HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4181 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 17. 14:25

Derék EPoX 8RDA3G alaplapom, aki 2004 óta híven szolgált előbb a napi használatban, majd tesztalaplapként, az örök bitvadászmezőkre költözött. :( :spirit: Élt hét évet. Szerintem az északi híd adhatta meg magát: eljut a POST során a memória inicializálásáig, de ott kikapcsol. Púpos, vagy kifolyt kondi nincs rajta. Kár érte, megszerettem - és tesztkártya sem kellett hozzá. Most viszont nincs Socket A tesztalaplapom - mondjuk ezt a problémát még megoldom. :)

Szőke!

A Prímlistás nyírségi felajánlót szerintem udvariasan, de küldd el. Lassan már a Pentium III-asok is kikopnak tőlünk is, nemhogy a Pentium I és Pentium II osztályú gépek. Nem éri meg elmenni a cuccokért, mert túl messzire vannak, postázni sincs értelme, hiszen nem használnánk fel az alkatrészeket, mert egyszerűen túl régiek, legfeljebb a roncsfutamot gazdagítanák.
... a trip back in time is all I need ...

#4182 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 18. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 07. 17. 15:25

Derék EPoX 8RDA3G alaplapom, aki 2004 óta híven szolgált előbb a napi használatban, majd tesztalaplapként, az örök bitvadászmezőkre költözött. :( :spirit: Élt hét évet. Szerintem az északi híd adhatta meg magát: eljut a POST során a memória inicializálásáig, de ott kikapcsol. Púpos, vagy kifolyt kondi nincs rajta. Kár érte, megszerettem - és tesztkártya sem kellett hozzá. Most viszont nincs Socket A tesztalaplapom - mondjuk ezt a problémát még megoldom. :)

:nevet:

#4183 Felhasználó inaktív   RadyR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 18. 13:40

Sziasztok!

Pár dolog, amit fel szeretnék ajánlani:
  • 2x1GB Geil DDR2-800 memória
  • Samsung 500GB SATA HDD
  • Gigabyte Geforce 9600GT videókártya
  • Altec Lansing 2.1 hangfalszett

A memória, a vinyó és a videókártya hibátlan. A hangfalszett viszont kicsit bibis: hangerő állításakor serceg.
Valszeg' rossz a potméter a "tekerőjében". Más baja nincs, szépen szól.
Más most sajnos nincs.

#4184 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 18. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: RadyR - Dátum: 2011. 07. 18. 13:40

Sziasztok!

• Samsung 500GB SATA HDD

A memória, a vinyó és a videókártya hibátlan. A hangfalszett viszont kicsit bibis: hangerő állításakor serceg.
Más most sajnos nincs.

Felajánlásodat Hálásan Köszönjük!

Ez is jóval több, mint semmi, ne szerénykedj már, amikor ilyen csúcstechnológiát (mármint a mi jelenlegi készleteinket figyelembe véve) ajánlasz segítségképpen.
Hamarosan keresni fog az egyik collega.

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4185 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 18. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 07. 17. 15:25

:blush: Az előbb kinevettelek. Bocs!

#4186 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 18. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 07. 17. 14:25

Szőke!

A Prímlistás nyírségi felajánlót szerintem udvariasan, de küldd el. Lassan már a Pentium III-asok is kikopnak tőlünk is, nemhogy a Pentium I és Pentium II osztályú gépek. Nem éri meg elmenni a cuccokért, mert túl messzire vannak, postázni sincs értelme, hiszen nem használnánk fel az alkatrészeket, mert egyszerűen túl régiek, legfeljebb a roncsfutamot gazdagítanák.

OK!
Bár nyugodtan megírhatnád neki is, listán Te is megkaptad a címét. Nekem mostanság nagyon kevés az időm, hiszen közel 16 órát vagyok távol otthonomtol.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4187 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 19. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: RadyR - Dátum: 2011. 07. 18. 14:40

Sziasztok!

• Samsung 500GB SATA HDD

Más most sajnos nincs.

Szia!

Ez hatalmas kincs nekünk, köszönjük! Csütörtökön szerintem el is tudok ugorni érte, a potméteres dolog nem gond, megjavul szépen. :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#4188 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 19. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 07. 19. 12:49

Szia!

Ez hatalmas kincs nekünk, köszönjük! Csütörtökön szerintem el is tudok ugorni érte, a potméteres dolog nem gond, megjavul szépen. :)

Nem tudom, hogy kend a jövő héten vagy utána ugrál-e a nagy faluba akár sört is inni, mert lenne majd akkora DDR memóriám felesleges.
Vettem ugyanis az otthoni és a hegyen lévő öreg gépeimbe "Heroin Áron" közreműködésével Kingston 1 Gb és Nanya 512 MB-s ramokat uccsó fejlesztésként, oszt az eddigiek új gazdára fognak lesni.

Azaz: 2,4 GHz P4 Northwood mellet üzemelő 2 db Elixir 256/400-as és Athlon 2200+ mellett üzemelő 256/266 és 256/333-as memók jönnek a naffaluba.

(Lehet elhozom majd nagyon retró gépemet is, a rossz emlékű Zida cég Tomato V693-as lapjával, a 733-as celeronggyal, valami ősrégi Nvidia Quadro kártyával - ami jobb mint az MX400 -, meg egy rossz emlékezetű Quantum LCT 20 GB winyóval, no meg természetesen AT tápegységgel. Hogy mi lesz a sorsa még később nem tudom.)

Ne mondjon kend habókra semmit, Unicum + sörre készüljön. :D :reszeg: Ha kell, a végén felrakom a vonatra. Taxi nem számít! 4 évente egyszer. :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#4189 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 11:19

Urak, vegeztem egy kis padlassoprest, elokerult nehany regi, "m-zarolt" - felretett cucc, tudjatok oket hasznositani?

1 db Abit VA-20 alaplap
2 db AMD AthlonXP 2500+ Barton magos proci
1 db Connect3D ATI Radeon 9600-os vga (AGP)
1 db Gigabyte ATI Radeon 9600Pro vga (AGP)
2 db Spire WhisperRock IV procihuto (Socket A-hoz)
1 db Foxconn ISO-450PP 350W-os tapegyseg
1 db DTK PTP-3007P 300W-os tapegyseg

Legjobb tudomasom szerint mind mukodokepes (ezert is tartottam meg oket). Van koztuk valami, amit haszonositani tudtok?

Udv,
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4190 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 07. 24. 12:19

Urak, vegeztem egy kis padlassoprest, elokerult nehany regi, "m-zarolt" - felretett cucc, tudjatok oket hasznositani?

1 db Abit VA-20 alaplap

Legjobb tudomasom szerint mind mukodokepes (ezert is tartottam meg oket). Van koztuk valami, amit haszonositani tudtok?

Udv,
Samott

Szerintem mindent hasznosítani tudnak, pláne ha befutnak tőlem azok a DDR memók, amiket fentebb ígértem.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#4191 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 23:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 07. 24. 12:19

1 db Abit VA-20 alaplap

Udv,
Samott

:respect: Ó, hogyne! :respect:

Hol, merre, mikor?

#4192 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 07. 25. 00:18

Hol, merre, mikor?

Legkorabban holnap, en a Petofi hid budai hidfojenel vagyok, onnet esszeru tavolsagra barhova el tudom vinni 10 es 16 ora kozt.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4193 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 25. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 07. 25. 09:46

Legkorabban holnap, en a Petofi hid budai hidfojenel vagyok, onnet esszeru tavolsagra barhova el tudom vinni 10 es 16 ora kozt.

Samott

Ez jó, csak ezzel az a gondom, hogy 10 és 16 óra között én jobbára a XVI. kerületben dolgozom. :) De ha neked péntek délután is megfelel, akkor el tudok kanyarodni feléd 16 óra előtt.

#4194 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 26. 12:52

Jelentem az öreg gépemről - amit 200 km-ről elhoztam a naffaluba megjavítani -, hogy a fentebb megígért DDR1 RAM modulok is itt vannak és várják további sorsukat, nevezetesen :

2 db Elixir 256MB DDR 400MHz CL3 PC3200 RAM modul
1 db Nemtommilyen 256MB DDR 333MHz PC2700 RAM modul
1 db Samsung 256MB DDR 400MHz CL3 PC3200 RAM modul

Átadás: e héten csütörtök-szombat 16:00-18:00 között XI. ker. Petőfi híd budai hídfő vagy Móriczon az éjjel-nappali Arany akármi sörözőben, vagy izé megfelelő. 16:00 előtt nem, ugyanis éjszakai műszakozom mostan és aludni meg azért kell.
Vagy jövő hét, még nem tudom mikor...

#4195 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 05. 16:02

üdv urak!

elnézést, de kicsit pofátlan leszek...

szükségem lenne flopimeghajtókra, egyetlen feltétellel: hátulján legyen minél több jumper. típus teljesen mindegy, akár döglött, teszteletlen is jöhet, illetve pár flopihoz való kábelre.

cserébe tudok adni pár videokártyát, hangkártyát, 128-256 megás sdramokat, kártyaolvasót, stbstb, esetleg némi pénzmagot. dolog lerövidítésére állom oda-vissza postaköltséget, csak egy számlaszámot kérek, ahova utalhatom.

előre is hatalmas :respect:
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#4196 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 05. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 08. 05. 17:02

szükségem lenne flopimeghajtókra, egyetlen feltétellel: hátulján legyen minél több jumper. típus teljesen mindegy, akár döglött, teszteletlen is jöhet, illetve pár flopihoz való kábelre.

Ezt adok én, úgyis vissza kellene vinni a vackod.
Make love not Wor.

#4197 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 05. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 05. 17:35

Ezt adok én, úgyis vissza kellene vinni a vackod.

igaz :) de több darab kellene.

Szerkesztette: DGabor_ 2011. 08. 05. 17:15 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#4198 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 05. 17:43

Sziasztok!
Hó végén várhatóan felszabadul egy Abit-NF7-es lap, Barton procival, lesz valamilyen vinyó, midi ház Codegen táppal - kényszerből van, elnézést :lama: -, Fujitsu Siemens crt 19"-os monitor, a képén lehet, hogy állítgatni kéne, de nem villog, müködik, vga kártya Radeon 9550, vagy 9600pro.
Tudnátok használni? Ha igen, akkor hó végén visszatérünk rá, ha összejön az az új gépem.

P.S: Esetleg valami dvd író olvasó is lehetséges, meg 1,44-es floppy..

Szerkesztette: *Pangea* 2011. 08. 05. 17:44 -kor

Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#4199 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 05. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 07. 26. 13:52

Jelentem az öreg gépemről - amit 200 km-ről elhoztam a naffaluba megjavítani -, hogy a fentebb megígért DDR1 RAM modulok is itt vannak és várják további sorsukat, nevezetesen :

2 db Elixir 256MB DDR 400MHz CL3 PC3200 RAM modul
1 db Nemtommilyen 256MB DDR 333MHz PC2700 RAM modul
1 db Samsung 256MB DDR 400MHz CL3 PC3200 RAM modul

Átadás: e héten csütörtök-szombat 16:00-18:00 között XI. ker. Petőfi híd budai hídfő vagy Móriczon az éjjel-nappali Arany akármi sörözőben, vagy izé megfelelő. 16:00 előtt nem, ugyanis éjszakai műszakozom mostan és aludni meg azért kell.
Vagy jövő hét, még nem tudom mikor...

Kell-e még a cumó? Vagy egyáltalán? Mert akkor jövő hét hétfő-csütörtök délután át tudom adni.

#4200 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2011. 08. 06. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 05. 19:16

Kell-e még a cumó? Vagy egyáltalán? Mert akkor jövő hét hétfő-csütörtök délután át tudom adni.
No de nem te voltál "oly határozott"? "Vagy jövő hét, még nem tudom mikor..." -írtad. Akkor?...

Szerkesztette: zoltánszól 2011. 08. 06. 12:39 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.