HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 20. 09:13

YceBear! Sajnos jó és rossz hírrel is szogálhatok.

A PCMCIA kártya a vele adott vezetékkel tökéletesen műxik, du. lesz a meglepi vele, ráadásként a leáyzó megkapja a Telcontártol kapott mini rágcsálóbol azt amelyiket választja (mindkettő műxik).
Sajnos azonban a rövid PCMCIA illesztő kábel egyik kártyában sem (sem a most hozottban sem az én Xircom kártyámban) megy, így korai volt az örömöm. :mad:
A hozott szünetmentesekröl sem tudok jelenleg jót mondani. A Cs-350-s egyfojtában sípol, sajnos nem tudok vele egyelőre mit kezdeni, hogy elhallgasson. Lehet, hogy nagyon béna vagyok.
Valószínűleg a bénaságomnak köszönhető, hogy a nagyobb (Pro-280-s) sem produkál nekem megfelelően. A gép egyszerűen nem látja. Vajon mit kellene tennem, hogy felismerje? :think:

Telcontar! Számodra uis van jó és rosz hírem is. A mini rágcsálók szépen szuperálnak, mint azt már az előbb is írtam.
Viszont a Tecram TM-505 Webkamerát sehogyan sem tudom feltelepíteni. A driverét megtaláltam, telepítettem, de a gép még valami USB devicét hiányol, ahhoz meg nem találok semmit. Esetleg valakuinek valami ötlete, hogy hogyan kellene telepíteni ezt a csoda masingert? Amennyiben gyorsan lenne megoldás, úgy esetleg du. ez is mehetnme a leányzónak?
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#642 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 11:45

Sajnos azonban a rövid PCMCIA illesztő kábel egyik kártyában sem (sem a most hozottban sem az én Xircom kártyámban) megy,

Ez alatt mit ertesz pontosan?

A hozott szünetmentesekröl sem tudok jelenleg jót mondani. A Cs-350-s egyfolytában sipol.

Szerintem ennek is aksi baja lesz. :(  :(

Valószínűleg a bénaságomnak köszönhető, hogy a nagyobb (Pro-280-s) sem produkál nekem megfelelően. A gép egyszerűen nem látja. Vajon mit kellene tennem, hogy felismerje?

Elvileg kell hozza valami proram amit kisse macerasan lehet letolteni APC tol. Utanna nezek aztan  meglatjuk.

#643 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 12:30

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 10:13

Telcontar! Számodra uis van jó és rosz hírem is. A mini rágcsálók szépen szuperálnak, mint azt már az előbb is írtam.
Viszont a Tecram TM-505 Webkamerát sehogyan sem tudom feltelepíteni. A driverét megtaláltam, telepítettem, de a gép még valami USB devicét hiányol, ahhoz meg nem találok semmit. Esetleg valakuinek valami ötlete, hogy hogyan kellene telepíteni ezt a csoda masingert? Amennyiben gyorsan lenne megoldás, úgy esetleg du. ez is mehetnme a leányzónak?

Sok tippem nincs a dologról. Az USB-s cuccok telepítésénél az elő szokott fordulni, hogy először a drivert kell felrakni, és csak amikor a gép kifejezetten kéri, akkor szabad csatlakoztatni fizikailag is magát az eszközt a géphez.

Szerkesztette: Telcontar 2008. 04. 20. 12:30 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#644 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 12:38

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 9:03

Esetleg, ha nem jön össze Telcontarrral a bót, Posta szóba jöhetne-e, avagy Sárbogárdon dydiman?

Gabyka Velencén? :think:

#645 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 15:53

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 12:38

Gabyka Velencén? :think:

Tőle meg én tovább tudnám hozni Pestre.
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#646 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 17:30

Köszi, nem érdekes Velence-Sárbogárd, azért is emlegettem Telcontart, mert fél lábbal (most áprilisban inkább kettővel :)) Budán létezem (igazából itt lakom már, csak Fehérvárra járok dolgozni, talán át kéne már írnom az adataim :think:), tőlük nem messze (kényelmes 20 perces séta max, de szerintem abba egy eltévedés is belefér :D)
Aztán ha az nincs, szerintem máshol is el tudom helyezni a csapatnál, járok én néha a város más részein is pl. bevásárlás mián - csak nem gyakran. De egy-két hetente előfordul :)

Szerk: ezen még gondolkodunk, de lehet, hogy shr majd írja, van egy Canon tintasugarasunk, amit épp nem használunk :think: Szóval lehet, hogy azt is oda tudjuk adni, csak ki kéne pofozni szegényből a három éves festéket, amit nekem nem sikerült, és azóta csak öregebb lett :think:

Mindegy, akármi is, ha megyek zarándoklatra, bevágom a hátizsákba, ami belefér...
Ja, a tablet egyelőre nem tudjuk, hol van, de valahol létezik :D A szkenner meg a ram ismert tartózkodási hellyel rendelkezik :D

Szerkesztette: alvaro 2008. 04. 20. 17:34 -kor

Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#647 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 18:03

Idézet: alvaro - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 17:30

Köszi, nem érdekes Velence-Sárbogárd, azért is emlegettem Telcontart, mert fél lábbal (most áprilisban inkább kettővel :)) Budán létezem (igazából itt lakom már, csak Fehérvárra járok dolgozni, talán át kéne már írnom az adataim :think:), tőlük nem messze (kényelmes 20 perces séta max, de szerintem abba egy eltévedés is belefér :D)
Aztán ha az nincs, szerintem máshol is el tudom helyezni a csapatnál, járok én néha a város más részein is pl. bevásárlás mián - csak nem gyakran. De egy-két hetente előfordul :)

A Zöldlomb utcában dolgozom, ha az esetleg közelebb van

#648 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 18:33

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 13:30

Sok tippem nincs a dologról. Az USB-s cuccok telepítésénél az elő szokott fordulni, hogy először a drivert kell felrakni, és csak amikor a gép kifejezetten kéri, akkor szabad csatlakoztatni fizikailag is magát az eszközt a géphez.

Majd prószilom ezt is.
Köszi a tippet. :respect:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#649 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 18:40

Idézet: alvaro - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 18:30

(igazából itt lakom már, csak Fehérvárra járok dolgozni,

A sárbogárdi segítőnk didyman (akihez mellesleg szombaton megyek) elég sűrűn előfordul azon a vonalon, igaz vonaton, mert "féllábbal" (vagy inkább oldalbordával :Đ ) Érden lakik. Onnan elég sűrűn utazik Székesfehér-Sárbogárd útvonalon, de szerintem g@bika is ki tud (esetleg, ha ideje éppen megengedi) ugrani a Velencei állomásra, hogy átvegye a cumót.
Na majd egyeztetel valakivel, mindenesetre előre is köszönjük igyekezetedet.

#650 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 18:44

YceBear és Telcontar!

Nagy volt ma az öröm a leányzónál. Először a két mini egeret kapta meg (Ő azt gondolta, hogy ez a meglepi számára) melyekböl a PS2-t választotta, mondván, hogy van USB kulcsa és másik USB lik nincs a gépén.
Ezután kapta meg a hálókártyát. Örömében elsírta magát, majd azonnal ki is próbálta az én vezetékes hálózatomrol.
Én is meglepődtem mennyivel gyorsabb vezetéken keresztül a NET a gépén, mint WiFi-n.

Köszönjük! :respect:  :respect:  :respect:

#651 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 20:16

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 18:44

Én is meglepődtem mennyivel gyorsabb vezetéken keresztül a NET a gépén, mint WiFi-n.

:eek: Mer?

#652 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 22:20

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 21:16

:eek: Mer?

Mer' az ádéesel megabites nagyságrendű, a régebbi vifik meg csak pártíz kilobitesek, mint a modemek.
... a trip back in time is all I need ...

#653 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 20. 23:20

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 23:20

Mer' az ádéesel megabites nagyságrendű, a régebbi vifik meg csak pártíz kilobitesek, mint a modemek.

Én olyan régi wifit nem láttam. Amit meg én nem láttam, az lehet jó eséllyel nincs is, max. Zápkörte szekrényében.
Make love not Wor.

#654 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 02:35

Az 1997-es elso szabvany is 1 Mbit/s-t emleget.

#655 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 04:14

Ez az SMC karcsi (amely eredetileg FakeJacktol jött) elméletileg 11 Mbps adatátvitelre képes. A WiFi router meg 56 Mbps-re. A jelenlegi T-onlines kábelnetünk meg csak 1 Mbps sebességhű, égis meglepő volt a különbség. A routeren (FON) a max. hozzáférési sebesség van engedélyezve.
A rozter és a karcsi között a kapcsolat (titkositatlan) minősége kiváló (pár m volt a távolság) , úgylátszik az elmélet és a gyakorlat itt és most nem egyezett meg.

Megjegyezném, hogy az ASUS kártyán (amely 54 Mbps-re képes) - igaz titkosított adatátvitelnél - még lasabb volt a vétel, mert próbaképpen azt is megnéztük.

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 21. 04:16 -kor

#656 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 13:38

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 19:44

YceBear és Telcontar!

Nagy volt ma az öröm a leányzónál. Először a két mini egeret kapta meg (Ő azt gondolta, hogy ez a meglepi számára) melyekböl a PS2-t választotta, mondván, hogy van USB kulcsa és másik USB lik nincs a gépén.
Ezután kapta meg a hálókártyát. Örömében elsírta magát, majd azonnal ki is próbálta az én vezetékes hálózatomrol.

Köszönjük! :respect:  :respect:  :respect:

Grat.

#657 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 15:12

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. ápr. 21., hétfő - 14:38

Grat.

A tegnapi beszámolómbol - szándékosan, mert eredményt akkor még nem tudtam - kimaradt, hogy az aksit is beszereltük a céda helyére. Szépen töltődik, csak egy éjszaka alatt (most kaptam az értesítést) annyit töltődik, hogy elkezd az XP betöltődni, de már nem bírja végig.
Mondtam, hogy próbálkozzon, mert anno az enyém is hasonlóan viselkedett és egy rakat próbálkozás után annyira megjavult, hogy most már kb. 1 órát is képes működni.
Reménykedünk, mert próba, cseresznye.

#658 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 05:41

Help!

Adott a fotomasingeremben egy SD kártya. Ez most megh--t. A gépben sem, de külön kártyaolvasóban sem lehet formázni (Íráasvédelem nincs bekapcsolva). A masina úgy érzékeli, hogy azon nincs szabad hely, pedig tudom, hogy üres.
Lehet-e vele kezdeni valamit, avagy jobb, ha veszek egy másikat majd, ha telik rá?

#659 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 18:05

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 5:41

Help!

Adott a fotomasingeremben egy SD kártya. Ez most megh--t. A gépben sem, de külön kártyaolvasóban sem lehet formázni (Íráasvédelem nincs bekapcsolva). A masina úgy érzékeli, hogy azon nincs szabad hely, pedig tudom, hogy üres.
Lehet-e vele kezdeni valamit, avagy jobb, ha veszek egy másikat majd, ha telik rá?

Ha az segít rajtad akkor egy 16MB-s MMC-t tudok adni, az asszem nagyjából kompatibilis az Sd-vel

#660 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 19:27

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 6:41

Help!

Valoszinuleg kuka. Par darab 16MB SD -t en is tudok adni.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.