HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 14:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 14:04

DP35 alá azért lehet rendesebb kellene. Ha manus-féle javított Chifi esetleg van, akkor az jó lehet. Hozzátok ide azt a procit, eltradelem a lapot is, oszt elküldöm az egyben vasat.

Nincs proci, de ennyit áldozok rá. Ha te olcsóbban meg tudod szerezni, mint 8k, kifizetem.

#922 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 14:59

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 14:51

A Másik: CHIEFTEC 450 W
Persze a manyusznál is van most is gyógyolásra, vizslatásra váró jobb Energomax 400 W-s táp innen a ZUG-bol.

Akkor elküldöm a vasat táp nélkül. Codegent előttem ki ne mondjátok, az nem ilyenbe való, de a Chieftec, meg Energoluxos az nagy királyság.
Make love not Wor.

#923 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:00

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 15:10

Nincs proci, de ennyit áldozok rá. Ha te olcsóbban meg tudod szerezni, mint 8k, kifizetem.

Szerintem tudok, vagy lövünk valamit bolhán.
Make love not Wor.

#924 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:39

szerintem celeron 400-zal szépen el lehet indulni aztán jövőre upgrade E21xx E22xx vagy E43xx
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#925 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 16:39

szerintem celeron 400-zal szépen el lehet indulni aztán jövőre upgrade E21xx E22xx vagy E43xx

Q9xxx  :Đ
Make love not Wor.

#926 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 16:08

Csak hungarisul, mert a Zöreg így nem ért semmit, igaz ha eddig nem tanultam meg akkor ha... meg így. :D
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#927 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 16:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 15:59

Codegent előttem ki ne mondjátok,

Pedig dydiman cimbora nagyon dicsérte, mondván kimondottan nekem csinyálta. :think:
Róla pedig nem feltételezem, hogy velem szemben egy picit is rosszindulatu lenne, tudja, hogy akkor a jövőben (remélem hamarosan jön megint, mert ígérte) nyicsevo köcsketej. :Đ
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#928 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 16:20

Ha didyman keze alatt készült, akkor rossz nem lehet. Egy ilyen modern vashoz viszont robosztusabb táp kell, mint pl. Csifi vagy az Elektrolux.

#929 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 16:25

Egy kis élménybeszámoló: (Na nem azért, hogy dumáljak, de hátha tanul belőle valaki.)

A mai napon a Haleszi csapat megkapta a nagy gépet. A skacok azonnal el is kezdték nyüstölni. Sajnos csak rövid ideig, mert ennél is kijött az a hjiba melyröl már korábban itt is visongtam. (Valamilyen cím valamjilyen cimre hivatkozik és azt nem tudja a gép végrehajtani, ezért leáll a progi)
Ez a gép viszont előtte az én szolgálatomban volt és elég hosszú ideig kifogástalanul működött. Egyetlen hw. elem került bele, amelynek működéséről még nem volt tapasztalatom és az a WinFast A6200 tip. 128 MB-s VGA kártya. Ezt ott azonnal kicsréltük, igaz jóval kisebbre, mert nem volt combosabb, és láss csodákat. A gép azóta nem nyefeg, hogy az utasítást nem tudta végrehajtani. Lehet, hogy a VGA okozta a RAM galibát? Amennyiben ez a jövő hétig így megy szépen akkor megnézzük a P4P800-X alaplapot ismét, mert lehet, hogy az jó, csak éppen abban is ez a hibás VGAS volt.

A másik tanulságos eset.

Az ABIT NF7-s lapot ma hazahoztam a Haleszbol, hogy majd küldöm gyógyolásra YceBear tettestárshoz. Mire hazaértem a kocsiban lerázódott az É-i híd hűtője és mit láttam alatta? Nem fogjátok elhinni. A "procizsír" helyett valami gumi, szivacsszerű (de mindenképpen hőszigetelő) anyag volt betéve. Gondoltam akkor már megnézem a porcogó hűtését is, mert aki ezt mívelte attol minden gonoszság kitelik. A CPU hűtő alatt nem volt szivacs, viszont volt egy hzilag barkácsolt lesarkazásvédő. Ez a "csoda" viszont éppen olyan vastag anyagbol készült, hogy a hűtőbordát kb. 0,5 mm-rel eltartotta a porcogótol. Azt már mondanom sem kell, hogy hővezető paszta a CPU magon nem is volt, így annak hűtése sem.
Nosza azonnal vissza a Haleszba (idehaza nincs CPU hozzá), hogy kipróbáljam a mostmár megfeleő hűtéssel szerelt lapot. Megtörtént a csoda. A lap szépen indul, nincs sípolás. Nagy esély van rá (nem lett telepítve, mert csak 1 db AMD CPU van és az jelenleg a nagygépbe lett beépítve) hogy ez a lap is jó.

Lehetséges, hogy YceBear cimbora mégsem kap lappantyút kisérletezgetésre, gyógyolásra?

Mindenesetre tanulságos eset volt mindkettő, de főleg az utóbbi.

#930 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 16:28

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 17:20

Ha didyman keze alatt készült, akkor rossz nem lehet. Egy ilyen modern vashoz viszont robosztusabb táp kell, mint pl. Csifi vagy az Elektrolux.

A Csifi itt figyel a szekreter tetején, az energolux még a manyusnál van. Éppen ilyen esetre van félretéve.

#931 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 16:31

Ismert Nividia driver hiba (ha jól csalódom, a Winfast 6200 meg az), ki kéne próbálni a legújabb driverrel. (www.nvidia.com)

#932 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 16:35

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 17:31

Ismert Nividia driver hiba (ha jól csalódom, a Winfast 6200 meg az), ki kéne próbálni a legújabb driverrel. (www.nvidia.com)

Beépítet tWines szokott működni, de ennek különösen jó webről a friss driver, CDjét messze el kell hajítani.
Make love not Wor.

#933 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 17:59

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 17:31

Ki fogjuk próbálni, a drivercédát meg diszkosznak fogjuk használni.

Mindkettőtöknek köszi a segedelmet.

Lehet, hogy mégis fog lenni egy jobb vga karcsink?

#934 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 18:06

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 18:59

Lehet, hogy mégis fog lenni egy jobb vga karcsink?

Van. Itt figyel a polcon, szépen bedobozolva. Pont a SFIJ által felajánlott al'lapba való PCI-E-s darab. Ő a meglepetés, ami ittmaradt. :)
... a trip back in time is all I need ...

#935 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 19:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 16:55

Q9xxx  :Đ

azzal az a baj, hogy átlépjük a szociális villanyszámla havi kereteit  :Đ

#936 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 22:15

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 20:34

azzal az a baj, hogy átlépjük a szociális villanyszámla havi kereteit  :Đ

Ugyan már! Csak egy generátorral felszerelt szobabicikli kell, és még aranyeret sem kap az új tulaj a sok gépezéstől, mert közben szorgosan tekerni fog.  :Đ  :cool:  :Đ
... a trip back in time is all I need ...

#937 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 23:13

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 23:15

Ugyan már! Csak egy generátorral felszerelt szobabicikli kell, és még aranyeret sem kap az új tulaj a sok gépezéstől, mert közben szorgosan tekerni fog.  :Đ  :cool:  :Đ

mióta vannak ezek a jó digitáls 'szobabiciklik' pl a nautilustól könnyen odajut az ember hogy amikor 300-400W körül 'disszipálsz' olyan hogy precíziós kézmozgás (gépelés) mexűnik, gondolkodási képesség mexűnik, lilul a fej, stb..  :Đ

#938 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 06:15

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 19:06

Van. Itt figyel a polcon, szépen bedobozolva. Pont a SFIJ által felajánlott al'lapba való PCI-E-s darab. Ő a meglepetés, ami ittmaradt. :)

Köszönjük.!

Egyébként itt is van a szekreter aljában egy PCI-E hangkarcsi, csak eddig fogalmam sem volt róla, hogy vajon kell-e még valaha valakinek, mert még csak látni sem láttam PCI-E foglalatot, nemhogy gépet, így akkor az tényleg megleoetés lett volna. Ment volna az is a szekreter aljába.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 08. 06:16 -kor

#939 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 13:20

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 17:25

Lehetséges, hogy YceBear cimbora mégsem kap lappantyút kisérletezgetésre, gyógyolásra?

Mindenesetre tanulságos eset volt mindkettő, de főleg az utóbbi.

Ilyen konnyen javithato johet. :) Mindegy lenyeg hogy mukodjon.

#940 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 05:52

HONLAPUNKON több jó hw. elem - sőt gépek is - vannak felajánlva. Esetleg valaki nem tudna-e ránézni, igaz van már olyan személy akivel levélben felvettem a kapcsolatot, de én sajnos egyik felajánlást sem tudom innen vidékröl begyüjteni. Tudom mindanyian dolgoztok, nagyon elfoglaltak vagytok, sőt a raktározási kapacitásotok is végleges, de azért mégis, hátha.
Előre is köszönöm.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.