lementem én is HFCbe és teljes a csalódás. ennyire gyengén tervezett, kapkodós, összehányt raidet rég láttam, szinte látszik, hogy nagyon ki kellett már adni valamit, ami azért legyen nagyon ismerős, de új is: hát ezt sikerült, legyetek vele boldogok.
maga az insta struktúrában, textúrákban silány, egyhangú, mindenhol ugyanaz a szegecselt vaslapos hányadék zöld fel és lila shadow színekkel - ez már quake 1ben is poénkodásra adott okot, hát még most 20 évvel később. a trash nagy részét és a bossok közül párat simán ki lehetett volna dobni a tervrajzon, annyira semmilyenek.
néhány bosstól eltekintve követhetetlen a történet a raiden belül. találkozunk kilroggal, iskarral, kormrokkal, socretharral és gorefienddel, ők azok, akik kb kaptak valami előtörténetet a zónákban és tudom hogy kb mit keresnek ott. guldan feltámasztja mannorothot mert miért ne, korábban is elpukkant, akkor most biztos tökösebb lesz (nem) és archi mint endboss, akit már megöltünk, de mintha ezt ő nem venné tudomásul. guldan, aki körül kb forog az egész kieg meg a legendary szál, meg nem csinál semmit egész raidben, de az erőteljesen, leginkább lebeg a zöld bogyójában sérthetetlenül, meg sem próbálva legalább ránkcastolni valami szépet ha már úgysem tudjuk sebezni, de hát fuck logic, ugyan miért is tenné. grommasht fogva tartja egy fel lord (ez meg ki és miért fontos, miért nem öli meg egyszerűen?), van egy councilunk (benne gurtogg bloodboil, aki csak úgy ott termett), semmitmondó nevekkel. tyrant velhari? ki a tököm az és miért fontos hogy leverjem? a picsáról semmit nem tudunk, én legalábbis sehol nem olvastam róla korábban.
komolyan mondom ha bármi infora szükségem van, ott a journal, olvasd el ki ez meg ez és miért akar háturól megszeretgetni. régebben legalább voltak küldik, voltak szövegelések amiből mindez kiderült, de ma már elolvasod ha akarod, egyébként is rollolj a lootra, ami szar és mehetsz haza a garrisonba missionözni.
a boss mechanikákból látszik hogy valamit mindenképpen akartak hogy ne legyen unalmas, de valahogy semmi különös nincs, szinte minden volt már, pár dolgot leszámítva kiszámítható. és leginkább káosz szagú, egyszerűen összedobálva mindenfélét egymásra, elhúzva 15 percre a figthot, mert attól biztos kemény lesz (nem, csak fárasztó).
egyszer sikerült kicsit meglepődnöm, amikor gorefined bendőjét kitakarítottam és szóltak hogy digest van. jóvan, és? na, akkor meghaltam, de ezt kb 1x lehet eljátszani.
eddig úgy gondoltam a foundry volt a kieg legalja, de mostmár bizisten visszasírom, sőt mostmár inkább mennék a nyomdába ugrálni vagy a sínekre a vonat elé mint ez.
és a legrosszabb? a loot. teljesen totálisan perfektül... hasznavehetetlen. 685-ös esik, upgradelődni egyet nem láttam, de gondolom lehet warforged (na puff). ráadásul a kinézete és setbónusza egy szar, mert teljesen külön lootlistát alkalmaz az LFR. szar és teljesen felesleges, lassan még altoknak is. tanaanból 695öset lehet szerezni napizással, garrisonból 700+, pvpből meg 700-710-est néhány óra alatt, 5 fős mythicből meg 715öst ha mákod van, bár az elég ritka. az egyetlen dolog ami miatt lementem hogy meglegyen az acsi és a legendary lánc, könyveket gyűjtök mint valami idióta könyvtáros.
az meg, hogy Looking For Retards, semmit nem változott.
nem is értem, mit gondolt blizz, szerintem teljesen kezdi kinyírni LFRt, semmi ingert nem érzek, hogy lemenjek oda ha már megvan a gyűrű.
Szerkesztette: DOOMER 2016. 02. 18. 11:14 -kor