HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 19. 19:27

En meg a set top box alacsony arara. Nalunk (monortel ugyan, de egykutya a upc-vel) az elso stb ugyan vmi 300 koruli osszeg, de a masodik mar 900 (es ez egy analog cucc). Namost ugyebar a haztartasok igen nagy szazalekaban van minimum ket 2 tv... Sz'al kivancsi leszek mennyire lesz ez alacsony...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#102 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 20:22

Idézet: asdf - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 19:27

En meg a set top box alacsony arara. Nalunk (monortel ugyan, de egykutya a upc-vel) az elso stb ugyan vmi 300 koruli osszeg, de a masodik mar 900 (es ez egy analog cucc). Namost ugyebar a haztartasok igen nagy szazalekaban van minimum ket 2 tv... Sz'al kivancsi leszek mennyire lesz ez alacsony...

Hát az biztos, hogy nem csak pár száz forintos összeg lesz... aki arra számít, hogy olcsó lesz, az felejtse el. Főleg akinél esetleg több tévére kell.

Szerkesztette: petne 2008. 01. 19. 20:22 -kor

#103 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 09:36

Csak akkor lesz versenyképes a T-Home-mal, ha kb ugyanolyan havídíjon merevlemezes STB jár az előfizetéshez. Másrészt az első STB-nek ingyenesnek kell lennie.
"Légy szerény mint én..."

#104 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:29

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 9:36

Csak akkor lesz versenyképes a T-Home-mal, ha kb ugyanolyan havídíjon merevlemezes STB jár az előfizetéshez. Másrészt az első STB-nek ingyenesnek kell lennie.

Ingyenes is lesz, az alaptípus. Ez benne volt a sajtóközleményben, a következő típus, ami már merevlemez az pénzes, a harmadik ami már HD adás vételére is képes az meg még több. Azt írják, hogy csekély havidíjért lehet majd bérelni a másodikat, hát kíváncsi leszek, hogy náluk mit jelent a csekély szó... Majd kiderül.

Szerkesztette: petne 2008. 01. 20. 11:31 -kor

#105 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:35

T-Home-nál a merevlemezes is ingyenes, illetve a bérlet automatikusan beépített a havidíjba, ha nem így lesz, akkor kevésbé lesz versenyképes a UPC-é.

#106 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:49

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 11:35

T-Home-nál a merevlemezes is ingyenes, illetve a bérlet automatikusan beépített a havidíjba, ha nem így lesz, akkor kevésbé lesz versenyképes a UPC-é.

Hát mivel ezt már megmondták a sajtóközleményben, ezért nem így lesz. Nem én találtam ki...

3 fajta készülék lesz, egy alap, egy merevlemezes, meg egy HD-s. Ha az első kettő ingyenes lenne, akkor ki választaná az alapot? :) Senki...

Szerkesztette: petne 2008. 01. 20. 11:56 -kor

#107 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 23:44

Idézet: petne - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 11:49

Hát mivel ezt már megmondták a sajtóközleményben, ezért nem így lesz. Nem én találtam ki...

3 fajta készülék lesz, egy alap, egy merevlemezes, meg egy HD-s. Ha az első kettő ingyenes lenne, akkor ki választaná az alapot? :) Senki...

Ez logikus, de hányszor volt más egy sajtóközleményben, mint a valóságban? :)

#108 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 11:36

HDTV Magyarországon
http://www.sat.hu/read.php?id=1437

#109 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 18:49

Idézet: shabba - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 11:36

Üdv!

Nagggyon lassan, de valami alakul! Éppen itt lesz az ideje!  :rolleyes:  Azért érdekes az HBO paszívitása, mivel ez egy fizetős "prémium" szolgáltatás! Havi x ezer Ft-ért már elvárhatom, hogy kinyalják a hátsómat  :kma:  azaz, hogy legyen az adásnak HD vagy 16:9-es verziója és AC3-mas hangja. Tehát pofátlanságnak tartom, hogy egy keményen fizetős csatornánál ezek az opciók nem elérhetőek!  :mad:  Mondjuk eszem ágában sincs fizetni az HBO-kért.  :D  Arról nem is beszélve, hogy egyeduralmuk van a piacom!  :(

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#110 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 19:30

Idézet: Klown - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 18:49

Üdv!

Nagggyon lassan, de valami alakul! Éppen itt lesz az ideje!  :rolleyes:  Azért érdekes az HBO paszívitása, mivel ez egy fizetős "prémium" szolgáltatás! Havi x ezer Ft-ért már elvárhatom, hogy kinyalják a hátsómat  :kma:  azaz, hogy legyen az adásnak HD vagy 16:9-es verziója és AC3-mas hangja. Tehát pofátlanságnak tartom, hogy egy keményen fizetős csatornánál ezek az opciók nem elérhetőek!  :mad:  Mondjuk eszem ágában sincs fizetni az HBO-kért.  :D  Arról nem is beszélve, hogy egyeduralmuk van a piacom!  :(

Ha elolvasod azt a cikket, amire válaszoltál, akkor láthatod, hogy nagyon is tervben van az HBO HD. Viszont ha úgysem akarsz érte fizetni, akkor nem értem, hogy miért nem tökmindegy Neked, hogy HD-ben adnak-e, vagy nem.  :think:
Papesz

#111 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:15

Idézet: Papesz - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 19:30

Ha elolvasod azt a cikket, amire válaszoltál, akkor láthatod, hogy nagyon is tervben van az HBO HD. Viszont ha úgysem akarsz érte fizetni, akkor nem értem, hogy miért nem tökmindegy Neked, hogy HD-ben adnak-e, vagy nem.  :think:

Üdv!

Nem érted a lényeget! Pont a felesleges információt fogtad meg!  :)

Engem az háborít fel, hogy ülnek mint sz@r a fűben! Beszedik a havi x ezer lóvét azt malmoznak. Szarnak a fejlesztésekre! Majd csak akkor fejlesztünk, ha a konkurencia is! Mert ugye az ciki, hogy a családi csomagos National Geographic HD-ban megy, s közben a fizetős "prémium" csatorna meg 4:3-as SD-ben, Stereo hanggal. (Bár mintha már megtalálták volna az adáskiadón az "Aspect Ratio" gombot és véletlen sikerült OFF állásba rakni! Legalábbis mintha úgy rémlene, hogy a legútóbbi kódolatlan hétvégén már eredeti képaránnyal mentek a filmek.  :think: )

P.s.: Mondjuk azon nem is csodálkozok, hogy senki nem mer prémium szolgáltatást indítani Mo.-on. Hiszen nálam (és szvsz sok bajtársamnál) régóta "fogható" a teljes csomag! (Torrent Channel, Torrent Channel 16:9, Torrent Channel +2 (moszkvai idő szerinti), Torrent Channel 2, Torrent HD, Torrent Comedy, Torrent Series, Torrent Sports, Torrent PPV, Torrent Action, Torrent XXX, ...  :D ) Mert hát egy fizetős szolgáltatásnál akár ilyesmit is elvárhatna az ember, ha nem ebben az országban élne!  :reklamacio:  Ugye mily véletlen, hogy ez pl. Sky csomag csatorna neveire hajaz! Arrafelé lehetőség nyílik a tartalmak legális elérésére is.  :up:

Szerkesztette: Klown 2008. 01. 21. 20:26 -kor

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#112 Felhasználó inaktív   zoz2000 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 22. 01:47

Idézet: shabba - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 14:58

Én inkább arra lennék kíváncsi mely gyártó melyik STB modelljeit fogják majd adni mint alapkészülék, esetleg prémium kategóriás modell. Vajon adnak majd Pace Microt mint hollandiában vagy idehaza inkább valami low budget dzsunkát adnak majd?

Thomson lesz az egyik legalább tudtommal(a belső vinyós). De nem tőled tudod... ;)

Szerkesztette: zoz2000 2008. 01. 22. 01:51 -kor

#113 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 08:31

Idézet: zoz2000 - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 1:47

Thomson lesz az egyik legalább tudtommal(a belső vinyós). De nem tőled tudod... ;)

T-Home-nál is Thomson van. Csak nem Speedtouch?

#114 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 09:22

Idézet: Klown - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 18:49

Üdv!

DD 5.1-es hang már jó ideje van az HBO-n (ez persze csak digitális szolgáltatásban érhető el, és ott se mindenhol. Pl a DigiTV nem továbbítja az 5.1-es hangsávot), és bár a sugárzás továbbra is 4:3-as, a filmeket eredeti képaránnyal adják.
Az biztos, hogy "jót tesz" majd a konkurencia, legalábbis nekünk jó lesz ha rá lesznek kényszerülve egy kis fejlesztésre.

#115 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 10:28

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 8:31

A T-Home-nál csak a Home Gateway a Thomson, nem az STB.

#116 Felhasználó inaktív   zoz2000 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:17

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 8:31

Ezt sajnos nem tudom, legfeljebb ha utánakérdezek. De amúgy eddig jól titkolta ezt a digitális dolgot a UPC, mert a saját belső hálójukon már tesztelik több hónapja.

#117 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:19

Idézet: zoz2000 - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 11:17

Ezt sajnos nem tudom, legfeljebb ha utánakérdezek. De amúgy eddig jól titkolta ezt a digitális dolgot a UPC, mert a saját belső hálójukon már tesztelik több hónapja.

Aztán semmi publikus teszt. Többször utánakérdeztem.

#118 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:20

Idézet: petne - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 10:28

A T-Home-nál csak a Home Gateway a Thomson, nem az STB.

Miért, az STB  milyen márkájú? Cisco nem is tudtam,hogy ilyeneket is gyárt.

Szerkesztette: zoli62 2008. 01. 22. 11:27 -kor

#119 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 19:28

Digitális tévézés: UPC kizárva? >>>>> http://index.hu/kult...dia/dvbt080123/

Én nem igazán értem a cikket. Tudja valaki, hogy pontosan miért nem pályázhatnak a kábelszolgáltatók? Vagy most akkor hogy lesz ez egyáltalán?
Papesz

#120 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 19:31

Idézet: Papesz - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 19:28

Digitális tévézés: UPC kizárva? >>>>> http://index.hu/kult...dia/dvbt080123/

Én nem igazán értem a cikket. Tudja valaki, hogy pontosan miért nem pályázhatnak a kábelszolgáltatók? Vagy most akkor hogy lesz ez egyáltalán?

Ez a cikk a föld felszini sugárzásra vonatkozik. A kábelszolgáltatók más tészta.  :)
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.