HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#671 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 24. 22:12

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 21:01

Mester :respect: a vastagsága nem megegyező...Az mmc hajszállal vékonyabb (lásd nokia6230 és tsa-i: nem megy bele sd csak mmc...) :respect:

És mija franc az a nokija?  :think:  Amúgy idézet volt..... meg nem mondom már honnan.
Az SD karit Szőkének fel tudom venni vasárnap délután ha gondolod.
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#672 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 05:16

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 23:12

És mija franc az a nokija?  :think:  Amúgy idézet volt..... meg nem mondom már honnan.
Az SD karit Szőkének fel tudom venni vasárnap délután ha gondolod.

:) no para, én is csak onnan tudom, hogy próbálkoztam anno :)
Vasárnap délután jó lehet (ha még józan leszek) de lenne itt egy kisebb szatyornyi holmi is... :respect:
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#673 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 05:54

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 21:55

:think: vanik itten egy 1Gb-os sd kihasználatlanul :think:
Érdekel esetleg valakit :confused:
Mer' akko' találok itt egy'smást is...

Szerk.: sd memória kari esetleg Szőkénknek...

Hálás köszönet előre is.

Esetleg nem találkozol mostanság a "köcsketejpusztító cimborával? Ugyanis holnap nagy valószínűséggel őt (is) fogom szomorítani.
Persze 4.-n megyek Bp-re és akkor acws collega is szóba jöhet. Reménykedjünk, hogy addig befut hozzá is a korábban felajánlott tetemes mennyiségű cumó. Nem szeretnék üres kocsikával hazajönni, ugyanis Jahno tettestárs még nem nyilatkozott, hogy esetleg nála akkor rámolhatok-e.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#674 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 06:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 5:54

Hálás köszönet előre is.

Esetleg nem találkozol mostanság a "köcsketejpusztító cimborával? Ugyanis holnap nagy valószínűséggel őt (is) fogom szomorítani.
Persze 4.-n megyek Bp-re és akkor acws collega is szóba jöhet. Reménykedjünk, hogy addig befut hozzá is a korábban felajánlott tetemes mennyiségű cumó. Nem szeretnék üres kocsikával hazajönni, ugyanis Jahno tettestárs még nem nyilatkozott, hogy esetleg nála akkor rámolhatok-e.

Leveleztem Sityakkal, még semmi biztosat nem tud a cuccokról, nem tőle függ a dolog.

#675 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 06:18

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 5:16

:) no para, én is csak onnan tudom, hogy próbálkoztam anno :)
Vasárnap délután jó lehet (ha még józan leszek) de lenne itt egy kisebb szatyornyi holmi is... :respect:

Oksa majd hívlak ha arrajárok.
A szatyor tényleg kicsi legyen mert délibusz effektus lesz a kocsiban  :Đ

#676 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 07:31

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:17

Leveleztem Sityakkal, még semmi biztosat nem tud a cuccokról, nem tőle függ a dolog.

OK!
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#677 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 04:37

didíman!

Köcsketej a kocsiban és hamarosan indulok vele iránba, ráadásul a Te iránodba. :D

#678 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 10:48

Már ide is értek, egy halom HW, fél őserdőnyi pozsgás és némi üzemanyag kíséretében :D :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#679 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:22

Öreg!

A két táp javítva/felkondícionálva/kipucolva. Az Enermaxra kéne egy 80mm-es rács, ha van otthon, mikor megyünk, berakom. Aztán a 24V-os tápból kimaradt egy árnyékolólemez, amin látható átütésnyom is van :D . Majd az is ráér, nincs gyakorlatilag lényeges funkciója.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#680 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:48

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 20:10

Kedves Csapat!

Találtam egy anyukát 3+2 gyerekkel Létavértesen. [Létavértes Debrecentől Keletre, a román határtól pár kilométerre található.] (A két nagyobb már nagykorú, de van még három kicsi, akik közül a legkisebb kilenc éves, de beteg. Nagyon.) Sajna nekem nincs már semmim amit adhatnék a régi PI-es ( 64MB RAM, 1GB HDD) helyett.
Tisztelettel kérdem: van-e rá mód, hogy egy használt, de kicsit nagyobb géppel megajándékozhassuk?
Kérem, segítsetek! :respect:

Nem tudtok valahol egy PII-es gépet? Tisztelettel köszönném. :respect:

#681 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 18:48

Alkatrész akadhozzá. 333-as cerka, Slot1-es deszkával. Talán van párgugás vinyó, meg 64M SD.Ha ezt előbb tudom...

A zöreg hozott egy draútnélküli billentyűzetet-egeret. Nincs semmi baja, csak egy elemfedél hiányzik, ezzel mi legyen? A zöreg úgy adta, hogy nemjó meg kezdjekveleakármit :D

#682 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:36

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 18:48

Nem tudtok valahol egy PII-es gépet? Tisztelettel köszönném. :respect:

Amint azt akkor is jeleztem náléam megvan. Hamarosan végeznek is vele (lehet, hogy már holnap) a halesziak, de szombaton hoztuk és azóta nem is volt idejük.
Amint kész, üzembiztos kiabálok és viszem hozzád.

#683 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:40

Kaptam ma egy PCI-s 3Com hálókártyát, ami teljes magasságú, és jó magasan van az UTP-csatija. Van neki koax is, csak az lejjebb. Meg gameportja is, az meg a két LAN-csati között figyel. Na, valaki? :)
... a trip back in time is all I need ...

#684 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:41

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 19:48

Alkatrész akadhozzá. 333-as cerka, Slot1-es deszkával. Talán van párgugás vinyó, meg 64M SD.Ha ezt előbb tudom...

A zöreg hozott egy draútnélküli billentyűzetet-egeret. Nincs semmi baja, csak egy elemfedél hiányzik, ezzel mi legyen? A zöreg úgy adta, hogy nemjó meg kezdjekveleakármit :D

Kezdem azzal, hogy sikeresen landoltunk a Zugban.
Amint arrol már részben a "manyusz" is szólott vittem neki egy rahedli ramatyot, melyel olyannyira elszöszölt, hogy amíg ott voltunk még a "köcsketej" (üzemanyag) pusztítására sem volt ideje.
Hálás köszönet a segedelemért. :respect:  :respect:  :respect:
A megjavult cumókat (mindent) meg, ha jöttök (tekintettel, hogy erre ígéreted szerint hamarosan lészen lehetőséged) majd hozzátok. A táphoz van rács bőven.

#685 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:43

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 21:40

Kaptam ma egy PCI-s 3Com hálókártyát, ami teljes magasságú, és jó magasan van az UTP-csatija. Van neki koax is, csak az lejjebb. Meg gameportja is, az meg a két LAN-csati között figyel. Na, valaki? :)

Én keresek magas csatis PCI-s hálókarit kisérletezés céljábol. Majd holnap megmérem, hogy mi lehet a legalacsonyabb pont (a PCI csatitol mérve) amely még (legyen az bármilyen csati is) nem akadályozza a beszerelést. Igaz nekem csak az UTP-s csatira lenne szükségem, tehát akinek a többi csati is kell, az nyugodtan vigye.

#686 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:45

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 18:22

Öreg!

Aztán a 24V-os tápból kimaradt egy árnyékolólemez, amin látható átütésnyom is van :D . Majd az is ráér, nincs gyakorlatilag lényeges funkciója.

A tápot majd holnap próbálom, addig meg inkább hallgatok.

#687 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 22:22

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:18

Oksa majd hívlak ha arrajárok.
A szatyor tényleg kicsi legyen mert délibusz effektus lesz a kocsiban  :Đ

'kicsi' lesz, de tényleg. Tesco-s jellegű :rolleyes: de csak lényeges dolgokkal lesz tele :)
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

#688 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 22:23

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 21:43

Én keresek magas csatis PCI-s hálókarit kisérletezés céljábol. Majd holnap megmérem, hogy mi lehet a legalacsonyabb pont (a PCI csatitol mérve) amely még (legyen az bármilyen csati is) nem akadályozza a beszerelést. Igaz nekem csak az UTP-s csatira lenne szükségem, tehát akinek a többi csati is kell, az nyugodtan vigye.

Acws kollégával küldök néhányat, hátha...

#689 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 07:19

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 23:23

Acws kollégával küldök néhányat, hátha...

Köszönöm!
Ennek alapján a tegnap beígért mérés elmarad.

#690 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 09:47

didyman!

A 24 V-s táp nagyon úgy néz ki, hogy OK! Kb. 1 órája kifogástalanul műxik. :respect:

Az St Lab router is valószínűleg jó, mert felismer mindent, be tudok lépni a setapba, csak éppen nem tudom beállítani rajta a NET-t. Nálam T-Kábelen avel a NET és anno a szolgáltatóm azt mondta, hogy a Cable modem (dynamic IP) kell bepipálni és más állítás nincs. A jelenlegi Belkin router megy is ezzel a beállítással szépen. Az StLab viszont kérne még adatokat (ebböl talán a felhasználói nevet elő is tudnám bányászni), de azokat nem tudtam belőni. Majd egy "szaki" - ha meglátogat - akkor megcsinyálja nekem, hogy működjön. Ja és firmwaret is hiába frissítettem rajta, akkor sem látja a NET-t. Két gép közötti kapcsolat viszont megy rajta. :think:

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.