Idézet: 1966 - Dátum: 2010. 03. 14. 10:35
Jól értem, egyszerre többféle driver is fent van? Meg kéne szabadulni az összestől, és CSAK a 10.2-t feltennni. De a komplettet a Catalyst-ot. Nekem X1300-as kártyám van és szó nélkül felment a Win7 Ultimate-re, és rendesen működik is.
Egyébként nem értem, miért ne támogatta volna az RC, hiszen alapból tesz fel drivert hozzá, fel is ismeri és azzal is jól megy a kártya, csak ugye a beállítások nincsenek meg (gamma, kontraszt, fény satöbbi).
Hali!
Nincs fent több, legyalultam az összeset. Most sima szabványos vindózos VGA drive van, de ezzel nem sokra megye.
Megkíséreltem föltenni a 9.3-as legelső körben, de végén a naplófileba megjegyezte,
hogy a kártya illesztőprogramja, gondolom a Display drive nem ment föl. A többi a WDM és a CC igen, de következő indításnál,
már szövegelt is a cc, hogy nem megfelelő az illesztőprogram az ati kártyámhoz.
Ezek után kisérleteztem a 9.3.1 legacy 32_64bit-ell DD+CC+WDM. minden simán ment, de ismét következő indításnál megint hibát írt ki.
Ezek már a friss Ati publisher 2009.04. driverek voltak. Ezekkel tökéletesen ment a régebbi RC. Ugyan ez a helyzet a 10.2-nél is
Elviekben rendesen feltelepül a naplófile szerint , de az eszközkezelőben ott van a sárga felkiáltó jel újraindítás után.
Kisérleteztem csak külön, DD és WDM illesztőkkel, de így sem ment. Kisérleteztem egyéb windowz illesztőkel, azok sem
működtek.
Egyszerűen ennyit nem sz@rakodtam egy kártyámmal sem

Lehet valamit rosszul csinálok? Egyéb ötlet?