és akkor visszafelé arra kunkorodunk.
Telefonszámom adataimnál.

Akkor 8 korul rad csorgok. Esetleg M5 Auchan parkolo megfelel 1 gyors atpakolasra? Es ha meg Budaors elott osszejon akkor kuldok Telcontarnak is cuccot.  :)

Szerkesztette: YceBear 2008. 04. 18. 20:23 -kor

#630 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 20:31

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 19:35

Alkoholista! :D

#631 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 20:41

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 18:35

Én a sityak márc.27-i felajánlására gondoltam, hogy az addig hátha befut hozzád.
Amennyiben nem, majd pakulunk legfeljebb Jahno pinyójábol, ott is kevéske gondolom a hely.

Arról még semmi hír  :think:  küldük majd neki egy privet
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#632 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 05:03

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 21:20

Akkor 8 korul rad csorgok. Esetleg M5 Auchan parkolo megfelel 1 gyors atpakolasra? Es ha meg Budaors elott osszejon akkor kuldok Telcontarnak is cuccot.  :)

Nekem megfelel, várom hívásod.
Menéskor állnánk meg és akkor vinnénk Telcontarnak is a coccot.

Innentöl már csak bunkofonon (szám adataimnál) vagyok elérhető, mert hamarosan indulunk Telcontart kifosztani. :D

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 19. 05:06 -kor

#633 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 12:12

Szőke és A. Józsi elindultak tőlem. A kocsijuk a földön vonszolja a farát, annyira megpakoltuk. :D

#634 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 15:45

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 13:12

Szőke és A. Józsi elindultak tőlem. A kocsijuk a földön vonszolja a farát, annyira megpakoltuk. :D

Már nem vonszolja. :D  Ugyanis szerencsésen hazaértünk, már a Haleszban ki is rámoltunk. Viszont nem árultad el, hogy mi volt a meglepi azon kívül, hogy kaptunk jó sok cumót.
Köszönet neked és YceBearnak is, akitől útközben szintén átvettük a motyót.:respect:

#635 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 19:44

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 15:45

Viszont nem árultad el, hogy mi volt a meglepi azon kívül, hogy kaptunk jó sok cumót.

Meglepi: jó sok cumó - kocsi fara a földön vonszolva - és mégsem defektes egyik kereke sem. :D (Kicsi meglepi, de jó meglepi.)

#636 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 19:52

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 20:44

Meglepi: jó sok cumó - kocsi fara a földön vonszolva - és mégsem defektes egyik kereke sem. :D (Kicsi meglepi, de jó meglepi.)

A legjobb! :Đ

#637 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 20:10

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 16:45

Már nem vonszolja. :D  Ugyanis szerencsésen hazaértünk, már a Haleszban ki is rámoltunk. Viszont nem árultad el, hogy mi volt a meglepi azon kívül, hogy kaptunk jó sok cumót.
Köszönet neked és YceBearnak is, akitől útközben szintén átvettük a motyót.:respect:

Az nem elég meglepi, hogy sokkal több volt a cumó, mint amennyit előre jeleztem? :)

Szívesen!  :cool:

#638 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 05:38

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 21:10

Az nem elég meglepi, hogy sokkal több volt a cumó, mint amennyit előre jeleztem? :)

Szívesen!  :cool:

Amint jeleztem nagyon jólesett, hogy ennyi cumó összejött. Ritkán jutunk fel a "nagyfaluba", de még ritkábban jutunk hozzá használható hw elemekhez, ezért amikor megyünk jól fel kell tankolni.

#639 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 07:43

Van itten 2*256MB DDR RAM, ha esetleg hasznosnak bizonyulna... szerintem működnek, az egyik nemrég még öcsém gépében teljesített szolgálat, csak aztán meghalt az alaplap, és nagygenerál lett a dologból... a másik egyoldalas, talán nem szerette a K7S5A, abban nem indult, K7S8XE-ben volt használva korábban.
Kétlaki létem folytán nem mondanék Fehérvárt, viszont (bár nem olvastam vissza sokat) mintha Telcontar sokat előfordulna erre, ha nincs ellenére, hozzá át tudnám valamikor dobni őket, ha nincs ellenére :think:

Némi "grafikai" cumó is leledzik, nem tudom, megüti-e a szintet a Mustek 1200CP szkenner, amit XP alatt beüzemelni sok szenvedés árán is csak félig sikerült (azok a driverek... :rolleyes:), vagy egy Trust tablet, amit nem szeretünk, és elem/akku kell a tollába :think: De ha tudjátok valamire használni őket, az jó...
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#640 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 09:03

Idézet: alvaro - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 8:43

Van itten 2*256MB DDR RAM, ha esetleg hasznosnak bizonyulna... szerintem működnek, az egyik nemrég még öcsém gépében teljesített szolgálat, csak aztán meghalt az alaplap, és nagygenerál lett a dologból... a másik egyoldalas, talán nem szerette a K7S5A, abban nem indult, K7S8XE-ben volt használva korábban.
Kétlaki létem folytán nem mondanék Fehérvárt, viszont (bár nem olvastam vissza sokat) mintha Telcontar sokat előfordulna erre, ha nincs ellenére, hozzá át tudnám valamikor dobni őket, ha nincs ellenére :think:

Némi "grafikai" cumó is leledzik, nem tudom, megüti-e a szintet a Mustek 1200CP szkenner, amit XP alatt beüzemelni sok szenvedés árán is csak félig sikerült (azok a driverek... :rolleyes:), vagy egy Trust tablet, amit nem szeretünk, és elem/akku kell a tollába :think: De ha tudjátok valamire használni őket, az jó...

Felajánlásodat hálásan köszönjük. :respect:

A DDR RAM-ra nagyon nagy szükség lenne itt a "ZUG"-ban is, de sajnos a távolság. :(

Esetleg, ha nem jön össze Telcontarrral a bót, Posta szóba jöhetne-e, avagy Sárbogárdon dydiman?

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.