HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#7221 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 26. 15:35

blizzard első reakció a vanilla realm ügyében nostalrius óta:

Idézet

We wanted to let you know that we’ve been closely following the Nostalrius discussion and we appreciate your constructive thoughts and suggestions.

Our silence on this subject definitely doesn’t reflect our level of engagement and passion around this topic. We hear you. Many of us across Blizzard and the WoW Dev team have been passionate players ever since classic WoW. In fact, I personally work at Blizzard because of my love for classic WoW.

We have been discussing classic servers for years - it’s a topic every BlizzCon - and especially over the past few weeks. From active internal team discussions to after-hours meetings with leadership, this subject has been highly debated. Some of our current thoughts:

Why not just let Nostalrius continue the way it was? The honest answer is, failure to protect against intellectual property infringement would damage Blizzard’s rights. This applies to anything that uses WoW’s IP, including unofficial servers. And while we’ve looked into the possibility – there is not a clear legal path to protect Blizzard’s IP and grant an operating license to a pirate server.

We explored options for developing classic servers and none could be executed without great difficulty. If we could push a button and all of this would be created, we would. However, there are tremendous operational challenges to integrating classic servers, not to mention the ongoing support of multiple live versions for every aspect of WoW.

So what can we do to capture that nostalgia of when WoW first launched? Over the years we have talked about a “pristine realm”. In essence that would turn off all leveling acceleration including character transfers, heirloom gear, character boosts, Recruit-A-Friend bonuses, WoW Token, and access to cross realm zones, as well as group finder. We aren’t sure whether this version of a clean slate is something that would appeal to the community and it’s still an open topic of discussion.

One other note - we’ve recently been in contact with some of the folks who operated Nostalrius. They obviously care deeply about the game, and we look forward to more conversations with them in the coming weeks.

You, the Blizzard community, are the most dedicated, passionate players out there. We thank you for your constructive thoughts and suggestions. We are listening.

J. Allen Brack

hoppá.

#7222 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 26. 15:57

Persze, hogy kapcsoaltban vannak, az ügyvédeik által :)
Shaine - One chance is all I need.

#7223 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 27. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: ldave - Dátum: 2016. 04. 26. 16:57

Persze, hogy kapcsoaltban vannak, az ügyvédeik által :)

adná magát ofc, de szerintem most azért többről van szó :) azt hiszem most próbálnak valamit egyeztetni velük, ha tippelnem kellene, megpróbálnak egy vanilla hangulatú szervert összeállítani a jelenlegi contentből. egyértelmű, hogy ez sima xp visszavágással és CRZ, LFR, LFG megszüntetésével, stb. nem fog menni, sztem most megy a brainstorming a fiúkkal, hogy mi kellene még hozzá.

ha teljesen vanilla hangulatot akarnak akkor alapjaiban kellene visszavenni egy csomó mindent, combat paramétereket, cuccok elérhetőségét, küldetéseket, stb. nagy kérdés, hogy ebből lesz-e bármi egyáltalán, megéri-e.

#7224 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 27. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 04. 27. 12:35

adná magát ofc, de szerintem most azért többről van szó :) azt hiszem most próbálnak valamit egyeztetni velük, ha tippelnem kellene, megpróbálnak egy vanilla hangulatú szervert összeállítani a jelenlegi contentből. egyértelmű, hogy ez sima xp visszavágással és CRZ, LFR, LFG megszüntetésével, stb. nem fog menni, sztem most megy a brainstorming a fiúkkal, hogy mi kellene még hozzá.

ha teljesen vanilla hangulatot akarnak akkor alapjaiban kellene visszavenni egy csomó mindent, combat paramétereket, cuccok elérhetőségét, küldetéseket, stb. nagy kérdés, hogy ebből lesz-e bármi egyáltalán, megéri-e.

Pontosan a megéri-e a lényeg. Véleményem szerint a többség otthagyná az egészet pár hét után, mert - lássuk be - unalmas lenne.

#7225 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 27. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2016. 04. 27. 17:49

Pontosan a megéri-e a lényeg. Véleményem szerint a többség otthagyná az egészet pár hét után, mert - lássuk be - unalmas lenne.

jelenlegi állapotában az lenne, de pont az a kérdés hogy milyen változások kellenének hogy ne legyen az. például mit csinálnának az emberek ha lenne egy seasonal realm mint dioban? vagy hc realm? vagy totál neutral pve realm?

#7226 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 01. 07:15

Kép

ezt már enyhe túlzásnak érzem még ha szórakozunk is a mageekkel...

#7227 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 10:55

hát ez kezd kicsit megint ijesztővé válni...

Idézet

Legion - Artifact Respec Cost
In Legion, you can go back and change the tree you are filling out for your Artifact weapon if you change your mind. While you eventually may be able to fill out the entire tree, doing so will take some time.

The current cost to respec your artifact is however much the next trait or rank would cost you. If your next trait costs 525 Artifact Power, you will need to earn 525 Artifact Power to unlearn and regain the Artifact Power you previously spent.

Legion - Artifact Trait Costs
In Legion, each artifact has a tree of traits you can unlock with multiple ranks per trait for some of the traits. The chart below shows the Artifact Power cost for each rank. Keep in mind that this isn't finalized and values can be placeholders.

The Artifact power cost increases per total ranks you have purchased. For example, if you fill out 3 Artifact powers with a total of 3 ranks each, the next rank or trait will cost you 525 Artifact Power. The same applies if you just filled out 9 Artifact powers with 1 rank each.

Right now the second through 11th ranks have an increase in cost of 25 Artifact Power per rank, but after that it becomes exponentially more expensive.

minden egyes pont az artifacton növeli a következőhöz szükséges pontot, ez eddig oké. azonban ha vissza akarsz csinálni valamit akkor ugyanannyi powert kell feláldoznod érte mint amennyibe került. vagyis ha jól értem, a vége fele járva abszolút nem éri meg ide-doa tologatni a pontokat mert rohadt sok powerbe fáj, akkor már inkább érdemes belepakolni valami másba hogy ne vesszen el a pont.

KépKép

illetve ha minden traitet meg akarunk szerezni akkor előre ki kell tölteni minimumpontokkal az egész fát és csak utána erősítgetni 1-1 traitet maxra.

#7228 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 05. 03. 12:27

Hm, azt hittem, hogy fix költségek lesznek a fegyver fejlesztésre, nem pedig ilyen növekvő megoldás.

#7229 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 05. 05. 08:53

Tegnap olvastam egy szerintem nagyon jó és fontos változásról: mostantól egy mob-ot akár 5 ember is tag-elhet és mindenkinek jár majd érte a loot, xp, akármi. Mivel ahogy most tűnik az endgame során elég sokat kell majd küldizni szerte a világban, tök jó, hogy végre nem lesz probléma, ha mások is az adott területen vannak, simán lehet majd haladni a küldetésekkel.

#7230 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 10:30

Azt hiszem én továbbra is remekül elleszek egy 1.12 -es szerveren.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#7231 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2016. 05. 10. 10:30

Azt hiszem én továbbra is remekül elleszek egy 1.12 -es szerveren.

És van valami csapat ott vagy csak egyedül farmolod a Timbermaw reput?

#7232 Felhasználó inaktív   Azureknight 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2016. 05. 10. 14:02

Sziasztok! Lenne egy oylan kérdésem hogy nemrég újra elkezdtem a wowot eredetin haverral és régen a Bloodscalp volt mondhatni az a szero ahol a legtöbben voltak magyarok, de most nem látom ennek a jelét. Jelenleg melyik szeron van a legtöbb magyar?

#7233 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Azureknight - Dátum: 2016. 05. 10. 14:02

Sziasztok! Lenne egy oylan kérdésem hogy nemrég újra elkezdtem a wowot eredetin haverral és régen a Bloodscalp volt mondhatni az a szero ahol a legtöbben voltak magyarok, de most nem látom ennek a jelét. Jelenleg melyik szeron van a legtöbb magyar?

Horda oldalon Ragnaros-t, alli oldalon Arathor-t szokták ajánlani.

#7234 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: ldave - Dátum: 2016. 05. 10. 14:55

És van valami csapat ott vagy csak egyedül farmolod a Timbermaw reput?

Ah, csak tatáskodom alli oldalon, de mivel a horda oldalt abszolute nem ismerem küldi szinten, gondolkodom rajta, hogy elkezdem szépen komótosan a setét oldalt. Aztán hátha valami csoda folytán blizz is belátja, hogy lenne igény ilyen szerverre, mert azért hivatalosan jobb lenne, mert így egyik napról a másikra odaveszhet minden, lásd Nostalrius.
Amúgy egyre jobban élvezem ezt a tatás, mindenért meg kell szenvedni tempót. Ilyenek meg már rég kimentek a fejemből, hogy weapon skill húzása, hunter petet zabáltatni kell, nincs minden bokorban fp , stb.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#7235 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 14:53

egy blizzes vanilla szerverben én is benne lennék, túl sok régi jó emlékem van pl scholomanceról vagy AQról :p

a nostralos srácok a bejelentés ellenére egyelőre nem írták meg mi lett az egyeztetések vége - könnyen lehet, hogy most hírzárlat van - de az tuti hogy a legacy szerverekről tárgyalnak blizzel és blizz ezt nem cáfolta meg.

ennek ellenére szinte 100% hogy a kieg előtt nem lőnek fel vanilla szervert, szerintem leghamarabb jövőre lehet ebből valami. ha meg nem vanilla lesz hanem valami speciális challenge hc szerver akkor meg még eldöntöm, mennyire érdekel a dolog, de az xp visszavágás szerintem ehhez édeskevés.

#7236 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 15:05

Én nem hiszem, hogy lesz vanilla szerver, mert ahogy olvasom, szinte mindenkinek mást jelent a classic WoW élmény, valaki az alapjátékot sírja vissza, más pedig BC-t vagy a Lick King-et.

#7237 Felhasználó inaktív   Azureknight 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2016. 05. 10. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: ldave - Dátum: 2016. 05. 10. 15:13

Horda oldalon Ragnaros-t, alli oldalon Arathor-t szokták ajánlani.

Köszönöm szépen!

#7238 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: ldave - Dátum: 2016. 05. 10. 16:05

Én nem hiszem, hogy lesz vanilla szerver, mert ahogy olvasom, szinte mindenkinek mást jelent a classic WoW élmény, valaki az alapjátékot sírja vissza, más pedig BC-t vagy a Lick King-et.

hát a vanilla az elég egyértelmű, a utolsó "1"-es patch jelentette a végét. most persze lehet vitatkozni, hogy a prepatchcsel bekerült karazhan alatti 70-es mobok (már BCs loottáblájuk volt) is ide tartoznak-e, de szerintem ez már elhanyagolható dolog, max ez nem kerül be. az utolsó classic event a battle of dark portal volt, közvetlen outland megnyitása előtt, szerintem ott le lehet zárni a kérdést. a BC és LK hasonlóan megoldható, BCben sunwell, LKban meg ruby sanctum.

de őszintén szólva meg lennék meglepve, ha egyelőre csak a vanillás szervert sikerülne összehozni, nemhogy a többit :)

#7239 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 10. 18:00

btw beta indul május 12-én! lehet nézni postaládát kulcsoké'.

#7240 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 06:01

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 05. 10. 15:53

a nostralos srácok a bejelentés ellenére egyelőre nem írták meg mi lett az egyeztetések vége - könnyen lehet, hogy most hírzárlat van - de az tuti hogy a legacy szerverekről tárgyalnak blizzel és blizz ezt nem cáfolta meg.

ennek ellenére szinte 100% hogy a kieg előtt nem lőnek fel vanilla szervert, szerintem leghamarabb jövőre lehet ebből valami. ha meg nem vanilla lesz hanem valami speciális challenge hc szerver akkor meg még eldöntöm, mennyire érdekel a dolog, de az xp visszavágás szerintem ehhez édeskevés.

tegnapi dev streamből kis info:

Idézet

Response to Pristine Servers - the pros and cons. A big con against it, which is valid, is that it's still the same, fast, leveling experience where you end up in your Garrison in a few days.

szóval ők is belátták a alapproblémát, így van esély valami komolyabbra is.

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.