Idézet: zka67 - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 11:18
Mert ha minden marad a régiben, akkor ezt is XP-nek hívnák. Eljárt felette az idő, mint a CP/M, a DOS, a 3.1-es windows stb. felett is.
Nekem pl. sokkal jobban tetszik a tálca is meg a start menü is. Kell a kutyának a 8 éves XP, szeretem a változatosságot!

Jajj istenem, tényleg azt képzelitek az új windows csak arról szól, hogy hogy néz ki a kezelőfelület?

Ha így lenne még mindig 98-at használnék.
Idézet: VKP - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 10:40
Show Desktop funkciót simán lehet csinálni, ha az hiányzik neked.
Igen, lehet meg is csináltam, nem mondtam, hogy nem lehet.
Idézet: mcsjunior - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 11:31
Miért, kit gondolsz még a felhasználó mögé rajtam kívül? Én egyedül vagyok, persze, hogy amit leírok az számomra.
Viszont a c:\-ben szeretném látni a fájlokat attól függetlenül, hogy az uac be van kapcsolva, nem értem mi köze hozzá, mert nem ír semmi ilyesmit. Biztos az csinálja?
A másik problémám, hogy a program files könytárban nem tudok egy nyamvadt lemezműveletet se elvégezni, biztos, hogy ezek fontos biztonsági újítások, de nem látom értelmét. Különösképpen úgy nem, hogy eddig vistát használtam, és soha nem volt vírus meg spyware gondom, most meg feltettem a 7-est és annak ellenére, hogy az uac be volt kapcsolva előjött valami szép kis féreg, ötletem sincs hogyan.
Inkább csak abban gátolnak meg ezek a dolgok, hogy ha már bekövetkezett a baj, akkor leírtsam, mert a különféle védelmek a spy fájljait is védik, ha már bekerültek a védett könytárba.
Az is az én felfogási szintem fölött van, hogy hogy lehet az, hogy bekapcsolom, hogy mutassa a rejtett fájlokat a total commander mégis rengeteg könytár nem látható, meg sem jelenik benne, és erre semmi sem figyelmeztet, itt szívtam vele tegnap is a féreg leírtásánál mire rájöttem, hogy azért nem találom mert a könyvtárak felét nem is látom a windows könytárban, még úgy se, hogy administrrátorként futtatom a tc-t.
Szerkesztette: Mumia 2009. 10. 24. 13:16 -kor