HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3241 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 02. 18:19

Idézet: holmes1 - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:32

Üdv.

Szőke mester, a posta odaért?

Holmes

Igen, ideért a mai napon, csak még eddig nem volt érkezésem reagálni, mert időközben a halacskáimmal voltam elfoglalva (vízcsere vált esedékessé, de nagyon sürgősen).

Hálás köszönet a nagy mennyiségű SD RAM-t.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3242 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 18:20

Idézet: RaidX - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:35

Telefonom reggel 6 órától a zsebembe, rezgő bekapcsolva. Utoljára tegnap este kerestek rajta a lányomék.

Mégegyszer elküldöm a telefonszámot, hátha elírtam. Bár elég régi szám már, fejből is tudom.

Köszönöm, megkaptam, válaszoltam is.
A probléma abbol adódott, hogy a telefonon bemondott telefonszám utolsó számjegyét a fiam elértette, így a 4 helyett ott 7-t tárcsázott.
Köszönöm a levelet.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3243 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 19:27

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 16:53

Telcontar!

Esetleg nem tudnánk ütközni 02.13.-n ricsi546 tettestársnál?

Én vinném Kecskemétröl neked a gépet, hoznék le annyi kész gépet (YceBear-tol 2 komplett és egy belső, ricsi546-töl még ami befér a Suzuki Wagon R+-ba (perdsze monitorokkal kiegészítve).

Te hoznál egy fájentos kunyhót az YceBear féle belsőnek és megkapnád tőlem a Kecskeméti gépet, na és elvihetnéd a maradék gépeket és moncsikat.

Persze mindez, csak akkor, ha mindenkinek megfeleő az idő. Én kb. 10,00-11,00 között érnék fel a nagyfaluba.

Vélemények?

Jól hangzik. Nálam is van egy tuti kész gép, meg egy félgép, meg két 15-ös móni is hozzájuk. Félgépet addig összekomplettírozom, meg talán 2XP fórumtárssal is sikerül addig ütköznöm, és akkor már hároman lesznek.

Meg Samuraj olvtárs is rendesen elkezdett ügyködni. Na, lesz itt pezsgés!  :cool:
... a trip back in time is all I need ...

#3244 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 19:52

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 16:56

Lásd fentebb!

13 an 300km rel odebb vagyok de pont a masik iranyba Valahogy nem lehet korabban valakihez vagy valami?

Szerkesztette: YceBear 2010. 03. 02. 20:04 -kor

#3245 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 20:10

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 20:52

13 an 300km rel odebb vagyok de pont a masik iranyba Valahogy nem lehet korabban valakihez vagy valami?

De. :)

#3246 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 06:51

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 19:52

Mindenképpen mennem kell G@by collegához majdanán a nyomingerek ügyében, csak most egy kicsit leült a dolog.
Az Egyesülettel le van zsírozva, hogy valahogy majd fedezik a benzinköltségemet, így személyesen megyek hozzá, majd akkor ütközünk. Majd akkor legalább halacskázunk is egy keveset.  :D
Kérlek mondj egy neked megfelelő időpontot és majd G@by tettestársra annak függvényében kérdezek rá.

Szerkesztette: Szőke 2010. 03. 03. 06:55 -kor

#3247 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 06:53

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 19:27

Jól hangzik. Nálam is van egy tuti kész gép, meg egy félgép, meg két 15-ös móni is hozzájuk. Félgépet addig összekomplettírozom, meg talán 2XP fórumtárssal is sikerül addig ütköznöm, és akkor már hároman lesznek.

Meg Samuraj olvtárs is rendesen elkezdett ügyködni. Na, lesz itt pezsgés!  :cool:

Ezek szerint már csak ricsi546 nyilatkozata szükségeltetik, hogy így legyen.
YceBear felajánlása majd elintézésre kerül, ha idehaza tartózkodik.

Mindenesetre - ha összejön az ütközés - légyszives egy üres kunyhót is hozni az általa felajánlott lappantyúhoz.

Szerkesztette: Szőke 2010. 03. 03. 06:54 -kor

#3248 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 18:03

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 7:53

Ezek szerint már csak ricsi546 nyilatkozata szükségeltetik, hogy így legyen.
YceBear felajánlása majd elintézésre kerül, ha idehaza tartózkodik.

Mindenesetre - ha összejön az ütközés - légyszives egy üres kunyhót is hozni az általa felajánlott lappantyúhoz.

Én azért válaszoltam Jegesmackó tettestárs kérdésére, hogy "De. :)", mert ha addig sikerül átvennem tőle mindent, akkor

- tőlem átveheted, és csak egyvalakivel kell időpontot egyeztetned, nem kettővel,
- addig, amíg nálam van, bele is épülhet abba a kunyhóba.

De rád bízom, mert az is lehet szempont, hogy legyen ürügy arra a "halackázászra". :)

Szerkesztette: Telcontar 2010. 03. 03. 18:04 -kor

#3249 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 18:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 18:03

*  - addig, amíg nálam van, bele is épülhet abba a kunyhóba.

**  De rád bízom, mert az is lehet szempont, hogy legyen ürügy arra a "halackázászra". :)

* Nekem ez lenne a legjobb, mert mostanság okítom azokat akiknek dec.18.-n lett gép átadva, így időminkább a zéró felé orientálódik. Viszont!

** Itt nagyon rátapintottál a lényegre.  :)

#3250 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 21:21

Jo estet!

Na bonyolult a helyzet... Most hetvegen vagyok jovoheten (13 -i) nem vagyok, utanna levo heten megint nem de ez meg jovoheten valtozhat. Nem egyszeru.. :) de lassuk a lenyeget

PIII es a DELL gep felkeszitve hasznalatra. Dell ben csak integralt VGA van, de igeny szerint PCIe kartyaval bovitheto marha valakinel van ilyen. Sima internet es tanulashoz nem lesz ra szukseg. AMD s konfig is mukodne de sajnos taphiany miatt nem tudom telepiteni leven meg 20 -as tapcsatlakozo kell hozza de tuti mukodik.

Szallitast dontsetek el hogy melyik jobb en meg jelzem ha a 20 i hetvege felszabadul.

#3251 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 21:28

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 19:14

* Nekem ez lenne a legjobb, mert mostanság okítom azokat akiknek dec.18.-n lett gép átadva, így időminkább a zéró felé orientálódik. Viszont!

** Itt nagyon rátapintottál a lényegre.  :)

Akkor mi legyen?

#3252 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 10:00

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 21:21

Jo estet!

Na bonyolult a helyzet... Most hetvegen vagyok jovoheten (13 -i) nem vagyok, utanna levo heten megint nem de ez meg jovoheten valtozhat. Nem egyszeru.. :) de lassuk a lenyeget

PIII es a DELL gep felkeszitve hasznalatra. Dell ben csak integralt VGA van, de igeny szerint PCIe kartyaval bovitheto marha valakinel van ilyen. Sima internet es tanulashoz nem lesz ra szukseg. AMD s konfig is mukodne de sajnos taphiany miatt nem tudom telepiteni leven meg 20 -as tapcsatlakozo kell hozza de tuti mukodik.

Szallitast dontsetek el hogy melyik jobb en meg jelzem ha a 20 i hetvege felszabadul.

Nekem, - mint Nyögdíjasnak, -    a hétköznap is nagyon megfelelne a halackázásra.  :D
Persze előbb még majd egyeztetnem kellene G@bi collegával, de mivel emlékeim szerint korábban Ő úgy nyilatkozott, hogy a nyomingerek a munkahelyén porosodnak, gondolom a hétköznap neki nem problemás.

Persze, ha a hétköznap is bonyás részedröl, akkor inkább menjenek a gépek Telcontar cimbihez és akkor majd Ő komplettírozza (opusz nem gond, a tanoncokkal majd megcsináltatom ;)  ), halackázni meg majd halackázunk máskor. Ebben az esetben viszont vele egyeztess.

#3253 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 10:03

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 21:28

Akkor mi legyen?

YceBear-al kapcsolatban lásd fentebb.

Nekem a 13-a úgy is megfelel, ha az azt megelőző időpontban Te egyeztetel ricsi546 olvtárssal, esetleg tőle addig begyüjtöd a begyüjtendőket és mi csak hozzád megyünk Őrsre.

#3254 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 10:45

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 11:00

Nekem, - mint Nyögdíjasnak, -    a hétköznap is nagyon megfelelne a halackázásra.  :D
Persze előbb még majd egyeztetnem kellene G@bi collegával, de mivel emlékeim szerint korábban Ő úgy nyilatkozott, hogy a nyomingerek a munkahelyén porosodnak, gondolom a hétköznap neki nem problemás.

Persze, ha a hétköznap is bonyás részedröl, akkor inkább menjenek a gépek Telcontar cimbihez és akkor majd Ő komplettírozza (opusz nem gond, a tanoncokkal majd megcsináltatom ;)  ), halackázni meg majd halackázunk máskor. Ebben az esetben viszont vele egyeztess.

Hetkoznap nem gond (6 ora utan) 1 -2 penteket kiveve pl 12 en nem jo + az utanna levo pentek is necces. Persze attol is fugg mennyire akarsz halazni, gondlok itt az uzletekre amik 6 ig vannak nyitva.

Szerkesztette: YceBear 2010. 03. 04. 10:47 -kor

#3255 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:27

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 10:45

Hetkoznap nem gond (6 ora utan) 1 -2 penteket kiveve pl 12 en nem jo + az utanna levo pentek is necces. Persze attol is fugg mennyire akarsz halazni, gondlok itt az uzletekre amik 6 ig vannak nyitva.

Egyelőre a közeljövőben még nem gondolkodtam, hogy mikor, de kérdeznék.
06 avagy 18 az a 6 után?  ;)

A részleteket majd macekban megbeszéljük, ha aktuális fog lenni, de a jelenlegi előrejelzések alapján nagy az esély rá, hogy ebben a hónapban még nem megy.

Esetleg majd egy másik alkalommal. Most akkor inkább marad a Telcontar-s változat, amennyiben Ő meg tudja oldani 13-ig.

#3256 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:50

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 20:27

Egyelőre a közeljövőben még nem gondolkodtam, hogy mikor, de kérdeznék.
06 avagy 18 az a 6 után?  ;)

A részleteket majd macekban megbeszéljük, ha aktuális fog lenni, de a jelenlegi előrejelzések alapján nagy az esély rá, hogy ebben a hónapban még nem megy.

Esetleg majd egy másik alkalommal. Most akkor inkább marad a Telcontar-s változat, amennyiben Ő meg tudja oldani 13-ig.

18 utan :)

Telcontar neked ugy 20h kurol megfelel valamelyik nap a jovoheten?

#3257 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 20:09

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 20:50

Telcontar neked ugy 20h kurol megfelel valamelyik nap a jovoheten?

Meg, de hol? :)

#3258 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 05. 06:38

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 19:50

Na nekem meg éppen ez az időpont a nem megfelelő, mert addigra már jó lenne idehaza pihizni a vénembernek. :D

#3259 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 05. 11:16

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 21:09

Meg, de hol? :)

Mondjuk mit szolsz Vasarnap delutan 2 orahoz? Teljesen raerek igy akar hozzad is tudom vinni ha kuldesz cimte telszamot. Ha neked igy megfelel akkor viszem. :)

#3260 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 05. 11:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 5., péntek - 7:38

Na nekem meg éppen ez az időpont a nem megfelelő, mert addigra már jó lenne idehaza pihizni a vénembernek. :D

Akkor marad 1 jovobeni hetvege. :)

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.