Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 4., vasárnap - 19:08
Akkor szerintem bármi jöhet. Inkább azzal szokott szívás lenni, mikor teletolnak mindenféle maradvány P1-ekkel, aztán CD nem olvas, HDD bados, minden hetedik alaplap meg RAM működik, akkor meg annyit legózott vele az ember, hogy hajlamos vagyok mérnökórát számolni, amiért rohadtul nem éri meg

Ez így van, de talán én módosítanám a mennyiséget, mert inkább minden 10. a jó, a többivel meg van szopás elég.
Itt van pl. ez a P4P800-X alaplap. Kaptunk 3 db-t. Ebböl 2 egyáltalán el sem indult, ezzel a harmadikkal meg már több mint 1 hónapja szívok, a sorsa mégis az lesz, hogy "roncsfutam".
Persze általában a jobb cuccokkal mindíg ez a helyzet. A gyengébb cuccok kimennek a divatbol, majd jönnek hozzánk,. A jobb cuccok meghibásodnak és sok felajánló ahelyett, hogy küldené a "roncsfutamba" ideadja nekünk, majd szívunk vele mi. Egy a lényeg: Neki ne kelljen a veszélyes hulladékkal foglalkozni. Már teljesen tele van az ilyen dolgokkal a ....
Persze azért vannak kivételek, alkalmasint jó dolgokat is kapunk, csakhát ez a ritkább eset.