World of Warcraft (IX.)
Elküldve: 2014. 11. 27. 15:11
van vagy 0.2% damage különbség?
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2014. 11. 27. 15:59
A 16k és a 19k között azért nagyobb a különbség, mint 0.2%
Amíg szar a gear, addig sajna minden számít.
Shaine - One chance is all I need.
Elküldve: 2014. 11. 27. 16:28
Idézet: ldave - Dátum: 2014. 11. 27. 13:43
Nézem ezt a Noxxic-féle lvl100-as dps táblát, jelenleg az assa rugónál egyedül a fire mage-t hozza ki gyengébbnek
Lehet megnézem ezt a subtetly-t...
hordás magem sokáig frost volt, utána arcane (na hát ezt inkább nem kommentálom), végül kipróbáltam a firet. örülök, hogy nem én vagyok a béna, hanem tényleg ennyire gáz amit tol
Elküldve: 2014. 11. 28. 09:26
Nagrand jópofa lett a sok elite-rare mobbal. Questelt ott egy healer és egy tank, segítettek kinyírni a steamweedle (???) féle mobokat 500 reput ér az epox treasure cucc, amit dobnak és nem könnyű megölni őket, solo tankként órákig tartana.
Elküldve: 2014. 11. 30. 23:16
Mi ez a játék?
még pár nap és megpróbálom:)
még pár nap és megpróbálom:)
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"
Elküldve: 2014. 12. 01. 12:10
Amikor T2 lett a garrison, volt egy invasion küldi. Azóta viszont egyet se kaptam, amikor meglett a T3, akkor se. Ez hogy működik?
Elküldve: 2014. 12. 01. 12:23
Idézet: ldave - Dátum: 2014. 12. 01. 12:10
Amikor T2 lett a garrison, volt egy invasion küldi. Azóta viszont egyet se kaptam, amikor meglett a T3, akkor se. Ez hogy működik?
Azt olvastam, hogy T3-mon kint kell ölni mindenféle mobokat (gondolom iron horde, elementálok, sötét drenyák, tehát nem talbukok
Random, hogy mikor adja be a küldit, én 3 napnyi the pit daily után kaptam egy invasion küldit.
Ha beadja a küldit, akkor a garrison report tetején lesz erről egy figyelemfelhívás, s a town hall mellett balra - ahol a GR lerakat van - indíthatod el az invasion küldit.
Elküldve: 2014. 12. 01. 12:59
Idézet: Péntek - Dátum: 2014. 12. 01. 12:23
Azt olvastam, hogy T3-mon kint kell ölni mindenféle mobokat (gondolom iron horde, elementálok, sötét drenyák, tehát nem talbukok
), amiket ezzel magadra haragítsz, és ők fpgják letámadni a garrisont.
Hm, érdekes mechanika
Elküldve: 2014. 12. 01. 13:19
Tankként EZ mode volt, de azért be lehet nézni elég könnyen.
Nekem garrison T3 már egy ideje, de invasion küldi még nem volt... meh. Cserébe a T3 lumber mill elkészülte óta folyamatosan megjelenik az a békatalpas genya és próbál kinyírni, legutóbb rám aggrozta fél nagrandot...
Nekem garrison T3 már egy ideje, de invasion küldi még nem volt... meh. Cserébe a T3 lumber mill elkészülte óta folyamatosan megjelenik az a békatalpas genya és próbál kinyírni, legutóbb rám aggrozta fél nagrandot...
Elküldve: 2014. 12. 01. 13:55
az invasion jó buli lehetne, ahol szerezhetnél kafa geart (+1 casual gearelődési mód), de én elég kiforratlannak találom. szerintem blizz sem tudta még hogy sokminden hogy működjön a garrisonban, ezért várják mostnaában a fórumon mindenhez a visszajelzéseket.
csak a bevezető lowlvl invasiont néztem, de ami nem tetszett, az a következő:
- túl gyenge a geared ehhez, ennyi. egyszerűen amikor megkapod az invasion küldit, még messze nem vagy abban az állapotban, hogy ez véghez vidd, nehéz, könnyű meghalni. egyetlen szerencséd, hogy a lowlvl verzióban nem lehet elveszteni kb semmit, mégha a guardok meg is halhatnak
- neked kell mindent megoldanod (és ez kicsit az egész garrisonra jellemző hiba, nekem kell kijelölni a fákat kivágásra, behúzni az állatot a csapdába, etc)
- csak tank guardok vannak, akik felfognak egy ideig néhány NPCt, de ennyi, semmi képességük nincs
- ha DPS vagy tank vagy, akkor is neked kell felkapni a földről a lecsapott guardokat, mert
- nincs healer NPC, aki healelne a csatában akár téged, akár a többi NPCt
- nincs ranged NPC (caster, íjász, puskás, akármi) aki messziről lőne (őszintén? ha volt se tűnt fel)
- rohadt nagy a káosz, egyszerre 5 helyen kéne lennem és 10 mob aggrozik rám, közben berepül egy sárkány, épp jön egy hordás kém, árvíz, tűzvész, földrengés, ufo támadás
- a rengeteg kis szar npc helyett erős, durva képességű bossok is jöhetnének
- csak 1 cds képességed van amit a garrison ad
- a followerjeid nem szállnak be a buliba (legalábbis nem vettem észre)
a garrisonnak nincsenek sem aktív, sem passzív védelmi rendszere, pedig sok épület adja magát. asszem egyedül a lumber millben lehet venni valami csapdát, ami resourceba fáj, nem próbáltam ki. se ágyú, se mágikus pajzs, de még annyi se, hogy bezárom a kapukat... pedig ötlet lenne:
- lumber mill: shredder, amibe beszállhatsz. van pár küldi, amiben láthatjuk mi mindenre jó egy körfűrész... de akár kihegyezett karóknak is örülnék, ami pl csökkenthetné a támadók beérkezési sebességét
- bunker: a tetején ott a cannon, nem működik! hát bakker, mire van akkor?
- mage tower: magic shield, vagy valami erős spell (pl taladorban ami van, tökéletes)
- barracks: 2x annyi guard
- stables: mountolt fight lehetősége mint nagrandban
- engi shop: kell kérdezni? tank, rakéták, stb
- trading post: zsoldosok?
és ha levered őket, mit ad? reput? geart? goldot? 10 láda big crate of salvage?
most komolyan mennyivel poénabb lenne egy fight?
csak a bevezető lowlvl invasiont néztem, de ami nem tetszett, az a következő:
- túl gyenge a geared ehhez, ennyi. egyszerűen amikor megkapod az invasion küldit, még messze nem vagy abban az állapotban, hogy ez véghez vidd, nehéz, könnyű meghalni. egyetlen szerencséd, hogy a lowlvl verzióban nem lehet elveszteni kb semmit, mégha a guardok meg is halhatnak
- neked kell mindent megoldanod (és ez kicsit az egész garrisonra jellemző hiba, nekem kell kijelölni a fákat kivágásra, behúzni az állatot a csapdába, etc)
- csak tank guardok vannak, akik felfognak egy ideig néhány NPCt, de ennyi, semmi képességük nincs
- ha DPS vagy tank vagy, akkor is neked kell felkapni a földről a lecsapott guardokat, mert
- nincs healer NPC, aki healelne a csatában akár téged, akár a többi NPCt
- nincs ranged NPC (caster, íjász, puskás, akármi) aki messziről lőne (őszintén? ha volt se tűnt fel)
- rohadt nagy a káosz, egyszerre 5 helyen kéne lennem és 10 mob aggrozik rám, közben berepül egy sárkány, épp jön egy hordás kém, árvíz, tűzvész, földrengés, ufo támadás
- a rengeteg kis szar npc helyett erős, durva képességű bossok is jöhetnének
- csak 1 cds képességed van amit a garrison ad
- a followerjeid nem szállnak be a buliba (legalábbis nem vettem észre)
a garrisonnak nincsenek sem aktív, sem passzív védelmi rendszere, pedig sok épület adja magát. asszem egyedül a lumber millben lehet venni valami csapdát, ami resourceba fáj, nem próbáltam ki. se ágyú, se mágikus pajzs, de még annyi se, hogy bezárom a kapukat... pedig ötlet lenne:
- lumber mill: shredder, amibe beszállhatsz. van pár küldi, amiben láthatjuk mi mindenre jó egy körfűrész... de akár kihegyezett karóknak is örülnék, ami pl csökkenthetné a támadók beérkezési sebességét
- bunker: a tetején ott a cannon, nem működik! hát bakker, mire van akkor?
- mage tower: magic shield, vagy valami erős spell (pl taladorban ami van, tökéletes)
- barracks: 2x annyi guard
- stables: mountolt fight lehetősége mint nagrandban
- engi shop: kell kérdezni? tank, rakéták, stb
- trading post: zsoldosok?
és ha levered őket, mit ad? reput? geart? goldot? 10 láda big crate of salvage?
most komolyan mennyivel poénabb lenne egy fight?
Szerkesztette: DOOMER 2014. 12. 01. 13:58 -kor
Elküldve: 2014. 12. 01. 17:10
Arról nem is beszélve, hogy milyen erődítmény az, aminek egy darab falon kívül semmilyen védelmi rendszere nincs?
Fatuskós Tóniéknál két kardfogú tigris leverése közt ez elég volt, de wow-ban ott a mágia, a lőpor stb., ahogy Te is írtad... Ezt az eseményt sokkal inkább úgy tudnám elképzelni, mint egy real time follower küldit.
Amikor megkapod minden followert resetel (vagy Te kiválaszthatsz 5-t, akit azonnal visszahoz questből) és RTS jelleggel a tervező asztal mellől irányítod a védelmet, mint egy parancsnok, ami vagy a történet szerint. Aztán persze kulcs pontokon bossfightok közben beavatkozhatsz (commander takes the field anyone?
) személyesen is.
A védelemre lehetnének külön kiegészítők, amiket ugyan úgy kell építeni, mint a large/med/small épületeket. Ostrom emelvények, védelmi pontok, ahova telepíthetsz ágyút, rakétát, mágust. Íjász platformok, ami kívül és belül is biztos helyet adnak a lődözésre, várárok eltérített folyóból feltöltve...
De ha már garrison. Miért nem lehet saját küldetéseket készíteni, farmolnál X reput de nincs időd, no problem elküdöd a followert, van egy régi quest, amit nincs kedved megcsinálni, de a reward kéne, elküldöd a followert. Kell az öcsi régi instákból, elküldöd a followert.
Számtalan más poént is be lehetne illeszteni, pl. ha már van egy rohadt pet gyűjtőm, akkor miért nem szintezi fel nekem a saját petjeimet, akár resource-ért cserében is.
Fatuskós Tóniéknál két kardfogú tigris leverése közt ez elég volt, de wow-ban ott a mágia, a lőpor stb., ahogy Te is írtad... Ezt az eseményt sokkal inkább úgy tudnám elképzelni, mint egy real time follower küldit.
Amikor megkapod minden followert resetel (vagy Te kiválaszthatsz 5-t, akit azonnal visszahoz questből) és RTS jelleggel a tervező asztal mellől irányítod a védelmet, mint egy parancsnok, ami vagy a történet szerint. Aztán persze kulcs pontokon bossfightok közben beavatkozhatsz (commander takes the field anyone?
A védelemre lehetnének külön kiegészítők, amiket ugyan úgy kell építeni, mint a large/med/small épületeket. Ostrom emelvények, védelmi pontok, ahova telepíthetsz ágyút, rakétát, mágust. Íjász platformok, ami kívül és belül is biztos helyet adnak a lődözésre, várárok eltérített folyóból feltöltve...
De ha már garrison. Miért nem lehet saját küldetéseket készíteni, farmolnál X reput de nincs időd, no problem elküdöd a followert, van egy régi quest, amit nincs kedved megcsinálni, de a reward kéne, elküldöd a followert. Kell az öcsi régi instákból, elküldöd a followert.
Számtalan más poént is be lehetne illeszteni, pl. ha már van egy rohadt pet gyűjtőm, akkor miért nem szintezi fel nekem a saját petjeimet, akár resource-ért cserében is.
Elküldve: 2014. 12. 01. 20:31
Ranged NPC van, törpe íjászok. Dwarven bunkerem van, szóval gondolom innen, mágusok meg a Mage Towerből jöhetnek.
NPC-knek bár nincs képességük, de nem csak tankok, sztem elég jó dpst tolnak. Mind az alacsony invasion, mind a 100-ast healerként toltam le, szerintem nagy buli volt 3 hely között rohangálni, közben dobálni a PW:S-t mindenfelé és a gócpontokban gyógyítani az NPC-ket...aztán nyomás a következő helyre, mert már döglik a nép
DPS-ként nehezebb volt, igaz valahol 93 szint környékén ugrottam neki.
Sztem ha lenne olyan, mint írsz (aktív/passzív védelem), akkor sokkal több támadó NPC kellene, különben te csak állnál középen és aki épp átjutott a tüzes/vizes árkon, megharcolt a tigrisekkel, stb. azt neked már kb. csak bele kellene rúgnod a szökőkút alatt megnyíló verembe (a'la 300
)
Nem lennék meglepve, ha következő kiegészítőben a garrison sokkal hasznosabb hely lenne, én is úgy érzem, hogy blizztől most ennyire futotta, prototípusnak elég jó, és majd kiforrja magát.
NPC-knek bár nincs képességük, de nem csak tankok, sztem elég jó dpst tolnak. Mind az alacsony invasion, mind a 100-ast healerként toltam le, szerintem nagy buli volt 3 hely között rohangálni, közben dobálni a PW:S-t mindenfelé és a gócpontokban gyógyítani az NPC-ket...aztán nyomás a következő helyre, mert már döglik a nép
DPS-ként nehezebb volt, igaz valahol 93 szint környékén ugrottam neki.
Sztem ha lenne olyan, mint írsz (aktív/passzív védelem), akkor sokkal több támadó NPC kellene, különben te csak állnál középen és aki épp átjutott a tüzes/vizes árkon, megharcolt a tigrisekkel, stb. azt neked már kb. csak bele kellene rúgnod a szökőkút alatt megnyíló verembe (a'la 300
Nem lennék meglepve, ha következő kiegészítőben a garrison sokkal hasznosabb hely lenne, én is úgy érzem, hogy blizztől most ennyire futotta, prototípusnak elég jó, és majd kiforrja magát.
Elküldve: 2014. 12. 02. 14:38
Idézet: Péntek - Dátum: 2014. 12. 01. 20:31
pont erre gondoltam, hogy nekem mint commandernek csak a boss kategóriás támadókkal kellene foglalkoznom jó esetben (elvégre én vagyok a hero vagy mi), max gyorsan besegíteni itt-ott. nade az, hogy minden guard kihal ha én nem segítek neki, minden megsebzett mob rámfordul, kicsit túlzás, elvégre azért guardok.
nem is értem, pl a bunkerben nekik miért nem lehet resourceért páncélt vagy fegyvert fejleszteni, ami akár modell változásban is megmutatkozna.
Elküldve: 2015. 01. 16. 10:43
Idézet
Tenth Anniversary Physical Gift
As a way of thanking our loyal World of Warcraft players, we will send a physical gift to players who have been playing with us since the beginning. Players who are eligible have received an email at the address listed on their Battle.net accounts. If you did not receive that email, your account is not eligible for this gift.
These gifts were sent to physical addresses of eligible registered Battle.net accounts. To be eligible for this gift, a player must have created a World of Warcraft account within 60 days of the game's release in America or Europe.
Eligible players in America have received tracking information for the shipment of the gift. Eligible players in Europe will receive tracking information when your gifts are sent throughout the month. If the shipping address in the email is incorrect, you will need to contact us with the updated address.
As a way of thanking our loyal World of Warcraft players, we will send a physical gift to players who have been playing with us since the beginning. Players who are eligible have received an email at the address listed on their Battle.net accounts. If you did not receive that email, your account is not eligible for this gift.
These gifts were sent to physical addresses of eligible registered Battle.net accounts. To be eligible for this gift, a player must have created a World of Warcraft account within 60 days of the game's release in America or Europe.
Eligible players in America have received tracking information for the shipment of the gift. Eligible players in Europe will receive tracking information when your gifts are sent throughout the month. If the shipping address in the email is incorrect, you will need to contact us with the updated address.
na meglássuk mi lesz ebből.
Elküldve: 2015. 01. 16. 12:07
Hát pedig nekem volt accom, de levelet nem kaptam. Lehet azért büntetnek, mert forzen az acc...
Elküldve: 2015. 01. 17. 07:18
Idézet: Nevl - Dátum: 2015. 01. 16. 12:07
Hát pedig nekem volt accom, de levelet nem kaptam. Lehet azért büntetnek, mert forzen az acc...
na mostmár biztos:
Idézet
Criteria required to receive the gift:
- Started playing WoW within 60 days of the game launch in your region
- A continuous subscription for all 10 years, from launch to the Anniversary
- Started playing WoW within 60 days of the game launch in your region
- A continuous subscription for all 10 years, from launch to the Anniversary
Szerkesztette: DOOMER 2015. 01. 17. 07:23 -kor
Elküldve: 2015. 01. 19. 09:39
Pfff
Ezzel elég biztosra mentek, bár gondolom így is lesz 1 mill acc, aki teljesíti.
Elküldve: 2015. 01. 19. 19:32
Nálam is kilőve, bár azért a folyamatos 10 éves előfizetést feldughatják, amilyen dög unalom volt az előző 2 kiegészítő utolsó raidje utáni időszak. Bár nálam ez WoD is kezd unalomba fulladni... a szintezés epic volt a zónákkal aláfestő zenékkel, de így 3 hónap után nekem a panda tartalmasabb volt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2015. 04. 06. 20:07
WoW aranyér' 
hát nem is tudom. napi 1000G az előfizetés, ami a garrisonnal simán kipörgethető pár alttal rendelkező embereknek (treasure hunter followerekkel bőven, esélyesen nerfelik is majd).
de valahogy nem hiányzik hogy ott üljek csak ezért a garrsionban...
hát nem is tudom. napi 1000G az előfizetés, ami a garrisonnal simán kipörgethető pár alttal rendelkező embereknek (treasure hunter followerekkel bőven, esélyesen nerfelik is majd).
Elküldve: 2015. 04. 06. 22:46
Idézet: DOOMER - Dátum: 2015. 04. 06. 21:07
WoW aranyér' 
Minek nerfelnék? Blizz érdeke, hogy minél nagyobb legyen a kereskedés volumene, ők járnának a legjobban, ha mindenki goldból venné a tokent

Súgó
A téma zárva.