Elküldve: 2009. 07. 31. 20:50
Nem igazán látom át, hogy milyen lehetőségeim is vannak ,ha Windows 7-et akarok venni.
Eleve nem értem, miért létezhet egyáltalán különböző árazás földrajzi területek szerint, amikor szoftverről beszélünk. Pont az lenne a lényeg, hogy ülök a gépem előtt, megtetszik, megveszem, letöltöm.
Na de most jogom van-e megkeresni a legolcsóbb forrást, megvenni a rendszert és letölteni?
Már van egy magyar Vista Home Premiumom. Akkor ezt csak Magyarországon beszerzett, magyar nyelvű Win7-re tudom frissíteni, vagy akár angolra is?
Szeretnék jogkövető magatartást tanúsítani, de egyelőre jóval egyszerűbbnek tűnik az erő sötét oldalát követni. Persze szintén egyszerű lenne beballagni október 22. után egy kiskerbe, venni egy Win7-et, de azért én próbálnám a legolcsóbb, mégis jogszerű megoldást megtalálni.
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW