HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#5441 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 04. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2010. 09. 04. 16:05

Lehet, hogy nem volt egyértelmű amit írtam.
Tehát eredetileg az IE temp a C:\users\username\Appdata\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 helyen van, de átraktam egy másik helyre. Most vissza szeretném rakni ide, de az általad is említett helyen nem látom már az AppData könyvtárat se.
Hol lehet beállítani, hogy lássam ott is ezt a könyvátrat, és visszaállíthassam az IE tempet az eredeti helyére.

Kapcsold be a rejtett fájlok és mappák mutatását az intézőben.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#5442 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 21:44

Köszi a segítséget! Alaplámaság volt. :D

#5443 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 01:08

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 09. 03. 13:43

A telepítőkód nincs sem nyelvhez, sem 32/64 bithez kötve, csak az OS verzióját (Home, Prof, stb.) határozza meg.

A saját magyar legális Win 7 Prof lemezemmel felraktam a rendszert az új laptopra, de nem fogadja el az ahhoz járó Home Prof kódot aktiváláshoz. Azon kívül, hogy beszerzek egy Home Prof telepítőt tudok vmit csinálni, hogy ne kelljen elölről újra mindent felraknom?

#5444 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 07:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Orgi - Dátum: 2010. 09. 06. 02:08

A saját magyar legális Win 7 Prof lemezemmel felraktam a rendszert az új laptopra, de nem fogadja el az ahhoz járó Home Prof kódot aktiváláshoz. Azon kívül, hogy beszerzek egy Home Prof telepítőt tudok vmit csinálni, hogy ne kelljen elölről újra mindent felraknom?

Ha a laptophoz Home Premium járt és annak a kulcsát próbálod, akkor egyértelmű, hogy ezért nem tudod feltenni a Professional verziót azzal. Újratelepítésen kívül nem sok mindent tehetsz, de mivel friss install, nem is nagyon lenne értelme sok időt rászánni.

#5445 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 08:32

Az a Vistánál volt csak, hogy egy telepítőlemez volt minden verzióhoz.

#5446 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 09:36

Köszi, akkor igyekszem szerezni vhonnét egy Home Premiumot, ami nem német nyelvű :rolleyes:

#5447 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 23:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Orgi - Dátum: 2010. 09. 06. 10:36

Köszi, akkor igyekszem szerezni vhonnét egy Home Premiumot, ami nem német nyelvű :rolleyes:

A laptop alján ott a matrica, rajta a kód, Home Premium, azonban az aktiválás nem sikerül vele, nem megfelelőnek mondja... ilyenkor Microsoft support telefonon a megoldás? :)

#5448 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 07:14

Ha biztos, hogy Home Premiumot telepítettél akkor igen!
RaidX

#5449 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2010. 09. 07. 08:14

Ha biztos, hogy Home Premiumot telepítettél akkor igen!

Ha valaki más futna bele ilyenbe, tájékoztatásul megosztom veletek... beszéltem a Toshiba Magyarországgal és a Microsoft terméktámogatással is telefonon. A laptophoz kapott Home Prémium szériaszám német v. francia Windows 7 H.P-hoz való és a magyar nyelvű H.P. nem fogadja el hivatalosan. Nincsen semmiféle lehetőség a felhasználására magyar nyelvű H.P-al, nem lehet átváltani vagy bármit kezdeni vele. Obi :huh:

#5450 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 11:39

Legalább adtak volna valamilyen Ultimate kódot, ahhoz letölthetnéd nyelvi csomagként a magyart.. de így, sima szívás sajna. Bár a cserét magyar Home Premiumra símán engedhetne a Microsoft.

#5451 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Orgi - Dátum: 2010. 09. 07. 10:17

Ha valaki más futna bele ilyenbe, tájékoztatásul megosztom veletek... beszéltem a Toshiba Magyarországgal és a Microsoft terméktámogatással is telefonon. A laptophoz kapott Home Prémium szériaszám német v. francia Windows 7 H.P-hoz való és a magyar nyelvű H.P. nem fogadja el hivatalosan. Nincsen semmiféle lehetőség a felhasználására magyar nyelvű H.P-al, nem lehet átváltani vagy bármit kezdeni vele. Obi :huh:

Én azért kipróbálnám egy Magyar Home Premiummal a kódot.
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#5452 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: bon - Dátum: 2010. 09. 07. 14:40

Én azért kipróbálnám egy Magyar Home Premiummal a kódot.

"A laptop alján ott a matrica, rajta a kód, Home Premium, azonban az aktiválás nem sikerül vele, nem megfelelőnek mondja... ilyenkor Microsoft support telefonon a megoldás? " :(

Szereztem egy magyar HP telepítőt, gondosan még az eredeti recovery partíciót is töröltem, felinstalláltam az összes updatet és minden létező programot, majd nem sikerült aktiválni - szóval ezen már túl vagyok, azért hívtam telefonon az említett cégeket.

#5453 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Orgi - Dátum: 2010. 09. 07. 14:51

Szereztem egy magyar HP telepítőt, gondosan még az eredeti recovery partíciót is töröltem, felinstalláltam az összes updatet és minden létező programot, majd nem sikerült aktiválni - szóval ezen már túl vagyok, azért hívtam telefonon az említett cégeket.

Hát akkor nem sok választásod van, fogd fel úgy a dolgot, hogy nincs windows-od!
Nekem is van (volt) a fiókomban pár német WinNT és Win95, mert hiába kaptam meg őket hivatalosan a gépekkel, olcsóbb volt magyar oem-et venni, mint ezeket upgrade-elni.
Sőt, nemegyszer vettünk már laptopot úgy boltban, hogy a hozzá adott Win Home Edition azonnal ment a fiókba, mert a gép akciós ára OS-sel és az OEM Win Pro együtt volt, mint ha csak a Pro-val vettük volna meg.

#5454 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 09. 07. 15:07

Hát akkor nem sok választásod van, fogd fel úgy a dolgot, hogy nincs windows-od!

Erre jutottam, a jövőbeni használót elirányítottam a www.tisztaszoftver.hu-ra (szerencsére diák), arra a kb 1 hónapra meg kap egy Linuxot, netezgetés/levelezés/filmnézés menni fog.

Szerkesztette: Orgi 2010. 09. 07. 15:11 -kor

#5455 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 11. 17:30

par napja mindket gepem azt csinalja hogy egyes fajlok megnyitasakor figyelmeztet hogy a windowsom nem legalis.
Mindket gepemen windows7 X64 Professional van. Eredeti, gyari recoverybol van visszatoltve es SLIC offline aktivalva.
A gepek gyarilag ezzel a rendszerrel jottek. Az egyik Lenovo, a masik HP.

Peldaul a kalkulator inditaskor is megkapom, hogy nem eredeti. El is mentem a megoldaskent kinalt oldalra.
Le is csekkolta, ki is jott hogy genuine.

Lattatok mar ilyet?

#5456 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 11. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 09. 11. 18:30

par napja mindket gepem azt csinalja hogy egyes fajlok megnyitasakor figyelmeztet hogy a windowsom nem legalis.
Mindket gepemen windows7 X64 Professional van. Eredeti, gyari recoverybol van visszatoltve es SLIC offline aktivalva.
A gepek gyarilag ezzel a rendszerrel jottek. Az egyik Lenovo, a masik HP.

Peldaul a kalkulator inditaskor is megkapom, hogy nem eredeti. El is mentem a megoldaskent kinalt oldalra.
Le is csekkolta, ki is jott hogy genuine.

Lattatok mar ilyet?

Hasonlóval találkoztam a saját gépemen, amin Tisztaszoftveres Windows 7 Pro van. A KB971033-as frissítés szerint nem legális a Windows, de ha eltávolítom akkor nincs gond az eredetiséggel ma napig. Így nem engedem a frissítés települését.

#5457 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 11. 19:09

Idézet

A hírhedett KB971033-as számú frissítés

Februárban már beszámoltunk róla, hogy a Microsoft megkezdte annak a Windows-frissítésnek a terjesztését, amely összesen mintegy 70 különféle aktivációs trükköt szűr ki, ráadásul telepítés után háromhavonta frissíti magát, hogy az újabb és újabb töréseknek is ellenálljon. A Windows Activation Technologies (WAT) frissítése a különféle törések, aktivációs trükkök kiszűrésére irányul, megnehezítve a kalózok dolgát. A fontos besorolású "Update for Windows 7 (KB971033)" néven letölthető frissítés elsőre nem sokat árul el magáról a Windows Update-ben, csak ha valaki rákattint és megtekinti a részletes tudnivalókat, akkor derül ki számára, miről is van szó. Azt azonban a leírás nem tartalmazza, hogy a telepítés után az operációs rendszer 90 naponta validálja magát az interneten keresztül.
A frissített WAT után az operációs rendszer időről időre újraaktiválja magát, a Microsoft így folyamatosan tudja szűrni a kalózpéldányokat és az újabb aktivációs trükköket, töréseket. Ez lényegében azt jelenti, hogy egy kalóz operációs rendszer 90 napig működhet, ha telepítésnél sikerült is átverni az aktivációs rutint, később még fennakadhat a rostán.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5458 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 11. 20:04

Én tudom, hogy mire szolgál a frissítés, de legális a Windows, újratelepítést javasolt a Tisztaszoftver ügyfélszolgálat, de ezt is írták: "A probléma a Windows Genuine ellenőrző programban van, nem a telepített Windowsban. Megoldásként a WGA eltávolítása az egyik lehetőség. Erről ebben a fórumban tud (angol nyelvű) tanácsokat olvasni: link "

#5459 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 12. 01:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Orgi - Dátum: 2010. 09. 07. 14:51

"A laptop alján ott a matrica, rajta a kód, Home Premium, azonban az aktiválás nem sikerül vele, nem megfelelőnek mondja... ilyenkor Microsoft support telefonon a megoldás? " :(

Ne HPs telepítőt tegyél fel, hanem simát.
Make love not Wor.

#5460 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 12. 14:34

Akkor nem tudja valaki hogy lehetne szabályozni a letöltések cache-selését?

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.