HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#7181 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 01. 14. 14:48

Idézet

7.0 - Legendary - Shaman - Elemental/Enhancement - Tal Rasha Passive- Damaging enemies with your Fire, Frost, or Nature abilities will increase all damage you deal by 2% for 8 sec. Each element adds a separate application. Adding an application refreshes the duration of all applications.

khm :) alakulnak a challenge keystoneok is:

Idézet

Decay - All players suffer 5000 damage every 3 sec while the challenge is active.
Skittish - Threat generated on all enemies decays very rapidly.
Attenuated - Player damage dealt to all enemies is reduced the farther the attacker is from a target, up to a maximum of 50%.
Necrotic - All enemies' melee attacks apply a stacking disease that inflicts damage over time and reduces healing received.
Teeming - Additional non-boss enemies are present throughout the dungeon.
Raging - When any non-boss enemy reaches 30% health remaining, it enrages, dealing 100% increased damage until defeated.
Bolstering - When any non-boss enemy dies, its death cry empowers nearby allies, increasing their maximum health and damage by 20%.
Tyrannical - Boss enemies have 50% more health and inflict up to 30% increased damage.

lehet, hogy ebből lesz ami visszamegy dioba :p

#7182 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 01. 20. 10:46

tegnap összejött egy régi emberekből álló csapat (Sael, Sharlarra, Seyla, Shaine és én) és pár nap tanaan gearelődés után lementünk megnézni iron docks mythicet (macidruid, disc pap, 2 caster, 1 melee). szerintem elég kellemesre lett belőve, bár a trash full CC mellett elég egyszerű (CC nélkül nem az), de a bossok így is elég kemények, pillanatok alatt wipe van ha valami rosszul sül el, teljesen classic feeling :) a nehézséget és haladást kb classic 5 főshöz tudnám hasonlítani, miután volt aki még most látta először, így kb 1 óra alatt végeztünk. nehézségben a challenge nem tudom mennyivel könyebb, de ott majd sietni is kell azért ha akarjuk hozni a 20 percet.

loot nem volt túl sok érdekes, de nekem első boss kidobta a heirloom intes trinketet, szóval bódottá van. ha tényleg 715-re tud procolni a gear és lehet upgradelni, akkor ez elég jó alternatív gearelődés annak aki nem raidel. láttam journalban van pár egyedi kinézetű fegyver, bár armor szerinem mind sima dungeon loot.

ezek után LFR HFCnek már nincs is sok értelme...

#7183 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 01. 21. 09:45

Jaja, nekem is nagyon tetszett a mythic insta, jó úgy játszani, hogy van értelme a cc-nek és a taktikáknak :)
Shaine - One chance is all I need.

#7184 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 01. 28. 12:56

No, tegnap este megvolt a teljes Hellfire Citadel heroic raid. Hááát, szerintem eléggé gyenge lett, Blackrock Foundry és Highmaul sokkal jobban bejött. Szinte minden boss az áll_ki_a_szarból és sebzel_menj_arréb mechanikával operál, újdonság nem nagyon volt, legalábbis heroic nehézségen, gondolom mythic talán hozzátesz pár helyen. A két legjobb boss Gorefiend és Archimonde a végén, bár a régi változata szerintem jobb volt.

Szerkesztette: ldave 2016. 01. 28. 12:57 -kor

#7185 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 11:03

lementem én is HFCbe és teljes a csalódás. ennyire gyengén tervezett, kapkodós, összehányt raidet rég láttam, szinte látszik, hogy nagyon ki kellett már adni valamit, ami azért legyen nagyon ismerős, de új is: hát ezt sikerült, legyetek vele boldogok.

maga az insta struktúrában, textúrákban silány, egyhangú, mindenhol ugyanaz a szegecselt vaslapos hányadék zöld fel és lila shadow színekkel - ez már quake 1ben is poénkodásra adott okot, hát még most 20 évvel később. a trash nagy részét és a bossok közül párat simán ki lehetett volna dobni a tervrajzon, annyira semmilyenek.

néhány bosstól eltekintve követhetetlen a történet a raiden belül. találkozunk kilroggal, iskarral, kormrokkal, socretharral és gorefienddel, ők azok, akik kb kaptak valami előtörténetet a zónákban és tudom hogy kb mit keresnek ott. guldan feltámasztja mannorothot mert miért ne, korábban is elpukkant, akkor most biztos tökösebb lesz (nem) és archi mint endboss, akit már megöltünk, de mintha ezt ő nem venné tudomásul. guldan, aki körül kb forog az egész kieg meg a legendary szál, meg nem csinál semmit egész raidben, de az erőteljesen, leginkább lebeg a zöld bogyójában sérthetetlenül, meg sem próbálva legalább ránkcastolni valami szépet ha már úgysem tudjuk sebezni, de hát fuck logic, ugyan miért is tenné. grommasht fogva tartja egy fel lord (ez meg ki és miért fontos, miért nem öli meg egyszerűen?), van egy councilunk (benne gurtogg bloodboil, aki csak úgy ott termett), semmitmondó nevekkel. tyrant velhari? ki a tököm az és miért fontos hogy leverjem? a picsáról semmit nem tudunk, én legalábbis sehol nem olvastam róla korábban.

komolyan mondom ha bármi infora szükségem van, ott a journal, olvasd el ki ez meg ez és miért akar háturól megszeretgetni. régebben legalább voltak küldik, voltak szövegelések amiből mindez kiderült, de ma már elolvasod ha akarod, egyébként is rollolj a lootra, ami szar és mehetsz haza a garrisonba missionözni.

a boss mechanikákból látszik hogy valamit mindenképpen akartak hogy ne legyen unalmas, de valahogy semmi különös nincs, szinte minden volt már, pár dolgot leszámítva kiszámítható. és leginkább káosz szagú, egyszerűen összedobálva mindenfélét egymásra, elhúzva 15 percre a figthot, mert attól biztos kemény lesz (nem, csak fárasztó).

egyszer sikerült kicsit meglepődnöm, amikor gorefined bendőjét kitakarítottam és szóltak hogy digest van. jóvan, és? na, akkor meghaltam, de ezt kb 1x lehet eljátszani.

eddig úgy gondoltam a foundry volt a kieg legalja, de mostmár bizisten visszasírom, sőt mostmár inkább mennék a nyomdába ugrálni vagy a sínekre a vonat elé mint ez.

és a legrosszabb? a loot. teljesen totálisan perfektül... hasznavehetetlen. 685-ös esik, upgradelődni egyet nem láttam, de gondolom lehet warforged (na puff). ráadásul a kinézete és setbónusza egy szar, mert teljesen külön lootlistát alkalmaz az LFR. szar és teljesen felesleges, lassan még altoknak is. tanaanból 695öset lehet szerezni napizással, garrisonból 700+, pvpből meg 700-710-est néhány óra alatt, 5 fős mythicből meg 715öst ha mákod van, bár az elég ritka. az egyetlen dolog ami miatt lementem hogy meglegyen az acsi és a legendary lánc, könyveket gyűjtök mint valami idióta könyvtáros.

az meg, hogy Looking For Retards, semmit nem változott.

nem is értem, mit gondolt blizz, szerintem teljesen kezdi kinyírni LFRt, semmi ingert nem érzek, hogy lemenjek oda ha már megvan a gyűrű.

Szerkesztette: DOOMER 2016. 02. 18. 11:14 -kor

#7186 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 19. 10:54

új infok legendarykról, AKA fingunk nincs még, hogy legyen:

http://us.battle.net...c/20742424691#1

- a kieg kezdetekor csak 1 leget lehet viselni, ez content patchenként nő, de esélyesen csak pár darabról lesz szó, mondjuk max equipped: 3, mint most a craftoltaknál
- kb epic world drop szintjén lesz az esély a megszerzésükre, ebből adódóan "csak úgy" esnek majd mindenfelé, nyilván a legnehezebb helyeken nagyobb lesz az esély hogy balancolva legyen
- egyelőre nincs garantált drop, hogy mindenkinek legyen 1 contentenként, szal könnyen lehet hogy úgy jársz mint én, ebben a kiegben 1 world drop epic jött, utolsó content patchben, amikor már mindenki leszarta és ofc nekem is volt már rá cuccom abb a slotba
- a tulajdonsságok még mindig nincsenek tuningolva, de halhatatlanságot, dupla sebzést etc. biztos nem fogunk látni
- a versenyszférában (mythic raidelés) disabled lesz a legandary proc a content első pár hetében (gondolom amíg a verseny zajlik)
- pvpről nincs szó, szal könnyen az ashran oneshot problémájába futhatunk

#7187 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 02. 19. 16:21

Ennek a world drop-nak az lesz a következménye, hogy 40 fős raid-ek fogják farmolni a fontosabb helyszíneket, ezzel megölve a normális játék lehetőségét.

#7188 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 19. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: ldave - Dátum: 2016. 02. 19. 16:21

Ennek a world drop-nak az lesz a következménye, hogy 40 fős raid-ek fogják farmolni a fontosabb helyszíneket, ezzel megölve a normális játék lehetőségét.

ettől azért nem tartok, ez elég előre látható hiba lenne tervezés szempontjából, ami már classicban is jelentkezett. sokkal valószínűbb, hogy totál esélytelen leszel farmolással a lootra, mert annyira kicsi lesz a drop.

#7189 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 19. 19:03

kedves barátaim, guildtársak, kazuárok.

sajnálattal kell bejelentenem, hogy a mai napon, 2016.02.19-én olyan dolog történt a wowban, ami korábban soha, legalábbis én nem tapasztaltam.

immár hivatalos, nincs kibúvó... haldoklik a wow:

Kép

vége... egyszerűen nem tudom felfogni...

#7190 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 02. 22. 10:10

Valami tényleg lehet, mert tankként alig adta most hétvégén a cta-t, és azzal is 10+ perc volt a sor, mire behívott. Viszont az egyik táskában volt egy 20k apexis-es 695-re húzó token, eddig ilyet még nem láttam.

#7191 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 22. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 02. 19. 19:03

immár hivatalos, nincs kibúvó... haldoklik a wow:

Dehogy, csak mindenki tankra rerollolt a gyors invite + zsák reményében :D
Sok a fóka, kevés az eszkimó!

#7192 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 22. 19:11

vannak dolgok amik nem változnak...

rekeszes gyerek betageli elit démonokat vengeance mellett, beránt mellé X mobot. ránkhúzza, combatba kerülünk, pedig mennénk már innen a faszba, de nem, mert ő bénázik, mint egy elsőéves hülyegyerek. állunk, várunk, meghal. kiröhögjük, a mobokat meg kénytelenek vagyunk megölni hogy kikerüljünk végre kibaszott combatból. elvégezzük a munkát ami neki kihívást okozott.

erre a kretén elkezd anyázni hogy hagytuk megdögleni és miért nem öltük meg neki az előre betagelt mobokat.

néha azt hiszem nincs lejjebb, de mégis...

#7193 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 02. 23. 10:43

Hihetlen ez az LFR amúgy, mióta is megy már HFC? Több mint fél éve, mégis olyan helyzetek vannak, hogy csak nézek. Alapvetően nem lenne rossz dolog ez az LFR, de hogy semmilyen módon nem késztet a mechanika megértésére, odafigyelésre, az eléggé bosszantó.

#7194 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 23. 12:54

LFR = Looking For Retards

érdekes, amikor dps CTA volt, hirtelen megjelentek a fullosan gearelt emberek és pikkpakk lement minden boss.

nem is értem. talán kellene adni valamit a népnek hogy legyen értelme oda járni?

#7195 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 02. 24. 10:04

Megszűnik a pénzgyártás a Garrisonokban a Legion pre-patchtől: Az éjjel új build érkezett a Legion alfához, nevezetesen a 21134-es számú. A patchben elveszik a Treasure Hunter traitet, átalakítják az Innt, törlik a hajók legénységeit és eltűnnek a goldos missziók is.

#7196 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 24. 15:10

nincs több gold a garrisonból? na mi van, most esett le nekik hogy vannak akik komplett előfizetéseket finanszíroznak a semmiből? a token ára drasztikusan meg fog ugrani ha jól sejtem. mondjuk annyira nem kár érte, mert állandóan 10+ karival ki-be logolgatni a followerek meg missiönök miatt rohadt uncsi volt, ha ezzel kimozdítják az embereket a világba megint az csak jó lehet. kérdés, hogy lesz-e bármi amiért ki kell mozdulni? jelenleg ha el kell hagynom a garrisont az a következők miatt történik:

- nincs a kari garrisonjában bank és cuccolni kell
- napiküldi ami érdekel (pl harrison x. karinak)
- régi cuccért kell elmászni (jellemzően transmog)
- Ashran/mythic bejelentkezés

speciel nagyon örülnék ha megint a fél világot be kellene járnom pl crafting alapanyagok (aminek értelme is van), vagy questláncok miatt.

ami még nekem érdekes volt az ez:

Idézet

OPTION_PHYSICS_OPTIONS (New) - Select physics interactions with the environment.

eddig is volt minimális fizikai kölcsönhatás (knockback), de ez vajon mi lehet? megütöd a mobot, arrébb megy? a nyílvesszők és puskagolyók lefelé fognak hordani a gravitáció miatt? folyamatosan nyomnod kell a FLAPFLAPFLAP gombot repüléshez mint a molten frontos napinál?

#7197 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 24. 15:49

pl az új blingtron küldi így néz ki most lol:

http://legion.wowhea...-vault#comments

Rare
Duration: 10 hrs
Type:
Jungle
Category: Combat
Level: 100
Followers: 3
Available: 2 days, 22 hrs

Upon completion of this mission your followers will gain:

1,500 experience
Weapon Enhancement Token

lol
lol
lol...

#7198 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 10:24

Ennyi erővel kivehetnék a játékból az egészet :) Miután kijön a Legion, az egész WoD-téma úgyis egy délutáni, pár órás 90-100 szintezés lesz csak.

Szerkesztette: ldave 2016. 02. 25. 10:24 -kor

#7199 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: ldave - Dátum: 2016. 02. 25. 10:24

Miután kijön a Legion, az egész WoD-téma úgyis egy délutáni, pár órás 90-100 szintezés lesz csak.

a +xp flaskokkal potikkal már most is az...

#7200 Felhasználó inaktív   Mac1fatty 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 03. 17. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 02. 22. 19:11

vannak dolgok amik nem változnak...

rekeszes gyerek betageli elit démonokat vengeance mellett, beránt mellé X mobot. ránkhúzza, combatba kerülünk, pedig mennénk már innen a faszba, de nem, mert ő bénázik, mint egy elsőéves hülyegyerek. állunk, várunk, meghal. kiröhögjük, a mobokat meg kénytelenek vagyunk megölni hogy kikerüljünk végre kibaszott combatból. elvégezzük a munkát ami neki kihívást okozott.

erre a kretén elkezd anyázni hogy hagytuk megdögleni és miért nem öltük meg neki az előre betagelt mobokat.

néha azt hiszem nincs lejjebb, de mégis...

Szia, melyik volt az a jóképességű?:D
Jó ritkán járok erre :) és "Deploy the Plague!"

Szerkesztette: Mac1fatty 2016. 03. 17. 12:39 -kor

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362