Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 23:47
ha én 2007 december negyvenkettedikén megrendeltem egy szolgáltatást ami határidős, 1 vagy 2 évre konkrét tratalommal, akkor olyan nincs, hogy a szolgáltatást megcsonkítják, megdrágítják.
és engem rohadtul nem érdekel, hogy április hetvenhetedikén az édzsbijó márcsak digitálisan ad át. ha a júpiszi erre nem gondolt, akkor ez az ő üzleti kockázata és akkor most a fallosz roszabbik végén helyezkedik el. tavaly volt az info rádió fórumában egy panaszos akki előfizetett júpiszinál a sport valamennyire mait úgy harangoztak be júpisziék hogy a champioship elague meccseit közvetíteni fogja. nem közvetítette végülis a sport valamennyi mert valamilyen sugárzási jogok nem voltak rendbem vagy árjrópában a sport valamennyiből több darab létezik és az a darab ami a bL-t közvetítette az magyarországra nem ad. FVF, média, hejehuja és az lett a vége, hogy a júpiszinek vissza kellett téríteni kamatostúl(!) a sport akármennyiért fizetett prémium előfizetései csomag árát.
Akkor biztos erre gondoltak és mindenkit kártalanítanak, aki panaszt tesz. Meg van a megfelelő szerv, ami ezt vizsgálni tudja...