HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 22. 19:59

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 18:05

Ha az segít rajtad akkor egy 16MB-s MMC-t tudok adni, az asszem nagyjából kompatibilis az Sd-vel

Fönnnök! Ne mondd má', h efformák! :confused:

U.i.:
:omg: DE! A kapacitása az.

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 04. 22. 20:04 -kor

#662 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 20:38

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 19:59

Fönnnök! Ne mondd má', h efformák! :confused:

U.i.:
:omg: DE! A kapacitása az.

Hááá' peddddig deee  :p

"MultiMediaCard (MMC) és Secure Digital (SD) kártyák

E két igen kicsiny kártyatípus külleme, mérete meggyező. Az egyetlen különbség, hogy az SD-nek 9 érintkezője van, az MMC-nek viszont csak 7. Az MMC kártyánt a Matsushita Electronics (Panasonic) fejlesztette ki camcorderei számára, de kicsiny mérete és súlya (2g) miatt hamarosan közkedvelt lett a mobiltelefonok, GPS-ek, MP3 lejátszók, Palmtopok gyártói körénben.

A Matsushita és a SanDisk együttműködésének terméke az SD-kártya. Ez felülről kompatibilis az MMC-vel, vagyi az SD-t kezelő eszközök az MMC-t is tudják olvasni. A régi MMC-t használó készülékek viszont nem ismerik fel az SD. Az SD kártya � mint nevéből sejthető � adatvédelmi funkciókkal is rendelkezik. Az újabb típusok adatátviteli sebessége 10 Mbit/s."

Szerkesztette: acws 2008. 04. 22. 20:40 -kor

web-solution.hu A megfizethető tárhely

#663 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 22:29

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 20:38

Hááá' peddddig deee  :p

:OOO Azannya! Mán be is fogtam a pofám. :respect:

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 04. 22. 22:30 -kor

#664 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 05:53

acws és YceBear!
Segedelmeket előre is köszönöm, bár én is csak reménykedem, hogy az MMC is jó fog leni, mert olyat még soha sem láttam.
Igaz a 16 MB elég kicsike és a kártyacserénél ez a nyomorult fotomasinger minden beállítását (az aksikat ki kell venni hozzá) elfelejt, de majd megszokom addig amig egy nagyobbra nem telik, hogy minden egyes alkalommal ujra és ujra beállítok mindent.
Köszönöm!

Ja és előreláthatólag 05.04.-n kell mennem a nagyfaluba. Addig, ha acws be tudja gyüjteni sityak collega felajánlását azt elhoznám tőle. Amennyiben ez addig nem jönne össze, úőgy esetleg rámolhatnék a Jahno pinyójábol, hogy ne üres kocsival kelljen hazajönnöm.
Véleményetek?
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#665 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 19:09

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 6:53

Amennyiben ez addig nem jönne össze, úőgy esetleg rámolhatnék a Jahno pinyójábol, hogy ne üres kocsival kelljen hazajönnöm.
Véleményetek?

Részemről oké a negyedike egy kis topiktalihoz.  :cool:

Táj.: A P4 alaplapok nálam sem indultak el. :( A tesztkártya szerint teljesen agyhalottak.

Szerk: ja, meg itt maradt egy videokártya is. Az lett volna a meglepi. :p :D

Szerkesztette: Telcontar 2008. 04. 23. 19:10 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#666 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 06:01

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 20:09

*  Táj.:
**  Szerk: ja, meg itt maradt egy videokártya is. Az lett volna a meglepi. :p :D

* Részemröl is Táj: Sajnos a hozott (emlékeim szerint RadyR-tol kapott) DDR RAM-ok egyike, avagy mindkettő bibis. Sajnos párban beépítve a masinger állandóan nyefeg, hogy "végzetes hiba történt xxxxx cim olvasásakor. A MEMTeszt sem fut le rajtuk együttesen se, de külön-külön se, de sajnos a saját (elméletileg kifogástalan) RAM modulomnál sem. (Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Vagy talán a 3.1 ver. nem is alkalmas már az 512 MB-s DDR RAM tesztelésére?) Kb. 1-2 % után lefagy a gép. Lehet, hogy az ittmaradt P4P800-X alaplap a bibis? A mai napion próbálom egyenként nyustölni üzemi körölmények között egyesével a RAMokat, hátha kideröül, hogy melyikmokozza a végzetes hibát. Napokon belül meg majd kipróbálom a másik P4-s lapban (elméletileg az is kifogástalan, ezzel a megjegyzéssel kaptuk) , hogy azon lefut-e a MemTeszt.
Na majd meglátjuk, hogy mi lehet a hiba.

**  Majd jön legközelebb :D

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 24. 06:03 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#667 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 16:56

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 7:01

* Részemröl is Táj: Sajnos a hozott (emlékeim szerint RadyR-tol kapott) DDR RAM-ok egyike, avagy mindkettő bibis. Sajnos párban beépítve a masinger állandóan nyefeg, hogy "végzetes hiba történt xxxxx cim olvasásakor. A MEMTeszt sem fut le rajtuk együttesen se, de külön-külön se, de sajnos a saját (elméletileg kifogástalan) RAM modulomnál sem. (Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Vagy talán a 3.1 ver. nem is alkalmas már az 512 MB-s DDR RAM tesztelésére?) Kb. 1-2 % után lefagy a gép. Lehet, hogy az ittmaradt P4P800-X alaplap a bibis? A mai napion próbálom egyenként nyustölni üzemi körölmények között egyesével a RAMokat, hátha kideröül, hogy melyikmokozza a végzetes hibát. Napokon belül meg majd kipróbálom a másik P4-s lapban (elméletileg az is kifogástalan, ezzel a megjegyzéssel kaptuk) , hogy azon lefut-e a MemTeszt.
Na majd meglátjuk, hogy mi lehet a hiba.

**  Majd jön legközelebb :D

*A RAM-ok kifogástalanok, azokat én komoly tesztnek vetettem alá. (Memtest 86 két napig, 'all tests' beállítással.) Valószínűleg az alaplap vagy hibás, vagy csak szimplán utálja őket.

**Ha találkozunk Jahnonál (és el sem felejtem), akkor ott. :)
... a trip back in time is all I need ...

#668 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 18:27

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 17:56

*A RAM-ok kifogástalanok, azokat én komoly tesztnek vetettem alá. (Memtest 86 két napig, 'all tests' beállítással.) Valószínűleg az alaplap vagy hibás, vagy csak szimplán utálja őket.

**Ha találkozunk Jahnonál (és el sem felejtem), akkor ott. :)

* Na majd meglátom, ha majd egy kis időm lesz a másik lappal is bajlódnom. Most a parasztizálás a fontosabb.

** A 4-e nekem fórumtalira nem jó, akkor csak annyi időm van, hogy pakoljak és pucoljak. Na meg az A.Józsi is jönne a talira (rámolásra), legalább ismerkedne a csapattal és ráadásul az ő kocsijába jelentősen több cumó is beférne.

#669 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 20:55

:think: vanik itten egy 1Gb-os sd kihasználatlanul :think:
Érdekel esetleg valakit :confused:
Mer' akko' találok itt egy'smást is...

Szerk.: sd memória kari esetleg Szőkénknek...

Szerkesztette: gabyka 2008. 04. 24. 20:56 -kor

"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#670 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:01

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 21:38

E két igen kicsiny kártyatípus külleme, mérete meggyező...

Mester :respect: a vastagsága nem megegyező...Az mmc hajszállal vékonyabb (lásd nokia6230 és tsa-i: nem megy bele sd csak mmc...) :respect:
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

#671 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 22:12

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 21:01

Mester :respect: a vastagsága nem megegyező...Az mmc hajszállal vékonyabb (lásd nokia6230 és tsa-i: nem megy bele sd csak mmc...) :respect:

És mija franc az a nokija?  :think:  Amúgy idézet volt..... meg nem mondom már honnan.
Az SD karit Szőkének fel tudom venni vasárnap délután ha gondolod.

#672 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 05:16

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 23:12

És mija franc az a nokija?  :think:  Amúgy idézet volt..... meg nem mondom már honnan.
Az SD karit Szőkének fel tudom venni vasárnap délután ha gondolod.

:) no para, én is csak onnan tudom, hogy próbálkoztam anno :)
Vasárnap délután jó lehet (ha még józan leszek) de lenne itt egy kisebb szatyornyi holmi is... :respect:

#673 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 05:54

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 21:55

:think: vanik itten egy 1Gb-os sd kihasználatlanul :think:
Érdekel esetleg valakit :confused:
Mer' akko' találok itt egy'smást is...

Szerk.: sd memória kari esetleg Szőkénknek...

Hálás köszönet előre is.

Esetleg nem találkozol mostanság a "köcsketejpusztító cimborával? Ugyanis holnap nagy valószínűséggel őt (is) fogom szomorítani.
Persze 4.-n megyek Bp-re és akkor acws collega is szóba jöhet. Reménykedjünk, hogy addig befut hozzá is a korábban felajánlott tetemes mennyiségű cumó. Nem szeretnék üres kocsikával hazajönni, ugyanis Jahno tettestárs még nem nyilatkozott, hogy esetleg nála akkor rámolhatok-e.

#674 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 06:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 5:54

Hálás köszönet előre is.

Esetleg nem találkozol mostanság a "köcsketejpusztító cimborával? Ugyanis holnap nagy valószínűséggel őt (is) fogom szomorítani.
Persze 4.-n megyek Bp-re és akkor acws collega is szóba jöhet. Reménykedjünk, hogy addig befut hozzá is a korábban felajánlott tetemes mennyiségű cumó. Nem szeretnék üres kocsikával hazajönni, ugyanis Jahno tettestárs még nem nyilatkozott, hogy esetleg nála akkor rámolhatok-e.

Leveleztem Sityakkal, még semmi biztosat nem tud a cuccokról, nem tőle függ a dolog.

#675 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 06:18

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 5:16

:) no para, én is csak onnan tudom, hogy próbálkoztam anno :)
Vasárnap délután jó lehet (ha még józan leszek) de lenne itt egy kisebb szatyornyi holmi is... :respect:

Oksa majd hívlak ha arrajárok.
A szatyor tényleg kicsi legyen mert délibusz effektus lesz a kocsiban  :Đ

#676 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 07:31

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:17

Leveleztem Sityakkal, még semmi biztosat nem tud a cuccokról, nem tőle függ a dolog.

OK!

#677 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 04:37

didíman!

Köcsketej a kocsiban és hamarosan indulok vele iránba, ráadásul a Te iránodba. :D

#678 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 10:48

Már ide is értek, egy halom HW, fél őserdőnyi pozsgás és némi üzemanyag kíséretében :D :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#679 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:22

Öreg!

A két táp javítva/felkondícionálva/kipucolva. Az Enermaxra kéne egy 80mm-es rács, ha van otthon, mikor megyünk, berakom. Aztán a 24V-os tápból kimaradt egy árnyékolólemez, amin látható átütésnyom is van :D . Majd az is ráér, nincs gyakorlatilag lényeges funkciója.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#680 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:48

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 20:10

Kedves Csapat!

Találtam egy anyukát 3+2 gyerekkel Létavértesen. [Létavértes Debrecentől Keletre, a román határtól pár kilométerre található.] (A két nagyobb már nagykorú, de van még három kicsi, akik közül a legkisebb kilenc éves, de beteg. Nagyon.) Sajna nekem nincs már semmim amit adhatnék a régi PI-es ( 64MB RAM, 1GB HDD) helyett.
Tisztelettel kérdem: van-e rá mód, hogy egy használt, de kicsit nagyobb géppel megajándékozhassuk?
Kérem, segítsetek! :respect:

Nem tudtok valahol egy PII-es gépet? Tisztelettel köszönném. :respect:

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »