HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4521 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 23. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2012. 12. 13. 08:40

Kérlek klikk a linkre. Lájk, (Tetszik) és oszd meg ismerőseiddel (kérd meg, hogy tegye Ő is ugyanezt), Nekem nagyon fontos lenne. Köszönöm.

https://www.facebook...&type=3

Esetleges győzelem esetén meg tudnám venni egy most elkészült akiba - amely egy mozgáskorlátozott részére készült - a halakat is. Saját tenyésztésből most kifogytam.
Ebben legalább segíthetnétek.

Töröltem a fészbukk accountom yól. Már több mint egy éve.
... a trip back in time is all I need ...

#4522 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2012. 12. 23. 21:56

Kedves Alexandra!

Üdv közöttünk. A profilomban (elvileg) megtalálod az elérhetőségeimet. Keress meg, és meglátjuk, mit tudunk tenni.

Én ár utólagos engedelmeddel megadtam elérhetőségedet, sőt ide az oldalra is én irányítottam őt, remélve, hogy kezdeményezésünk ismét fellendül az újabb jelentkezők bekapcsolódásával.

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4523 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 07:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2012. 12. 23. 22:03

Töröltem a fészbukk accountom yól. Már több mint egy éve.

NO PROBLEM. Ez csak egy olyan kis kitérő. Próba Cseresznye, de nekem leginkább folyékony állapotban. KépKép

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden egyes fórumtársnak.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4524 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 28. 19:29

Az akvárium szépségversenyünk lezárult! A versenyen Szőke János akváriuma 266 lájkot kapott, így Ő nyerte a 2.000.- Ft értékű vásárlási utalványt. Gratulálunk!

Gratulálok!:beer:
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#4525 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 07:03

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 12. 28. 19:29

Köszönöm, de ehhez a Ti lájkjaitok is nagyban hozzájárultak.Kép

#4526 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 11. 28. 14:41

Urak! Az Ipsos zRt-től úgy néz ki, lenne egy jelentősebb szállítmány P4 jellegű vasakból, esetleg TFT mónikkal! hely, szállítókapacitás volna szükséges.

A jelenlegi álláspont szerint nagyon úgy néz ki, hogy sikerül megoldani a szállítást (Elég nagy puttonyos kocsival) amennyiben konkréttá válik a helyzet.

#4527 Felhasználó inaktív   kzsolti66 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 30. 19:30

Üdv mindenkinek! Szőke János úr javaslatára szeretnék belépni a csoportotokba. Gyöngyösön lakom. Szállításban nem, /mert nincs autóm/ számítógép alaplapi szintű, valamint tápegység javításában /pl. kondi cserék/ tudok segíteni. Van száraz kompresszorom takarításra. Illetve különböző operációs rendszerek telepítésében is pl. Windows XP-7, Ubuntu és forkjai, PcLinuxOS és forkjai-ban elég jól otthon vagyok. :-) Korlátozott számú raktározásban is tudok segíteni.

#4528 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: kzsolti66 - Dátum: 2012. 12. 30. 19:30

Üdv mindenkinek! Szőke János úr javaslatára szeretnék belépni a csoportotokba. Gyöngyösön lakom. Szállításban nem, /mert nincs autóm/ számítógép alaplapi szintű, valamint tápegység javításában /pl. kondi cserék/ tudok segíteni. Van száraz kompresszorom takarításra. Illetve különböző operációs rendszerek telepítésében is pl. Windows XP-7, Ubuntu és forkjai, PcLinuxOS és forkjai-ban elég jól otthon vagyok. :-) Korlátozott számú raktározásban is tudok segíteni.

Mint az egyik alapító tag üdvözöllek a csoportban. Nagyon bízom abban, hogy nagy elődeink, mint HÓEMBER, - aki kitalálta ezt az egészet - elgondolását, aktivitását Ti új tagok újult erővel visziek tovább.

#4529 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 31. 01:41

Hááát, az lehet nincs nekem olyan messze, egy tonna javítani/felülviszgálni való tápot vihetek? Kb. csak az maradt, amit ki nem szórtam.
Make love not Wor.

#4530 Felhasználó inaktív   kzsolti66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 31. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 31. 01:41

Hááát, az lehet nincs nekem olyan messze, egy tonna javítani/felülviszgálni való tápot vihetek? Kb. csak az maradt, amit ki nem szórtam.

Ha költséghatékonyan javítható, akkor megcsinálom, bár 1 tonnát nem tudnék hova tenni. ;-)

#4531 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 01:50

Mindenekelótt: bújjék!

Szia!

Összeszerelésben/helyben történő szétosztásban is? Alkatrész volna (jónéhány komplett géphez elegendő), ezen a héten még el is tudom vinni. Utána borzasztó mód esetleges.
... a trip back in time is all I need ...

#4532 Felhasználó inaktív   kzsolti66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2013. 01. 01. 01:50

Mindenekelótt: bújjék!

Szia!

Összeszerelésben/helyben történő szétosztásban is? Alkatrész volna (jónéhány komplett géphez elegendő), ezen a héten még el is tudom vinni. Utána borzasztó mód esetleges.

BUÉK! A héten én is itthon vagyok, meg a jövőhéten is szerdáig. Természetesen nem jelent problémát az összeszerelés, meg a telepítés sem és talán még az elosztás sem. Tárolást, meg a babakocsi tárolónkban meg tudom oldani.

#4533 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 10:20

Legelején és is B.U.É.K mindenkinek.

Látom kezd alakulgatni a folytatás. Csak így tovább.

#4534 Felhasználó inaktív   kzsolti66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 14:11

Visszaolvasva a fórumban, úgy látom, hogy hasonló gondokkal küzdtök, mint én. Ha megengeditek, néhány dologban én is hozzászólnék.
1. Csak és kizárólag leinformálható személynek adok át gépet aki valóban rászorul, kölcsönadási szerződéssel. Így ha már nincs szüksége a PC-re, akkor visszaadja nekem és én tovább tudom adni azt. Így nem fordulhat elő az az eset /mint ahogy már velem előfordult/, hogy az általam ingyenesen odaadott PC-t a megajándékozott pénzért akarta eladni másnak.
2. Utolsó gépátadásom egy felújított /táp, alaplap hibás volt/ 1,8 Gh-es Celeron processzoros Intel vga chippes PC volt 2x256 Mb DDRI-es RAM-mal szerelve, de Lubuntu 12.04-es OS-el telepítve. A gép alkalmas volt böngészésre /Chromium+ AdBlock+Flashblock/, flash videók akadásmentes lejászására 360p-n /igaz nem full képernyőn/, irodai alkalmazások futtatására /LibbreOffice/, webtelefonálásra /Skype/, zene lejátszásra /DeaDBeef/, filmnézésre /Vlc, GNOME Mplayer/ mindezt meglepően használható sebességgel. Érzésre gyorsabb volt mint a WindowsXP, kinézetre pedig nagyon hasonló és ráadásul teljesen jogtiszta. De tudok olyan magyar kezdeményezésről akik erőforrásigényben még lentebb mentek itt olvashattok róla: http://www.susie.hu/linux/Susie/

#4535 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 10:40

Sziasztok!

Hirdetek egy ideje egy komplett gépet a hardveraprón (ház nélkül), de úgy látszik senki sem akarja elvinni, ezért felajánlanám rászorulónak.
Erről lenne szó: link

Elemet már cseréltem a lapon.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#4536 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 02. 10:40

Sziasztok!

Hirdetek egy ideje egy komplett gépet a hardveraprón (ház nélkül), de úgy látszik senki sem akarja elvinni, ezért felajánlanám rászorulónak.
Erről lenne szó: link

Elemet már cseréltem a lapon.

Köszönjük felajánlásodat!
A gépröl szóló linken megadott értékesítési hely amennyiben valós, problémát jelent számunkra az átvétel, ugyanis azon a vidéken sajnos nincs segítőnk és nem is nagyon járunk arra.
Esetleg - költségtérítés ellenében - postázni tudnád-e?

#4537 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: kzsolti66 - Dátum: 2013. 01. 01. 14:11

Visszaolvasva a fórumban, úgy látom, hogy hasonló gondokkal küzdtök, mint én. Ha megengeditek, néhány dologban én is hozzászólnék.
1. Csak és kizárólag leinformálható személynek adok át gépet aki valóban rászorul, kölcsönadási szerződéssel. Így ha már nincs szüksége a PC-re, akkor visszaadja nekem és én tovább tudom adni azt. Így nem fordulhat elő az az eset /mint ahogy már velem előfordult/, hogy az általam ingyenesen odaadott PC-t a megajándékozott pénzért akarta eladni másnak.
2. Utolsó gépátadásom egy felújított /táp, alaplap hibás volt/ 1,8 Gh-es Celeron processzoros Intel vga chippes PC volt 2x256 Mb DDRI-es RAM-mal szerelve, de Lubuntu 12.04-es OS-el telepítve. A gép alkalmas volt böngészésre /Chromium+ AdBlock+Flashblock/, flash videók akadásmentes lejászására 360p-n /igaz nem full képernyőn/, irodai alkalmazások futtatására /LibbreOffice/, webtelefonálásra /Skype/, zene lejátszásra /DeaDBeef/, filmnézésre /Vlc, GNOME Mplayer/ mindezt meglepően használható sebességgel. Érzésre gyorsabb volt mint a WindowsXP, kinézetre pedig nagyon hasonló és ráadásul teljesen jogtiszta. De tudok olyan magyar kezdeményezésről akik erőforrásigényben még lentebb mentek itt olvashattok róla: http://www.susie.hu/linux/Susie/

Az 1-s pontban leírtakkal csak maximálisan egyet tudok érteni.

A 2-s pontban leírtakhoz azonban lenne megjegyzésem, bár nagyon is támogathatónak találom az elképzelést. Sajnos azonban, hogy jelenleg az informatikai oktatás, informatikai alkalmazások (de főleg a játékok, melyek az üzletekben jogtisztán megvásárolhatóak) is szinte kizárólag Windows platformra készülnek. Az iskolai tananyagokról meg már ne is beszéljünk. Oda csak és kizárólag a Win a jó, de azokból sem akármelyik, mert nekik ujjaiban csak a legfrissebb változat kellene. Én úgy érzem, hogy az informatikai oktatást irányító, végző személyek talán azt gondolják, hogy valamennyi deákra rászakad az OTP, mihelyt egy újabb Win op. rendszer kerül az üzletekbe, vagy netán nagyobb teljesítményű gép sorozatban kapható az üzletekben.
Véleményem szerint legelőször az ilyen nézeteket kellene megváltoztatni, mert jelenleg hivatalosan üzletben (a NET az más) alig-alig kapni nem Win. opusz alá való alkalmazást, játékot.

#4538 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 13:39

itt az alkalom, most didyman cimborának lehet egy-egy lájkkal segíteni itt: https://www.facebook...06?notif_t=like

Csak a nagy képre leadott lájkok érvényesek.

Szerkesztette: Szőke 2013. 01. 02. 13:40 -kor

#4539 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2013. 01. 02. 13:03

Köszönjük felajánlásodat!
A gépröl szóló linken megadott értékesítési hely amennyiben valós, problémát jelent számunkra az átvétel, ugyanis azon a vidéken sajnos nincs segítőnk és nem is nagyon járunk arra.
Esetleg - költségtérítés ellenében - postázni tudnád-e?

Szerintem a posta is megoldható egy nagyobb csomagban, keress meg privátban, ott beszéljük meg a részleteket.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#4540 Felhasználó inaktív   kzsolti66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2013. 01. 02. 13:12

A 2-s pontban leírtakhoz azonban lenne megjegyzésem, bár nagyon is támogathatónak találom az elképzelést. Sajnos azonban, hogy jelenleg az informatikai oktatás, informatikai alkalmazások (de főleg a játékok, melyek az üzletekben jogtisztán megvásárolhatóak) is szinte kizárólag Windows platformra készülnek. Az iskolai tananyagokról meg már ne is beszéljünk. Oda csak és kizárólag a Win a jó, de azokból sem akármelyik, mert nekik ujjaiban csak a legfrissebb változat kellene. Én úgy érzem, hogy az informatikai oktatást irányító, végző személyek talán azt gondolják, hogy valamennyi deákra rászakad az OTP, mihelyt egy újabb Win op. rendszer kerül az üzletekbe, vagy netán nagyobb teljesítményű gép sorozatban kapható az üzletekben.
Véleményem szerint legelőször az ilyen nézeteket kellene megváltoztatni, mert jelenleg hivatalosan üzletben (a NET az más) alig-alig kapni nem Win. opusz alá való alkalmazást, játékot.

Nos ebben igazad van, de igyekszem a hardver lehetőségeit és a felhasználó igényeit is kielégíteni. Annyi pénzem meg sajnos nincs, hogy jogtisztán és ingyen adjak át zártforráskódú programokat, ezért preferálom a nyílt és ingyenes forráskódot. Bár "jókormányunk" már amúgy is kifizette a Microsoftnak a lízingdíjakat, ezért boldog vagyok, hogy ilyen "gazdag" országban élek. Pedig nálunk nyugatabbra levő "fejlődő" országok igyekszenek állami szinten is kihasználni a nyíltforráskód előnyeit. :-) http://androbit.org/...p?readmore=3221 Az viszont valóban az oktatásunk hiányossága, hogy a diákjainkat nem készteti gondolkodásra és varezolásra kényszeríti őket, mert a kedves szülőnek nincs pénze a programokat megvenni. Tudom miről beszélek, mert ebben az ügyben már kardoztam egyet-kettőt a nevelt fiam informatika tanárával.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.