Idézet: Scae [Edgar
,2008. okt. 9., csütörtök - 0:47]ez? 1 hónapos teszt, régen túlléptünk rajta, érdekes módon más tesztben nem ez jött ki, számomra ES vagy fw hiba,
hat ES hibarol nem nagyon beszelhetunk egy fel tucat piacon levo SSD eseten.. en nem bujom nap-mint-nap az ssd teszteket, elismerem, igy tajekozottsagom nem 100%-os. (az atlag vasarlonal azert jobb..) szivesen nezem meg azt a tobbi tesztet, ami felulirja ennek a tesztnek az eredmenyeit.
amugy azt se felejtsuk el, hogy teszt es teszt kozott van kulonbseg, es az ember kepes eldonteni, hogy milyen alapossaggal mentek bele, es mennyire profin allit vagy cafol az a bizonyos teszt. ez a teszt nagyon-nagyon jo, ritka az ennyire alapos teszt. ha cafolo peldat hozol majd, kerlek figyelj arra, hogy legalabb megkozelitse ezt az alapossagot. (es meg egy keres: nagyon gyanus a szamomra, hogy feluletesen ertelmezted az allitasomat, es valami tok masra hoznal peldat... ugye nem az Intel SSD-jerol szeretned megmutatni, hogy milyen jo?)
Idézet
Már 2004-ben lehetett rendelni a thinkpad x40-t ssd-vel (4/8-assal), ne a 2-3-4 évest állítsuk szembe az újjal.
2-3-4 eves? uj, olcso ssd-krol szol az elemzes idevago resze. pont olyanokrol, amik gyanus, hogy a netbookokban vannak. azokrol beszelunk, ugye? (es nem az 1.8-as hdd-krol, nem is ertem, ezek hogy jottek ide. 2.5-osok vannak minden bizonnyal az altalam emlegetett subnote kategoriaban.)
Idézet
Sw hw bajok, példa
Győzzük meg egymást hogy lassú a core2....
ezt ertelmezni sem tudom, hogy jott ide...
Idézet
Linus papánál is gebasz lehetett, mondjuk nem egy kernel fejlesztő az akinek ideális környezet lehet a gépein, mindenféle érdekes cuccokkal. Számodra mérvadó? Lehet hibás az intel...
igen, valamennyire termeszetesen mervado. ertelmes, alapos ember. miert ne figyelnek a szavara? de hogy jott ide az Intel???? valamit nagyon felreerthettel. miert lenne hibas az intel mas gyartok SSD-jenek sebessegeben? es ugye nem mondod, hogy a netbookokban intel ssd van??
Idézet
Onnantól kezdve hogy a 900/901esekbe szereltekkel nincs gond, ez meg egy netbook topic, nincs miről beszélni. 1s? hagyjuk.
ferfiasan bevallom, egy netbookba szerelt ssd-rol sem lattam olyan tesztet, ami az altalam linkelt teszt problemait vizsgalta volna. de ezekszerint Te tudsz ilyenrol. szivesen elolvasnam!
Idézet
Egy relatíve friss piacon lévő már bejáratott és még félkész/új termékek alapján megítélni egy technológiát szerintem hiba. Vannak a régi több éves ssd-k+jelenleg futók
???? mirol beszelsz? en (illetve a cikk iroja!!) regi, bejaratott ssd-k alapjan itelte meg a technologiat. es nem egysegesen, hanem kifejezetten specifikaltan. az alapjan, ugyan nem tudom, hogy konkretan milyen ssd-k kerulnek a netbookokban, de gyanus, hogy nem az intel gyartmanya, igy azok is problemasak. teljesen relevans cikket hoztam, mire Te valamit totalisan felreertesz, es masrol beszelsz. megnezted egyaltalan, hogy minek van 1 sec-os latancyje?
Idézet
Nem tudom akibát szoktál-e olvasni, ott mindig tesztelik is a cuccokat, utóbbi 1 hónapban vagon ssd tesztje fenntvolt. Egyikkel sem volt gond. (akibáéknál ctrl-f ssd)
mint fentebb irtam nem szoktam gyakran ilyen teszteket olvasni. (nem az ssd a legszukebb erdeklodesi korom.) de szivesen elolvasom majd azt a tesztet, amit ajanlasz, es ami alatamasztja, hogy a netbookokban levo ssd-k mentesek azoktol a gyerekbetegsegektol, amire az altalam linkelt cikk utalhat.