Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 8., péntek - 19:07
Telcontar!
Itt a
végleges hiánylista:
- 4 db. min 64 MB. SD RAM
- 2 db. (lehetőleg magyar és minél csicsásabb

) PS2 bill. (lehet fehér színű USB-s is, mert a sajátoméhoz - nagygéphez is és a NOTI-hoz is - fekete USB-s van, de én ezt a színt nem nagyon látom

)
- 2 db. PS2 egér
- 1 db. beépítőkeretes FDD
- 1 pár beépítő elem 3,5" HDD.hez 5,25" helyre (eddig ez nem szerepelt)
- 1 db. takarólemez (korábban küldött képnek megfelelő) alaplapi kivezetésekhez
- 2 db. tápkábel
- 1 db. nyomató (2 eres) tápkábel 230 V-s. (eddig ez nem szerepelt, de kompletté vált az általad hozott nyominger, mert időközben megérkezett FakeJacktol a patrónus készlet is)
- 1 db. javítandó táp
didymannak
- 1 db. 10 GB-s HDD
( csak akkor, ha acws nem tudja hozni az SCSI-t) )
A hármaska gép (de a ketteske, vagy az egyeske is akár, ha már csak most 1 db. kell Rákóczifalvára), de ahhoz (azokhoz) minden tartozék,
FakeJack-tol még a moncsi is (nála állítólag 3 db. van)
No, akkor nézzük:
SDRAM-ok már bepakolva. Több, mint négy darab, de tesztelni kell őket!
Kivéve a csomagból 1 db PS/2 bill, megy 4 db (2-őt kértél, kettő pedig az alább szereplő gépekhez)
Kivéve a csomagból 1 db egér, megy 4 db (ld. a billáknál írtakat)
FDD keretestül már a csomagban van.
1 db HDD beépítő készlet berakva.
Takarólemez már a csomagban van.
4 db tákábel kivéve a csomagból, maradt hat.
1 db táp didymannak
1 db 10 GB-os vinyó (jó lesz akkor is, ha acws ad vinyót, mert legfeljebb tartalékolod, vagy odaadod valakinek, akinek kicsi vinyó jutott most karácsonykor)
A nyomtató kábelt nem egészen értem, mert a nyomingert kábelszempontból fullosan adtam oda: volt hozzá tápvezeték is, meg Centronics kábel is. Legalábbis úgy emlékszem, de néha már nálam is elefáni effekt. 2 eres tápkábelem különben nincs, ha netán nem vittem vele, akkor sem tudok adni.
És akkor megy még Ketteske és Hármaska. Egyeskét meg Rákóczifalvára adnám, ha nincs ellenvetés. Ketteske olyan gép,
akit érdemes játékkedvelő gazdinak adni. Bár a Radeon 9200SE videokártya kicsit sem nevezhető erőműnek, de alapbeállításokkal, alacsonyabb felbontásokban azért egész sok játékkal megbirkózik. És a kis teljesítményért cserébe kevesebb árammal is beéri.
... a trip back in time is all I need ...