Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:15
Kérlek, hogy ne keress a kákán is csomót :Đ
Hidd el, hogy így van.
Az átmeneti időszakban (márc. 31-aug. 1.) mindenki ugyanazon az áron kapja a digital silver csomagot, mint amennyit most fizet az analógért. Van, akinél ez az összeg listaár (5780 Ft), van, akinél -tegyük fel- 3990 Ft.
Szerintem beszélj a 1221-el, hátha megnyugtató választ kapsz erre a problémádra.
Hát nem.
1221-gyel két nap alatt összesen háromszor beszéltem. Te hányszor, már ne haragudj?
Egyértelműen és egybehangzóan 3900-ért marad(ná)nak az analóg csatik, és az HBO meg dobozosodna, a járulékos többletktg-eivel és macerájával együtt.
Szó sincs róla, hogy 3900-ért jönne akármeddig digital silver. Ennyire még a 1221-es néni sem volt bő fantáziájú
Lehet, hogy Te jobban tudod, de a jelek szerint nem úgy van.
(PS: A probléma egyébként nem is az alapcsomag körüli hercehurca - az majd csak lesz probléma, az analóg megszűnése után. Egyelőre az HBO volt a gond, doboz, "dobozdíj", emelt havi díj előre meghatározatlan időtől kezdve, de leginkább az egész ügyben való összevissza beszélés.
Azt tán a UPC sem gondolja komolyan, hogy az eddigi 3900 helyett 6000-et fogok fizetni azonos kategóriájú szolgáltatásért??? A minőséggel meg a többlet töltelékcsatornákkal azért nem érdemes indokolni, mert a mostani is elég, a többletből egy-két néznivaló csatorna lenne, de másfélszeres ár (+ majd a többlet dekóderek, ugye ezt sem lehet megúszni) majdnem összességében kétszeres ár, ha az eddig megszokott csatornákat akarom látni.)
Szóval, el kell tanakodni, hogy jövőre ki legyen a szolgáltatóm, mert a környéken itt lebzsel a matáv, áskálódik a digitv, és ha elkezdem visszaépíteni a UPC kábeltv-t, akkor a chello és a telefon ára is elindul felfele, mert rosszabb csomagpozícióba kerülök, akkor azok is "veszteségesek" lesznek, szóval a fene tudja, hogy lesz.
Nem vagyok meggyőződve, hogy a 6000Ft-os egytv-s csomagárral jó lapott húzott a UPC 19-re.... (továbbá nem beszélve a tavalyról idénre való listaáras kábeltv áremelésről sem.)
És még PS: A upc.hu még mindig 2009.dec31-ig tartó hűségakciókat hirdet családi csomagra.
Hát mekkora kupleráj van annál a cégnél

?
(A "kákán is csomót keres"-sére most kicsit rosszallóan reagálok, ugyanis alapvetően szokatlan a UPC hűség-értelmezése, és akkor roppant finoman fogalmaztam...)
Szerkesztette: llamada 2008. 02. 27. 21:31 -kor