HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#1001 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 19. 23:41

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 20:48

Nem lett a tizedesekkel félreolvasva?
Több ismerős is hajlamos volt a pirosakat is hozzászámolni.

115xx a "leolvasott", a jelenlegi meg 126xx kWh.
A tizedesjegy hibája itt már nagyságrendi különbség lenne - annyi pénze meg tán a királynak sincs...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1002 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 06:38

nem kerult be vmi uj fogyaszto mostansag, ami esetleg hibas, de annyira nem, hogy lecsapja a biztositekot? esetleg vellanysuto, vagy bojler? azok zabálják az energiát.

Vmint Te is meg tudod nézni, hogy jol mér e, minent lenyomsz, fogsz egy fogyasztás mérőt, megnézel vmit, hogy pontosan mennyit fogyaszt (pl. egy 100as izzot), aztán megnézed az oran is, hogy ua. mutat e (rá van irva, hogy egy fordulas mennyi kwh, vagy forditva)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1003 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 10:43

ismét:

nem tudom, mennyire helyesek az információim arról, amit keresek.
Hindu alapszimbólumok, ha jól tévedek. Ezekről keresnék képeket és leírást. Már kicsit böngésztem, de sokszor csak leírást találtam, ha találtam képet sehol. Ha valakinek esetleg könyv formában van ilyen anyaga, akkor a cím és szerző is érdekelne.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1004 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 14:03

Nem kovettem ezt a forumot egy ideig. Par eve volt egy hasonlo nevu topik, ami raszoruloknak gyujtott hardvereket. Mi lett vele?

#1005 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 20. 14:03

Idézet: viharhozo - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 15:03

Nem kovettem ezt a forumot egy ideig. Par eve volt egy hasonlo nevu topik, ami raszoruloknak gyujtott hardvereket. Mi lett vele?

Ott van HWSW csapatokban, felajánlásos.
Make love not Wor.

#1006 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 14:36

Kosz, a Szoftvermuhely kicsit bezavart.

#1007 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 20:32

Sziasztok!

Kaptam egy dvd-t amiről le szeretném szedni mp3 lejátszómra a hanganyagot, hogy utazás közben hallgathassam. Tudtok mondani nekem olyan progit, amivel könnyedén le tudom menteni az előadásanyag audio részét? Köszi
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#1008 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 20:49

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 21:32

Sziasztok!

Kaptam egy dvd-t amiről le szeretném szedni mp3 lejátszómra a hanganyagot, hogy utazás közben hallgathassam. Tudtok mondani nekem olyan progit, amivel könnyedén le tudom menteni az előadásanyag audio részét? Köszi

mplayer

#1009 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 20. 21:02

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 21:49

mplayer

Azzal hogyan?
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#1010 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 06:37

audio-gogo.

azzal a progival megynyitod a cd-n lévő file-okat, a beállításokban megadod a mentés helyét és rányomsz az mp3 gombra.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:20

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 7:37

audio-gogo.

azzal a progival megynyitod a cd-n lévő file-okat

DVD. Én is ezen akadtam fent egy picit :-)
Make love not Wor.

#1012 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 8:20

DVD. Én is ezen akadtam fent egy picit :-)

szerintem lényegtelen hogy dvd-n vagy lemezen van, a lényeg hogy látja a rajta lévő audio file.okat és azokat fogja csak megnyitni neked.

#1013 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:29

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 8:27

szerintem lényegtelen hogy dvd-n vagy lemezen van, a lényeg hogy látja a rajta lévő audio file.okat és azokat fogja csak megnyitni neked.

Nem éppen lényegtelen. :)

-------
Megoldás:
http://www.free-codecs.com/download/DVD_Audio_Extractor.htm
vagy:
http://download.chip.eu/hu/Free-DVD-MP3-Ri....12_228129.html (inkább ezt.)

Szerkesztette: Kory 2008. 05. 21. 07:33 -kor

#1014 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:52

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 22:02

Azzal hogyan?

mplayer dvd://8 -v -dumpstream -dumpfile title.vob
mplayer title.vob -ao pcm:file=audio1.wav -vc dummy -aid 128 -vo null

aztán a wavval azt csinalsz amit akarsz.

a dvd:// az az ,hogy a lemezen hányadik title. bővebben a manualba

#1015 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 13:09

Idézet

Nem csoda, hogy jelenleg a szélessávú penetráció a legfőbb mérőszáma egy ország informatikai fejlettségének, hiszen Magyarországon a lakosság mintegy 40 százaléka még soha nem internetezett, mintegy 60 százalék pedig nem használja rendszeresen a világhálót.

Ha 40 százalék nem internetezett fel még, és 60% nem rendszeresen internetezik, akkor kik interneteznek Mo-n? 60+40 az 100, vagy nem?

#1016 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 13:13

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 14:09

Ha 40 százalék nem internetezett fel még, és 60% nem rendszeresen internetezik, akkor kik interneteznek Mo-n? 60+40 az 100, vagy nem?

Elég egyértelmű, a 60%. :) Csak nem rendszeresen, de mindenki máshogy. Mondjuk a rendszeresen szó mit jelent, más kérdés.

#1017 Felhasználó inaktív   Gravobsky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 13:44

Kár hogy azt a több tízezer fiatalt nem kérdezték meg akik munkahelyen is és otthon is 10percenként nézik az inboxot , jútúboznak meg amúgy is neten élnek.
Ha nekik az számít rendszeresnek hogy 24/7-ben online vagy akkor csak a chineese gold farmerek a rendszeres netezők.
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360

#1018 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:03

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 14:09

Szerintem a nem használja rendszeresenbe beletartozik az egyáltalán nem használja 40% is. A többi ezekszerint meg rendszeresen használja. Gondolom aki nem használta még soha, az nem használja rendszeresen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
|                                                                |                                                |
| Nem használja rendszeresen  - 60%      |                                                |
|                                                                    | Rendszeresen használja - 40% |
| --------------------------------------------      |                                                |
| | Egyáltalán nem használja  - 40% |    |                                                |
| --------------------------------------------      |                                                |
-----------------------------------------------------------------------------------------------

#1019 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:26

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 21:32

En DGIndex-et hasznalnek erre... megnyitod a vobokat, aztan save project, ahova mented az indexfajlt oda fogja tenni az ac3-at/ac3-akat.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1020 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:32

Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 15:03

Szerintem a nem használja rendszeresenbe beletartozik az egyáltalán nem használja 40% is. A többi ezekszerint meg rendszeresen használja. Gondolom aki nem használta még soha, az nem használja rendszeresen.

|                                                                |                                                |
| Nem használja rendszeresen  - 60%      |                                                |
|                                                                    | Rendszeresen használja - 40% |
| | Egyáltalán nem használja  - 40% |    |                                                |

A 40% rendszeres meg túl sok.

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.