HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3101 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 17. 16:49

Idézet: didyman - Dátum: 2010. jan. 17., vasárnap - 11:22

Tíőust monnyon, tápot intézek hozzá, ha nem lesz máshonnét.

didyman:

A tipusa: Quantex TS3012-14 Rating: 19V (egyen, jelet nem talűltam a karaktertáblban), 3,16 A.

Telcontar:

3x IGEN!, de ostorkivágásig minden kell hozzá, itt semmi nincs.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3102 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 14:12

acws, didy, Szőke: már csak vasárnap jó. :( Sajnálom, közbejött megint valami.  :reklamacio:

#3103 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 14:43

Idézet: FakeJack - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 14:12

acws, didy, Szőke: már csak vasárnap jó. :( Sajnálom, közbejött megint valami.  :reklamacio:

Nekem 8, csak gyertek! Állandóan fogadóképes vagyok a részetekre. :p
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3104 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 18:27

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 14:43

Nekem 8, csak gyertek! Állandóan fogadóképes vagyok a részetekre. :p

A vasárnap egy szempontból nem az igazi. A sofőr megint szárazon marad...
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#3105 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 18:29

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 18:27

A vasárnap egy szempontból nem az igazi. A sofőr megint szárazon marad...

Vissza az út hétfőn is annyi, mint vasárnap és akkor lehet neked is szaggatni, mert már nagyon ráférne a kerítésre. :D

#3106 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 18:54

Ha felajánlott p4-es lapotok proci hiánnyal küzdene, néhányat tudok szánni, alsókategóriás 1.5-1.7ghz belieket.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3107 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 19:03

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 18:29

Vissza az út hétfőn is annyi, mint vasárnap és akkor lehet neked is szaggatni, mert már nagyon ráférne a kerítésre. :D

Végülis akár az is jó lehet. MAx akkor korán kell kellni. Didyman, Fakejack?

#3108 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 07:10

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 19:03

És későn eküdni, hogy legyen idő az elázásra.  :D
Hajnalig meg lehet száradni. :p, legfeljebb csak a sofűr szárad, mi meg ázunk reggelig. ;)

A másik megoldás, hogy a visszaúton majd didyman vezet, mert azt a gyakorlatbol tudom, hogy Ő korán elázik, így korán el is kell (kényszerböl) nekije kezdeni a szárítkozást, hajnalig meg bőven fog ideje lenni rá. :) Persze FakeJack is vezethet a visszaúton, tőle a jogsit úgysem tudják elvenni. :Đ

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 19. 07:14 -kor

#3109 Felhasználó inaktív   kriszt35 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 19. 09:55

Sziasztok!
Az a hírem, hogy túl van a gyerkőc a 2. műtéten, fel is ébredt, anyuka szerint jól van. A 8. kerületben vannak a Transzplantációs Egyetemen, Baross úton. Ma anyuka átadta a telefont a srácnak és megkérdezte, kaphat-e laptopot. Mondtam neki, hogy még nem tudom, sikerül-e. 

#3110 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 12:15

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 20:03

Nekem jo, ugyis ki kell vennem mult evrol athozott szabikat.

#3111 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 13:19

Idézet: kriszt35 - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 9:55

Sziasztok!
Az a hírem, hogy túl van a gyerkőc a 2. műtéten, fel is ébredt, anyuka szerint jól van. A 8. kerületben vannak a Transzplantációs Egyetemen, Baross úton. Ma anyuka átadta a telefont a srácnak és megkérdezte, kaphat-e laptopot. Mondtam neki, hogy még nem tudom, sikerül-e. 

A jó hírnek én is örülök.
Talán megnyugtató didyman válasza, miszerint a táp megoldható fog lenni, de a többiröl még nem volt időm pontos infót begyüjteni (egyszerüen nem volt időm szétszedni, na és táp híján nem is tudtam még csak beindítani sem), viszont ezen hiányosságaimat még a mai napon pótolom.
Amennyiben sikerdik összehozni vagy eljövöl érte ide Szelevénybe, vagy valahogy megoldjuk, hogy a kissráv mire hazakerül megkapja azt a hőn vágyott lipi-topit.

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 19. 13:22 -kor

#3112 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 13:21

Idézet: FakeJack - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 12:15

Nekem jo, ugyis ki kell vennem mult evrol athozott szabikat.

És vajon a didymannak (szokásához híven már megint el van tűnve, mert amikor valaki kérdezne tőle valamit, soha sem elérhető :Đ ) mi a véleménye az egészröl?
Mindenesetre várlak/várunk benneteket. A nejem már nagyon készül különösen a Te látogatásodra.

#3113 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 13:31

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 13:21

És vajon a didymannak (szokásához híven már megint el van tűnve, mert amikor valaki kérdezne tőle valamit, soha sem elérhető :Đ ) mi a véleménye az egészröl?
Mindenesetre várlak/várunk benneteket. A nejem már nagyon készül különösen a Te látogatásodra.

Hali,
majd alkalomadtán zaklatom  :D
Menyusokkal mi a helyzet? Azt nem kéne kihagyni este...

#3114 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 18:30

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 13:31

Hali,
majd alkalomadtán zaklatom  :D
Menyusokkal mi a helyzet? Azt nem kéne kihagyni este...

A menyusok ügyében holnap szét fogok nézni nappal a vízparton, mert most nagyon jön felfelé a vízszint. Lehet, hogy meg sem tudjuk közelíteni a kövezést, más helyen meg még nem is hallottam, hogy valaki is fogott volna az elmúlt több évtized alatt.

#3115 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 18:40

Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 19:54

Ha felajánlott p4-es lapotok proci hiánnyal küzdene, néhányat tudok szánni, alsókategóriás 1.5-1.7ghz belieket.

Köszönjük, van néhány P4-es lap nálam proci nélkül. :respect:
... a trip back in time is all I need ...

#3116 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 20:10

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 18:30

A menyusok ügyében holnap szét fogok nézni nappal a vízparton, mert most nagyon jön felfelé a vízszint. Lehet, hogy meg sem tudjuk közelíteni a kövezést, más helyen meg még nem is hallottam, hogy valaki is fogott volna az elmúlt több évtized alatt.

Alaposan tessék körbenézni :) kezd fixálódni a vasárnap. Didyman is jóváhagyta  :D
Ami még érdekes, napijegyet hol lehet venni meg kéne pár csalihal.

Szerk: Hydroinfo szerint Körösök már apadnak a Tisza (Csongrádnál) meg legkésőbb péntektől kezd apadni de addig sem fog már sokat áradni.

Szerkesztette: acws 2010. 01. 19. 20:14 -kor

#3117 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 05:52

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 20:10

Alaposan tessék körbenézni :) kezd fixálódni a vasárnap. Didyman is jóváhagyta  :D
Ami még érdekes, napijegyet hol lehet venni meg kéne pár csalihal.

Szerk: Hydroinfo szerint Körösök már apadnak a Tisza (Csongrádnál) meg legkésőbb péntektől kezd apadni de addig sem fog már sokat áradni.

A napijegy el lesz rendezve, bár még necces, mert a 2010 éviek hétfőn nem érkeztek meg. Legfeljebb az én engedélyemmel horgászunk :D . Vasárnapi horgászat már kezd lezsírozódni.
Didyman rendben ezek szerint és FakeJack?
Csalihal folyamatban, de nem igérhetek semmit, legfeljebb viszünk néhány díszhalat az akváriumombol.  :Đ
A Hydroinfonak igaza lehet, csak az azzal nem számol, hogy mi túl közel vagyunk a Csongrádi torkolathoz és éppen most kezd a Tisza ide hozzánk visszaduzzasztani. A Hármas kőrösön az utolsó mérési pont Kunszentmártonnál van, addig nem érvényesül a visszaduzzasztás, így nálunk a látunk és lesünk elv érvényesül. Persze van jónéhány holtág a térségben, amelyek akár kocsival is kényelmesen megközelíthetőek, nem kell kilómétereket caflatni a dagonyában.

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 20. 05:55 -kor

#3118 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 15:44

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 20:10

Alaposan tessék körbenézni :)

:offtopic:

Megtörtént!

Tisztelt pícés sporik!

Sajnos nem szolgálhatok kecsegtető hírekkel. Jelenleg az élő folyóvízen szinte lehetetlen a zsinóráztatás (fogás meg végképp felejtős). Ugyanis a folyó ma nálunk már jóval a gát töve felett van, de nam annyival, hogy a hozott dzsuvát is magával tudja ragadni, így a belógatott max. csak dzsuvát szedhet össze. :(  A gát tövében a vízmélység kb. 20-30 m. szélesen max. 20-50 cm. A ragadozók is ilyenkor a mélyebb vizeken - ahol a békés halak szunyókálnak - keresik napi betevőjüket, azt meg a gátrol (távolság és a meder partján húzódó füzes miatt) elérni lehetetlen.
A segédgátőrök (III. fokú árvízvédelmi készültség van most is) szerint a folyó még mindíg jön felfelé, igaz az üteme csökkent. Az eddigi óránkénti 6 cm.-s emelkedés mostanra már napi 4-5 cm-re mérséklődött. Ők is péntek-szombatra várják a tetőzést itt Szelevénynél. :mad:

Viszont így a folyó felejtős, de van több holtág is, amelyekben ragadozó is akad szép számmal (menyus viszont nyicsevo) és radásul kocsival is megköüzelíthető.
A napijegyek ügyében holnap leszek tájékozottabb, hogy megérkeztek-e már a nyomdábol a 2010 évre érvényesek. Legfeljem - mint ahogy korábban is írtam - a saját engedélyünkkel pícézünk (megengedjük magunknak), vessenek magukra, ha nincs napijegy. Így viszont olcsóbb is, de gondolom ebben a cudar időben az ellenőrők - akik nyáron sem járkálnak - is inkább a jól fűtött szobában lopják a napot és nem ránk fognak vadászni.  :Đ

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 20. 15:52 -kor

#3119 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 16:09

kriszt35, didyman és minden segíteni akaró tettestárs figyelmébe!

A mai napon sikeredett megvizslatnom az itt lévő notit, melyet esetleg a transzplantáción másodszor is átesett gyerkőc kaphatna meg.
Sajnos elég sok bibi van!
Kellene bele/hozzá a tápon (19V egyen, 3,16 A) kívül még min. 128 MB RAM, de jobb lenne a 256 MB, ugyanis csak egy RAM foglalat van. Jelenleg csak az alaplapi 32 MB van benne.

Abban az esetben, ha ez a táp és RAM nem jönne össze a fiam felajánlásábol az Ő saját  notiját is át lehetne adni ( Ő már rég nem használja, mert hibás), ha meg tudnánk reperálni. Ahhoz van táp, de a RAM már évek órta a sajátoméba költözött ( 1 db. 128 MB, mert az enyémben is csak 1 foglalt van), viszont azt nem szeretném tovább adni, mert mi marad nekem, ha ezt a gépemet (márpedig megígértem a továbbadását és számít is rá a leányzó, akit még mindíg nem engedtek ki a kórházbol, mert valami szövődmény lépett fel nála) továbbadom. Ugyancsak bibis a CD olvasója is. Sima egyszerúséggel blokkolja az egész masingert, ha be van gyugva. Mondjuk ezt át tudom hidalni a közelmúltban átadott mobil CD olvasó telepítés idejére történő visszakérésével (a sajátomé sajnos nem jó bele).

Viszont, ha a kis srác a betegágyban NET-elni is szeretne, akkor még PCMCIA foglalatos hálókártya is kellene hozzá (egyik gépben sincs hálókártya). Most sajnálom, hogy az utóbbi időkben kapottakat a régen  átadott gépekhez utólag már tovább is átadtam.

Tudtok-e valahogy segíteni ebben a kérdésben, hogy ez a kis srác Abádszalókon végül mégis csak kapjon egy ágyban is használható gépet?

#3120 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 16:19

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 17., vasárnap - 0:51

Hetfon meglesem bent.
Szerintem van par negyes.
Tonert is tudok adni, de azt nem tudom, hogy mennyi por van meg benne.

Üdv.!

Nem akarok p...n lenni (tudja mindenki így is, hogy az vagyok), de ma szerda van, eredményröl meg nem tudunk semmit. :think:
Elnézést as közbeszólásért.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.