Elküldve: 2010. 03. 01. 10:24
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem, a probléma a következő:
Pár napja a Skype az indítást követően (kb 10-30 másodpercet követően, függetlenül az éppen aktuális tevékenységtől) a komplett rendszert lefagyasztja, semmire nem reagál (egér, billentyűzet) és úgy is marad, sakk-matt. A ledermedést követően kb 5-10 mp múlva hallok egy kattanást, talán a hdd kapcsol le, nem tudom, utána pedig a hűtő egyre nagyobb sebességre kapcsol.
Eddig azt hittem skype probléma, de tegnap a Heroes V. játék ugyanezt a hibajelenséget adta indításkor.
Egy hete még nem jelentkezett a probléma, ment a Skype és a játék is. Az azóta feltett programokat és win frissítéseket eltávolítottam próbaképp, de semmi hatásuk nem volt. A rendszervisszaállítást is próbáltam (többször, több pontról és telepítőlemezről is) de nem tudja végrehajtani, mert egy fájlhoz nem fér hozzá (bár nem írja, melyikhez) - ez is megérne egy misét, de ez most a másodlagos gondom.
Compaq CQ61-320SH laptop, Windows7 Home, kb 3 hetes telepítés, semmi crack, semmi registry hack, egyedül a HP oldalról néhány ehhez a géphez kirakott drivert (pl. IDT CODEC, touchpad driver, kártyaolvasó driver) tettm föl.
Ha valakinek van ötlete az újratelepítésen kívül, azt szívesen venném. Köszi
atmg