HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 05. 02:09

Idézet: dewfah - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 0:52

elég rossz tendencia :(

én imádom eredeti nyelven és felirattal nézni a filmeket... ha már adott a lehetőség, miért nem élnek vele?  :confused:

mert mindkettőt le kell gyártani. ha dvdt nézel a felirat és a szinkron korántsem ugyanaz (szövegileg). a felirat áll sok esetben közelebb az eredeti dialógushoz, ellnben rövidíteni kell, különben nem tudod elolvasni és nézni a filmet együtt. szinkronnál meg fontos hogy amit magyarul mondatsz szöveget az nagyjából stimmeljen a színész szájmozgásával. ez plld szánalmasan rosszul sikerült a faun labirintusa esetén és rohadtul zavaró is. szal felirat és szöveg egyszerre nagyot drágítana a műsoron. upc eljut úgy 600000 nézőhöz, amiból egy naqtgeo műsort jóha 50 ezren néznek. ha lenne ehyelyett 1milliós garantált nézőszám, akkor megcsinálnák...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2262 Felhasználó inaktív   dewfah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 04:14

de nem áll rendelkezésre az a felirat? úgy értem hbo-n pl csak olyan film van, ami már kijött magyar szinkronnal / felirattal DVD-n. Akkor csak nem lenne akkora meló alárakni.

#2263 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 08:15

Idézet: visionbp - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 23:57

Ezt nem értem...

A bekötéstől jött az HBO MaxPack.

Tegnap egyik pillanatról a másikra a MaxPack plusz csatornái (HBO HD (haha, nem is HD), Cinemax *, HBO Comedy)  helyett jön a kb. "nem jogosult, ha kérdése van, előfizetni szeretne, hívja" felirat, csak az HBO és HBO 2 maradt, azaz az HBO Pak. Mondjuk erre szól a szerződés, csak azt hittem, hosszabb ideig tart a beetetési időszak.

Így nem sok időm volt "megízlelni", milyenek is a plusz HBO csatornák...

Nehogy pattintsak egy levelet az NHH-nak, hogy a Digital HD Gold-nál az UPC honlapja 2 HD csatornát ígér, ami helyett 1 van... ilyenért szoktak bűntetni, a fogyasztók megtévesztése címén.

Tegnap kb 3-szor szétesett a kép, aztán ment tovább néhány másodperc után. És egyszer resetelte magát a box, gondolom valami firmware upgrade jöhetett.

Néztem a Spooks-ot a BBC Prime-on felirattal, időnként lemaradt a felirat, ottragadt a képernyőn, aztán 1-2 felirat múlva villámgyorsan behozta a lemaradást, el sem lehetett olvasni a közbensőket, olyan gyorsan felrakta, elvette őket.

Arra már gondoltatok, hogy ahol nincs sok tv, szomszédokkal összeállva 1 előfizetéshez több boxot lehet kérni, aztán szépen elosztani a boxokat a lakások közt, valamivel olcsóbban jön ki, mint a lakásonkénti digitális előfizetés... persze a kábelen ott kell legyen a jel, és ki tudja, ott van-e, ha csak mondjuk analóg alap csomag van előfizetve... esetleg telefon, vagy chello.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#2264 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 08:25

Jók lehetnek azok a boxok ,mindenki azt irkálja folyton hogy lefagyott resetelt ... Már nem azért de szerintem ez minden csak nem normális.:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2265 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 08:36

Idézet: djculture - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 9:25

Jók lehetnek azok a boxok ,mindenki azt irkálja folyton hogy lefagyott resetelt ... Már nem azért de szerintem ez minden csak nem normális.:)

A nálam lévő nem PVR-es HD-s Philips eddig egy ilyen resetet csinált, de azt is akkor, amikor nem volt bekapcsolva. Nekem az a legnagyobb bajom ezzel a dobozzal, hogy a távirányító jelét csak igen szűk részen veszi, van, hogy 4-5-ször kell nyomjam a gombot, hogy történjen már valami. Aztán persze két csatornát ugrik... Sok távirányítható cuccos volt már otthon, de még a 20 évvel ezelőtti videónak is szinte mindegy volt, mennyire pontosan célzok feléje a távirányítóval, vette a jelet. Itt meg centiken múlik... Nem tudom, hogy a távirányító, vagy a box hibája-e... és azt sem tudom, hogy egyedi eset, vagy mindenkinek ilyen, akinek ilyen doboza van... Valamikor kipróbálom egy tanítható távirányítóval, akkor kiderül melyik eszköz baja.

Akinek HD-s PVR-es STB-je van, legyen szíves reflektáljon erre, mennyire jól irányítható az a box a távirányítóval?

A Pace SD-s STB-k fagyogatnak a fórum információi alapján.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#2266 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 08:54

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 9:36

Nekem az a legnagyobb bajom ezzel a dobozzal, hogy a távirányító jelét csak igen szűk részen veszi, van, hogy 4-5-ször kell nyomjam a gombot, hogy történjen már valami. Aztán persze két csatornát ugrik... Sok távirányítható cuccos volt már otthon, de még a 20 évvel ezelőtti videónak is szinte mindegy volt, mennyire pontosan célzok feléje a távirányítóval, vette a jelet. Itt meg centiken múlik... Nem tudom, hogy a távirányító, vagy a box hibája-e... és azt sem tudom, hogy egyedi eset, vagy mindenkinek ilyen, akinek ilyen doboza van... Valamikor kipróbálom egy tanítható távirányítóval, akkor kiderül melyik eszköz baja.

Cserélünk? Nekem van amikor 15-20-szor is meg kell nyomni, hogy történjen valami és a csatornákat nálam is kettessével lépteti. :D
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#2267 Felhasználó inaktív   bobi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:07

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 20:28

Jól tetted!

Én meg küzdök, hogy kicseréljék PVR-es HD boxra... Ki tudja lesz-e belőle valami...
Ma visszakonvertálták a HBO Max packot sima packká.

Helló!

Nem biztos hogy én jártam jobban. Elvileg ma reggel kellett volna hozniuk a PVR-es HD-s boxot de a raktár nem adta ki a szerelőnek. 1221-en meg erősen értetlenkednek, hogy olyan HD STB nincs is ami nem rögzítős. Kérdeztem, hogy milyen csomagot kellene fizetnem ha azt helyezik üzembe, hát nagy hallgatás volt a válasz.  Üfszolg. szerint nem is lehetne ilyen STB-t  kiadni mert nincs rá csomag... Hurrá... Szóval most új időpontot várunk, és új munkalapot is, mert persze a régit nem tudják módosítani. Szerelő pedig most mondta, hogy az alatt az 1 óra alatt amíg a rakátrnál volt, vagy 100 ilyen nem rögzítős HD-s STB-t szórtak szét, és állítólag hegyekben áll a raktárban ez a típus is..

Kíváncsi leszek mi fog kisülni ebből... De tényleg most akkor létezik olyan csomag ami HD-s nem PVR-es??? Az a sok ember akinek ezt viszik milyen csomagot fog fizetni :)... Vagy akkor fog rájönni az UPC hogy valami nem kerek??

b.

#2268 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:26

Idézet: bobi - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 10:07

Helló!

Nem biztos hogy én jártam jobban. Elvileg ma reggel kellett volna hozniuk a PVR-es HD-s boxot de a raktár nem adta ki a szerelőnek. 1221-en meg erősen értetlenkednek, hogy olyan HD STB nincs is ami nem rögzítős. Kérdeztem, hogy milyen csomagot kellene fizetnem ha azt helyezik üzembe, hát nagy hallgatás volt a válasz.  Üfszolg. szerint nem is lehetne ilyen STB-t  kiadni mert nincs rá csomag... Hurrá... Szóval most új időpontot várunk, és új munkalapot is, mert persze a régit nem tudják módosítani. Szerelő pedig most mondta, hogy az alatt az 1 óra alatt amíg a rakátrnál volt, vagy 100 ilyen nem rögzítős HD-s STB-t szórtak szét, és állítólag hegyekben áll a raktárban ez a típus is..

Kíváncsi leszek mi fog kisülni ebből... De tényleg most akkor létezik olyan csomag ami HD-s nem PVR-es??? Az a sok ember akinek ezt viszik milyen csomagot fog fizetni :)... Vagy akkor fog rájönni az UPC hogy valami nem kerek??

b.

Nekem Digital Silver HD van a papíron, amit aláírtam (7000 Ft havidíj van írva rá aug. 11 utánra). Az tűnt fel (sajnos későn), hogy nem fekete, hanem ezüst a doboz. Már felszerelte, aláírtam, amikor rájöttem, hogy ez nem a PVR-es doboz.

A vicces az, hogy elvben nincs is ilyen programcsomag! Gondolom berendeltek egy rakat ilyet még márciusban, amikor úgy nézett ki, ez lesz a csúcs, és azóta próbálják szétszórni, ha valaki nem figyel, beszopja. Persze igazából csinálhatnak Silver HD-t, talán van olyan, akinek nem kell felvevős, vagy másodiknak elég a nem felvevős is.

Arra gondoltam, hogy jövő héten becsomagolom a set top boxot, és elballagok vele a 13. kerületi ügyfélszolgálatra, és beszélgetek egyet egy ügyintézővel. Azt hiszem, fognak csodálkozni a nem létező csomagon, és beltérin... mondjuk kétlem, hogy helyben ki tudnák cserélni felvevősre, bár be tudnám üzemelni...

#2269 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:33

Idézet: bobi - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 9:07

b.

Régebben volt olyan csomag, ami HD-s, de nem PVR-os. Sőt, régebben nem is volt HD PVR-is csomag :D

Két magyarázat van arra, hogy miért vitt a szerelő rossz box-ot:

1. A UPC nem volt felkészülve a rohamra, és kifogyott a készlet. A nyomorult előfizetőnek meg csak ki kell vinni valamit :D

2. A szerelő beszél baromságot/kamuzik ... (Ez a lehetőség valószínűbb szerintem) :D

#2270 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:38

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 9:26

Nekem Digital Silver HD van a papíron, amit aláírtam (7000 Ft havidíj van írva rá aug. 11 utánra). Az tűnt fel (sajnos későn), hogy nem fekete, hanem ezüst a doboz. Már felszerelte, aláírtam, amikor rájöttem, hogy ez nem a PVR-es doboz.

Akkor nagy valószínűséggel te még abban az időben kérted a digitális csomagot, amikor még nem volt a digital HD gold (HD-PVR), hanem csak a "sima" digital HD silver (HD).

Tehát jó box-ot vittek ki neked.

Nem kell ahhoz asztalt borogatni, hogy kicseréljék, elég ha felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy Digital HD gold-ra szeretnél módosítani, és küldenek ki egy szerelőt, aki kicseréli a boxot.

Én ezt tanácsolnám neked ...

#2271 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:48

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 9:38

Akkor nagy valószínűséggel te még abban az időben kérted a digitális csomagot, amikor még nem volt a digital HD gold (HD-PVR), hanem csak a "sima" digital HD silver (HD).

Nem kell ahhoz asztalt borogatni, hogy kicseréljék, elég ha felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy Digital HD gold-ra szeretnél módosítani, és küldenek ki egy szerelőt, aki kicseréli a boxot.

Teljesen igazad van.  Én is aHD silvert kértem elsőre. Amikor láttam hogy jött felvevős HD, felhívtam őket és két perc alatt modosították. Meg is hozták a fekete médiaboxot. Minden rendben lezajlott.

Csak egy telefon és már cserélik is.

#2272 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 10:18

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 10:48

Teljesen igazad van.  Én is aHD silvert kértem elsőre. Amikor láttam hogy jött felvevős HD, felhívtam őket és két perc alatt modosították. Meg is hozták a fekete médiaboxot. Minden rendben lezajlott.

Csak egy telefon és már cserélik is.

Én kétszer hívtam őket mielőtt jött a szerelő, le is diktálta a módosított stb igényt, mégsem a HD PVR-es STB-t hozták ki. Most kérhetem a cserét...
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#2273 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 10:19

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 10:38

Köszönöm. Nem vagyok az az asztalborogatós fajta, még telefonálni is utálok.  :)  Igaz, az ügyfélszolgálaton meg mindig sorba kell állni, ami szintén nem tartozik a kedvenc tevékenységeim közé. Ezért írtam e-mail-t, igaz, ott is várni kell (napokat, remélem nem heteket), mire ügyintéz valaki. Szóval a telefon, és a személyes a gyorsabb, ott max perceket, órákat kell várni.

#2274 Felhasználó inaktív   bobi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 10:59

Én is Silver HD-t rendeltem anno, de mivel alig van különbség inkább HD PVR STB-t szerettem volna. Beszéltem is a 1221-el, hogy ugye akkor mivel nincs SilverHD a GoldHD-t fogják hozni. Válasz annyi volt, hogy természetesen igen, hiszen az a csomag megszűnt és helyette van a GOLD HD, és dobozból sincs olyan...

Ezért bíztam abban hogy rögzítőset kapok...

#2275 Felhasználó inaktív   latency 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 10:59

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 3:09

mert mindkettőt le kell gyártani. ha dvdt nézel a felirat és a szinkron korántsem ugyanaz (szövegileg). a felirat áll sok esetben közelebb az eredeti dialógushoz, ellnben rövidíteni kell, különben nem tudod elolvasni és nézni a filmet együtt. szinkronnál meg fontos hogy amit magyarul mondatsz szöveget az nagyjából stimmeljen a színész szájmozgásával. ez plld szánalmasan rosszul sikerült a faun labirintusa esetén és rohadtul zavaró is. szal felirat és szöveg egyszerre nagyot drágítana a műsoron. upc eljut úgy 600000 nézőhöz, amiból egy naqtgeo műsort jóha 50 ezren néznek. ha lenne ehyelyett 1milliós garantált nézőszám, akkor megcsinálnák...

A felirat legyártása egy adott műsorhoz kb. a szinkron ötödébe kerül, azonban egy felmérés szerint az emberek kb. 70-80 százaléka (nem emlékszem pontosan) nem néze feliratos műsort (a csatornák egyébként elve nem is gondolnak a felirat+szinkron kombóra), nem véletlenül a BBC Prime az egyetlen olyan csatorna ahol eredeti nyelv+felirat kombó van a szinkron helyett. Én személy szerint a feliratot pártolom, nekem sokkal nagyobb élmény egy film felirattal, mint a magyar szinkronnal.

#2276 Felhasználó inaktív   visionbp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 11:13

Hahó,

a MaxPak-os ügy világos:) hülye voltam, hogy értetlenkedtem, mert nálam hd gold movie csomag van, vagy hogy hívják, amiben a MaxPak benne foglaltatik...

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 8:36

A nálam lévő nem PVR-es HD-s Philips eddig egy ilyen resetet csinált, de azt is akkor, amikor nem volt bekapcsolva. Nekem az a legnagyobb bajom ezzel a dobozzal, hogy a távirányító jelét csak igen szűk részen veszi, van, hogy 4-5-ször kell nyomjam a gombot, hogy történjen már valami. Aztán persze két csatornát ugrik... Sok távirányítható cuccos volt már otthon, de még a 20 évvel ezelőtti videónak is szinte mindegy volt, mennyire pontosan célzok feléje a távirányítóval, vette a jelet. Itt meg centiken múlik... Nem tudom, hogy a távirányító, vagy a box hibája-e... és azt sem tudom, hogy egyedi eset, vagy mindenkinek ilyen, akinek ilyen doboza van... Valamikor kipróbálom egy tanítható távirányítóval, akkor kiderül melyik eszköz baja.

Akinek HD-s PVR-es STB-je van, legyen szíves reflektáljon erre, mennyire jól irányítható az a box a távirányítóval?

A Pace SD-s STB-k fagyogatnak a fórum információi alapján.

Értelemszerűen Philips HD-s box van, a távirányítója, mint már írtam, gány. Az összes berendezést ráraktam Logitech 785-ös távirányítóra, és azóta tökéletesen működik minden. (Samott, kösz az ötletet, máshol ugyan, de ugyanannyiért sikerült venni.)
Valszeg tehát a box saját távja nem hozza a kívánt szintet, úgyhogy ha ilyen problémák vannak, szerintem a tanítható távirányító a megoldás.
Reset-ügyileg viszont nem tudok reflektálni, mert nálam akkor frissít, amikor ki van kapcsolva. Menet közben eddig egy-két csatornánál volt max. 20 mp-es szétesés, de azt "betudtam" a hálózat hibájának.
Amit már a többiek is panaszoltak: optikán néha jól hallható a "csattanás" csatornaváltáskor.
Különben a box eddig minden szempontból jelesen működik.

#2277 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 11:28

Idézet: visionbp - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 11:13

Hahó,

a MaxPak-os ügy világos:) hülye voltam, hogy értetlenkedtem, mert nálam hd gold movie csomag van, vagy hogy hívják, amiben a MaxPak benne foglaltatik...

Értelemszerűen Philips HD-s box van, a távirányítója, mint már írtam, gány. Az összes berendezést ráraktam Logitech 785-ös távirányítóra, és azóta tökéletesen működik minden. (Samott, kösz az ötletet, máshol ugyan, de ugyanannyiért sikerült venni.)
Valszeg tehát a box saját távja nem hozza a kívánt szintet, úgyhogy ha ilyen problémák vannak, szerintem a tanítható távirányító a megoldás.
Reset-ügyileg viszont nem tudok reflektálni, mert nálam akkor frissít, amikor ki van kapcsolva. Menet közben eddig egy-két csatornánál volt max. 20 mp-es szétesés, de azt "betudtam" a hálózat hibájának.
Amit már a többiek is panaszoltak: optikán néha jól hallható a "csattanás" csatornaváltáskor.
Különben a box eddig minden szempontból jelesen működik.

Nekem a Thomson PVR médiabox van 2 is.
Mind a kettő frissített már,de nem fagyott le még sosem.

Különben meg szidják sokan a szolgáltatást.
Nem tetszik augusztusban vissza adod!!!
Egyébként meg kell egy kis idő még minden beáll!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerkesztette: Modika 2008. 04. 05. 11:30 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2278 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 11:38

Idézet: Modika - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 11:28

Én is azt mondom, hogy még kezdeti fázisban van.
Nekem most azt csinálja, hogy 1másodperces hangkiesések vannak. Csak a Filipsz hd-pvr-en.
A pace megy simán. Távirányító tényleg necc. Én éjszakára kikapcsolom, mert idegesít a hangja.

#2279 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 12:20

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 10:23

Ahogyan pl. annak sem lenne technikai akadalya, hogy egyszerre ket adast vegyek fel. Megsem lehet es en nem is csodalkozom rajta.

En szerintem azert ebben az is benne van, hogy az egyszeri juzer eleg heves anyazasba kezdene, ha azt mondana neki az STB, hogy bocsika, most nem channelsurfingelhetsz, nem nezhetsz tv-t, mert ket rogzites megy egyidoben, csak ebbol a kettobol valaszhatsz. Sz'al preventiv jelleggel az ebbol fakado anyazas lehetoseget kizartak.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2280 Felhasználó inaktív   visionbp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 12:26

Idézet: Modika - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 11:28

Úúúúú, nem akartam ám, hogy olyan felhangja legyen a dolognak, hogy sz*ozom a rendszert...
A szolgáltatással magával - ha nem derült volna ki - teljesen elégedett vagyok, és eszem ágában sincs visszaadni:)
(Na jó, a távirányítóval nem  :) )
És azt is osztom, hogy kell még neki idő. Nyilván nem véletlen, hogy nyár közepéig, vagy meddig, amolyan beállós-átállós időszak van. Ez kiderült a doksikból is.
peace

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.