HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#7381 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 04. 09:21

Tegnap mentem normal vault of wardenst LFG-vel... 4 teljes wipe :D Paladin healer képtelen volt életben tartani (ez akár a saját hibám is lehetne mondjuk), 4X sikerült leugrania a liftaknába és meghalni, 2X beírta boss fightnál, hogy ready majd a termen kívül maradt :D
Mivel én nem voltam még ott nem tudtam a sötét pókos résznél, hogy mit kell csinálni, de úgy láttam a többiek sem értették, pedig már jártak ott... harmadik nekifutásra sikeredett rendet teremenem a csapatban és túlesni rajta :lol: A final boss és az odavezető út jó ötlet, de már látom mennyire gyűlölni fogja mindenki, azért ez az insta szép kihívás lehet mythic +-n

Most érzem azt, amiről többen beszéltetek itt, túl sok a csinálnivaló :) Class hall quests, amiből van vagy 3-4 egyszerre, world quests, hogy mégis haladj, suramar, mert a történetet végig kell vinni, mats farmolás és profession questelés persze közbe az insta küldiket is teljesíteni kéne... Van esténként 1-2 órám azért ez kevés idő, hogy minden beleférjen

Szerkesztette: Nevl 2016. 10. 04. 09:23 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#7382 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 04. 11:15

Jé, nekem a World Questes a piros :)

WQ-kből én már csak az AP-sokat tolom le, a többi csak akkor, ha épp ott vagyok és nem kell túl sokat tenni értük.
Bár elgondolkodtató, hogy megéri-e. 80K AP kell most a következő traithez, ez 6-os AK melett is nagyon lassan jön össze. Az a baj, hogy más, megbízható forrása azonban nincs: WQ, 1 napi HC, meg mythic+. Farmolni ezt lehetne, de nem tudom, hogy mikor férne bele az időmbe, plusz egy állandó csapat is kellene hozzá.

Nightfallen szerencsére már exalted, a többi faction meg mind revered, ezzel megvan a +20% mount speed. Alchemy receptet sajnos egyik sem ad, szóval nem foglalkozom velük a továbbiakban :)

Tegnap meglett mythic Cenarius és volt egy jó, 8%-os wipe Xavius-on, szóval remélem lemegy ő is hamarosan.

Természetesen legendary még nem esett.

Szerkesztette: Péntek 2016. 10. 04. 11:18 -kor

#7383 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 04. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2016. 10. 04. 12:15

Tegnap meglett mythic Cenarius

Mythic persze... heroic :) Jó is lenne.

#7384 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 04. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: ldave - Dátum: 2016. 08. 30. 13:10

Order Hall küldetések miatt megérheti pár karakterrel elmenni egy bizonyos pontig a történetben, mielőtt ráfeküdne az ember main-re?

tegnap pont ezt néztem, szal mostmár tudok erre is válaszolni, bár szerintem erre már rájött akit érdekelt altozás :)

sajnos úgy fest, csak két lényegi pont van, az egyik a tier 2 class perk, ahol lehet elkezdeni farmolni a hidden skint naponta 1x, ez ha jól tudom level 105-öt kér, a második viszont sajnos level 110 - itt kezdődik az altoknak 4 napos knowledge research, ezt meg ugye jó lenne a háttérben futtatni minden karival.

sajnos annyi dolgom van még mindig hogy a lock mellett még csak DHval jutottam el a 105ig is...

Idézet

Természetesen legendary még nem esett.

detto, a guildben is egyedül Seylának esett 1 eddig. elvileg HC spammal lehet őket leginkább farmolni, könnyebb mint mythic és többször is lehet menni.

#7385 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 00:02

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 10. 04. 17:06

detto, a guildben is egyedül Seylának esett 1 eddig. elvileg HC spammal lehet őket leginkább farmolni, könnyebb mint mythic és többször is lehet menni.

Nálunk esett már pár - nyilván nagyobb is a létszám. Ami feltűnt, hogy akinek már van, annak "játszi könnyedséggel" esik még egy, szóval nem érzem, hogy csökkenne az esély. De RNG, szóval sosem fogjuk megtudni az igazat.

HC Xavius szíveskedett megmurdélni, úgyhogy ez is pipa. :laugh:

#7386 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2016. 10. 05. 01:02

Nálunk esett már pár - nyilván nagyobb is a létszám. Ami feltűnt, hogy akinek már van, annak "játszi könnyedséggel" esik még egy, szóval nem érzem, hogy csökkenne az esély. De RNG, szóval sosem fogjuk megtudni az igazat.

azt már elismerték hogy bug, csak azt nem hogy még nincs is kijavítva, az állításukkal ellentétben. fórumon bármikor találsz erről szóló topicot, továbbra is azoknak esik a leg akiknek már kiesett.

egyébként ez valami új stílus lehet blizznél vagy csak valaki szarul dolgozik, de ez már nem az első hogy hamarabb írnak a javításról vagy változásról mintsem élesre váltott volna.

más: tegnap voltam első mythicet eyeban, meglepően könnyűnek találtam, bár volt 1 wipe bénázás miatt. a mechanikák ötletesek, de kicsit túlmozgásos a dolog, ezt nagyon utáltam, folyton arrébb kell mászni (vagy elfúj a szél). ~840 ilvlel 190k körül alakult még így is a dps, bár ha csak 1 célpont van destro nem tud maxon teljesíteni.

azon viszont nagyon meglepődtem, hogy a második bosst 15%ról leszólóztam, baromi lassan mozog és megáll sokszor (ezt ki kell próbálnom majd DH tankkal, szerintem simán körbe lehet ugrálni és hozzád sem tud érni), lockkal meg lehet healelni magad+pajzs, közben lövi a pet.

loot 840, egy kék ringet cseréltem, minimálisan jobb lett, kaptam egy számomra használhatatlan keystonet, court of stars, repu miatt be sem enged még.

szerintem simán beleférne mythic LFGbe, nem is értem, a keystone durationt meg meg kellene növelni fixen 7 napra, szal ha kedden este esik akkor is el tudd használni 1 hétig. szerintem. elvileg a heti chestbe sem zavarna be, mert úgyis a legjobb run alapján adja a lootot.

Szerkesztette: DOOMER 2016. 10. 05. 07:42 -kor

#7387 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 07:52

na ezt a baromságot. most olvasom MMO-n:

Idézet

Warlock (Forums, Talent Calculator, PvP Talent Calculator, Artifact Calculator)

Chaos Bolt now has a 100 yd range, up from 40.
Shadow Bolt now has a 100 yd range, up from 40.
Thal'kiel's Consumption Thal'kiel drains 8% of the life from your demon servants and unleashes a blast of Shadow damage at your current target equal to the life he stole. 40 yd range. Instant. 100 yd range. Instant.

ezek hülyééék??

#7388 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 05. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 10. 05. 08:38

tegnap voltam első mythicet eyeban, meglepően könnyűnek találtam, bár volt 1 wipe bénázás miatt. a mechanikák ötletesek, de kicsit túlmozgásos a dolog, ezt nagyon utáltam, folyton arrébb kell mászni (vagy elfúj a szél).

Kicsit túltolták ezt szerintem is. Persze, tanulható a dolog, hogy mikor meddig lehet bentmaradni, de Halls of Valor-ban a Hyrja-nál kb az idő 30%-ban, ha tudtam sebezni. Ráaádásul hiába vettem le 1-re a grafikát (+projected textures), 10-15 fps-re bezuhan nálam a játék a sok effekt miatt, szinte játszhatatlan már így. WoD-ot még valamennyire bírta a laptopom, de úgy látszik a Legion már sok neki.
Shaine - One chance is all I need.

#7389 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 08:51

Wtf fileban particle density-t írd át 10-re (két sor van egymás alatt) csodákat tett nálam a teljesítménnyel.

Én heroicba jutottam be sok kihívást nem jelentett a két insta, amit végigtoltam, ezért kíváncsi leszek mythicre. Order hall küldinél pedig utolsó fázis... lassan ez is megvan.

Szerkesztette: Nevl 2016. 10. 05. 08:51 -kor

#7390 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2016. 10. 05. 09:51

Wtf fileban particle density-t írd át 10-re (két sor van egymás alatt) csodákat tett nálam a teljesítménnyel.

ennek nincs véletlenül egy olyan veszélye is hogy akkor nem látsz a földön cuccokat amibe/amiből állni kéne?

#7391 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 10. 05. 11:26

ennek nincs véletlenül egy olyan veszélye is hogy akkor nem látsz a földön cuccokat amibe/amiből állni kéne?

Mindent látok a földön is, nincs para. Kb fél napomba telt ezt kinyomozni kültéren van 60-90 fps-m közepes beállításokkal 2560X1440 felbontáson, de valamilyen spell\effect heavy helyre mentem és bezuhant 10-re (pl. neltharion's lair endbosson minden spellnél konkrétan megállt a kép). Ez megjavította kb. minden spell halványabb\kevésbé részletgazdag de ugyan úgy látszik

Szerkesztette: Nevl 2016. 10. 05. 11:14 -kor

#7392 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 10. 05. 08:38

szerintem simán beleférne mythic LFGbe, nem is értem, a keystone durationt meg meg kellene növelni fixen 7 napra, szal ha kedden este esik akkor is el tudd használni 1 hétig. szerintem. elvileg a heti chestbe sem zavarna be, mert úgyis a legjobb run alapján adja a lootot.

Szerintem is. Nem is értem, hogy miért nincs rá LFG. Mondjuk ha lenne, akkor senki sem járna LFR-be (ott 835 a loot).

Fix 7 nap nem lenne jó ötlet, mert egyszerre csak egy kulcsod lehet, valamint ha megcsinálsz egy M+ instát a te kulcsoddal, akkor egy újabbat kapsz. Ha az is 7 napos lenne, akkor sokkal többet kellene várni, hogy megszabadulj tőle, amikor már túl magas.
A chest a looton felül amúgy ad egy újabb kulcsot is, szóval ha legalább egyet letolsz a héten, akkor automatikusan kapsz következő hétre egy újabb kulcsot.

Amúgy meg, ha épp nincs is kulcsod, egy mythicet letolni kulcsért nem annyira sok idő, és eshet upgrade is.

#7393 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 13:19

- meanwile in a distant LFR group -

Kép

no comment.

#7394 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 14:38

Most kell lottót vennie :D

#7395 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 05. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 10. 05. 14:19

no comment.

Ilyen klán névvel nem is lehetne más :)
Shaine - One chance is all I need.

#7396 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 15:50

Amit nem értek az a csicska küldi rendszer. Miért ajánl fel rare 830 ilvl-t igénylő küldetéseket (eddig ált 2 mindig aktív volt nálam), amikor egyetlen olyan minion sincs, aki még megközelítené a 830-at, pedig becsülettel gyártom és gyűjtöm az upgradeket...

#7397 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 05. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2016. 10. 05. 16:50

Amit nem értek az a csicska küldi rendszer. Miért ajánl fel rare 830 ilvl-t igénylő küldetéseket (eddig ált 2 mindig aktív volt nálam), amikor egyetlen olyan minion sincs, aki még megközelítené a 830-at, pedig becsülettel gyártom és gyűjtöm az upgradeket...

én már abban sem vagyok biztos hogy érdemes. ha nő a followerek átlag ilvl-je akkor megugranak a missionök szintei is, de ugyanazt adják mint korábban.

#7398 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 00:58

Nevl, igen, az elején én is úgy jártam, szerintem is nagy ugrás rögtön beadni azokat. Lehetett volna előbb több 810-815-ös küldik, és utána csak a 830.

Magasabb szintűek mythic instába és raidre is adnak küldiket, szóval érdemes őket tápolni. Ebben segít a Class Hall talent, amivel resource-ért lehet follower gearre work ordert indítani.

Amúgy azt mondják, hogy 3 epic lvl 850-es follower kell majd Karazhan kinyitásához. Szóval mindenképp érdemes ráfeküdni :)

#7399 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 06. 13:35

legújabb, fontos változások 7.1ben:

Idézet

- Court of Stars and The Arcway will now unlock account-wide once each individual dungeon is completed once on an account.
- World Quests will no longer have the “friendly” reputation unlock requirement for secondary/alt characters. Once you hit 110 on an alt, you will immediately receive a quest to speak with Khadgar to receive your Flight Master’s Whistle and unlock World Quests, as long as you’ve already unlocked World Quests on your main.

na ez már valami.

Idézet

The cooldown for all Class Hall abilities which allow you to instantly complete a World Quest has been reduced from 3 days to 18 hours, and the time taken to complete the work order for the item used by these abilities has been reduced to 10 minutes.

ezek szerint senki nem választotta, hehe.

#7400 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 10:28

Süti volt a tegnapi két Mythic+ insta, pont ezt vártam ettől a kiegészítőtől :D Kellemes régi emlékeket idézett fel bennem :p Tier 1-en is egész jó kihívást nyújt, szal kíváncsi leszek mi van, amikor már 3 debuff van és mind 30-40-50% körüli...

Mivel némi flexibilitásra van szükség a kevés ember miatt ráfeküdtem a DK offspecjére is. Itt azért kijön, hogy blizz nem gondolta át teljesen ezt az artifact dolgot:
- Artifact power farm: 3 db AP boost tekercs mellett kb 2 napnyi WQ cuccból felhúztam az off-spec lvl-t 14-re (mainspec lvl 18-nál jár), ez nem vészes, mert itt ugrik 10K fölé a \ talent ár, de cserébe 1, max 2 lvl-t feláldoztam a main specről
- Artifact gem cucc: ez viszont minősíthetetlenül rossz rendszer. Egyrészt WQ-k, sőt még insták esetén sem lehet spec váltással kicserélni a kapott item típusát. Blood specben frost lootra állítva folyamatosan bloot artifacteket kaptam WQ-ben és instában is. Előbbin (WQ) az sem változtatott, ha átspeceltem frostra és a lootot is ott tartottam, úgy tűnik, ha egyszer legenerálja a WQ-t a reward típusa független marad a spectől\loottól. Másrészt az instákban az artifact drop teljesen megbízhatatlan, 4 hero runból nulla cucc, így kénytelen voltam AH-ban venni, valami trágya ilvl 780 boe vackot az utolsó frost slotba. Gyártani... na igen... BS alapból tragédia lett (ahogy az összes többi profession is), de az, hogy csak olyan artifact gyártható BS-el, ami a háromból CSAK KÉT specre használható PONT a frostra nem... na neee.

Maga a szaki rendszer is megérne egy misét, BS küldi (Trial by felfire vagy mi) közel 15K goldomba került, mert vegyél 3 más szakma által gyártott cuccot, aminek darabja 4K+... Mindez ok lenne, ha cserébe agyzsibbasztóan OP tárgyakat gyárthatnál, de a hozzáférhető receptek mind ilvl 800 körüliek maximum és az anyagszükségletük is drága viccnek minősíthető (55 demonsteel bar 1 db kesztyű????? :lol:). Lehet raideken, egyéb helyeken esnek jobb receptek stb, de így nincs értelme az egésznek.

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • Utolsó »