HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#5461 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 08. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 11. 08. 11:25

nem tudom, melyik típus az, de jó eséllyel lesz rajta control room kijárat is, és akkor máris van 2 sztereó kijáratod. vagy még több, mindenféle groupokkal.
amúgy sem vagyok biztos abban, hogy egy keverő működik fordítva is :)

Bármin bármi van, szerintem az a Helixboard 18as lesz.
Make love not Wor.

#5462 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 08. 12:10

En itt kinn No-ban nem reg egy BEKO mosogatogepet es mosogepet vettem. Egyelore fel eve gond nelkul, csendesen es takarekosan mukodnek. :) Remelem min. 4-5 evig igy marad.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#5463 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 08. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2011. 11. 07. 19:32

Erről mi a vélemény?http://cms.omnitroni...wgtree=A7013000

Nincsenek nagy igények, viszont árérzékeny a dolog.

Akkor onlány rendelés marad
http://www.digibest....g=&order=ar_nov
"Tégy jót, s gondold meg, minden óra lehet az utolsó" /Talmud/
HOREX

#5464 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 08. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 11. 07. 21:39

Mosogepes topicban (indexen) 1-2 embernek van pana mosogepe, de talan max. 2 eve kapni nalunk, igy tuk sok tapasztalat nem lehet veluk, de akinek az van, annak eddig tetszett.
Egy a lenyeg, a whirlpoolt, candy-t, indesitet felejtsd el batran, es jobb az eloltoltos (nem, nem kezdunk bele a miert, a felultoltosnel ket helyen van csapagyazva vitaba, eloltoltos es kesz). Valamint kombinalt moso+szarito gepet sem celszeru venni (a szaritokapacitas fele a mosonak, ergo mosas utan felet ki kell pakolni, szarit, megszaritott ki, vizes masik fele be, ujra szarit, szoval szopolos). Igazabol egy kurrens gepeket szerelo ember tudna neked okosat mondani, egy rakas gepnel mar muanyagbol csinaljak az ustot, abba bele van ontve a csapagy, magyarul ha csapagyas lesz a geped, akkor dobhatod ki az egeszet a picsaba, mert nem eri meg uj ustot venni meg szetrobbantani a gepet aztan nullarol osszeepiteni (lasd meg: tervezett elettartam).

Pedig a szaritogepes az istenkiraly, azzal meg en is boldogultam. :D Persze durva pazarlas.

#5465 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 06:52

Ismertek valami jó kis ismeretterjesztő filmeket? Főleg tudomány és technika témában érdekel, esetleg csillagászat, földrajz. Az jó lenne, ha valahonnan le tudnám tölteni (ftp, akármilyen megosztó, torrent). Gondolom a népszerűbbeket megtalálom torrenten, viszont címeket nem tudok. A npai 2,5 óra utazásom közben néha elnézegetnék ilyesmit. Mégiscsak hasznosabb, mintha valami játékfilmet néznék. Azt inkább otthon normális körülmények között.
Ha ellátnátok egy pár címmel az jó lenne, akkor el lennék egy darabig.

#5466 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2011. 11. 11. 06:52

Ismertek valami jó kis ismeretterjesztő filmeket? Főleg tudomány és technika témában érdekel, esetleg csillagászat, földrajz. Az jó lenne, ha valahonnan le tudnám tölteni (ftp, akármilyen megosztó, torrent).

Itt nézz szét a "Dokumentum filmek" között.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5467 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 10:39

Ismertek valami jó kis ismeretterjesztő filmeket? Főleg tudomány és technika témában érdekel, esetleg csillagászat, földrajz. Az jó lenne, ha valahonnan le tudnám tölteni (ftp, akármilyen megosztó, torrent). Gondolom a népszerűbbeket megtalálom torrenten, viszont címeket nem tudok. A npai 2,5 óra utazásom közben néha elnézegetnék ilyesmit. Mégiscsak hasznosabb, mintha valami játékfilmet néznék. Azt inkább otthon normális körülmények között.

Remélem sorozat/tv film is jó.

The Universe
Sci Fi Science
Into the Universe with Stephen Hawking

How the Earth was made
Engineering an Empire
Through the Wormhole

Itt ott vannak átfedések. Személyes kedvenveim az első három.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#5468 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 10:39

Nyomd be otthon a Discovery-t / Natgeo-t háttérzajnak, azon biztos megy majd pár, ami érdekes, csak a címét kell kipuskázni.
Mythbusters nem rossz, csak elég kommersz. Szenzációs szerelők, Gyáróriások egész jó. Most nézem, Natgeo oldalán válogathatsz témánként a műsorok közt. Aztán már csak meg kell találni, melyik letölthető.

Amúgy az én kedvencem a Hogyan készült?, de nem hiszem, hogy bárki is leülne azt úgy nézni, hogy közben ténylegesen arra is figyel, nem csak fél szemmel nézi :)

Ja és nem tudomány, de ha a David.Attenborough névre keresel, biztos, hogy minőségi anyagokat kapsz.

Esetleg Top Gear?

Szerkesztette: szucsati 2011. 11. 11. 10:43 -kor

#5469 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 11:22

Ismertek valami jó kis ismeretterjesztő filmeket? Főleg tudomány és technika témában érdekel, esetleg csillagászat, földrajz.

Csillagászathoz még: Utazás az univerzum peremére (Journey to the Edge of the Universe), lehetőleg minimum 720p-ben :-)

Technikai dolgokhoz: Hogyan készült? (How it's made) és Hogyan csinálják (How do they do it)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#5470 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 17:00

Köszönöm!

#5471 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 19:55

Tud vki olyan boltot, ahol biztosan van G9 foglalatu fenyforras? Nehezen hiszem el, hogy meg a Bricostore-ban sincsen... :unsure:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#5472 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 11. 11. 19:55

Tud vki olyan boltot, ahol biztosan van G9 foglalatu fenyforras? Nehezen hiszem el, hogy meg a Bricostore-ban sincsen... :unsure:

Így most este biztos nem, de azért mondhattadvolna, hogy kompakt, LED, micsoda?
Make love not Wor.

#5473 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 11. 21:05

Így most este biztos nem, de azért mondhattadvolna, hogy kompakt, LED, micsoda?

Kompakt. LED-et meg nem lattam G9ben, es ketlem, hogy a nappalis csillarba beleferne egy jo minosegu pilacs az 5cm atmeroju buraba. Amit vettem kompaktot szeptember elejen, az egy het alatt elpukkant mind a 4 db... :blink: osszesen nem mentek 1 orat se. :omg:

#5474 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 07:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 11. 11. 20:55

Próbáld meg világítástechnikai szaküzletben.
Pl. http://bolthely.hu/t...0V-os_halogenek
Osram márkabóltok, stb.
Létezik ledes is: http://www.fenyforra...2w-p-82381.html

#5475 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 11. 11. 22:01

Kompakt. LED-et meg nem lattam G9ben, es ketlem, hogy a nappalis csillarba beleferne egy jo minosegu pilacs az 5cm atmeroju buraba. Amit vettem kompaktot szeptember elejen, az egy het alatt elpukkant mind a 4 db... :blink: osszesen nem mentek 1 orat se. :omg:

Pont most láttam a Lidlben. 3db 499Ft. Gondolom, hasonlóan hulladék minőség, mint amit vettél...

Egyébként dögöljenek meg ezek... A szobámban a csillárban 5 izzó van, ebből egy égett ki, de fogalmam nincs, mióta vannak benne. Most meg megveszek 1000Ft-ért egy ilyen új csodát, mert ugye hagyományos erős izzót már nem kapni, és fél évente cserélgetem...

#5476 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Tibsó - Dátum: 2011. 11. 12. 07:12

Próbáld meg világítástechnikai szaküzletben.
Pl. http://bolthely.hu/t...0V-os_halogenek
Osram márkabóltok, stb.
Létezik ledes is: http://www.fenyforra...2w-p-82381.html

Koszi, de halogent nem. Ez a LEDes meg gyenge, ugyanott tartanek, mintha 1db kompakt egne, es 21e Ft lenne az egesz. :omg: Na majd meg keresgelek. Koszi :-)

#5477 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 11. 11. 22:01

Amit vettem kompaktot szeptember elejen, az egy het alatt elpukkant mind a 4 db... :blink: osszesen nem mentek 1 orat se. :omg:

Üzenet megtekintéseIdézet: szucsati - Dátum: 2011. 11. 12. 13:12

Egyébként dögöljenek meg ezek... A szobámban a csillárban 5 izzó van, ebből egy égett ki, de fogalmam nincs, mióta vannak benne. Most meg megveszek 1000Ft-ért egy ilyen új csodát, mert ugye hagyományos erős izzót már nem kapni, és fél évente cserélgetem...

Rosszul látjátok. Világítanak azok, csak nem látszik. Ezekre 1000 üzemóra van előírva.
Aki meg összeesküvést sejt mögötte, az elítélendő.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5478 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 16:53

Jol rab.sztam es ugy nez ki megdoglott a WD MyBook II-m. Ha jol lattam, akkor a RAID szarsag miatt, valami baja lehet. Azt irja, hogy: md device dev md2 does not appear to be active... :p Erre van-e valakinek megoldasa vagy barmi, hogy ne kelljen eldobni a ket winyorol a lassan 1 GB adatot. :(
Kép

#5479 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 11. 15. 16:53

Jol rab.sztam es ugy nez ki megdoglott a WD MyBook II-m. Ha jol lattam, akkor a RAID szarsag miatt, valami baja lehet. Azt irja, hogy: md device dev md2 does not appear to be active... :p Erre van-e valakinek megoldasa vagy barmi, hogy ne kelljen eldobni a ket winyorol a lassan 1 GB adatot. :(

Mi a kérdés? Én egyszer pöcsöltem ilyennel, de ez is csak vinyó, ha raidben van, akkor beszoptad, oszt ez volt, ami megdögölhet meg is döglik.
Make love not Wor.

#5480 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 16. 00:34

Sajnos valoszinu fizetnem kell majd, mert en nem ertek a linuxhoz ennyire. Egyelore ugy nez ki szamomra, hogy van ez a md2 nevu (particio?) ami nem latszik sehol. Ezen vannak az adatok, ez van ket vincseszteren tukorben. Olvastam, hogy elmeletileg ha ilyen tortenik, hogy nem aktivalodik vagy mi, akkor mit lehet tenni, de szerintem kar belekezdenem ezekbe a barom parancsokba. Esetleg ha valami partition magickel ranezek, annak van ertelme?
Kép

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • Utolsó »