HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#3081 Felhasználó inaktív   gemgeza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 20. 19:48

Hali,

Én is feltettem a Win7-et mert 2,5 év után már ráfért egy friss telepítés a gépre. Fajinul működik addig míg valamilyen USB-s kütyüt nem csatlakoztatok hozzá, mert akkor vége van, kimerevedik és nem reagál semmire csak a reset gombra...

Van valakinek ilyen tapasztalata, vagy 5lete, hogy mi a francot csinálhatnák vele?

Segítségeteket előre is Köszönöm

GG

#3082 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 21. 09:12

Idézet: gemgeza - Dátum: 2009. okt. 20., kedd - 20:48

Hali,

Én is feltettem a Win7-et mert 2,5 év után már ráfért egy friss telepítés a gépre. Fajinul működik addig míg valamilyen USB-s kütyüt nem csatlakoztatok hozzá, mert akkor vége van, kimerevedik és nem reagál semmire csak a reset gombra...

Van valakinek ilyen tapasztalata, vagy 5lete, hogy mi a francot csinálhatnák vele?

Segítségeteket előre is Köszönöm

GG

A gépről tudnál valamit mondani? Milyen alkatrészek, stb...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3083 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 09:37

HELP!

Van egy HP IPAQ hx2110-es PDA, amit a Windows Mobile-lal szeretnék használni (Win7 Ultimate x86). A HP azt írja, hogy dugjam rá az usb kábelt, a Windows Mobile automatikusan el fog indulni...

Hát nem ez történik. Az eszközök közt valóban ott van a PDA, de a kategóriája "Ismeretlen". A PDA-n Windows Mobile 2003-as van, nem tudok és nem is akarok mást tenni rá, csak annyit szeretnék, hogy működjön, mint ActiveSync-el. Driver külön nincs hozzá, elméletileg nem is kéne, hogy legyen.

Hátha találkozott már valaki ilyen problémával és tud rá megoldást...

Előre is köszi a segítséget!

#3084 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 10:21

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 10:37

HELP!

Van egy HP IPAQ hx2110-es PDA, amit a Windows Mobile-lal szeretnék használni (Win7 Ultimate x86). A HP azt írja, hogy dugjam rá az usb kábelt, a Windows Mobile automatikusan el fog indulni...

Hát nem ez történik. Az eszközök közt valóban ott van a PDA, de a kategóriája "Ismeretlen". A PDA-n Windows Mobile 2003-as van, nem tudok és nem is akarok mást tenni rá, csak annyit szeretnék, hogy működjön, mint ActiveSync-el. Driver külön nincs hozzá, elméletileg nem is kéne, hogy legyen.

Hátha találkozott már valaki ilyen problémával és tud rá megoldást...

Előre is köszi a segítséget!

Van valahol egy h2110-es HP-m (WM2003 Premium), annál az első csatlakoztatáskor szépen letöltötte a windows update segítségével a Microsoft Windows Mobile Device Center-t (6.1.6965.0), és elérhetővé vált az eszköz...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#3085 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 11:03

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 10:21

Van valahol egy h2110-es HP-m (WM2003 Premium), annál az első csatlakoztatáskor szépen letöltötte a windows update segítségével a Microsoft Windows Mobile Device Center-t (6.1.6965.0), és elérhetővé vált az eszköz...

Köszi a segítséget!

Lehet, hogy az a baj, hogy le van tiltva a windows frissítés? Hmmm... ilyenkor mit lehet tenni? Odáig ok, hogy engedélyezni kell. Utána töröljem az eszközt, kihúzom-visszadugom és akkor működnie kéne?

#3086 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 11:08

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 12:03

Köszi a segítséget!

Lehet, hogy az a baj, hogy le van tiltva a windows frissítés? Hmmm... ilyenkor mit lehet tenni? Odáig ok, hogy engedélyezni kell. Utána töröljem az eszközt, kihúzom-visszadugom és akkor működnie kéne?

Ja, szerintem mást nem nagyon kell bütykölni hozzá...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#3087 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 11:30

Sziasztok, láma kérdés:

Ha boltban veszek egy windows 7-et (Home Premium), azt hány gépre tehetem fel hivatalosan?
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#3088 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 11:33

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 12:30

Sziasztok, láma kérdés:

Ha boltban veszek egy windows 7-et (Home Premium), azt hány gépre tehetem fel hivatalosan?

Természetesen csak 1 gépre.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#3089 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 11:49

Idézet: VKP - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 12:33

Természetesen csak 1 gépre.

reméltem, hogy vannak olyan nagyvonalúak, hogy mondjuk 2 gépre...  :rolleyes:
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#3090 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 12:36

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 11:08

Ja, szerintem mást nem nagyon kell bütykölni hozzá...

Köszi, sikerült! :respect:

#3091 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 12:53

Sziasztok,

Nem tudom valaki találkozott-e már a jelenséggel: windows 7 alatt ha mikrofont használok, a fülhallgatóban saját magam visszahallom "realtime" (akkor is, ha semmilyen programot nem használok, hanem csak úgy beszélek a mikrofonba) . A Hangkártya Realtek. Van erre valamilyen megoldás?

#3092 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 13:03

Idézet: csucsregop - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 13:53

Sziasztok,

Nem tudom valaki találkozott-e már a jelenséggel: windows 7 alatt ha mikrofont használok, a fülhallgatóban saját magam visszahallom "realtime" (akkor is, ha semmilyen programot nem használok, hanem csak úgy beszélek a mikrofonba) . A Hangkártya Realtek. Van erre valamilyen megoldás?

:offtopic:
Vedd le a fülest :D
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#3093 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 13:13

Idézet: VKP - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 14:03

:offtopic:
Vedd le a fülest :D

:offtopic: Ugyanez a helyzet, csak tisztábban hallom...  :Đ
A realtek driveréhez mellékelt keverőben nem lehet ezt amúgy kikapcsolni?

#3094 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 15:12

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 13:13

:offtopic: Ugyanez a helyzet, csak tisztábban hallom...  :Đ
A realtek driveréhez mellékelt keverőben nem lehet ezt amúgy kikapcsolni?

Ott nem találtam ilyen lehetőséget.

#3095 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 15:36

Próbálgatni a régebbi, és az újabb drivereket. Barátnőmnél az volt a baj, hogy NEM az alaplapi cd-ről lett feltéve az audio driver, hanem a legfrissebb, a termék honlapjáról. Mikor letöröltem, és kigugliztam az alaplapot, és leszedtem a gyári, régi drivert, akkor a hiba megszűnt.
Kép

#3096 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 15:47

Idézet: 1966 - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 15:36

Próbálgatni a régebbi, és az újabb drivereket. Barátnőmnél az volt a baj, hogy NEM az alaplapi cd-ről lett feltéve az audio driver, hanem a legfrissebb, a termék honlapjáról. Mikor letöröltem, és kigugliztam az alaplapot, és leszedtem a gyári, régi drivert, akkor a hiba megszűnt.

Nekem a gyári alaplapi cdről telepített Vista driver okozta a hibát. Még megpróbálom az xp-s drivert kompatibilitási módban futtatni, hátha megeszi (sok reményt nem fűzök hozzá)

Szerkesztette: csucsregop 2009. 10. 21. 16:18 -kor

#3097 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 16:23

Idézet: csucsregop - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 15:47

Nekem a gyári alaplapi cdről telepített driver okozta a hibát. Még megpróbálom az xp-s drivert kompatibilitási módban futtatni, hátha megeszi (sok reményt nem fűzök hozzá)

Én meg úgy jártam, hogy a win7 telepítette a drivert és szól faszán minden. Én erre a gépre semmilyen drivert nem tettem fel külön és mégis minden működik. (Asus P5B, E1200, 2G RAM, WD 500 SATA2, Pioneer DVR-116D, 8400 GS).

#3098 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 18:25

Idézet: csucsregop - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 13:53

Sziasztok,

Be kell állítani:

A tálcán, azaz jobbra lent, az óra mellett a kis hangszóróra jobb klikk, Rögzítőeszközök-re klikk, majd a kép alapján ízlés szerint...

Csatolt fájl:

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3099 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 10:52

no, megjelent a hetes hivatalosan is. mi igaz abból, ha vistam van akkor sokkal olcsóbban megkapom? vagy ez nem jelent semmit már? sajnos pár lapopra gyárilag vista került és katasztrofális.... xpt nem akartunk rá venni, ezért vártunk:) ki mit tud?

#3100 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 10. 22. 11:19

http://index.hu/tech...rem_neked_adom/

64-bites nem volt ezek szerint :nevet2: Jó, hogy nem fáradtam el addig ::D

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153