HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2881 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 23. 14:31

ÁLT. TÁJ.!

Kívánok mindenkinek békés, boldog Karácsonyt! :dj: :birthday: :reszeg:

Legközelebb dec. 27-én vagy dec. 28-án leszek netközelben. Addig viselkedjetek, mert különben  :help: ! :Đ
... a trip back in time is all I need ...

#2882 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 15:51

Idézet: FakeJack - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 11:38

Acws, neked van egy kozepes garzon mereteivel vetekedo csomagtered, ugye? Lenne itt 3x15" moni, egy ATX haz, egy nyomi meg egy scanner. Mondjuk marhara nem esek utba neked, de ha megis ugy alakul, akkor osszehozhatnank (Jahnoval harmasban egy sor mellett ezt is megtargyaljuk).

1,8  m3 ledöntött üléssel  :D 
Valahogy megoldjuk. Értelmesebb lenne tele kocsival menni mint félig üressel  :D
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2883 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 08:56

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 11:00

*  Az USB esetében, ha emlékeim nem csalnak, a tápfeszültség +5 V, az áramerősség meg nem haladhatja meg az 500 mA-t. Nagyobb áramfelvétel esetén az USB-s eszköznek kötelező saját tápegységgel rendelkeznie.

**  Nem kell a csavart érpáras UTP-kábelt beáldoznod. Ahogy acws is írta, a régi, akár AT-s házakból kivágott LED/speaker/reset kapcsoló kábelek bőven megteszik. Én még nem találkoztam olyan kunyhóval, amiben az előlapi USB kivezetés kábelei különböztek volna a többitől.

*** Ami meg a barbarizmust illeti: most, az előző gépátadási kampányban találkoztam olyan megoldással, ami egész pofásnak tűnt. Sorkapcsot használt valaki egy ventilátor csatlakozójának átalakításához. Jól néz ki, biztonságos, de mégis bármikor bontható.

*  Ez nem is volt vitás részemröl, mindössze arra gondoltam (mert USB kivezetést még soha sem szedtem szét szálaira) nem-e hasonló gondok lehetnek, mint az UTP-s kábelnél (jel csillapítás).

** FakeJack és acws tanácsait megfogadva már kész is a kivezetés. A nemtudom milyen célra használatos 8 belső eres kábelböl lett kialakítva és a csatik forrasztva, zsugorcsővel szigetelve, úgyhogy nagyon profi "szakinak" kell lenni, hogy rájöjjön arra, hogy "kókány".
Természetesen ma lesz -  ha egyáltalán az ünnepi előkészületek megengedik, mert de. akvarisztika, du. fenyőfa díszítés, családi vacsi, stb. - a főpróba.

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 24. 09:01 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2884 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 09:00

Acws, neked van egy kozepes garzon mereteivel vetekedo csomagtered, ugye? Lenne itt 3x15" moni, egy ATX haz, egy nyomi meg egy scanner. Mondjuk marhara nem esek utba neked, de ha megis ugy alakul, akkor osszehozhatnank (Jahnoval harmasban egy sor mellett ezt is megtargyaljuk).

Én viszont jobban örülnék, ha a végkifejletet nem hármasban, hanem inkább négyesben (ITT nálam) tárgyalnánk meg. Egyébként igaza van acws collegának. Jobb tele kocsival jönni, mint félig üressel.
Acws collegának - na meg aki jön - a csukázóhely intézése folyamatban, mert azt szeretném, ha fogna is valamit és nem csak a csalit áztatná, na meg a torkát.  :D
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2885 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 09:08

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 9:56

Természetesen ma lesz -  ha egyáltalán az ünnepi előkészületek megengedik, mert de. akvarisztika, du. fenyőfa díszítés, családi vacsi, stb. - a főpróba.

Csak nehogy fordítva kösd be.Egyes házakon meg a alaplapon lévő kivezetések felvannak cserélve.Tanulságos történet: http://www.freeweb.hu/inhouse/USB.html :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2886 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 16:41

Boldog karit mindenkinek  ;)

A 3 komplett gép még mindig itt van nálam

senkinek nem kell? :think:

pluszban vannak videókártyák, vinyók, stb

jelezzétek felém ha valaki eljönne érte

Szerkesztette: Hoember 2009. 12. 24. 16:41 -kor

Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2887 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 19:51

Idézet: djculture - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 9:08

Csak nehogy fordítva kösd be.Egyes házakon meg a alaplapon lévő kivezetések felvannak cserélve.Tanulságos történet: http://www.freeweb.hu/inhouse/USB.html :D

Tekintettel, hogy annyira luzer vagyok a témában, hogy fogalmam sincs, hogy mit hova is kell kötni, ezért mindent mérek ellenállásmérővel a meglévő USB portokban.
Van egy leírásom (talán még didyman küldte a hőskorban), hogy az USB aljzatot szabványosan hogyan kell bekötni, mert a PI-PII korszakban tényleg az általad is linkelt szívások voltak, tekinttel, hogy a hátlapi kivezetések egy kaptafára készültek és az érintkezőket az alaplapnak megfelelő sorrendbe kelett összeválogatni.
Most valamivel jobb a helyzet, mert az alaplap manuálja szépen leírja, hogy melyik tüske mit is tud.

Mindenesetre köszi a figyelmeztetést.

Valamennyi fórumtársnak és családtagjainak::

Kellemes, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Ui.: Miller cimborával SMS-ben kívántunk egymásnak Kellemes Ünnepeket, Üdvözli a csapatot.

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 24. 19:52 -kor

#2888 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 24. 23:58

Idézet: Hoember - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 16:41

Én Pestig el bírom tradelni, hozzárakom az én vasaimat, oszt lesz valami. Bár elvileg most tartok Fót felől hazafelé, de legkésőbb jan 10 fel émegint jövök.
Make love not Wor.

#2889 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 08:41

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 14:31

Kívánok mindenkinek békés, boldog Karácsonyt! :dj: :birthday: :reszeg:

Úgyszint! És még Boldog Új Évet Kivánok!

Szerkesztette: zoltánszól 2009. 12. 25. 08:51 -kor

#2890 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 10:26

Idézet: Hoember - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 16:41

Boldog karit mindenkinek  ;)

senkinek nem kell? :think:

pluszban vannak videókártyák, vinyók, stb

Ejnye-Bejnye Collega! :p

Elnézést kérek miondenkitöl, hogy egy kissé ünneprontó leszek.

Mint alapító tagnak illene sűrűbben megnézni ezt az oldalt. Nem is oly régen (2009.12.12-13.-n) voltam András tettestársnál Drégelypalánkon. Hozzá az út Fót melett vezet el. Akár az oda, akár a visszaúton tőled is fel tudtam volna vételezni a cucczost (ha akkor jelzed, a vénember már felejtős :D ), ugyanúgy mint ahogy tettem azt YceBear collágátol, de tervezve volt még Telcontarral is az ütközés, csak neki akkorra nem jött össze olyan mennyiség, hogy érdemes legyen összefutnunk.
Erröl napokig folyt itt az oldalon a csevej. Akkor kelett volna jelezned és már rég az új tulajdonosoknál (A dec.18.-i nagy átadáson) lehetnének a gépek.

Esetleg acws "garzonnyi" méretű rakterébe is beférne, ha addig valahogy hozzá be tudnád juttatni, mert amint látom Jahno is későn vette észre, hogy hozhatna el tőled valamit. Ő viszont csak jövőre megy felétek, acws, pedig remélhetőleg (eddig méd csak ezt jelezte) a két ünnep között jön ide le a ZUG-ba.
Esetleg vele egyeztethetnél.

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 25. 10:34 -kor

#2891 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 10:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 23:58

Én Pestig el bírom tradelni, hozzárakom az én vasaimat, oszt lesz valami. Bár elvileg most tartok Fót felől hazafelé, de legkésőbb jan 10 fel émegint jövök.

Ajánlom figyelmedbe FakeJack irományát, hogy acws collegának teljen a kocsija a te "vasaiddal" is.

#2892 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 13:55

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 10:32

Ajánlom figyelmedbe FakeJack irományát, hogy acws collegának teljen a kocsija a te "vasaiddal" is.

Azok FakeJack vasai lennének, oszt az már egyben megint szép kupac. Aztán lesz a valami, a sör jól hangzik, kérdés mikor meg a merre.
Make love not Wor.

#2893 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 16:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 13:55

Azok FakeJack vasai lennének, oszt az már egyben megint szép kupac. Aztán lesz a valami, a sör jól hangzik, kérdés mikor meg a merre.

Amennyiben azokkal a "vasakkal" esetleg nem telik meg a "garzon" akár a Te vasaidbol is jöhet valami, hogy nálad is ürüljön a pinyó.
Egyébként meg:  :beer:

#2894 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 20:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 11:26

Ejnye-Bejnye Collega! :p

Elnézést kérek miondenkitöl, hogy egy kissé ünneprontó leszek.

Mint alapító tagnak illene sűrűbben megnézni ezt az oldalt. Nem is oly régen (2009.12.12-13.-n) voltam András tettestársnál Drégelypalánkon. Hozzá az út Fót melett vezet el. Akár az oda, akár a visszaúton tőled is fel tudtam volna vételezni a cucczost (ha akkor jelzed, a vénember már felejtős :D ),

olvass vissza !

Többször jeleztem hogy nálam vannak a gépek és el lehet vinni

Azóta jött még hozzá jó pár cucc, így azok is mehetnének
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2895 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 21:47

Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves csapattagnak, felajánlónak és topikolvasónak!

#2896 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 22:13

Idézet: Hoember - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 20:04

Többször jeleztem hogy nálam vannak a gépek és el lehet vinni

Azóta jött még hozzá jó pár cucc, így azok is mehetnének

Ja. 2-3 magassága. Ésvagy.
Make love not Wor.

#2897 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 19:51

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 10:32

Hali,

Szőke, ha neked is jó 29-én tudnék menni. Egy esti sörözés aztán ha nem vagyok nagyon lábalatt másnap délelőtt egy csukázás. FakeJack cuccait is felszedem ha dél körül otthon van.

#2898 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 00:33

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 19:51

Szőke, ha neked is jó 29-én tudnék menni. Egy esti sörözés aztán ha nem vagyok nagyon lábalatt másnap délelőtt egy csukázás. FakeJack cuccait is felszedem ha dél körül otthon van.

Szerintem valamit tőlem is bírsz vinni. Hümmm?
Make love not Wor.

#2899 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 06:45

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 19:51

Hali,

Nekem minden időpont, így a 29.-e is - nagyon megfelelő. Mindössze egy dolog amit nem értek.
Az addig rendben van, hogy 29.-n este sörözés, de miért nem borozás, kerítésszaggatás, hiszen annak a termelője vagyok  :D . Az is rendben van, hogy 30.-n csukázás, de hidegben, melegítő nélkül? :think:
Melegítő bevételezése esetén viszoint csak 31.-n tudsz visszamenni ("Zéró tolerancia :mad: ), Így értetted.
A jelenlegi álláspont szerint viszont (a vízpartok állapota miatt) gumicsizmát feltétlen hozzál. Amennyiben van utódja a szép fehérségnek, az is nyugodtan jöhet.

A legfontosabb viszont majdnem lemaradt! FakeJacknál ne csak a cuccokat szedd fel, hanem Ő magát is. Úgyis régóta ígéri/fenyeget, hogy jön kerítést szaggatni.

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 27. 06:47 -kor

#2900 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 10:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 6:45

Nekem minden időpont, így a 29.-e is - nagyon megfelelő. Mindössze egy dolog amit nem értek.
Az addig rendben van, hogy 29.-n este sörözés, de miért nem borozás, kerítésszaggatás, hiszen annak a termelője vagyok  :D . Az is rendben van, hogy 30.-n csukázás, de hidegben, melegítő nélkül? :think:
Melegítő bevételezése esetén viszoint csak 31.-n tudsz visszamenni ("Zéró tolerancia :mad: ), Így értetted.
A jelenlegi álláspont szerint viszont (a vízpartok állapota miatt) gumicsizmát feltétlen hozzál. Amennyiben van utódja a szép fehérségnek, az is nyugodtan jöhet.

A legfontosabb viszont majdnem lemaradt! FakeJacknál ne csak a cuccokat szedd fel, hanem Ő magát is. Úgyis régóta ígéri/fenyeget, hogy jön kerítést szaggatni.

Hali,
a sörözés átvitt értelemben értendő. Jelentése italozás  :D
Sajnos 30-án estefele haza kell érnem, szal a csukázás - részemről mint sofőr - melegítés nélkül történik  :(
De előző este bepótoljuk előre is  :D
Szivesen viszem FakJack-et is ha hajlandó rá.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.