HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#7101 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 04. 07. 07:30

nem úgy volt, hogy nem csak játékos hozza be a tokent hanem blizz is betesz AHba default mennyiséget?

#7102 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 07. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2015. 04. 07. 08:30

nem úgy volt, hogy nem csak játékos hozza be a tokent hanem blizz is betesz AHba default mennyiséget?

Én ilyenről nem olvastam. Blizz megadja a token kezdőárát (ez ugye a 30K az amcsiknál), valamint azt mondja, hogy a kereslet-kínálat függvényében változtatja ezt az árat (az algoritmus ismeretlen, de nyilván, ha sok az eladó, kevés a vevő, akkor egyre olcsóbbért tudsz majd újabb tokent postolni, és fordítva - árat viszont te kézzel NEM adhatsz meg), de fizikailag tokent nem tesznek be. Nem is lenne logikus ingyen adni az előfizut :)

#7103 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 07. 18:35

mintha valami olyasmit olvastam volna, hogyha nem lesz elég token, hogy ne szálljon el az ár, blizz is betesz majd, de most már én sem találom...

#7104 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 01. 10:44

Gondoltam kipróbálom ezt a tokenes dolgot... természetesen nem működik. Az lett volna a meglepő ha működik :D
Addig próbálgattam míg már fel sem ajánlotta a dolgot... vissza a riszájklbinbe ahol a helye van.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#7105 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 02. 03:09

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2015. 05. 01. 11:44

Gondoltam kipróbálom ezt a tokenes dolgot... természetesen nem működik. Az lett volna a meglepő ha működik :D
Addig próbálgattam míg már fel sem ajánlotta a dolgot... vissza a riszájklbinbe ahol a helye van.

43170 goldért már elfogadta a dolgot... nem mintha számítana, de azért meh... 10k-val alacsonyabb árnál miért nem ment? :p
Sebaj... éljen május elseje,
ég a gyomrom belseje...

Szerkesztette: TNTmax 2015. 05. 02. 03:22 -kor

#7106 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 04. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2015. 05. 02. 03:09

43170 goldért már elfogadta a dolgot... nem mintha számítana, de azért meh... 10k-val alacsonyabb árnál miért nem ment? :p
Sebaj... éljen május elseje,
ég a gyomrom belseje...

Nekem sikerült még az elején 31k körül venni, párszor belogoltam, de rájöttem, hogy már semennyire nem köt le a játék.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#7107 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2015. 05. 04. 09:36

Nekem sikerült még az elején 31k körül venni, párszor belogoltam, de rájöttem, hogy már semennyire nem köt le a játék.

Tévedtem ,nemrég olvastam, hogy vannak egész jó vanilla és bc -s tört szerverek, nos eléggé óvakodtam eddig ezektől, de kipróbáltam a Feenix -et "https://www.wow-one.com/" ,bc szerverre kreáltam (de lehet sima vanillara is), aszem 2.4.3 -as patch al van és eddig teljesen pozitív a dolog, egy könnycseppet is elmorzsoltam a régi talentfán, az állandóan agrózó moboktól és maga az egész régi világon, amiért anno megszerettem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#7108 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 16:58

sajnos blizz elég hülyén áll hozzá ehhez a dologhoz, pedig igazából semmit nem nagyon kéne tennie érte hogy szerezzen még előfizetőket. lehetne 1-1 vanilla, BC és wotlk szerver, fix peccsel, nem változna már rajta semmi, csak a heti karbantartást kellene megejteni mint a normálnál meg 1-2 admin figyelhetne arra is, aki meg akar és előfizet, nyugodtan kreálhatna karit és játszhatna azon. minimális munka, plusz bevétel...

#7109 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 22. 18:07

@Evil
@DOOMER

Tört szerveren szoktam nagyon ritkán játszani, Nostalrius illetve Valkyre nevű szervereken, havonta pár óra mikor elkap a nosztalgia hangulat. Mindkettő 1.12-es. Találtam egy BC szervert is csak nem ugrik be a neve.

#7110 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 25. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2015. 05. 22. 19:07

@Evil
@DOOMER

Tört szerveren szoktam nagyon ritkán játszani, Nostalrius illetve Valkyre nevű szervereken, havonta pár óra mikor elkap a nosztalgia hangulat. Mindkettő 1.12-es. Találtam egy BC szervert is csak nem ugrik be a neve.

Nostalriust próbáltam, nekem a vanilla még nagyon nyers, a bc volt az én világom, a Feenix tört szerver viszont ez van.

#7111 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 07:34

Pár napot letoltam tört bc -s szerveren, olyan ultra tatás tempóban, még most fogok átmenni outlandra. Hát el nem tudom képzelni, hogy blizz, hogy a fenébe tudta így elkefélni ezt a remek játékot. Mondjuk tény, hogy nehéz így sok év távlatából(gold lassan jön, állandó helyhiány a táskában, sok futkorászás, harcok között mannázás és sok miegymás, szerintem akik tolták vanillát tudják miről beszélek), akik bc legvégén vagy utánna csatlakoztak, el sem tudják képzelni mi volt anno. És véleményem szerint pont emiatt nem lesz sose hivatalos vanilla, bc, wotlk stb. szerver, mert sok igény nem lenne rá, újak nem jönnének (max csak a veterán fanok), egyszerűen egy mai mmorg nevelkedett embernek túl nehéz, a sikerek lassan jönnek, mindenért meg kell küzdeni. Itt azért 2-3 db 5-6 szintel alacsonyabb mob simán agyoncsap egy véletlen pullnál, elitekről ne is beszéljünk, pedig már itt is sok helyen normál mobra vannak degradálva.
Persze szerintem 1-1 ilyen hivatalos szerver nem kerülne semmibe nekik, engem megvennének vele.
Szóval jó ez a tatás tört szeró, én remekül szórakozom, mondjuk 16*xp szorzóval pörög(küldi és mobokért kapott), ennek mondjuk skillezésnél van azért hátránya, már rég magasabb zónában vagy, mire pl a mining,skinning elég lenne oda, de fanatikusak a weboldalukon visszaállíthatják 1* -re, igy nem lehet gond, én nem tettem :)
Ami negatívum itt, hogy sok zóna pvp -s, eddig talán csak 1 vérpistikébe futottam bele, de én átlogoltam másik karikra akkor és toltam azzal kicsit. Ja, meg itt theramore bugos, instant crash a wow.exe -nek, ugyhogy a first aid -es "triage" quest nem tudom, hogy lesz meg.

#7112 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 04. 06:02

megjött a szokásos nyári elcsábító szép üzenet, ha valakit érdekel:

Idézet

Players who have been inactive for more than 30 days on 06/15/15 will recieve 7 FREE days of game time. Free game time must be redeemed by 08/05/15.

ahogy néztem, Tanaan+HFC+naval mission most a content, majd lehet ránézek nyár végén. a történet vége azért érdekel :)

#7113 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:17

08.06-án új kieg bejelentés, na vajon mit kapunk :Đ

#7114 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2015. 08. 04. 18:17

08.06-án új kieg bejelentés, na vajon mit kapunk :Đ

Őszintén megmondom...egyáltalán nem hoz lázba. WoD-ot sajnos nagyon elkefélték (szinte semmit sem tudok említeni, amit eltaláltak volna), pedig megvolt benne a potenciál. Innen pedig nehéz lesz.

#7115 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 10:38

pedig szerintem nagyon jól indult az elején (az előfizetések sem véletlen ugrottak meg), de aztán történt valahol valami, mert ilyen éles zuhanást még egy kiegben sem láttam, 3 hónap alatt 3 milla előfizető tűnt el. őszintén már én sem tudom megmondani mi a gond, amíg voltak terület küldetések, pörgött a lore, lehetett vadászni a treasureöket és rare mobokat, még ment a dolog. de tartok tőle hogy volt köze a garrisonnak hozzá - mindenki bent kuksol és nyomogatja a missiönöket, kapja a cuccokat ezt meg egy mobil játék is tudja.

a legendary line még elmegy, de már az sem egy epikus szál, főleg nem ezzel a rengeteg raidből kifarmolandó szirszarral. sokkal jobb lett volna ha csak pl 1 raides cucc van amit ki kell szedni, aztán utána hosszan mászkálni, nyomozni kellett volna a világban itt-ott, leverni valami erős mobot, mint a régi classic küldikben, saját tempóban, nem pedig kikényszeríteni, hogy most pedig 3 hónap minimum mire kiesik a 99999 darab fémreszelék amit össze tudsz olvasztani... túlságosan érződik hogy időre megy az egész.

benéztem a 7 ingyen nap során, megcsináltam a shipyardot egy fél óra alatt, aztán beleütköztem a kiba farmkérdésbe már megint. tanaan egy nagy daily grind projekt, küldi alig van (legalábbis nem sokat találtam), a naval missiönök el vannak kicsit kefélve (a countereket ki kell farmolnod hogy feltehesd hajóra), folyamatosan gyártani kell a hajókat, amihez alapanyag kell, elvesztheted őket, szal szerencse kérdése is hogy egyáltalán hogy haladsz a küldikkel. ilyen kiszámíthatatlanság nem volt korábban. rá is hagytam 2 belogolás után, majd ha nagyon unom magam, megnézem a történet végét, de eeeeh... valami nem jó :(

#7116 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 17:32

na tessék, még több démonz :)

mondjuk hogy kerül guldan azerothra, és hogy honnan szabadítja ki (?) Illidant, az rejtély...

#7117 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 18:14

Illidan, komolyan? Ez a következő öltet?

Mondjuk tény, hogy diablo-t is háromszor, vagy négyszer kellett eddig megölni :D Az újrahasznosításban profik a srácok.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#7118 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 18:40

Idézet

Suramar Palace - 10 bosses. Home to the Nightwell, center of Suramar's power. Face off against Gul'dan. Start in a catacomb, work your way up to the Nighwell and Gul'dan. He can't run away this time! Not a green Orc raid.

:D :D :D

#7119 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 18:44

Az egészben a host kiscsaj volt a legjobb..... hogy ezekbe semmi kreativitás nem szorult, pedig lehetett volna jó pár vonalon elindulni. Szerintem ez nekem kimarad, max valami nagyon akcióban megveszem, bár még mindig ott a havi díj, amit jelenleg sem vagyok hajlandó kifizetni sem juróban, sem wow goldban a jelenlegi tartalomért és egyelőre a látottakért sem.

Kiváncsi leszek a start utáni játékosszám ra.

Szerkesztette: Evil. 2015. 08. 06. 18:45 -kor

#7120 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2015. 08. 06. 18:32

na tessék, még több démonz :)

mondjuk hogy kerül guldan azerothra, és hogy honnan szabadítja ki (?) Illidant, az rejtély...

Ez egy alternatív Azeroth ahol egy alternatív Gul'dan... Ja várjunk csak ez nem az a kieg. :Đ :] :] :]

A bejelentés előtt le mertem volna fogadni, hogy valaki megtalálja Sargeras sírját, de hát ez így. :pokeas: :pokeas:
User Error, replace user and press any key to continue...

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.