Nekem homlokegyenest más élményem van ezzel a kieggel.
Cata, panda és WoD-ból is rég kiszálltam már ennyi idő után annyira unalmas volt, nem volt kihívás, sem csapatmunka, legalábbis raiden kívül, amire meg nincs időm. M+ rendszer pont arra jó, hogy folyamatos kihívást nyújtson 5 fős contentben, amit messze könnyebb összehangolni, mint 10-25 főt, ráadásul nem viszi el heti 3-4 alkalommal a teljes estédet. Az egész logika legnagyobb előnye - számomra - hogy visszahozta a társas élményt a játékba, újra vannak rendszeres közös runok, sírás a sok wipeon és öröm a nehéz insták leverésén (Khara endboss ugye

), taktikázás stb. M+ rendszertől még sokat várok, a mi szintünkön nehéz affixekkel még a M7+ insták sem mennek stabilan 2 chestre, tehát mindig van min fejlődni, engem ez jobban motivál, mint, hogy esett-e az az upgrade vagy sem.
Valóban lelassult a fejlődés, de nekem minden héten esik 1 nagyon max 2 upgrade item (persze most 871-nél járok, tehát messze nincs még az a problémám, mint Roxynak

). Ez valahol így normális, milyen stat creep lenne már, ha minden második instából esne még valami upgrade? Ebben a kiegben pont az van meg, ami diablo 3-ból hiányzott, ha esik valami - ami ritka - akkor viszont nagyon örülök neki és megvan a befektetett energia «-» jutalom élmény is (héten nekem is jött ládából egy 875 helm, nem a legjobb, de így is be tudtam építeni a gearbe némi optimalizálás után), ha pedig nem akkor esélyes, hogy a köv instából majd igen. (persze, amikor kharaban 3-ból 3 boss goldot dobott bonus loot rollra nekem sem volt őszinte a mosolyom

)