Idézet: Szőke - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 7:43
Ezzel a felajánlással mi a helyzet? A felajánló ugyanis nekem azt emilezte, hogy veled kontaktol és a műlt hétvégén remélhetőleg elintézésre(átadásra) kerül a dolog. Azoinban eddig erröl nem olvastam (lehet, hogy figyelmetlen voltam?) semmit.
A Nagytőkei úriember lehet, hogy nem tud itt lenni, mert ha az időjárás engedi aratnak kint a határban. Mindenesetre nem gondolnám, hogy problémát jentene számára a fekvő ház, biztosan örül bármilyen is legyen az. **
* Nem keresett meg eddig ebben az ügyben a srác. Korábbi találkozásunkkor azonban ideadta a szerver testvérét, némileg kibelezett állapotban. Dögnagy és dögnehéz IBM szervergépről van szó, dual Pentium III processzorokkal működhet. Processzorokat tudok bele tenni, két db PIII-533B CPU vár itt munkára. Memória azonban nemvan bele, mert ECC-s SDRAM kell neki. Van nektek olyan? Az alaplapon van Ultra Wide SCSI-vezérlő is, SCSI-vinnyogóból töméntelen mennyiséget lehet elvileg beletömni. Vigyem akkor ezt a szervert is?
**Az időjárás az előrejelzések szerint kimondottan aratásra való lesz. Majd Te átadod neki a gépet.

Súgó
A téma zárva.