Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 0:59
Alapestben rendben van, hgoy téged a műszaki megoldás nem érdekel. Amíg alá nem írtad ezt az ÁSZF-et, amivel viszont elfogadtad, hogy mégiscsak kivételes ok a műszaki megoldás változása és elfogadod az emiatti egyoldalú módosítási jogukat.
És igen, így van! Hozzáférési jogot vásároltál adott kondíciók mellett, de ezen kondíciók nem csak az időtartam és az ár, hanem minden amire a szerződés kitér.
Szóval ha elfogadtad és jelen ÁSZF nem jogsértő akkor nincs szerződésszegés. Ha meg jogsértő, akkor majd kiszedetik belőle a "műszaki ok miatti egyoldalú ÁSZF módosítási lehetőséget" és majd utána mondhatod, hogy nem érdekel a megvalósítás.
Szerintem.
vipisrác azt tudom mondani, hogyha te önmagad ellensége vagy, akkor nem segíthetek. 1etlen okot tudok mondani, egy vismajort amikor a jupiszi kibújhat a szeződés alól: az adó megszűnik és/vagy a magyarországi terjesztése megszűnik.
Ez ugyanaz, mint mikor a MÁV nem vállal felelősséget természeti okokból eredő késésért.
már hogy a csudába ne vállalna?

a szerződéses fuvarozónak kötbért fizet, személyszállítás esetén, ha az utazást nem kezdted meg visszaválthatod a menetjegyet. éppen nemrégiben fogadott el az unió egy törvényt pl, hogy adott időintervallunon túl késve induló repülöjárat eseten téged 250 euro kártérítés illet meg, sőt adott esetben köteles a légitársaság számodra szállást biztosítani. szal ne beszéljünk már hülyeségeket...
Le van írva, fehéren-feketén. Pont. Ha esik a hó a büdös életbe nem fogsz semmit rájuk kenni.
mondom, ha hagyod magad, megszivatnak. a gondolokdásmódodban van a hiba. az egy dolog hogy ők mit szeretnének. számodra ez közönbös. te a saját érdekeidet nézd.
Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 26. 01:28 -kor