HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:48

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:47

na gyerekek ááácsi. renonsz van.

ha én 2007 december negyvenkettedikén megrendeltem egy szolgáltatást ami határidős, 1 vagy 2 évre konkrét tratalommal, akkor olyan nincs, hogy a szolgáltatást megcsonkítják, megdrágítják.
és engem rohadtul nem érdekel, hogy április hetvenhetedikén az édzsbijó márcsak digitálisan ad át. ha a júpiszi erre nem gondolt, akkor ez az ő üzleti kockázata és akkor most a fallosz roszabbik végén helyezkedik el. tavaly volt az info rádió fórumában egy panaszos akki előfizetett júpiszinál a sport valamennyire mait úgy harangoztak be júpisziék hogy a champioship elague meccseit közvetíteni fogja. nem közvetítette végülis a sport valamennyi mert valamilyen sugárzási jogok nem voltak rendbem vagy árjrópában a sport valamennyiből több darab létezik és az a darab ami a bL-t közvetítette az magyarországra nem ad. FVF, média, hejehuja és az lett a vége, hogy a júpiszinek vissza kellett téríteni kamatostúl(!) a sport akármennyiért fizetett prémium előfizetései csomag árát.

Akkor biztos erre gondoltak és mindenkit kártalanítanak, aki panaszt tesz. Meg van a megfelelő szerv, ami ezt vizsgálni tudja...

#562 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:49

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:37

Csak újrakötni meg nem tudod, mert mivel a jelenlegi akcióban nem vehetsz részt.

Az akcióban nem vehetnek részt, akiknek az akcióban érintett szolgáltatása 2008. január 1. után szűnt meg, és a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik a szolgáltatást és/vagy a szolgáltatást a korábbi elôfizetôvel egy háztartásban élô hozzátartozó igényli.

:D
Thx. Akkor a kör bezárult.
Tehát most kellene eldöntenem költséghatékonyan, hogy analóg vagy digitális lesz.

Ha analóg marad akkor most kéne lemondanom és újraköttetnem olcsóbban, különben marad még egy ideig a magasabb áron (de már kiesett csatornákkal).
Ha digitális, akkor viszont nem köttethetem újra.

Kár, hogy ezt meg nehéz eldönteni az STB árak nélkül. :(

#563 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:51

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:49

:D
Thx. Akkor a kör bezárult.
Tehát most kellene eldöntenem költséghatékonyan, hogy analóg vagy digitális lesz.

Ha analóg marad akkor most kéne lemondanom és újraköttetnem olcsóbban, különben marad még egy ideig a magasabb áron (de már kiesett csatornákkal).
Ha digitális, akkor viszont nem köttethetem újra.

Kár, hogy ezt meg nehéz eldönteni az STB árak nélkül. :(

Az analógot se tudod újrakötni akciós áron, amit beidéztem az arra vonatkozott... :)

#564 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:54

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:47

na gyerekek ááácsi. renonsz van.

ha én 2007 december negyvenkettedikén megrendeltem egy szolgáltatást ami határidős, és fixtarifás 1 vagy 2 évre konkrét tratalommal, akkor olyan nincs, hogy a szolgáltatást megcsonkítják, megdrágítják.

Devan, devan! :D

Ott az ÁSZF-ben, hogy X-Y okok miatt módosíthatnak egyoldalúan ÁSZF-et. Ha pedig módosul, te felmondhatod kötelezettségek nélkül.
Ennyi.

Az X-Y okokat lehet firtatni, hogy valóban arról van-e szó... de ezt már szvsz jogi úton lehet erőltetni.

#565 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:57

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:51

Az analógot se tudod újrakötni akciós áron, amit beidéztem az arra vonatkozott... :)

Azt hittem ez a mostani digitális kedvezményekre vonatkozó megszorítás.
Akkor csak szimplán kapják be!

Az összes magyar "szolgáltatóval" együtt. Otthon a családnál az ADSL is 3x annyiba kerül X év hűség után, mintha frissen beköttetném.  :fuck:

#566 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 23:58

monnyuk ja, SFIJ meglátásában van valami, leszerződtem 2 évre x adókra y pénzért, a technikai részletekre nem vagyok kíváncsi, oldják meg :)

csak ha szerződésbontás lesz a júpíszível (ami hülyeség lenne a részükről, sokezer ügyfelet vesztenének egy pillanat alatt, nagyobbat buknának, mintha a jelenlegi árakért digital silver + hbo-t adnának, vagy kevesebbért analóg családit), akkor mi van helyette? anyám mániája a mezzo meg a tv deko meg mittu domain, szóval az ingyenes műhold nem opció, digikábel ki tudja mikor ér el ide, net sem ártana valami, meg telefon... egy antenna digital + akármilyen adsl + vezetékes telefon jóval drágább lenne...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#567 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:02

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:57

Azt hittem ez a mostani digitális kedvezményekre vonatkozó megszorítás.
Akkor csak szimplán kapják be!

Az összes magyar "szolgáltatóval" együtt. Otthon a családnál az ADSL is 3x annyiba kerül X év hűség után, mintha frissen beköttetném.  :fuck:

Azaz adsl szolgáltató a T-Online lenne? Ha igen írjál privátot vagy e-mailt.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 26. 00:02 -kor

#568 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:03

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:58

monnyuk ja, SFIJ meglátásában van valami, leszerződtem 2 évre x adókra y pénzért, a technikai részletekre nem vagyok kíváncsi, oldják meg :)

csak ha szerződésbontás lesz a júpíszível (ami hülyeség lenne a részükről, sokezer ügyfelet vesztenének egy pillanat alatt, nagyobbat buknának, mintha a jelenlegi árakért digital silver + hbo-t adnának, vagy kevesebbért analóg családit), akkor mi van helyette? anyám mániája a mezzo meg a tv deko meg mittu domain, szóval az ingyenes műhold nem opció, digikábel ki tudja mikor ér el ide, net sem ártana valami, meg telefon... egy antenna digital + akármilyen adsl + vezetékes telefon jóval drágább lenne...

A többségük nem fog szerződést bontani az biztos (sajnos :) ), hanem vagy maradnak a jelenlegi analógon vagy váltanak digitálisra... én speciel az alap csomagnál fentebb nem mentem soha, mert nem akartam azt a hülye gagyi konverterüket. Inkább úgy döntöttem, hogy maradok alapba kevesebb csatornával, persze azóta már leváltottam Hazaira a T-Home miatt...

Szerkesztette: petne 2008. 02. 26. 00:05 -kor

#569 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:06

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:03

A többségük nem fog szerződést bontani az biztos (sajnos :) ), hanem vagy maradnak a jelenlegi analógon vagy váltanak digitálisra...

ha maradhatok a jelenlegi feltételekkel, az csak jó, de mégegyszer leírom, hogy hboval együtt kerül ennyibe, anélkül több. ha nincs analóg hbo, az olyan, mintha lemondtam volna, és legalábbis meglepne, ha a négyagybetűs szolgáltató jófej módon csak legyintene egyet az egészre...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#570 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:14

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:06

ha maradhatok a jelenlegi feltételekkel, az csak jó, de mégegyszer leírom, hogy hboval együtt kerül ennyibe, anélkül több. ha nincs analóg hbo, az olyan, mintha lemondtam volna, és legalábbis meglepne, ha a négyagybetűs szolgáltató jófej módon csak legyintene egyet az egészre...

Hát de feltételezem erre gondoltak és akkor ugyanannyiért kapod a családi csomagot a hűségidő végéig, mintha lenne HBO-d... ha nem, akkor valóban szemetek.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 26. 00:14 -kor

#571 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:14

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:54

Devan, devan! :D

Ott az ÁSZF-ben, hogy X-Y okok miatt módosíthatnak egyoldalúan ÁSZF-et. Ha pedig módosul, te felmondhatod kötelezettségek nélkül.
Ennyi.

Az X-Y okokat lehet firtatni, hogy valóban arról van-e szó... de ezt már szvsz jogi úton lehet erőltetni.

hehe. a cítált példa amit hoztam arról szólt hogy a júpiszi kártéríteni volt kénytelen. persze, jogi útra kell terelni...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#572 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:16

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:14

hehe. a cítált példa amit hoztam arról szólt hogy a júpiszi kártéríteni volt kénytelen. persze, jogi útra kell terelni...

Ha igaz is, hogy hibázott a UPC, Te szerinted hány előfizető fogja jogi útra terelni? Az előfizetők 0,0000001 %-a...  :(

Szerkesztette: petne 2008. 02. 26. 00:16 -kor

#573 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:18

pontosan, te szinre szagra darabra leszerződtél a tv adások tekintetében. hogy a júpiszi ezeket milyen műszaki intézkedésekkel, bilaterális megállapodásokkal tudja biztosítani az az ő magánügye, te a tartalomra szerződtél, nem pedig arra, hogy kapsz tőlük 40 darab akármilyen tv adót, olyat amilyenhez éppen kedvük van vagy üzeletileg az a leg előnyösebb számukra perpill.

#574 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:19

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:16

Ha igaz is, hogy hibázott a UPC, Te szerinted hány előfizető fogja jogi útra terelni? Az előfizetők 0,0000001 %-a...  :(

jha kérem, ha a saját jogaitokért sem vagytok hajlandóak kiállni akkor így jártok. egyfolytában meg leszetk rövidítve...

#575 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:21

antennadidzsitál?

#576 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:19

jha kérem, ha a saját jogaitokért sem vagytok hajlandóak kiállni akkor így jártok. egyfolytában meg leszetk rövidítve...

Rám ez az új rendszer nem vonatkozik, ezért én nem tudok kiállni. Viszont ezzel csak azt akartam sugallni, hogy sajnos az emberek többségének nincs ideje ezzel foglalkozni, pláne jogi herce hurcát  végigcsinálni.

#577 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:38

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:14

Igen, de ott egyértelmen bizonyítható volt vmi hülyeség, ami nem is rájuk tartozott volna, csak gondolom vmi a marketing anyagban szerepelt...
A lényeg, hogy megszívták, mert konkrétan be volt ígérve.

Itt viszont egy olyan dologról van szó, ami direkt benne van az ÁSZF-ben kivételként, hogy milyen esetben b*szhatnak ki veled egyoldalúan. Műszaki megoldások kérdésében meg elék nezél lenne bármit is bizonyítani... gumiszabály.

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:18

pontosan, te szinre szagra darabra leszerződtél a tv adások tekintetében. hogy a júpiszi ezeket milyen műszaki intézkedésekkel, bilaterális megállapodásokkal tudja biztosítani az az ő magánügye, te a tartalomra szerződtél, nem pedig arra, hogy kapsz tőlük 40 darab akármilyen tv adót, olyat amilyenhez éppen kedvük van vagy üzeletileg az a leg előnyösebb számukra perpill.

De nem a magánügye. Ott van az ÁSZF-ben, hogy a műszaki megoldás ezalól kibúvó.
Joker, amit lobogtathatnak, ha megkérdezik mi az oka, hogy elvették a csatornáid felét vagy invertált színnel kapsz 20 adót.

És te egyet tehetsz: nagy kegyesen megengedik, hogy felmondd a szolgáltatást.

Szerkesztette: vipisrac 2008. 02. 26. 00:43 -kor

#578 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:44

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:38

Itt viszont egy olyan dologról van szó, ami direkt benne van az ÁSZF-ben kivételként, hogy milyen esetben b*szhatnak ki veled egyoldalúan. Műszaki megoldások kérdésében meg elék nezél lenne bármit is bizonyítani... gumiszabály.

nézd hetente permutálhatják az adókat ha ez nekik jólesik. hozzárakhatnak újabb adókat. de azt alistát amit előfizették, pláne annak akiemelt prémium adóját nem vehetik el, mert az szerződésszegés. persze persz, felkínálják hogy ingyen kiszálhatsz a hűségből, mert nekik ez alegolcsóbb meg legkényelmesebb. nem kell veszteségegel helytállni a szerződésben vállalatkkal és/vagy kártérítést fizetni.
persze ha feladod és beletörődsz és inkább fizetsz mint akatonatiszt.... akkor röhögnek a markukba.

Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 26. 00:52 -kor

#579 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:50

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:38

De nem a magánügye. Ott van az ÁSZF-ben, hogy a műszaki megoldás ezalól kibúvó.
Joker, amit lobogtathatnak, ha megkérdezik mi az oka, hogy elvették a csatornáid felét vagy invertált színnel kapsz 20 adót.

És te egyet tehetsz: nagy kegyesen megengedik, hogy felmondd a szolgáltatást.

nagyon sok olyan kitételt le lehet írni egy polgárjogi szerződésben amiről a PTK alapján kimondja a bíróság hogy semmis :) a műszaki megoldás mibenléte téged fogyasztót nem érdekel. te adott tartalmakhoz való hozzáférési jogot vásároltál, adott kondíciókkal (időtartam, ár). ha ezt a szolgáltató nem teljesíti, holott erre szerződött, akkor az szerződésszegés.

#580 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 00:54

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:44

nézd hetente permutálhatják az adókat ha ez nekik jólesik. hozzárakhatnak újabb adókat. de azt alistát amit előfizették, pláne annak akiemelt prémium adóját nem vehetik el, mert az szerződésszegés. persze persz, felkínálják hogy ingyen kiszálhatsz a hűségből, mert nekik ez alegolcsóbb meg legkényelmesebb. nem kell veszteségegel helytállni a szerződésben vállalatkkal és/vagy kártérítést fizetni.
persze ha feladod és beletörődsz és inkább fizetsz mint akatonatiszt....

Nem értem mitől szerződésszegés?

Ott van a szerződésben, hogy ha X az ok, akkor nincs választás: változik a szerződés egyoldalúan, te meg tehetsz amit akarsz.
Ha úgy tetszik ez egy hivatalos kivétel a szerződés egyoldalú be nem tartására.

Ez ugyanaz, mint mikor a MÁV nem vállal felelősséget természeti okokból eredő késésért.
Le van írva, fehéren-feketén. Pont. Ha esik a hó a büdös életbe nem fogsz semmit rájuk kenni.

Hiába példálózol, hogy csak 10cm volt és hogy az ekkora hóban való utaztatás még az alapvető szolgáltatásuk része kell, hogy legyen... nem az. És mindez csak amiatt, hogy külön kezelik.

Eg szó mint száz, nem látok szerződésszegést. A szerződés szerint járnak el.
Ha vmit támadni akarsz akkor vagy az okról lehet bebizonyítani, hogy nem állt fent (pl. hogy a digitális átállás nem okozza az analóg csatik megszüntetését.) vagy magát a szerződést támadhatod, mondván, hogy az adott pont jogsértő.

De amíg a szerződésről (illetve ezekről az egyoldalú ÁSZF módosítási pontokról) ez nem bizonyosodik be, addig nincs itt semmiféle szerződésszegés.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.