Idézet: Péntek - Dátum: 2016. 10. 05. 01:02
Nálunk esett már pár - nyilván nagyobb is a létszám. Ami feltűnt, hogy akinek már van, annak "játszi könnyedséggel" esik még egy, szóval nem érzem, hogy csökkenne az esély. De RNG, szóval sosem fogjuk megtudni az igazat.
azt már elismerték hogy bug, csak azt nem hogy még nincs is kijavítva, az állításukkal ellentétben. fórumon bármikor találsz erről szóló topicot, továbbra is azoknak esik a leg akiknek már kiesett.
egyébként ez valami új stílus lehet blizznél vagy csak valaki szarul dolgozik, de ez már nem az első hogy hamarabb írnak a javításról vagy változásról mintsem élesre váltott volna.
más: tegnap voltam első mythicet eyeban, meglepően könnyűnek találtam, bár volt 1 wipe bénázás miatt. a mechanikák ötletesek, de kicsit túlmozgásos a dolog, ezt nagyon utáltam, folyton arrébb kell mászni (vagy elfúj a szél). ~840 ilvlel 190k körül alakult még így is a dps, bár ha csak 1 célpont van destro nem tud maxon teljesíteni.
azon viszont nagyon meglepődtem, hogy a második bosst 15%ról leszólóztam, baromi lassan mozog és megáll sokszor (ezt ki kell próbálnom majd DH tankkal, szerintem simán körbe lehet ugrálni és hozzád sem tud érni), lockkal meg lehet healelni magad+pajzs, közben lövi a pet.
loot 840, egy kék ringet cseréltem, minimálisan jobb lett, kaptam egy számomra használhatatlan keystonet, court of stars, repu miatt be sem enged még.
szerintem simán beleférne mythic LFGbe, nem is értem, a keystone durationt meg meg kellene növelni fixen 7 napra, szal ha kedden este esik akkor is el tudd használni 1 hétig. szerintem. elvileg a heti chestbe sem zavarna be, mert úgyis a legjobb run alapján adja a lootot.
Szerkesztette: DOOMER 2016. 10. 05. 07:42 -kor