HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#761 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 27. 22:44

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 21:25

Milyen hang kártyád van neked hogy a kukába akarod dobni.?
A 2009. jan. 27., kedd - 12:36 kelt hozzá szólásomban le írtam hová forduljatok ha valami problémátok van.

Sokra nem menne a linkekkel. Amíg a Creative nem akaródzik driver t írni Windows 7-re addig gondok leszek. Ja és ha írni is fog akkor se Audigy lesz hanem X-fi és utána talán ír valamilyen döcögős drivert az Audigy-kre is. De ez még nagyon a jövő. Vista-nál is így volt. Még a végleges változat megjelenése után se volt sokáig használható Audigy driver (ezért is váltottam X-Fi-re)
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#762 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 22:48

Idézet: bon - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 22:44

Sokra nem menne a linkekkel. Amíg a Creative nem akaródzik driver t írni Windows 7-re addig gondok leszek. Ja és ha írni is fog akkor se Audigy lesz hanem X-fi és utána talán ír valamilyen döcögős drivert az Audigy-kre is. De ez még nagyon a jövő. Vista-nál is így volt. Még a végleges változat megjelenése után se volt sokáig használható Audigy driver (ezért is váltottam X-Fi-re)

Főleg, hogy ott is én fogok válaszolni, és amíg Creative nem veszi a fáradságot, addig ott sem tudok mást mondani. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#763 Felhasználó inaktív   _Geri_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 27. 23:00

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 21:25

Milyen hang kártyád van neked hogy a kukába akarod dobni.?
A 2009. jan. 27., kedd - 12:36 kelt hozzá szólásomban le írtam hová forduljatok ha valami problémátok van.

Integrált. Pont úgy szól, mint a Creative. Csak nincs rágravírozva a logója. Meg nem világít.

#764 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 07:56

Idézet: _Geri_ - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 23:00

Integrált. Pont úgy szól, mint a Creative. Csak nincs rágravírozva a logója. Meg nem világít.

Azt csak hiszed, hogy pont úgy szol, jobban szol a külön kártya. Ja és hardveres gyorsítás is van benne, sőt eggyes kártyáknak még külön memóriája is van így nem terheli a rendszer memóriát.
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#765 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 09:14

Idézet: _Geri_ - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 23:00

Tudtommal a creative oda az integráltakhoz az om csipszetteket adja s ahoz a driver kérdés az más tészta.
Nekem a nagy gépembe pl x-fi pro kártya van, meg egy usb-s soundblaster audigy 2 nx van még rádugva, s mind kettő működik a win 7-tel.
A kisebb teljesítményű 32 bites gépemen pedig van egy aureal wortex pro studio 3.2 gold gyártmányú be épített 4 mb memóriával el látott 32 mb-ig bővíthető hangkártya, az is megy a Win 7-tel s az xp-driverek is fel települtek hozzá gond nélkül.
Akárcsak a tv kártyám ami egy Northq Nq-6400-int tipusú apróság, az is xp-s driverrel megy de jól dolgozik.

Szerkesztette: adax01 2009. 01. 28. 09:16 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#766 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:05

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 20:33

Ebben az esetben nem a win 7 a hibás hanem a hangkártya gyártója, hogy nem írt hozzá megfelelő szoftvert, én inkább az ilyen hangkártyát hanyagolnám s nem a win 7-et.

Egy béta oprendszerért már csak nem dobom ki a hangkártyám. Én nem fosom a pénzt.
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#767 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:26

Idézet: weihe - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 10:05

Egy béta oprendszerért már csak nem dobom ki a hangkártyám. Én nem fosom a pénzt.

Na nem azt mondtam hogy kidobd a kártyát.
Ami máshonnan kimaradt
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#768 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:33

Idézet: weihe - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 10:05

De a véglegesnél elképzelhető, hogy kikell majd cserélned.

#769 Felhasználó inaktív   zsolt160 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:37

Na már most, úgy tudom, hogy a Vista driver-el működnie kell Win7 alatt is! Nekem régi Creative karim van, igaz a honlapjuk tanulsága szerint Vista kompatibilitást nem vállalnak, viszont Vista frissítés közben leszedett hozzá jó driver-t amivel igaz nem 5.1-ben csak 2.0-ban szól. Ugyan ez van Win7 esetén, csak sztereóban szól. Viszont az Avert media TV karim bezavart, és hangeszközöknél át kellet állítanom a bejövő kimenő eszközt, hogy ne torz, recsegős, sz@r hangom legyen.
Az alaplapra integrált akármilyen hangkártya sajnos rontja a gép erejét, észrevehető játékok esetén, főleg harci cselekmény közben. Külön kártyával nincs gond, még ha a gép kisebb teljesítményű is.

Szerkesztette: zsolt160 2009. 01. 28. 10:38 -kor

Kép

#770 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 11:32

http://www.microsoft.com/hun/technet/tc/?i...03-d415894de094

:)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#771 Felhasználó inaktív   _Geri_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:37

Idézet: bon - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 7:56

Azt csak hiszed, hogy pont úgy szol, jobban szol a külön kártya. Ja és hardveres gyorsítás is van benne, sőt eggyes kártyáknak még külön memóriája is van így nem terheli a rendszer memóriát.

Nem szol, hanem szól. Nem eggyes, hanem egyes.

Ja, amúgy kár, hogy nem létezik olyan generikus hang api, ami képes lenne kihasználni a kártyán lévő ramot, talán a sound fontok onnét szólnak, vagyis szólnának, ha a driverek egyáltalán támogatnák még őket. Ugyanis nem úgy működik, hogy ráraksz valamire egy kis memóriát, és máris jobb lesz. Tudod egyáltalán hogy működnek a hangkártyák, vagy csak dühös vagy amiért kb 10xes árat adtál ki valamiért, ami annyit ér, mint azok a cuccok, amik nem világítanak? Jut eszembe, említettem már, hogy hardveres gyorsítás a már kb 14 éves, legprimitívebb isás hangkártyákkal is van?

Szerkesztette: _Geri_ 2009. 01. 28. 15:38 -kor

#772 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:54

InterVideo Home Theater 2 is ok .
Ami máshonnan kimaradt

#773 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 16:04

Xvid mediacodek s videoplayer ok.
Magyarul is tud.

Szerkesztette: adax01 2009. 01. 28. 16:06 -kor

Ami máshonnan kimaradt

#774 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 17:52

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 19:33

Ebben az esetben nem a win 7 a hibás hanem a hangkártya gyártója, hogy nem írt hozzá megfelelő szoftvert, én inkább az ilyen hangkártyát hanyagolnám s nem a win 7-et.

Ember, még ki se jött a win7, milyen drivert akarsz rá? Majd ha kijött és nem lesz hozzá akkor jogosan lehet panaszkodni, de addig eléggé vicces a dolog.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#775 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 17:54

Most corell termékekkel még hozzá a magyar változatokkal kezdem el gyötörni a win 7-et, kezdetnek egy kis CorelDRAW Graphics Suite X4, mind két gépemre.

Szerkesztette: adax01 2009. 01. 28. 17:56 -kor

Ami máshonnan kimaradt

#776 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 18:04

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 17:52

Ember, még ki se jött a win7, milyen drivert akarsz rá? Majd ha kijött és nem lesz hozzá akkor jogosan lehet panaszkodni, de addig eléggé vicces a dolog.

Ember nem nekem kell a driver mert nekem müködik minden ha nem egy kettővel feljebb valakinek.
Ami máshonnan kimaradt

#777 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 08:31

Úgy látom ebből is van még 32 bit, mikor várható, hogy csak 64 bites változatot gyárt valaki? Ennyire nehéz volna elszakadni a régi dolgoktól? Az előző váltás valahogy nem volt ilyen hosszú átmenettel. Vagy rosszul emlékszem? :)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#778 Felhasználó inaktív   lewisfm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 12:18

Idézet: LightBringer - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 9:31

Úgy látom ebből is van még 32 bit, mikor várható, hogy csak 64 bites változatot gyárt valaki? Ennyire nehéz volna elszakadni a régi dolgoktól? Az előző váltás valahogy nem volt ilyen hosszú átmenettel. Vagy rosszul emlékszem? :)

A szerver oldalon a Windows Server 2008 R2 már csak 64 bitesen lesz, desktop oldalon pedig a Win7 utáni Windows állítólag már szintén csak 64 bites változatban jön ki.

Az USA-ban a nem OEM-ként eladott Windows-okból állítólag már 25% 64 bites. Szerintem Win 7-ből már el fogja érni a kritikus tömeget világszerte és OEM szinten is a 64 bites rendszer ahhoz, hogy a fejlesztő cégek komolyan vegyék ezt a platformot. Egyébként ha jól tudom kb. fél év múlva jelentik be a Delphi fejlesztő  eszköz következő 64 bites kódot is fordítani tudó változatát, s utána kap csak igazán lendületet a 64 bit szekere.

(A Visual Studio-ban már régóta lehet natív 64 bites alkalmazásokat fejleszteni, de fáradságos).

Szóval a Win7-esel szerintem eljön a 64 bit kora is.

#779 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 29. 13:27

Ja az igaz de mikor.?. :think:
Ami máshonnan kimaradt

#780 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 16:17

Idézet: bon - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 11:33

De a véglegesnél elképzelhető, hogy kikell majd cserélned.

Hát igen, előbb-utóbb sajnos biztos elkerülhetetlen. Ez a biznisz (na, nem nekem persze.)
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40