Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 02. 13. 14:21
Faszt fizetsz. Írtam már Gyulásba is, bár nekem drágább motyóim vannak, de adok mellé Kensingtont

Mailod él, amit annó munka ügyben megadtál? Mind a kettő, vagy mire írjak? Esetleg számod is, ami a papíron van? Aztán megpofázzuk, vagy le is húzok Paks felé oszt kitaláljuk mi rendet lehet tenni.
Vayg adok gépet/monitort, ha költöznöd kell, akkor otthagyod, vagy elintézzük, ez most gyorsabb opció lenne, laposokat meg akkor rendbeteszem és kitalálom, csak egyikben nagy a vinyó, másikkal mittomén. Esetleg Gyulásban írtam, hogy szerintem alap netet is megpróbálok adni, míg tovább nem gondolom a történetet.
Kösz szépen, nagyon rendes vagy. Az a baj, hogy a Kensington nem sokat érne itt, mert vannak a szállón piás és értelmi fogyatékos elemek is, aztán hiába kensingtonozod le, attól még szétbassza, szétbarmolja, mikor bepróbálkozik vele, meg épp úgy elviszi, elrejti, legfeljebb azt lehet vele megakadályozni, hogy eladja és pénzt húzzon ki belőle. A 30/892- kezdetű számom még él, ami az önéletrajzomban is van, meg a mailcímeim is, de lehetőleg a gmailesra írj, azt az androidos teló is pásztázza, és azonnal szól, ha mail jött. Nézem a yahoos címem is. Olcsó „kütyünél” (a la Gyula), pl. 5-6 éves korai okostelónál el tudtam magyarázni a delikvenseknek, hogy régi, sok pénzt nem ér, nem kapnak érte pénzt sehol, ha lepasszolják. Megértették, nem is nyúlnak hozzá.
Asztali géppel az a bajom, hogy a szállón nincs helye, nincs neki asztal sem, meg az asztali gép általában értékesebb is, egy leselejtezett LCD/TFT már 5 ezertől indul, és akkor az még csak egy periféria, és nem számolom külön a házat, tápod, HDD-t meg minden szart. Aztán 5 kiló kábelrengeteg van a hátuljában, aminek megint hely kell, meg takarításnál is baja eshet. Asztali gép rendes lakásba meg irodába való, viszont oda jobb, mert azonos kategóriában is lényegesen erősebb, mint egy noteszgép. Egyébként az asztali gép is megfelelne, ha meglennének a használatának a feltételei, még szívesebben is venném.
A noteszgép ezért jó, mert egy összecsukott valami, meg egy töltő, aztán kész, be lehet suvasztani egy zsákba, tornazsákba, hátitáskába, szatyorba (itt megint gondolunk Gyulára), akármibe. Legjobb egy baromi régi EEE PC vagy annak a klónja lenne, az a legkönnyebb, legkisebb, és én is tudnék rajta zsidózni, vágottpöcsözni, falbaverős szmájlikat és animált gifeket betenni