HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#651 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 11:57

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 11:52

Akinkél meg 4 tv van + asztali dvd felvevő (mint pl nálunk) az meg bekaphatja....  :down:

Főleg mivel a UPC egy előfizetői címre maximum 3db STB-t ad ki ergo a 4. TV-t kidobhatod amint lekapcsolják az analógot.

#652 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 11:59

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 11:57

Főleg mivel a UPC egy előfizetői címre maximum 3db STB-t ad ki ergo a 4. TV-t kidobhatod amint lekapcsolják az analógot.

Az analóg lekapcsolása több év múlva fog megtörténni, tehát ez miatt nem kell egyelőre aggódni.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 27. 12:02 -kor

#653 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:03

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 11:59

Az analóg lekapcsolása még több év múlva fog megtörténni, tehát ez miatt nem kell egyelőre aggódni.

Ja persze. Hiszem ha látom. Ha a UPC meg meri tenni a sok ügyfelével, hogy felrúgják a hűségszerződést akkor már csak hab a tortán az analóg  lekapcsolása mondjuk 2009. vége felé. Ha meg nem kapcsolják le akkor meg feltételezem csak valami szociális alapú közszolgálatit hagynak benn no meg a UPC+ csatornát mert az ugyebár nagyon kell.

Idézet

több év múlva fog megtörténni

Tudod december 30.-án a UPC elkötelezte magát, hogy nem emel árat aztán még két hónap sem telt el és már kaptam is a levelet, hogy június 30.-tól fizethetem a listaárat. Szóval ezek után nekem ne ggyere azzal, hogy még több év.

Szerkesztette: wpepi 2008. 02. 27. 12:07 -kor

#654 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:05

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:03

Ja persze. Hiszem ha látom. Ha a UPC meg meri tenni a sok ügyfelével, hogy felrúgják a hűségszerződést akkor már csak hab a tortán az analóg  lekapcsolása mondjuk 2009. vége felé. Ha meg nem kapcsolják le akkor meg feltételezem csak valami szociális alapú közszolgálatit hagynak benn no meg a UPC+ csatornát mert az ugyebár nagyon kell.

Azért gondolom, mert a hazai és az alap csomagot nem érinti jelenleg a digitalizálás, tehát feltételezem, hogy idén már nem is várható, mert akkor azt is most tették volna meg szerintem. Az persze lehetséges, hogy új csatornák már nem nagyon várhatóak analógon.

Egyébként nyugi, miért vagy ilyen ideges?  :confused: Nem hiszem, hogy ezzel megoldást találnál.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 27. 12:18 -kor

#655 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:20

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:03

Tudod december 30.-án a UPC elkötelezte magát, hogy nem emel árat aztán még két hónap sem telt el és már kaptam is a levelet, hogy június 30.-tól fizethetem a listaárat. Szóval ezek után nekem ne gyere azzal, hogy még több év.

Őrület. Mintha egyesek abból űznének sportot, hogy minél jobban fel tudjanak háborodni. Ez ennyire jó érzés lenne?
Tipikus magyar mentalitás: még sehol semmi, de azt utáljuk nagyon-nagyon. Részben ezért tartunk itt, ahol.
Akkor is ekkora a  :reklamacio:  , ha a villanyt, vizet, gázt emelik? Vagy azt lenyeljük, mert kellenek?

#656 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:23

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:20

Vagy azt lenyeljük, mert kellenek?

Nezd, wpepi alairt egy szerzodest, fizet 12x5100 forintot egy evig, egy szolgaltatasert. Ha o felmondja akkor fizethet egy csomo karteritest, ha a szolgaltato felmondja... nos, az a jelek szerint buntetes nelkul megteheti. Szerinted ez jol van igy?

Samott

Szerkesztette: Samott 2008. 02. 27. 12:24 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#657 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:28

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:20

Őrület. Mintha egyesek abból űznének sportot, hogy minél jobban fel tudjanak háborodni. Ez ennyire jó érzés lenne?
Tipikus magyar mentalitás: még sehol semmi, de azt utáljuk nagyon-nagyon. Részben ezért tartunk itt, ahol.
Akkor is ekkora a  :reklamacio:  , ha a villanyt, vizet, gázt emelik? Vagy azt lenyeljük, mert kellenek?

Már megbocsáss de én kötöttem egy olyan szerződést a UPC-vel amiben 2008. december 30.-ig garantálták a 3900Ft családi és 1200Ft HBO havidíjat. Erre február végén meg jön egy levél amiben közlik, hogy az Ő kötelezettségvállalásuk már nem lesz érvényes június 30.-tól aztán fizessem a listaárat. Te ezen nem háborodnál fel?? Én már az UPC hazai megalakulásakor ügyfelük voltam. Hosszú éveken át fizettem a nem kevés listaárat és semmilyen kedvezményt soha nem kértem. Akkor talán van min felháborodnom nem???
Vagy szerinted az természetes, hogy a szolgáltató csak úgy kisétálhat egy olyan szerződésből ami rá nézve is kötöttségeket jelent?
Igen, ideg vagyok amióta megkaptam a levelet és amióta az ügyfélszolgálaton megerősítették, hogy az a szerződés ami 2008. december 30.-ig szól június 30.-tól érvénytelen aztán kössek újat a listaárra. Szerinted ez nem mocsokság az ügyféllel szemben??

#658 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:28

Idézet: Samott - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:23

Nezd, wpepi alairt egy szerzodest, fizet 12x5100 forintot egy evig, egy szolgaltatasert. Ha o felmondja akkor fizethet egy csomo karteritest, ha a szolgaltato felmondja... nos, az a jelek szerint buntetes nelkul megteheti. Szerinted ez jol van igy?

Samott

Ennek eldöntésére meg van a megfelelő szerv, kell írni nekik és 30 napon belül megkapja a választ és ha valóban jogtalanul történt, akkor Ők intézkednek a UPC-vel szemben. Mást jelenleg nemigen tehet... attól nem lesz jobb, hogy itt hőbörög, persze az én véleményem szerint jogosan, de én nem tudok intézkedni ezügyben.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 27. 12:30 -kor

#659 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:30

Idézet: Samott - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:23

Samott

Nos, én már régen beletörődtem, hogy ilyen világban élünk. Ha nagyon nem megy ezzel együtt élni, egy megoldás marad. Máshol jobban működnek a dolgok.
Nekem is drágább lesz az egész, mint eddig volt, de most tényleg: érdemes ilyen mértékben felháborodni? Kinek lesz jobb ettől?

#660 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:32

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:05

Egyébként nyugi, miért vagy ilyen ideges?  :confused: Nem hiszem, hogy ezzel megoldást találnál.

Miért? Hát azért mert sok ezer forintot húz ki a zsebemből. Bontson szereződést rendben. De akkor fizessen kártérítést azért amiért a kötelezettségének nem tud eleget tenni. Vagy az szerinted természetes, hogy az ügyfél fizessen ha kihátrál de a szolgáltató meg nem ha kihátrál?

#661 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:32

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:30

Nos, én már régen beletörődtem, hogy ilyen világban élünk. Ha nagyon nem megy ezzel együtt élni, egy megoldás marad. Máshol jobban működnek a dolgok.
Nekem is drágább lesz az egész, mint eddig volt, de most tényleg: érdemes ilyen mértékben felháborodni? Kinek lesz jobb ettől?

Azért meg lehet érteni, én se örülnék neki... viszont attól, hogy most hőbörög, meg így beszél mással azzal szerintem nem jut előre.

Szerkesztette: petne 2008. 02. 27. 12:35 -kor

#662 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:34

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:28

Már megbocsáss de én kötöttem egy olyan szerződést a UPC-vel amiben 2008. december 30.-ig garantálták a 3900Ft családi és 1200Ft HBO havidíjat. Erre február végén meg jön egy levél amiben közlik, hogy az Ő kötelezettségvállalásuk már nem lesz érvényes június 30.-tól aztán fizessem a listaárat. Te ezen nem háborodnál fel?? Én már az UPC hazai megalakulásakor ügyfelük voltam. Hosszú éveken át fizettem a nem kevés listaárat és semmilyen kedvezményt soha nem kértem. Akkor talán van min felháborodnom nem???
Vagy szerinted az természetes, hogy a szolgáltató csak úgy kisétálhat egy olyan szerződésből ami rá nézve is kötöttségeket jelent?
Igen, ideg vagyok amióta megkaptam a levelet és amióta az ügyfélszolgálaton megerősítették, hogy az a szerződés ami 2008. december 30.-ig szól június 30.-tól érvénytelen aztán kössek újat a listaárra. Szerinted ez nem mocsokság az ügyféllel szemben??

Nézd, jogos. De amikor aláírtam, én sem olvastam el az egészet. Ha azt írja, hogy megteheti és én aláírtam, akkor megteheti. Volt választásom? Volt: kell vagy nem kell.
Akkor is, nyugodj meg, várjunk vele, amíg lecsillapodnak a dolgok és próbáljunk a topicra koncentrálni.
Egyébként nekem ugyanaz a szerződésem van, mint neked, ha jól emlékszem, novemberig szólt volna. Már fejben kihoztam magamnak a szituból a legtöbbet.
Mármint abból a szituból, amit jelenleg tudunk. A lehetőségek tuti, hogy csak pozitív irányba változhatnak.

Szerkesztette: Gear79 2008. 02. 27. 12:42 -kor

#663 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:43

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:30

Nos, én már régen beletörődtem, hogy ilyen világban élünk.

Pont ezért tehetik meg az olyan multik mint a UPC az ilyen lépéseket.
Anno mikor a Matáv emelte az éjszakai percdíjat (elmaradt profitra hivatkozva) a netezők összefogtak és az emelés kb. 1 hónap után visszavonásra került.
A UPC-t tavalyi év végén azért büntették meg 40 millióra mert inkorrektül járt el az előfizetőkkel amit ők nem hagytak annyiban.
Ha ebben az esetben is lenne összefogás akkor biztos vagyok benne, hogy a hűségszerződések a kifutásukig érintetlenek lennének. Persze ha mindenki csak úgy beletörődik abba, hogy úton, útfélen átb*asszák akkor soha sem fog megváltozni a szolgáltatói szemlélet.

#664 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:46

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 9:07

Azt honnan lehet megtudni pl. hogy ha merevlemezes médiaboxot kérek,akkor 1 műsor felvétele alatt nézhetek-e vele másik csatornát ? Ugyanez a kérdés a sima boxal ?

szia. a PVR boxok kivetel nelkul 2 tuneresek.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#665 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:50

Mondjuk NSD azt irta itt az elejen, hogy lesz HD-s merevlemezes is. Remelem mire hozzank ernek tenyleg lesz olyan is... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#666 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:51

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 10:09

Másik fórumban írták, hogy a felvett műsorokat csak addig tudod megnézni, amíg nem változtatsz a programcsomagon, tehát felveszel az HBO-ról, majd lemondod, ugrottak a felvett filmjeid. Ez benne van a leírásban is.

Hubazz ha Mumia ideteved lessz ebbol akkora anyazas :)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#667 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:52

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:43

Persze ha mindenki csak úgy beletörődik abba, hogy úton, útfélen átb*asszák akkor soha sem fog megváltozni a szolgáltatói szemlélet.

Én nem átb*aszásnak veszem a szituációt, hanem egy új lehetőségnek. És szeretném kipróbálni és megtapasztalni, mielőtt véleményt mondok arról, hogy ennek az új dolognak az újdonságai érnek-e nekem annyit, mint amennyibe kerülni fog.

Szerkesztette: Gear79 2008. 02. 27. 12:53 -kor

#668 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:57

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:34

Nézd, jogos. De amikor aláírtam, én sem olvastam el az egészet. Ha azt írja, hogy megteheti és én aláírtam, akkor megteheti.

Olvasd át még egyszer, mert nagyon félreértelmezted. Olyan mérvű változtatást ami a szerződés egészét érinti csak akkor tehet meg ha erre jogszabályváltozás miatt kerül sor. Jelen esetben nincs semmilyen külső kényszerítő hatás ami miatt a meglévő hűségszerződéseket érvénytelenné kellene tenni. Az, hogy lesz digitális szolgáltatás még önmagában nem jelentheti a szerződés megszűnését. Ha arról lenne szó, hogy lekapcsolják az analógot mert erre jogszabály kötelezi a szolgáltatót akkor az megfelelő indok arra, hogy ezeket a határozott idejű szerződéseket felbontsák. De ugyebár itt erről nincs szó. A UPC azon döntése, hogy kiveszi a HBO-t a kínálatból és ezzel egyidőben a hozzájuk kapcsolódó határozott idejű hűségszerződéseket felbontja és a továbbiakban listaáron adja a családi csomagot az pusztán üzleti döntés. E mögött nincs semmi technikai jelleg mert akkor már most március 31.-n meg kellene szűnnie a szerződésünknek hiszen akkortól indul a digitális szolgáltatás.

Nem kéne mindannyiunknak birka módjára fejet hajtania a szolgáltató inkorrektsége felett.

Szerk:
Amit a szolgáltató jogszerűen megtehet az, hogy átrendezi a programokat, elvesz pár csatornát ha az műszaki okok miatt szükséges.

Szerkesztette: wpepi 2008. 02. 27. 13:00 -kor

#669 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 13:01

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:57

Olvasd át még egyszer, mert nagyon félreértelmezted. Olyan mérvű változtatást ami a szerződés egészét érinti csak akkor tehet meg ha erre jogszabályváltozás miatt kerül sor. Jelen esetben nincs semmilyen külső kényszerítő hatás ami miatt a meglévő hűségszerződéseket érvénytelenné kellene tenni. Az, hogy lesz digitális szolgáltatás még önmagában nem jelentheti a szerződés megszűnését. Ha arról lenne szó, hogy lekapcsolják az analógot mert erre jogszabály kötelezi a szolgáltatót akkor az megfelelő indok arra, hogy ezeket a határozott idejű szerződéseket felbontsák. De ugyebár itt erről nincs szó. A UPC azon döntése, hogy kiveszi a HBO-t a kínálatból és ezzel egyidőben a hozzájuk kapcsolódó határozott idejű hűségszerződéseket felbontja és a továbbiakban listaáron adja a családi csomagot az pusztán üzleti döntés. E mögött nincs semmi technikai jelleg mert akkor már most március 31.-n meg kellene szűnnie a szerződésünknek hiszen akkortól indul a digitális szolgáltatás.

Nem kéne mindannyiunknak birka módjára fejet hajtania a szolgáltató inkorrektsége felett.

Jó, részemről a disputa lezárva. Más nézőpontból vizsgáljuk a dolgokat és ez nem fog változni.
Viszont, ha kérhetem, nyiss(atok) egy új topicot a dolognak, én itt a következőről szeretnék leginkább értekezni: HD adások a UPC kínálatában

#670 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 13:01

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 13:52

Én nem átb*aszásnak veszem a szituációt, hanem egy új lehetőségnek. És szeretném kipróbálni és megtapasztalni, mielőtt véleményt mondok arról, hogy ennek az új dolognak az újdonságai érnek-e nekem annyit, mint amennyibe kerülni fog.

Azért szolidan megjegyezném, hogy oké, hogy digitális, oké hogy szép a minősége, DE ezért mégiscsak tévé. A UPC nem ad újat, csak normálisabb minőségben. Biztos, hogy ez azt jelenti, hogy többe akarunk fizetni neki, mint most (ezt is drágának tartom).

Megjegyezném, hogy nem tudom, hogy a UPC hogy kívánja az analóg tévémen üzembe helyezni a "médiabox"-át, mert nincs több bemenet a tévémen. Ugyanis 2 scart van rajta, és az foglalt... Nekem ez erős probléma lesz, mert se a DVD-ről, se a számítógépes összeköttetésről nem szeretnék lemondani...

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.