HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 18:59

Idézet: elwoodblues2 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 15:53

Well,  ilyenkor bele szokták írni mi lesz ha nem nyilatkozom, pl. automatikusan besorolnak ide-oda.
Mint kitárgyaltuk a Családi+ HBO megszűnik.  Vagyis hová kerülök ha nem vagyok elég gyors ?

Ha most kell nyilatkoznom, minek jön újabb levél, akkor már úgyis késő.  Ezért gondoltam lesz egy űrlapszerű valami kicsit több konkrétummal,  ... vagy reméltem.  Na holnap én is tesztelek ügyfélszolgálatot.

Ott, ahol marad analóg szolgáltatás (Bp), ott mész tovább a lekapcsolásáig, ahol nem, ott áttérsz, és mivel ott nincs hűség, ezért 6eFt/hó alatt nem úszod meg az eddigi családi csomagot felváltó Digital Silver-t.
Ha viszed tovább az HBO-t, akkor az is ezt műveli.
Vidéken nem marad meg az analóg, ezért hamarabb kell áttérni a drágábbra.

Szerintem csak országos lesz az a felháborodás...

#722 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 19:06

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 18:45

Ugye, ezt a UPC-nek is elmondod?
Az HBO-val kapcsolatban egyértelműen hátrányos, mert az új, digitális HBO júliustól nem 1200 hanem 2500 lesz (legalább, üfsz. tájékozató szerint is!), de hűséges HBO lemondásra beterhelik a kedvezményt. Idáig már két esetben így volt, amiről tudok.

Több, mint röhelyes: ők variálnak, ők jelentik be, hogy a hűségesdi érvényét veszti, de ha bontasz, beterhelik a kedvezményt.

Ez gondolom nem NHH-álló eljárás. Főleg, hogy kifejezetten az HBO-ra is érvényes klauzula van a levelükben! Ezt az üfszolgos néni be is ismert, aztán mondta hozzá, hogy "igen, de..mai info, hogy be kell terhelniük".

Ha MOST bontasz szerződsét, akkor persze, hogy beterhelik a kedvezményeket, hiszen egészen július végéig (július 31-ig) nem változik a hűséggel rendelkező előfizetőknél a Családi csomag/HBO ára, tehát nincs olyan indok, ami alapján a UPC eltekintene/eltekinthetne a kedvezmények beterhelésétől.
Augusztus 1-től viszont listaárassá válik a szolgáltatás, így onnantól kezdve a UPC már nem terhelheti be a kedvezményeket.

Más dolog: most volt itt a szerelő, mivel én is tesztelem a szolgáltatást. Kb. 5 perc alatt mindent működőképessé tett :D, most éppen a funkcióit próbálgatom ennek a felvevős beltérinek. Eléggé jónak tűnik, a képminőség valamivel jobb (10-20%), pedig analóg tévém van.
Már műsort is vettem fel, valamint az élő adás megállítását is teszteltem, jól működik mindkettő.

#723 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 19:09

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 19:06

Ha MOST bontasz szerződsét, akkor persze, hogy beterhelik a kedvezményeket, hiszen egészen július végéig (július 31-ig)

Nem egészen persze: most van a változás bejelentése, ezért most van elállási időszak. Törvényszöveg kéne ide.

Ezen kívül, az sem igaz, hogy nem változik júli 31-ig, mert megjelenik a dobozköltség, mert egy felett azt is fizetni kell.

#724 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 19:13

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 19:06

Ha MOST bontasz szerződsét, akkor persze, hogy beterhelik a kedvezményeket, hiszen egészen július végéig (július 31-ig)

PS: különös tekintettel arra, hogy éppen a UPC írta a levelében az elállás lehetőségét 8 napon belül.
Megmagyarázni lehet a dolgot, de általában a UPC mindig úgy magyarázza, hogy beterhelje a kedvezményt.

Érted, az üfszolgos néni szó szerint ezt mondta:"Igen, önnek igaza van, ez van ide írva, de mai információ szerint be kell terhelni."
Semmi logikus magyarázat nincs, csak a próbálkozás a becsapdázott ügyfelekre hárítani az ő hűségbontásukat.

#725 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 19:42

De miért akarnál most szerződést bontani, mikor még hónapokig a mostani áron kapod a szebb,jobb,többcsatornás csomagot??
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#726 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 19:45

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 19:42

De miért akarnál most szerződést bontani, mikor még hónapokig a mostani áron kapod a szebb,jobb,többcsatornás csomagot??

Ha most van bontási lehetőség, akkor most kell bontani.
Hogy mit találnak még ki június-júliusig, nem tudni.
Egyébként én bontottam is az HBO-t, nem fogok itt elkezdeni bohóckodni egy (!) csatorna kedvéért két dobozkával, mellesleg közben lemondani a (video)felvételről. (A videó és a doboz között nincs határozott kapcsolat.) És - bár, tudom, hogy létezik -  nem akarok még többet fizetni a "felvevősért", minek?), mellesleg a második dobozért még fizessek is majdnem annyit, mint a csatorna előfizetési díja.
Ha ez nem hátrányos, akkor nem tudom mi lenne az.
Mellesleg a családi+HBO digitalizálódása nem szebb-jobb-többcsatornás, hanem az HBO jön digitális dobozon, a többi marad analógon, ahogy eddig.

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 27. 19:47 -kor

#727 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 19:51

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 19:45

Mellesleg a családi+HBO digitalizálódása nem szebb-jobb-többcsatornás, hanem az HBO jön digitális dobozon, a többi marad analógon, ahogy eddig.

Kb. 20 új csatorna található meg a digitális csomagban, tehát nem igazán állja meg a helyét, hogy "nem többcsatornás".
A képminőség is sokkal jobb (élesebb).

Sőt: a legtöbb listaáras családi csomag előfizető jobban jár, ha vált a digitális családi csomagra, hiszen jelenleg egy budapesti előfizető 5780 Ft-ot fizet a családi csomagért, a digital silver csomag pedig listaáron 6000 Ft lesz augusztus 1-től (ha van más upc szolgáltatásod is, akkor pedig 5400 Ft).
A "rosszabbik esetben" 220 Ft plusz pénzért kb. 20 új adót kap az ügyfél -persze az összes többi adót is digitális minőségben-.

A hűséggel rendelkező előfizetők felháborodását pedig megértem, azonban ezzel a lépéssel legalább megszűnnek az eddigi lényeges különbségek az előfizetők havidíjaiban. Ugyanis tényleg nem túlságosan fair, hogy a szomszéd 3990-et fizet a családi csomagért, én meg 5780-at, holott nagy valószínűséggel én is megtartom a szolgáltatást további egy évig, és ő is, tekintettel arra, hogy manapság tévé nélkül az emberek 80%-a nem tud élni  :Đ  ...

Szerkesztette: Adam84 2008. 02. 27. 20:14 -kor

#728 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 19:59

Egyébként én bontottam is az HBO-t, nem fogok itt elkezdeni bohóckodni egy (!) csatorna kedvéért két dobozkával, mellesleg közben lemondani a (video)felvételről. (A videó és a doboz között nincs határozott kapcsolat.) És - bár, tudom, hogy létezik -  nem akarok még többet fizetni a "felvevősért", minek?), mellesleg a második dobozért még fizessek is majdnem annyit, mint a csatorna előfizetési díja.

szia. ez nem úgy van, hogyha HBO digitálod lesz, akkor ez azt jelenti, hogy minden digitális lesz ezután, vagyis DVB-C? mert szerintem igen...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#729 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 20:40

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 19:51

Kb. 20 új csatorna található meg a digitális csomagban, tehát nem igazán állja meg a helyét, hogy "nem többcsatornás".
A képminőség is sokkal jobb (élesebb).

A hűséggel rendelkező előfizetők felháborodását pedig megértem, azonban ezzel a lépéssel legalább megszűnnek az eddigi lényeges különbségek az előfizetők havidíjaiban. Ugyanis tényleg nem túlságosan fair, hogy a szomszéd 3990-et fizet a családi csomagért, én meg 5780-at, holott nagy valószínűséggel én is megtartom a szolgáltatást további egy évig, és ő is, tekintettel arra, hogy manapság tévé nélkül az emberek 80%-a nem tud élni  :Đ  ...

Ja, de a családi csomag + HBO-ról azonos áron nem a +20 csatornásra mész ám, hanem HBO jön digitálisan, mert az azonnal kiesik az analóg csomagból, amint beindul a digitális szolgáltatásuk. Ezért kapsz egy olyan dobozt, amin be tud esni az HBO, a többit meg lehet nézni analógon.

Szóval, a "jobban járás" távolról sem áll meg. Főleg nem a családi csomag hűséggel (3900)-ról a Digital Silver-re 6000, és akkor az HBO hűség 1200-ról 2500-as többletről nem beszéltünk. Azaz, 5100-ról 8500-ra emelkedik a kábeltv ára. A többletcsatornák nem igazolják a kábeltv-re fordítandó havi +3400Ft-ot a legkevésbé sem.

És ez még csak júliusig ugye, mert akkor az HBO még feljebb megy.

A hűség körüli magyarázatod nem állja meg a helyét, ugyanis az a szolgáltatónak és az előfizetőnek is előnyös dolog.
Röhelyes, hogy a szolgáltató "beterhel", amikor elkezdené átberhelni a jól bevált szolgáltatást, csökkenti az értékét (videó/dvd felvétel lényegében megszűnik), jelentős többletköltség a több végpontra a dekóderdoboz havi bérlete.

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 27. 20:43 -kor

#730 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 20:42

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 19:59

szia. ez nem úgy van, hogyha HBO digitálod lesz, akkor ez azt jelenti, hogy minden digitális lesz ezután, vagyis DVB-C? mert szerintem igen...

Nem, ha az alapcsomagod nem digitalizálódik, akkor maradnak analógon, csak az HBO analógból kiesését "foltozzák" egy olyan dekóderrel, amivel az HBO-t fogod nézni. Persze itt is hallgatnak a többletdekóderek bérleti díjáról. Három végpontos helyen ez alap dekóder esetén is +1500 Ft a korábbi költségek fölé. Ez a többiféle digitalizálódásánál is számolandó, tudtommal.

#731 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 20:49

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 20:42

Nem, ha az alapcsomagod nem digitalizálódik, akkor maradnak analógon, csak az HBO analógból kiesését "foltozzák" egy olyan dekóderrel, amivel az HBO-t fogod nézni. Persze itt is hallgatnak a többletdekóderek bérleti díjáról. Három végpontos helyen ez alap dekóder esetén is +1500 Ft a korábbi költségek fölé. Ez a többiféle digitalizálódásánál is számolandó, tudtommal.

háén úgy gondoltam hogy a kapcsdobozban átdugnak a másik rendezőre és onnatól márcsak DVB-C :)
legalabbis amikor elmentem még vizafogórol voltak olyan vonalak, hogy

nointernet, notv, internet+tv és mindez hbo-val még permutálva..
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#732 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 20:52

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 20:49

háén úgy gondoltam hogy a kapcsdobozban átdugnak a másik rendezőre és onnatól márcsak DVB-C :)
legalabbis amikor elmentem még vizafogórol voltak olyan vonalak, hogy

nointernet, notv, internet+tv és mindez hbo-val még permutálva..

Az a gyanúm, hogy ez nem így lesz.
A digitálishoz nem fognak b..kodni a szűrőkkel, csak rákonfigolják a központból, hogy mit láthat, oszt jónapot.

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 27. 20:53 -kor

#733 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 20:54

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 20:40

Ja, de a családi csomag + HBO-ról azonos áron nem a +20 csatornásra mész ám, hanem HBO jön digitálisan, mert az azonnal kiesik az analóg csomagból, amint beindul a digitális szolgáltatásuk. Ezért kapsz egy olyan dobozt, amin be tud esni az HBO, a többit meg lehet nézni analógon.

Amennyiben át szeretnél térni az "átmeneti" (márc. 31-aug.1) időszakban digitális családi csomagra (digital silver), azt bármikor megteheted. Az "átmeneti" időszakban ugyanazon az áron kapod a +20 csatornás digitális csomagot, mint a mostani analógot.
Ez a tájékoztató levélben is így szerepel:

"A digital silver csomagot minden meglévő UPC előfizető kedvezményesen, a Családi csomag áráért veheti igénybe."
"A megrendelés időpontjában Családi csomaggal rendelkező előfizetőink díja a kedvezményes időszakban változatlan marad." (kedvezményes időszak=márc. 31-aug. 1.)

Magyarán: ha neked most hűség miatt 3990 Ft a havidíjad, és pl. április elején úgy döntesz, hogy megrendeled a digital silver csomagot (73 csatorna, mind digitális minőségben, magába foglalva a mostani analóg kínálatot is), akkor a havidíjad egészen augusztus elejéig 3990 Ft marad.

Szerkesztette: Adam84 2008. 02. 27. 21:03 -kor

#734 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 20:56

Értem hogy az HBO-val szívás van, de ugye azt írták hogy az átállással megszűnik a hűség is,akkor nem ráérsz azután felmondani? :) Így meg csak keresed a bajt magadnak, gyk hasztalanul...

Szerkesztette: Peetie 2008. 02. 27. 20:58 -kor

ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#735 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:07

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 20:54

Amennyiben át szeretnél térni az "átmeneti" (márc. 31-aug.1) időszakban digitális családi csomagra (digital silver), azt bármikor megteheted, és ugyanazon az áron kapod a +20 csatornás digitális csomagot, mint a mostani analógot.
Ez a tájékoztató levélben is így szerepel:

"A digital silver csomagot minden meglévő UPC előfizető kedvezményesen, a Családi csomag áráért veheti igénybe."
"A megrendelés időpontjában Családi csomaggal rendelkező előfizetőink díja a kedvezményes időszakban változatlan marad." (kedvezményes időszak=márc. 31-aug. 1.)

Magyarán: ha neked most hűség miatt 3990 Ft a havidíjad, és pl. április elején úgy döntesz, hogy megrendeled a digital silver csomagot (73 csatorna, mind digitális minőségben, magába foglalva a mostani analóg kínálatot is), akkor a havidíjad egészen augusztus elejéig 3990 Ft marad.

A "kedvezményes időszak" nem mondja a hűségárat, csak hogy nem rögtön 6000-rel indulsz, hanem 5780-nal, mint a mostnai családi csomag listaára.

A hűségre nem vonatkozik, egy szóval sincs említve a hűségár.

Azt hiszem, amiket írsz, inkább gondolod, mintsem kipróbáltad volna.

Gyaklag. a UPC visszamenőlegesen változtat ászf-et, vagy valami efféle lehet, merthogy a mostani ászf-ben nincs benne a digitcsomag váltás, emiatt kötelező a beterhelés. Lehet, hogy négy nap múlva kijövőben már nem lesz benne, a fene tudja.
Mindenesetre a saját, elállást lehetővé tevő levelükhöz képest beterhelnek, akkor nyilvánvaló, hogy bármit megtehetnek. A mostani tájékoztató levelük annyira pontatlan, láthatóan csak rájuk nézve nem kötelező, az üfszolgálatosokat nem tájékoztatják egyértelműen az átállás menetéről stb., hogy itt még kitalálhatnak bármit és az ellenkezőjét is, és az lesz majd a "na de ez természetes" és "persze".

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 27. 21:12 -kor

#736 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:11

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 20:56

Értem hogy az HBO-val szívás van, de ugye azt írták hogy az átállással megszűnik a hűség is,akkor nem ráérsz azután felmondani? :) Így meg csak keresed a bajt magadnak, gyk hasztalanul...

Nem, az átállásig is lehet sz.ni a többletdobozokkal, azok többletdíjával, a most előre meghatározatlan "próbaidőszak" után kezdődő, emelt árú HBO-val stb. stb.
Másrészt, ha egyszer ők is a tv. szerinti elállást biztosítják, akkor finoman szólva sem úri dolog kedvezményt terhelni emiatt.
Ha így kellett volna működnie, akkor ez két szót kellett volna, hogy kapjon a tájékoztatóban. Nem véletlenül nem volt benne, ugyanis tegnapig még nem így volt, csak a mai üfszolgosoknak szóló tájékozatótól kezdve kell beterhelni.
Az, meg hogy júliusban a "hűség megszűnése" formula hogy fog életre kelni, az majd kiderül.
Nem megbízhatóak, sajnálom.

#737 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:15

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:07

A "kedvezményes időszak" nem mondja a hűségárat, csak hogy nem rögtön 6000-rel indulsz, hanem 5780-nal, mint a mostnai családi csomag listaára.

A [i]hűség[i]gre nem vonatkozik, egy szóval sincs említve a hűségár.

Azt hiszem, amiket írsz, inkább gondolod, mintsem kipróbáltad volna.

Kérlek, hogy ne keress a kákán is csomót  :Đ
Hidd el, hogy így van.  :)

Az átmeneti időszakban (márc. 31-aug. 1.) mindenki ugyanazon az áron kapja a digital silver csomagot, mint amennyit most fizet az analógért. Van, akinél ez az összeg listaár (5780 Ft), van, akinél -tegyük fel- 3990 Ft.

Szerintem beszélj a 1221-el, hátha megnyugtató választ kapsz erre a problémádra.

#738 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:20

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:15

Kérlek, hogy ne keress a kákán is csomót  :Đ
Hidd el, hogy így van.  :)

Az átmeneti időszakban (márc. 31-aug. 1.) mindenki ugyanazon az áron kapja a digital silver csomagot, mint amennyit most fizet az analógért. Van, akinél ez az összeg listaár (5780 Ft), van, akinél -tegyük fel- 3990 Ft.

Szerintem beszélj a 1221-el, hátha megnyugtató választ kapsz erre a problémádra.

Hát nem.
1221-gyel két nap alatt összesen háromszor beszéltem. Te hányszor, már ne haragudj?
Egyértelműen és egybehangzóan 3900-ért marad(ná)nak az analóg csatik, és az HBO meg dobozosodna, a járulékos többletktg-eivel és macerájával együtt.
Szó sincs róla, hogy 3900-ért jönne akármeddig  digital silver. Ennyire még a 1221-es néni sem volt bő fantáziájú :D

Lehet, hogy Te jobban tudod, de a jelek szerint nem úgy van.

(PS: A probléma egyébként nem is az alapcsomag körüli hercehurca - az majd csak lesz probléma, az analóg megszűnése után. Egyelőre az HBO volt a gond, doboz, "dobozdíj", emelt havi díj előre meghatározatlan időtől kezdve, de leginkább az egész ügyben való összevissza beszélés.

Azt tán a UPC sem gondolja komolyan, hogy az eddigi 3900 helyett 6000-et fogok fizetni azonos kategóriájú szolgáltatásért??? A minőséggel meg a többlet töltelékcsatornákkal azért nem érdemes indokolni, mert a mostani is elég, a többletből egy-két néznivaló csatorna lenne, de másfélszeres ár (+ majd a többlet dekóderek, ugye ezt sem lehet megúszni) majdnem összességében kétszeres ár, ha az eddig megszokott csatornákat akarom látni.)

Szóval, el kell tanakodni, hogy jövőre ki legyen a szolgáltatóm, mert a környéken itt lebzsel a matáv, áskálódik a digitv, és ha elkezdem visszaépíteni a UPC kábeltv-t, akkor a chello és a telefon ára is elindul felfele, mert rosszabb csomagpozícióba kerülök, akkor azok is "veszteségesek" lesznek, szóval a fene tudja, hogy lesz.

Nem vagyok meggyőződve, hogy a 6000Ft-os egytv-s csomagárral jó lapott húzott a UPC 19-re.... (továbbá nem beszélve a tavalyról idénre való listaáras kábeltv áremelésről sem.)

És még PS: A upc.hu még mindig 2009.dec31-ig tartó hűségakciókat hirdet családi csomagra.

Hát mekkora kupleráj van annál a cégnél :D ?
(A "kákán is csomót keres"-sére most kicsit rosszallóan reagálok, ugyanis alapvetően szokatlan a UPC hűség-értelmezése, és akkor roppant finoman fogalmaztam...)

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 27. 21:31 -kor

#739 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:34

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:20

Hát nem.
1221-gyel két nap alatt összesen háromszor beszéltem. Te hányszor, már ne haragudj?
Egyértelműen és egybehangzóan 3900-ért marad(ná)nak az analóg csatik, és az HBO meg dobozosodna, a járulékos többletktg-eivel és macerájával együtt.
Szó sincs róla, hogy 3900-ért jönne akármeddig  digital silver. Ennyire még a 1221-es néni sem volt bő fantáziájú :D

Lehet, hogy Te jobban tudod, de a jelek szerint nem úgy van.

Vszleg két különböző dologról beszélünk:

1. Úgy döntesz, hogy budapestiként neked bőven elég az analóg Családi csomag -eszed ágában sincs váltani digital silverre-, de mivel HBO-val is rendelkezel mindenképpen kell a médiabox (hiszen jún. 30-al megszűnik az analóg HBO sugárzása). Ebben az esetben valóban csak az HBO-t fogod látni digitálisan.

2. Úgy döntesz pl. április elején, hogy áttérsz a digital silver csomagra, mivel neked nem elég az analóg kínálat (vagy éppen csak ki szeretnéd próbálni, hogy milyen a digitális). Ekkor az átmeneti időszakban a mostani előfizetési díjadért kapod a digital silver csomagot, egészen a kedvezményes időszak végéig (július vége).

Ti az 1. esetről beszéltetek mindhárom ügyintézővel.
Azonban a 2. esetet is választhatod, ahogy erre a fantasztikus lehetőségre a tájékoztató levél is felhívja a figyelmedet.  :Đ

Gondolom, a UPC célja az, hogy minél több analóg előfizetőt csábítson át a digitális szolgáltatásra, pont ezért biztosítja az átmeneti időszakban változatlan ár mellett a digital silver csomagot. Hiszen így szinte mindenki többletkötlség nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást.

#740 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:36

Idézet

A hűséggel rendelkező előfizetők felháborodását pedig megértem, azonban ezzel a lépéssel legalább megszűnnek az eddigi lényeges különbségek az előfizetők havidíjaiban. Ugyanis tényleg nem túlságosan fair, hogy a szomszéd 3990-et fizet a családi csomagért, én meg 5780-at, holott nagy valószínűséggel én is megtartom a szolgáltatást további egy évig, és ő is, tekintettel arra, hogy manapság tévé nélkül az emberek 80%-a nem tud éln

Függetlenül a digitális tv-től az egésznek az az oka, hogy  a UPC-nek röhejes a hűségpolitikája. (ez Chellora is igaz) 3990-ért kellene adni a Családi csomagot a több éve előfizetőknek, hiszen ők azok, akik már nem váltanának (sokszor persze nincs is hova). Az új előfizetőknek ennél valamivel kedvezőbb áron,  de persze nem listaáron. Az is röhej, amikor telefonon rákérdeztem tegnap az árakra. Azt mondták, én akkor érdeklődjek, amikor itt is lesz már. Kérdeztem, mi a  biztosíték, hogy két-három hónap múlva többet tudnak mondani? Persze erre csak megismételni tudta mégegyszer. Kértem csoportvezetőt is. Persze "náluk olyan nincs" nem úgy, mint a T-Com-nál pl.
"Légy szerény mint én..."

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.