Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 12:28
Már megbocsáss de én kötöttem egy olyan szerződést a UPC-vel amiben 2008. december 30.-ig garantálták a 3900Ft családi és 1200Ft HBO havidíjat. Erre február végén meg jön egy levél amiben közlik, hogy az Ő kötelezettségvállalásuk már nem lesz érvényes június 30.-tól aztán fizessem a listaárat. Te ezen nem háborodnál fel?? Én már az UPC hazai megalakulásakor ügyfelük voltam. Hosszú éveken át fizettem a nem kevés listaárat és semmilyen kedvezményt soha nem kértem. Akkor talán van min felháborodnom nem???
Vagy szerinted az természetes, hogy a szolgáltató csak úgy kisétálhat egy olyan szerződésből ami rá nézve is kötöttségeket jelent?
Igen, ideg vagyok amióta megkaptam a levelet és amióta az ügyfélszolgálaton megerősítették, hogy az a szerződés ami 2008. december 30.-ig szól június 30.-tól érvénytelen aztán kössek újat a listaárra. Szerinted ez nem mocsokság az ügyféllel szemben??
Nézd, jogos. De amikor aláírtam, én sem olvastam el az egészet. Ha azt írja, hogy megteheti és én aláírtam, akkor megteheti. Volt választásom? Volt: kell vagy nem kell.
Akkor is, nyugodj meg, várjunk vele, amíg lecsillapodnak a dolgok és próbáljunk a topicra koncentrálni.
Egyébként nekem ugyanaz a szerződésem van, mint neked, ha jól emlékszem, novemberig szólt volna. Már fejben kihoztam magamnak a szituból a legtöbbet.
Mármint abból a szituból, amit jelenleg tudunk. A lehetőségek tuti, hogy csak pozitív irányba változhatnak.
Szerkesztette: Gear79 2008. 02. 27. 12:42 -kor