HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 19. 09:21

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 7:43

Ezzel a felajánlással mi a helyzet? A felajánló ugyanis nekem azt emilezte, hogy veled kontaktol és a műlt hétvégén remélhetőleg elintézésre(átadásra) kerül a dolog. Azoinban eddig erröl nem olvastam (lehet, hogy figyelmetlen voltam?) semmit. :think: *

A Nagytőkei úriember lehet, hogy nem tud itt lenni, mert ha az időjárás engedi aratnak kint a határban. Mindenesetre nem gondolnám, hogy problémát jentene számára a fekvő ház, biztosan örül bármilyen is legyen az. **

* Nem keresett meg eddig ebben az ügyben a srác. Korábbi találkozásunkkor azonban ideadta a szerver testvérét, némileg kibelezett állapotban. Dögnagy és dögnehéz IBM szervergépről van szó, dual Pentium III processzorokkal működhet. Processzorokat tudok bele tenni, két db PIII-533B CPU vár itt munkára. Memória azonban nemvan bele, mert ECC-s SDRAM kell neki. Van nektek olyan? Az alaplapon van Ultra Wide SCSI-vezérlő is, SCSI-vinnyogóból töméntelen mennyiséget lehet elvileg beletömni. Vigyem akkor ezt a szervert is?

**Az időjárás az előrejelzések szerint kimondottan aratásra való lesz. Majd Te átadod neki a gépet. :)
... a trip back in time is all I need ...

#1062 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 09:26

A tegnapelőtt kapott IBM PIII-as félgépek közül 3 rossznak bizonyult, négy azonban működőképes. Apró gond, hogy csak PC133-as SDRAM-mal hajlandóak elindulni, a PC100-asok hatására heves tüntetésbe kezdenek. Kettőbe tudok 128-128 MB RAM-ot tenni, a többihez nincs memória nálam. Hogy álltok ott lent a Tiszazugban PC133-as memóriákkal?

Floppy van mindben, CD egy gépben van, vinyó nincs egyben sem.

#1063 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 19. 11:51

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 10:21

Memória azonban nemvan bele, mert ECC-s SDRAM kell neki. Van nektek olyan?

Nekem asszem van, de mi a fenét kezdenénk egy ilyen döggel? Azon kívül, hogy nagy, sokat zabál, meg tán hangos is?

Ha csak a RAM hiányzik, akkor pár sima SD-t is lehet össze bírok szedni, csak ezek kellhetnek júzereknek is, ahol még eléggé aranyat ér.
Make love not Wor.

#1064 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 13:55

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 12:51

Nekem asszem van, de mi a fenét kezdenénk egy ilyen döggel? Azon kívül, hogy nagy, sokat zabál, meg tán hangos is?

Ha csak a RAM hiányzik, akkor pár sima SD-t is lehet össze bírok szedni, csak ezek kellhetnek júzereknek is, ahol még eléggé aranyat ér.

Maga gyüjjön el ide a nagyvassal hamar, oszt vigyen el mindent Tiszazugba yól, mert már az ágyban sem a nejemmel alszom, hanem gépekkel, monitorokkal! :) Suzukival legalább három, de inkább négyfordulós mennyiség van.

#1065 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 14:15

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 14:55

Maga gyüjjön el ide a nagyvassal hamar, oszt vigyen el mindent Tiszazugba yól

Vasárnap/hétfőt be lehet tervezni, akkor felrabolom Tőled, FakeJacktől, meg amerre még akad. Utána én úgysem értem rá válogatni, fele pinyót beömleszthetem, csak Zugban legyen hova kipakolnim mert ebbe férhet nem kevés:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...nt_20071215.jpg
Make love not Wor.

#1066 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 14:41

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 15:15

Vasárnap/hétfőt be lehet tervezni, akkor felrabolom Tőled, FakeJacktől, meg amerre még akad. Utána én úgysem értem rá válogatni, fele pinyót beömleszthetem, csak Zugban legyen hova kipakolnim mert ebbe férhet nem kevés:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...nt_20071215.jpg

Most vasárnap én is a zugban leszek, jövő vasárnap meg Zalában. Hétfő az munkás nap. Tehát vasárnaponként is, meg hétfőnként is csak az este jó egy bepakoláshoz.

#1067 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 15:16

Valamit alakitunk Jahnoval, de tobb, mint bonyas az egesz...  :think:

#1068 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 15:44

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 15:41

Most vasárnap én is a zugban leszek, jövő vasárnap meg Zalában. Hétfő az munkás nap. Tehát vasárnaponként is, meg hétfőnként is csak az este jó egy bepakoláshoz.

Vagy valamikor Te is áthordod hozzám, onnan intézem. Én jövő hét vége felé jövök haza, de pincét zasszony is ki bírja nyitni.

Fakóval opciós, hogy holnap este áthozun mindent hozzám, onnan meg jövő hét vasárnap le Zugba. Autó hétfő estig van nálam, vasárnap lomizás is van, így ami kuka azt kihajítom, ami jó, az autóba be oszt ha időben végzünk, akkor Zugba le, ha nem, akkor hétfőn hajnalban zugba le. Vasárnap meg Fakót is lecipelem úgyis, esetleg ha időben végzünk, akkor szombaton jól.
Make love not Wor.

#1069 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 15:46

Szóval dátumozva júli 28-ig van nálam a cucc, 27 vasárnap kellene intézni, ha melóval előbb végzünk akkor előbb, ha becsúszunk, akkor később.
Make love not Wor.

#1070 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 16:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 16:44

Vagy valamikor Te is áthordod hozzám, onnan intézem. Én jövő hét vége felé jövök haza, de pincét zasszony is ki bírja nyitni.

Fakóval opciós, hogy holnap este áthozun mindent hozzám, onnan meg jövő hét vasárnap le Zugba. Autó hétfő estig van nálam, vasárnap lomizás is van, így ami kuka azt kihajítom, ami jó, az autóba be oszt ha időben végzünk, akkor Zugba le, ha nem, akkor hétfőn hajnalban zugba le. Vasárnap meg Fakót is lecipelem úgyis, esetleg ha időben végzünk, akkor szombaton jól.

Vittem volna már tegnapelőtt is hozzád egy halommal, de nem vetted föl a telefont. Nem baj, úgyis volt abban a kupacban rossz gép, meg sikerült a jókat komplettírozni annyira, ameddig az alkatrészbázisom engedte.

Ha asszonkád telszámát valahogy elküldöd, akkor majd vele letárgyalom, hogy mikor vigyem el azt a halmot, ami holnap sajnos mindenképpen itt reked.

#1071 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 16:09

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 16:16

Valamit alakitunk Jahnoval, de tobb, mint bonyas az egesz...  :think:

Hát jah, Jahnoval sosem egyszerű... :D

#1072 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 16:27

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 17:09

Hjahh, 3 főállás mellé még pénzt is kell csinálni, ez van.
Make love not Wor.

#1073 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 17:36

Na szóval!

ECC RAM és sima 133 MHz-s is emlékeim szerint akad egy kevéske, de ha most nem majd valamikor kerül.

Szerverház: A komplettnak jobban örültem volna, mert az SCSI-hez még én sem nagyon sokat konyítok, de a halesziak még annyit sem. Adományozásra tul bonyás, de helyi szervernek - esetleg ha majd lesznek többen - megfelelne a halesziaknak, más hasznát meg ugysem tudnánk venni, hacsak nem a roncsfutam. A kompletrtra meg kár lenne. Szerintem.

Jahno: Abban az esetben, ha jelenleg nem is lenne elég hely a nagyvas tartalmának kiürítésére, majd teszünk róla, hogy legyen. Inkább itt raktározzuk, muint nálatok, mert itt esetleg gép is lehet belőle, de ti nem nagyon értek rá (első a kenyérkereset) gépet szerelgetni. Igaz én sem, de a skacok legalább majd tudnak próbálkozni. A hely megoldására legfeljebb A.Józsi majd egy 150 m-s fóliasátrat nem paprikatermesztésre, hanem hw. elemek raktározására fog használni. :Đ
Persze nagyon jó lenne tudni a PONTOS ÉRKEZÉSETEK IDŐPONTJÁT - egy kicsivel előbb, mint ahogy ideértek  :D  - hogy [B]A.Józsival tudjak egyeztetni, ne kellene már itt kirámolni azt a nagyvasat, mehetne a cumó egyböl a Haleszba.

Szerkesztette: Szőke 2008. 07. 19. 17:39 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#1074 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 20:10

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 18:36

Persze nagyon jó lenne tudni a PONTOS ÉRKEZÉSETEK IDŐPONTJÁT - egy kicsivel előbb, mint ahogy ideértek  :D

Monnyuk mikor pakolunk, meg indulunk. Vagy előtte 1 nappal már kiderülhet, mikor hazaértünk.
Make love not Wor.

#1075 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 20:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 17:27

Hjahh, 3 főállás mellé még pénzt is kell csinálni, ez van.

Ekkora vassal is gond a pénzkereset? Vállalj paprikaszállítást A.Józsiéktól a Nagybanira jó pénzért, és már a zugi fuvar is megoldódott: oda felé hardver - vissza felé paprika. És dől a lé! :D

#1076 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 22:32

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 17:09

Na akkor mondom a trukkot: "Jahno, x-en y orakor erkezem es LESZ NALAM SOR IS."
Tuti recept.  :smoker:

#1077 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 23:24

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 23:32

Na akkor mondom a trukkot: "Jahno, x-en y orakor erkezem es LESZ NALAM SOR IS."
Tuti recept.  :smoker:

És oda is kell neki adni a sört? :eek: Mert akkor annyira mégsem tuti...  :Đ

Szőke: kicsikocsi bepakolva plafonig. Reszkess, mert átveszem a dinnyetermelők módszerét, és az egészet leborítom nálatok!  ;)  :cool: Reggel még megírom, hogy mikor indulok. Most jóccakát!

Szerkesztette: Telcontar 2008. 07. 19. 23:24 -kor

#1078 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 05:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 21:10

Monnyuk mikor pakolunk, meg indulunk. Vagy előtte 1 nappal már kiderülhet, mikor hazaértünk.

"Mogggyuk" így jó lesz. :D
A sör meg már most berakva a hűtőbe, nehogy ne legyen ideje lehűlnie.

Szerkesztette: Szőke 2008. 07. 20. 05:41 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#1079 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 05:43

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 0:24

És oda is kell neki adni a sört? :eek: Mert akkor annyira mégsem tuti...  :Đ

Szőke: kicsikocsi bepakolva plafonig. Reszkess, mert átveszem a dinnyetermelők módszerét, és az egészet leborítom nálatok!  ;)  :cool: Reggel még megírom, hogy mikor indulok. Most jóccakát!

Felénk már reggel van, nem is túl korán, mivel már ma egyszer elfáradtam kint a permetezésben, de írásodat sehol sem látom.
Nem reszketek, mivel ismerem a "kicsikocsit" és a nem billencs. :Đ

#1080 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 05:47

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 21:56

Ekkora vassal is gond a pénzkereset? Vállalj paprikaszállítást A.Józsiéktól a Nagybanira jó pénzért, és már a zugi fuvar is megoldódott: oda felé hardver - vissza felé paprika. És dől a lé! :D

Nem is rossz az ötlet. A.Józsi úgyis állandóan szállítási gondokkal küzködik. A fő gond csupán az, hogy mostanság (is) nagyon zsiványok a nagybani átvevők. Alig adnak valamit a termelőnek, ezért célszerűbb nekik más csatornán (már ha tudják) értékesíteni a megtermelt árút. :reklamacio:

Egyébként tetgnap boldogultál valahogy azzal a kantárral? :think:

Szerkesztette: Szőke 2008. 07. 20. 05:48 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.