HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3001 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 29. 12:06

Valamiért nem tudok letölteni vista alatt (Business x64) Bithumen-ről... Bármilyen más torrent szépen működik, de a bithumennél hiába találja meg a seeder-eket pl nem inditja el a letöltést. Mit kellene állítanom? Port forwarding?

Ennyit látok: Link

Szerkesztette: andrew-- 2009. 04. 29. 12:09 -kor

i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3002 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 12:17

Én is visszatkanyarodnék még a BH-hoz, ide ilyen nehéz seedelni, vagy csak a frisseket fogják?
Három anyagom van megosztva 100+ leecher-re és 2 Mb-s vonalon csak szivárog néha fel valami.
Ennyire elnyomás van ott a nagy sávszélesek részéről?

#3003 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 19:24

Idézet: Bucy - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 13:17

Én is visszatkanyarodnék még a BH-hoz, ide ilyen nehéz seedelni, vagy csak a frisseket fogják?
Három anyagom van megosztva 100+ leecher-re és 2 Mb-s vonalon csak szivárog néha fel valami.

Igen ilyen a BH szerényes seedelési lehetőség, legalább javítsd az arányodat. A többi seedelést hagyjuk fel megfelelő arányig. Volt hogy 1-2 napig elfogadható seedelésem ment, ezután csak úgy elnémult. :rolleyes: Azért máshol tovább seedelek és töltöm, így az arányom fenntartható néhány évig.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#3004 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 29. 19:27

index.hu - Miért torrentezik a magyar?

Hoppá összefogták az enkórral? :mad: :) :D Kissé gyanús nekem az adategyeztetése, akkor most hol fekszik az enkór adatai? :eek: :omg:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#3005 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 20:05

Idézet: bolic system - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 20:24

Igen ilyen a BH szerényes seedelési lehetőség, legalább javítsd az arányodat. A többi seedelést hagyjuk fel megfelelő arányig. Volt hogy 1-2 napig elfogadható seedelésem ment, ezután csak úgy elnémult. :rolleyes: Azért máshol tovább seedelek és töltöm, így az arányom fenntartható néhány évig.

Számomra az eltérés mértéke volt furcsa, ugyanazt nyomtam mag/bh, S/L-szám/arány majdnem egyezett, az egyikre ment csutkán, a másikra semmi. :eek:
Nem baj, lezsírozom ínségesebb időkre. :)

#3006 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 20:12

Szvsz a BH-ra nem könnyű seedelni. Az egy dolog, hogy azért sem mert mezei halandó nem tölthet fel csak az, akinek legalább olyan netje van, hogy mire egy sima user letölt valamit addigra az összes szerveres már arányt csinált, innentől pedig halott az ügy. nekem úgy sikerült arány csinálnom, hogy más top oldalakon mindig figyeltem mit tesznek fel újdonságként, és ha szerencsém volt akkor előbb végeztem a letöltéssel mint ahogy a bh-ra felkerült. Utána bérelt szerverről csak a bh-t nyomtam. Eléggé kis százalékos aránnyal dolgoztam, mert a bh-n friss dolgok jelennek meg. Elég nagy odafigyeléssel sikerült így 5-ös arányt csinálnom kb 1,5Tb feltöltéssel. Mezei nettel ezt nem biztos hogy sikerült volna, tehát a sötétoldalról átkerült userek szerintem hátrányban vannak, valóban csak gesztusértékű lesz a bh reg. ha nem lettem volna fanatikus, hogy sokat töltsek fel, és jó aránnyal (tehát nem úgy hogy letöltök valamit és hagyom hogy vigyék) akkor esélytelen az arány szerintem. Lehet hogy a mai szerverbérlés és hatalmas sávszélesség különbség korszakban talán valami mást kellene kitalálni az arányszám helyett. Ez nem csak a bh-ra igaz csak. Nekem jónak tűnnek az ingyen torrentek is és más akár még nem létező megoldások is. (sms és más támogatós megoldásokat nem favorizálom)

#3007 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 30. 08:02

Nagyjából ez a helyzet a what . cd -n is nem? Azzal a különbséggel, hogy ott az átlagos torrentek mérete viszonylag kicsi, tehát túl sokat seedelni lehetetlen. Én most kaptam oda acc-ot, szerverről seedelek, mégse viszik, pedig van csomó leecher. De talán lesz most valami ingyentorrent akció megint, tudtok róla valamit?

Szerkesztette: thundermix 2009. 04. 30. 08:05 -kor

thundermix

#3008 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 19:37

Idézet

fault in module XMLDAT~1.EXE . tucc segiteni?

Handson caused a general protection fault in module XMLDAT~1.EXE at 0001:A394.
Choose close.HANDSON vill close.
Svedben tanulok es kellene 1 kis segitseg mert ezzel a programmal könnyebben tudok tanulni....tesztek  :)

http://ncore.cc/kere...details&id=7223

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#3009 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 19:56

Idézet

Nemtom pontossan a cimet katt aleirasra

Amikor 5 en vannak 2 par es 1 csaj sotetben foszfor rudakkal vilagitanak nemtom pontossan a cimet elore is koszi

http://ncore.cc/kere...details&id=7057

Csatolt fájl:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#3010 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 23:10

Idézet: thundermix - Dátum: 2009. ápr. 30., csütörtök - 8:02

De talán lesz most valami ingyentorrent akció megint, tudtok róla valamit?

nem,de amig nem lesz addig a kicsik,csak várnak nem lépnek nem töltenek..
az insane meg a bithorlo legalább csepegtet vmit free-ben :)

thnx nekik!

#3011 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 10:21

Tököm kivan az ilyen sms reges warezhuszárokkal mint a bitsky is.Szétspammel mindenkit,az ilyeneket kéne megfogni nem a normális oldalakat.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3012 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 15:48

Idézet: Samott - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 13:35

Elso fokon, kerdes hogy a kiadoknak sikerul-e megvesztegetniuk a masodfokon eljaro birot is... ;) Epeszu ember kenopenz nelkul nem itelhet igy.

Fuggetlen birosag, nyomozas: A nyomozást, amin a vádemelés alapult olyan rendőrtiszt vezette, akinek még az ügy lezárása előtt állást ajánlott a Warner Bros, és azóta is ott dolgozik. - megvesznek mindenkit ezek a rohadekok.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3013 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 15:53

Idézet

A Distributed Denial of Dollars [2] nevű terv lényege, hogy az összeget a kalózok támogatói extrém kis összegekben (egykoronás címletekben) utalják el a perben a kiadókat képviselő Danowsky & Partners Advokatbyrå ügyvédi iroda számlájára. Ilyen kis összegeknél az átutalások kezelési költsége, amit a pénzt fogadó félnek fizetnie kell, pont annyi lesz, mint maga az átutalt összeg. Vagyis az ügyvédi iroda a 30 millióját rögtön ott is hagyja a banknál, aztán hogy hogyan fizeti ki a megnyert, összeget az ügyfelének, már az ő problémája.

:Đ  ;)
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#3014 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 07:06

Idézet: Bucy - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 13:17

Rosszul csinálod. Le kell tölteni 5-800G cuccot, tartani őket seedbe. Én már 1 éve alig töltök le vmit, mert meguntam a filmeket, meg úgy az egész torrentet, de a régi dolgaimat úgy viszik, mint a cukrot, mert másnak nincs meg. És ez csak az itthoni gépem. És van egy rakat ügyfelem, akinek szerverparkban üzemeltetek gépet, oszt ki sem használom a sávszéleket. :)
Na, persze, nem a poreszt kell eröltetni, mert azzal sose fogsz jó arányt csinálni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3015 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 09:13

Idézet: leslie - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 8:06

Rosszul csinálod. Le kell tölteni 5-800G cuccot, tartani őket seedbe. Én már 1 éve alig töltök le vmit, mert meguntam a filmeket, meg úgy az egész torrentet, de a régi dolgaimat úgy viszik, mint a cukrot, mert másnak nincs meg. És ez csak az itthoni gépem. És van egy rakat ügyfelem, akinek szerverparkban üzemeltetek gépet, oszt ki sem használom a sávszéleket. :)
Na, persze, nem a poreszt kell eröltetni, mert azzal sose fogsz jó arányt csinálni. :)

Aki nem tud 5-800gb-ot tartani a gépén (ahogy sokan), akkor érdemes azzal is próbálkozni, hogy más friss oldalról lekapni az ingyenes cuccokat, és megosztani seedbe BH-n. Pöcsülős dolog, mert csak kevés ideig viszik, de kis arányt lehet csinálni.

#3016 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 11:27

Idézet: leslie - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 8:06

Rosszul csinálod. Le kell tölteni 5-800G cuccot, tartani őket seedbe.

Így szoktam csinálni, csak szerényebb mennyiséggel, már gyarapodik is szép lassan a feltöltésem. ;)

#3017 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 12:32

Idézet: mexel - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 10:13

Aki nem tud 5-800gb-ot tartani a gépén (ahogy sokan), akkor érdemes azzal is próbálkozni, hogy más friss oldalról lekapni az ingyenes cuccokat, és megosztani seedbe BH-n. Pöcsülős dolog, mert csak kevés ideig viszik, de kis arányt lehet csinálni.

Ma már nem összeg egy nagyobb vinyó. :)

#3018 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 16:49

Idézet: leslie - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 12:32

Hát ja de ha bekapsz valamit úszik az egész tartalma.Én pl két nagyobb vinyón tárolok mindent egyik sincs a gépbe emiatt.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3019 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 19:24

Idézet: leslie - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 13:32

Nem is az összeg a gond, én is sok mindent azon tárolok, de nem tb-seken, pont az előző hsz-ben leírtak miatt. Ráadásul a hang is számít nálam, gyakorlatilag hangtalan gépet használok nem becsavarozott vinyóval. (amin tárolok az nincs beépítve) Amellett én megoldottam a seedet, de nem kellene azokat sem kirekeszteni akik nem tudnak beruházni ekkora vinyókra. (többen vannak mint ahogy sokan hiszik, és sajnos úgy valóban nehéz tölteni 1-2 oldalra, nem könnyű arányt tartani és csinálni)

#3020 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 13:01

Idézet: djculture - Dátum: 2009. máj. 17., vasárnap - 17:49

Hát ja de ha bekapsz valamit úszik az egész tartalma.Én pl két nagyobb vinyón tárolok mindent egyik sincs a gépbe emiatt.

Max hw hiba lehet, mert linuxon fut a cucc.

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.