HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:20

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:16

Akkor azt mondod, hogy ha áttérek akkor december 30.-ig 3900Ft lesz a digital silver aztán december 31.-től 6000Ft? Ha ez valóban így igaz akkor le vagyok nyugodva.

A kedvezményes időszak nem a jelenlegi hűséged utolsó napját jelenti, hanem a július 30-i dátumot, ami városonként eltérő.

#542 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:21

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:16

Akkor azt mondod, hogy ha áttérek akkor december 30.-ig 3900Ft lesz a digital silver aztán december 31.-től 6000Ft? Ha ez valóban így igaz akkor le vagyok nyugodva.

Nem nyugtatlak meg, ha áttérsz digitálisra akkor a kedvezményes idöszakra kapod 3900Ft-t, Utána 6000Ft lesz hisz automatikusan a dec.30-ig szoló analóg hüséged megszünik.

Nem kell azonnal digitálisra váltani márciustól, hisz maradnak az analog csomagok is, kilehet várni, hogy mit lép még a UPC akcios dijak terén.

Szerkesztette: rainman35 2008. 02. 25. 23:24 -kor

Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#543 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:22

Idézet: rainman35 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:18

Ha nem akarsz digitálisra áttérni nem kell, ez azokra vonatkozik akik átszeretnének állni. Te maradhatsz analogban is.  A mostani áráért, vagy hüséget kötsz, hogy kevesebbért kapd. Csak az HBO esik ki, amit csak digitálisan lehet venni. De ezt az analoghoz is megrendelheted 2500-3500Ft-ért.
pl. most vizetsz az analog családiért ...Ft-t, hosszabitasz hüsségel akkor kapod 3990Ft most. Természetesen HBO nélkül, azt digital prémium csomagban rendelheted pluszban.

Mivel még tart neki a hűségnyilatkozata, ezért nem válthat 3 900 forintos szintén hűséges családi csomagra...

#544 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:24

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:08

De akkor még mindig nem tudom, hogy az STB-kkel mi lesz...

Egy STB a havidíjban benne van, itt a második és a harmadik STB díja kérdéses...

#545 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:26

Kép

nekünk ilyenünk van, 2009 decemberig tartó hűséggel, ami ha jól tudom csak hbo-val együtt él. gondolom wpepi problémája is hasonló, ha nem lesz hbo ennyiért, akkor mi történik? többet fizetni nyilván nem szeretnénk, nem ezért szerződtünk le két évre. legjobb opció az lenne, ha nem is lenne hbo, és a mostani ár mínusz hbo pénzbe kerülne még majdnem két évig ugyanez :D
(btw érdekes volt, üzletkötők szállták meg a környéket és kötögették ezeket, gondolom megijedtek a digitől. de akkor még nem tudták, hogy digit csomagok jönnek?)

szerk: bocs a számla minőségéért, fénymásolatról szkenneltem egy döglődő szkennerrel...)

szerk2: egyáltalán van újpesten digikábel? :D

Szerkesztette: qnadam 2008. 02. 25. 23:29 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#546 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:27

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:22

Mivel még tart neki a hűségnyilatkozata, ezért nem válthat 3 900 forintos szintén hűséges családi csomagra...

Akkor marad, amennyit most fizet, de szerintem lehet hüséget kötni  :think:
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)

#547 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:27

Idézet: rainman35 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:21

Nem nyugtatlak meg, ha áttérsz digitálisra akkor a kedvezményes idöszakra kapod 3900Ft-t, Utána 6000Ft lesz hisz automatikusan a dec.30-ig szoló analóg hüséged megszünik.

Nem kell azonnal digitálisra váltani márciustól, hisz maradnak az analog csomagok is, kilehet várni, hogy mit lép még a UPC akcios dijak terén.

Akkor így is úgy is többet kell fizetni mert a hűségszerződésem a HBO megszűnése miatt június 30. dátummal megszűnik és így már 5780Ft lesz a családi csomag.
Így viszont akárhogy is nézzük kib*sztak velem mert nem tartotta UPC magát a kötelezettség vállalásához.

#548 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:29

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:26

nekünk ilyenünk van, 2009 decemberig tartó hűséggel, ami ha jól tudom csak hbo-val együtt él. gondolom wpepi problémája is hasonló, ha nem lesz hbo ennyiért, akkor mi történik? többet fizetni nyilván nem szeretnénk, nem ezért szerződtünk le két évre. legjobb opció az lenne, ha nem is lenne hbo, és a mostani ár mínusz hbo pénzbe kerülne még majdnem két évig ugyanez :D
(btw érdekes volt, üzletkötők szállták meg a környéket és kötögették ezeket, gondolom megijedtek a digitől. de akkor még nem tudták, hogy digit csomagok jönnek?)

szerk: bocs a számla minőségéért, fénymásolatról szkenneltem egy döglődő szkennerrel...)

A nem teszel semmit, akkor a családi csomag havidíja marad ugyanennyi, csak az HBO tűnik el a fenti számládból. De lenne lehetőséged továbbra is csak HBO-t kérni digitálisan 2 500 forintért.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 25. 23:30 -kor

#549 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:30

Idézet: rainman35 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:27

Akkor marad, amennyit most fizet, de szerintem lehet hüséget kötni  :think:

Egy jelenleg hűségben lévő csomagra újabb hűséget kötni... nem hiszem, bár ki tudja.  :D

#550 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:29

A nem teszel semmit, akkor a családi csomag havidíja marad ugyanennyi, csak az HBO tűnik el a fenti számládból. De lenne lehetőséged továbbra is csak HBO-t kérni digitálisan 2 500 forintért.

akkor is, ha ezek az árak csak hbo-val együtt érvényesek?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#551 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Minek második, harmadik STB ?  :think: :)
A mindenki által szidott Szöke kapitány már tudott mindent elöre. Be is mutatta a megoldást  :D
http://videogizmo.hu...id_object=14428

#552 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:32

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:30

akkor is, ha ezek az árak csak hbo-val együtt érvényesek?

Mivel az HBO ő miattuk szűnik meg, ezért szerintem igen, ha nem, akkor egy szemét banda. De erre érdemes rákérdezni... felesleges, hogy mi találgassunk, amikor mi nem tudhatjuk pontosan, mivel nem mi találtuk ki ezeket az intézkedéseket. Van ügyfélszolgálati elérhetőségük, meg kell kérdezni egyénileg a lehetőségeket.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 25. 23:33 -kor

#553 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:33

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:26

szerk2: egyáltalán van újpesten digikábel? :D

Hát, igen. Jogász legyen a talpán aki ezen ki fog igazodni. Ha a hűséget eltörlik akkor azzal a szerződést rúgják fel ami polgári peres útra terelheti a témát és hát sok-sok ezer előfizetőről van szó. Ha meg nem szűnik meg a hűség akkor az meg azért szerződésszegés mert a hűség csak a HBO-val együtt érvényes.

Ez az én gondom is csak nálam nincs chello meg telefon.

Szerkesztette: wpepi 2008. 02. 25. 23:35 -kor

#554 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:34

Idézet: rainman35 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:30

Minek második, harmadik STB ?  :think:   :)
A mindenki által szidott Szöke kapitány már tudott mindent elöre. Be is mutatta a megoldást  :D
http://videogizmo.hu...id_object=14428

Ez igaz...  :D :)

#555 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:35

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:33

Hát, igen. Jogász legyen a talpán aki ezen ki fog igazodni. Ha a hűséget eltörlik akkor azzal a szerződést rúgják fel ami polgári peres útra terelheti a témát és hát sok-sok ezer előfizetőről van szó. Ha meg nem szűnik meg a hűség akkor az meg azért szerződésszegés mert a hűség csak a HBO-val együtt érvényes.

Ez az én gondom is csak nálam nincs chello meg telefon.

Ezért kérdezzétek meg egyénileg az ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén, csak válaszolnak...

#556 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:35

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:24

Egy STB a havidíjban benne van, itt a második és a harmadik STB díja kérdéses...

Ezt írtam én is az előbb. Csak másodjára már nem részleteztem...

Idézet: rainman35 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:18

Ha nem akarsz digitálisra áttérni nem kell, ez azokra vonatkozik akik átszeretnének állni. Te maradhatsz analogban is.  A mostani áráért, vagy hüséget kötsz, hogy kevesebbért kapd. Csak az HBO esik ki, amit csak digitálisan lehet venni. De ezt az analoghoz is megrendelheted 2500-3500Ft-ért.
pl. most vizetsz az analog családiért ...Ft-t, hosszabitasz hüsségel akkor kapod 3990Ft most. Természetesen HBO nélkül, azt digital prémium csomagban rendelheted pluszban.

Azt is tudom, hogy maradhatok analógon, de ott meg eltűnt pár csatorna... az HBO engem nem érint.
No mind1, úgy tűnik, hogy ha most szerződést lehet bontani a régi hűséggel és újrakötni az analógot, akkor mindenképp érdemes, mert számomra olcsóbb lesz.

A digitális váltásra meg majd visszatérek március után, ha tisztul a kép.

#557 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:37

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:35

Ezt írtam én is az előbb. Csak másodjára már nem részleteztem...

Azt is tudom, hogy maradhatok analógon, de ott meg eltűnt pár csatorna... az HBO engem nem érint.
No mind1, úgy tűnik, hogy ha most szerződést lehet bontani a régi hűséggel és újrakötni az analógot, akkor mindenképp érdemes, mert számomra olcsóbb lesz.

A digitális váltásra meg majd visszatérek március után, ha tisztul a kép.

Csak újrakötni meg nem tudod, mert mivel a jelenlegi akcióban nem vehetsz részt.

Az akcióban nem vehetnek részt, akiknek az akcióban érintett szolgáltatása 2008. január 1. után szűnt meg, és a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik a szolgáltatást és/vagy a szolgáltatást a korábbi elôfizetôvel egy háztartásban élô hozzátartozó igényli.

#558 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:39

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:37

Csak újrakötni meg nem tudod, mert mivel a jelenlegi akcióban nem vehetsz részt.

Az akcióban nem vehetnek részt, akiknek az akcióban érintett szolgáltatása 2008. január 1. után szűnt meg, és a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik a szolgáltatást és/vagy a szolgáltatást a korábbi elôfizetôvel egy háztartásban élô hozzátartozó igényli.

Ki van ez találva. A lényeg, hogy jó le lehessen húzni az előfizetőt.

#559 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:41

Összeségében az a véleményem, hogy a UPC tiszta hülyén csinálta ezt a változást. Kiküldött minden előfizetőnek egy érthetetlen levelet, amit szerintem Ők se értenek. Ráadásul minden kérdésre nem adja meg a választ hiszen annyiféle szerződés van kint, hogy azt követni nem lehet: HBO-val együtti ár, anélküli ár stb.  :( :( Sajnálom a szegény előfizetőket, hogy nekik kell utánajárniuk, hogy számára milyen változás lesz pontosan és milyen választási lehetőségei vannak.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 25. 23:43 -kor

#560 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:47

na gyerekek ááácsi. renonsz van.

ha én 2007 december negyvenkettedikén megrendeltem egy szolgáltatást ami határidős, és fixtarifás 1 vagy 2 évre konkrét tratalommal, akkor olyan nincs, hogy a szolgáltatást megcsonkítják, megdrágítják.
és engem rohadtul nem érdekel, hogy április hetvenhetedikén az édzsbijó márcsak digitálisan ad át. ha a júpiszi erre nem gondolt, akkor ez az ő üzleti kockázata és akkor most a fallosz roszabbik végén helyezkedik el. tavaly volt az info rádió fórumában egy panaszos aki előfizetett júpiszinál a sport valamennyire amit úgy harangoztak be júpisziék hogy a champioship league meccseit közvetíteni fogja. nem közvetítette végülis a sport valamennyi mert valamilyen sugárzási jogok nem voltak rendben vagy árjrópában a sport valamennyiből több darab létezik és az a darab ami a BL-t közvetítette az pont az volt amivel a júpiszi leszerződött (lqrták, nem kicsit, hanem nagyon). FVF, média, hejehuja és az lett a vége, hogy a júpiszinek vissza kellett téríteni kamatostúl(!) a sport akármennyiért fizetett prémium előfizetései csomag árát.

szerk. hejesírás :p

Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 25. 23:52 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29