HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#201 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 03. 15:38

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 16:31

Olyan helyzetben nem voltam még, hogy két 70es karakterem lett volna, döntéshelyzetben viszont már igen. Eszerint fogok válaszolni.

Vidd tovább a mágust, bár a fénykorán túl van, még mindig jó range dps, és könnyen beszállhatsz raidekbe ahol felruházkodhatsz.
Jegyezd meg a saját reakciódat a fentire, és olvass tovább.
A harcost vedd elő, a jelenlegi erőviszonyoknak megfelelően áttálentezed és már mehetsz is tanknak, az elég keresett.
No mit szólsz?
A játékélmény hiányzik? Indíts új karaktert. Nincs megkötve a kezed, lehet a kicsi divatsámán, táplock, vagy épp gayelf pala.
Döntöttél? Helyes. Ezt nem tehetjük meg helyetted. :)

Tank jó lenne, filóztam rajta, az kell mindenhova, de azzal az a baj, hogy áltlában ő vezeti a party-t később raidet én meg ugye az utolsó raidemet sztem BWLben töltöttem az 1800as években és tudom milyen idegesítő,amikor találsz a partyba végre egy tankot és full noob, nem vágja merre kell menni stb.Na én kb ilyen lennék :D
De lehet hogy egy új lock-al el tudnék bohóckodni, keresik azt partykba, raidekbe? Mert úgy emlékszem azért annyira nem volt egy must have party kari

#202 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 15:44

Idézet: Orgi - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 16:01

Indíts egy prot warrit, nekem ez a fő bevételi forrásom. Kevés idő alatt összejön a javítási költség raidra és még marad is némi zsé. Legalábbis attól hamarabb, mintha nekiállnék farmolni.

Etele most protos. :)

#203 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 15:47

Idézet: FEARnet - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 16:38

...
De lehet hogy egy új lock-al el tudnék bohóckodni, keresik azt partykba, raidekbe? Mert úgy emlékszem azért annyira nem volt egy must have party kari

Skilles lock mindenhova befér.

Ja, egyik huntardunkat már meggyőztem aki dkp-ban előttem van, hogy ne vigye el előlem a mail gatyát HM-ból és a kacsintós vállast BTből, merthogy neki úgyis T6 kell, nekem meg 1 db sem kell a tier6 setből.
A másik hunti nehezebb eset, de még majd gyúrom. Ehe. :D

Szerkesztette: Etele 2008. 01. 03. 15:53 -kor

#204 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 18:06

Hóha, erre járt valami modi:))
:up:  :respect:  :cool:
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#205 Felhasználó inaktív   Daru 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 19:15

Idézet: Manticore - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 17:06

Hóha, erre járt valami modi:))
:up:  :respect:  :cool:

Na miről maradtam le?

FEARnet!

Szerintem bátran állj vissza valamelyik régebbi karidhoz, azt ha normális guildbe kerülsz (itt a hc vonal sztem hátrány), ahol türelmesek, ott hamar visszaszoksz. A gear meg egyrészben szerencse (van hogy nem esekig hónapokig volt mikor az újonc egy réd alatt vitt 5 setitemet) másrészt ugyis aktivitásfüggő. Ha sokat vagy ugyis meglesz, emiatt ne pánikolj. Szóval szerintem azt döntsd el, hogy mit akarsz a játéktól, úgy válassz guildet, a többi meg jön magától.

#206 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 20:34

Sziasztok,

ha minden igaz, holnap kapok wow-ot egy időre, hogy kipróbáljam, patch-csel mindennel együtt és az a legfontosabb kérdésem, hogy kezdőként melyik karakter a legjobb a választás. Én nem a gyógyítópárti vagoyk, hanem inkább osztani szeretem a szépen röpködő számokat :) Akitől kapom, az a warlock-ot javasolta, de gondolom mások lehet mást javasolnak...
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#207 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 22:35

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2008. Jan. 3., Thursday - 20:34

Sziasztok,

ha minden igaz, holnap kapok wow-ot egy időre, hogy kipróbáljam, patch-csel mindennel együtt és az a legfontosabb kérdésem, hogy kezdőként melyik karakter a legjobb a választás. Én nem a gyógyítópárti vagoyk, hanem inkább osztani szeretem a szépen röpködő számokat :) Akitől kapom, az a warlock-ot javasolta, de gondolom mások lehet mást javasolnak...

warlock, mage, rogue, esetleg dps warri, de alacsony szinten te meg nem fogsz tul sok ropkodo szamot osztani :D kiveve, ha nem Test serverre mesz  :think:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#208 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 09:17

Nekem van egy 6-os szintű lockom, és bizony sok szám röpköd már Corruption, Immolation, mellette Shadowbolt spam és Imp fireball spam! Ennyiféle számot még a 70-es palám se lát :D
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#209 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 10:29

Még a sámánt közélökném, mutkor kaptam avn két 26xx es cement sámli által elkövetett arculcsapást.
A dög tauren:) megéreztem - clothba ilyet ütni:)

szvsz:
warlock- jól lehet vele lényt farmolni, de ha nagyon sokan szarokba szorítjak, akkor megdeglik, (nincs menekülő spellje)
mage, lény farmolásra kiváló, frosttal ideális sőt, menekülni is lehet:)
rogue, inkább gazol/bányászatra használható kiváló menekülőskill:)
*meg karaborban kommandózni:)
dps warri -fogalmam sincs (nincs warrim:) (na jó egy 10x es tauren:)

#210 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 10:38

Daru->A kiemelt kékkel irkáló forumlátogató hepciáskodott egy kicsit, és kezdtünk eltérni a témától
  :eek: :think:  :Đ

#211 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 13:40

Nem tud valaki egy normális rogue community siteot vagy fórumot? Megnézném komolyabb PVE-s rugók feedbackjét mutilate buildről. (tegnap elliccseltem heartrazort a szoliból és gondoltam kiprószálom ezt a talentezést is, ha ma meglesz offhand, ráadásul most 5 aktív rugónk közül 4 sword/mace-t használ ezért gondoltam kicsit átállok a setét oldalra :D). Mivel nem tudtam elaludni meglátogattam wow.com-on a rogue fórumot, ott az egyik postban annyit írnak róla, hogy raid környezetben nagyjából egy szinten teljesít a combat sword/mace/fist buildekkel... érdekes módon az illető a combat daggert tette legjobbnak raidelésre :confused:
Amennyire ismerem a mutilatet elég jó build, sok CP->sok +10% buff, a kidney shot extra se rossz a raidnek, bár nem számottevő a hatása, mivel nagyrészt csak trashen ér valamit. Egyetlen problémája a poison immunitás, ebből elég kevés volt szerencsére (ha jól rémlik egyetlen ilyen boss van t5 környezetben: lootreaver, BT/Hyjalt nem tudom). Ami viszont nagyon hiányzik majd az a combat potency... mostanában kicsit gyengélkedik a procja, de még így is sokat számít bossokon.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#212 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 04. 13:53

Idézet: Manticore - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 10:38

Daru->A kiemelt kékkel irkáló forumlátogató hepciáskodott egy kicsit, és kezdtünk eltérni a témától
  :eek: :think:  :Đ

Szerintem most már inkább maradjatok a témánál, az a vita már (remélhetőéeg) a múlté. ;)
Caution: objects in mirror are closer than they appear.

#213 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 14:30

Sziasztok

meg egy kerdes a tegnapi temaval kapcsolatban, mivel csodaval hataros modon, ahogy elkezdtem feltelpiteni a jatekot, valaki felhivott hogy megvenne a 3 honapja hirdetett accom (bocs ha errol nem beszelunk) :).Erdekes eddig senki nem hivott, a sors keze?:D
Szoval eszembe jutott hogy van egy masik accom,amin van egy 61es priest és azon filóztam, hogy azzal mennyire érdemes játszani.Kell e az még, mint régen bc előtt, vagy már inkább palát visznek healernek.Meg egyáltalán, szintezni/party instázni shadow vagy holy vagy mit érdemes?
Köszönöm a segítséget, tanácsot a hülye kérdéshez  :respect:

#214 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 14:30

A fenébe, lemaradtam a jó kis flameről... :)

BTW tegnap meglett Kaz'rogalból a vattacukor is, most már tényleg úgy nézek ki, mint Terry Black! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#215 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 15:02

Idézet: FEARnet - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 15:30

Sziasztok

meg egy kerdes a tegnapi temaval kapcsolatban, mivel csodaval hataros modon, ahogy elkezdtem feltelpiteni a jatekot, valaki felhivott hogy megvenne a 3 honapja hirdetett accom (bocs ha errol nem beszelunk) :).Erdekes eddig senki nem hivott, a sors keze?:D
Szoval eszembe jutott hogy van egy masik accom,amin van egy 61es priest és azon filóztam, hogy azzal mennyire érdemes játszani.Kell e az még, mint régen bc előtt, vagy már inkább palát visznek healernek.Meg egyáltalán, szintezni/party instázni shadow vagy holy vagy mit érdemes?
Köszönöm a segítséget, tanácsot a hülye kérdéshez  :respect:

Spap elég népszerű lett BC-ben sok nagyobb raid instába előszeretettel viszik... healje is elég jó, ahogy hallom...

#216 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 15:37

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 14:40

Nem tud valaki egy normális rogue community siteot vagy fórumot?

http://elitistjerks.com/

Itt van minden.

#217 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 16:27

Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 16:37

Itt van minden.

danke

#218 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 16:31

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 16:02

Spap elég népszerű lett BC-ben sok nagyobb raid instába előszeretettel viszik... healje is elég jó, ahogy hallom...

es 5os partyt ki tudja healelni?

#219 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 16:47

Idézet: FEARnet - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 17:31

es 5os partyt ki tudja healelni?

Erre a kérdésre így nehéz válaszolni :) De egyébként nem nagyon. Érzékelhető és jól jön a Vampiric Embrace heal (Pl Lady Vashjnál), de nem ezért szeretik a spapokat, hanem a manareg miatt amit biztosít.

#220 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 17:03

Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 16:37

Itt van minden.

Megelőztél. :)

Elitjerksen vannak talán a legprofibb játlékosok, én napi rendszerességgel olvasgatom, kiba sokat lehet tanulni.

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.