HWSW Informatikai Kerekasztal: Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 06. 16:29

E topik létrehozását e remekmű ihlette meg: https://forum.hwsw.h...howtopic=101139 (egyébként javaslom mindenkinek didyman mester szösszenetét végigolvasni, mert elég sok dolog érvényes az ott leírtakból a videókártyákra is).

Megkérném ugyanakkor a vga-szekció törzsközönségét, hogy a leggyakrabban előforduló hibákat (pl. kockásodás) és azok lehetséges kiváltó okait, illetve a megoldást (ha létezik), írja le e topik keretein belül, (lehetőleg) képes-tutorialos formában (nekem erre sajnos se időm, se tudásom sincsen).

E topik szerepe lesz továbbá a "nem működik, fagy, kockásodik, túlmelegszik" című problémák megvitatását lehetővé tenni.

Kellemes és hasznos fórumozást kívánok mindenkinek!

#2 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 17:52

Ez okos dolog volt! :up: :respect: :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3 Felhasználó inaktív   Korai 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 08. 15:30

Hello mindenki, akkor itt is kérdezek egyet. :)

Szóval van egy Albatron 7300GS 512MB-s videókártyám, ami kicsit hűtőcsapágyhibás, de amúgy 47 fok körüli a GPU-ja. Az albatron szerint mondjuk ilyen videókártya nincs, mert a GS és GSL-ek csak 256-osak és passzív hűtésesek, a GT-k már jók lennének, de a dobozon és a kártyán meg GS-van. :confused:
Ez még nem is lenne zavaró... Viszont, mikor bekapcsolom a gépet, igen gyakran elsőre a monitor nem kapcsol be, csak marad készenlétibe... második vagy harmadik indításra már azért be szokott indulni, ilyenkor, (vagy ha egyből bekapcsol a monitor) előfordul hogy nem érzékeli hogy milyen videókártya, bejön alapbeállításba, és hullámzik ha megmozdítok pl egy ablakot, vagy van hogy 640X480-asba adja be az ablakot, és kiírja hogy új Videóvezérlő (VGA komp.) de nem lehet telepíteni... ilyenkor resi és jó, de a BIOS szól hogy változtak a beállítások, töltsem be vagy állítsam át. Van hogy totál kockás torz képet ad, és csak a kikapcs panel rendes színű. illetve ha minden frankón megy, akkor is van hogy kidob kékhalállal, ilyen üzikkel: BAD-POOL-HEADER, PAGE-IN-NONPAGED-AREA (vagy vmi hasonló :Đ ), IRQ-NOT-LESS-OR-EQUAL... a GPU órajele az everest szerint 2Mhz-el lépi túl az eredetit... :p
Nem tudjátok mi lehet a baj? Gondolom, a videókártya nem kapcsol be mindíg, és ha bejön a BIOS beállításokkal nem egyezik, de ilyenkor mit tegyek? és mitől lehet ilyen a kártya?
Segítsetek a tudtok! Előre is köszönök minden használható választ! :D

#4 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:19

Az én észrevételem ugyan nem probléma, de kíváncsi lennék, hogy vannak-e rajtam kívül olyan X1000 tulajok, akik tapasztaltak olyat, hogy 3d alkalmazásokban felbontásváltáskor időnként a kép egy-két másodpercre kettéoszlik, és bekockásodik? :Đ

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 01. 08. 19:23 -kor

#5 Felhasználó inaktív   Dorian 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 12:52

Huppsz, most vettem észre, hogy van direkt ilyen topik is  :respect:

Ötleteket várok, mi a jó büdös franc lehet a baj...

Most vettem az aláírásomban szereplő vga-t, minden frankó, játékok, 3D Mark szépen mennek, nem fagy  semmi, DE:

Ha felteszek valami tools programot, a következő boot végén, feltételezem, amikor azt a progit akarja a win xp betölteni, elmegy a kép (vagy lefagy ezt nem tudom) Pedig akkor még el sem indítottam ezt a progit, tehát húzva, stb nem volt... Eddig kettővel próbáltam, a forceware driver által ajánlott Ntune-val és a Rivatunert... Helyreállítani csak úgy lehettet, hogy csökkentett módban eltávolítottam a tools programot, a forceware drivert és az alaplapi nforce2 drivert is...
Acer 5740, Samsung PS50C530, Denon 2809, H/K HD755, Venice V13, Pioneer DV490, Dali Concept 6 szett, Heco Vitas 30A sub, Pentax Kx szett +FA50/1.4

#6 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 13:57

Idézet: Korai - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 15:30

Hello mindenki, akkor itt is kérdezek egyet. :)

Szóval van egy Albatron 7300GS 512MB-s videókártyám, ami kicsit hűtőcsapágyhibás, de amúgy 47 fok körüli a GPU-ja. Az albatron szerint mondjuk ilyen videókártya nincs, mert a GS és GSL-ek csak 256-osak és passzív hűtésesek, a GT-k már jók lennének, de a dobozon és a kártyán meg GS-van. :confused:
Ez még nem is lenne zavaró... Viszont, mikor bekapcsolom a gépet, igen gyakran elsőre a monitor nem kapcsol be, csak marad készenlétibe... második vagy harmadik indításra már azért be szokott indulni, ilyenkor, (vagy ha egyből bekapcsol a monitor) előfordul hogy nem érzékeli hogy milyen videókártya, bejön alapbeállításba, és hullámzik ha megmozdítok pl egy ablakot, vagy van hogy 640X480-asba adja be az ablakot, és kiírja hogy új Videóvezérlő (VGA komp.) de nem lehet telepíteni... ilyenkor resi és jó, de a BIOS szól hogy változtak a beállítások, töltsem be vagy állítsam át. Van hogy totál kockás torz képet ad, és csak a kikapcs panel rendes színű. illetve ha minden frankón megy, akkor is van hogy kidob kékhalállal, ilyen üzikkel: BAD-POOL-HEADER, PAGE-IN-NONPAGED-AREA (vagy vmi hasonló :Đ ), IRQ-NOT-LESS-OR-EQUAL... a GPU órajele az everest szerint 2Mhz-el lépi túl az eredetit... :p
Nem tudjátok mi lehet a baj? Gondolom, a videókártya nem kapcsol be mindíg, és ha bejön a BIOS beállításokkal nem egyezik, de ilyenkor mit tegyek? és mitől lehet ilyen a kártya?
Segítsetek a tudtok! Előre is köszönök minden használható választ! :D

Troubleshooting Windows STOP Messages ---> Itt találhatsz megoldást a hibaüzenetek okára.

:up:

Szerkesztette: Fefe 2008. 01. 10. 14:00 -kor

"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#7 Felhasználó inaktív   Korai 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 14:18

Idézet: Fefe - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 13:57

Troubleshooting Windows STOP Messages ---> Itt találhatsz megoldást a hibaüzenetek okára.

:up:

Köszi!
Megnézem, remélem segít :up:

#8 Felhasználó inaktív   dimensionxyz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 19:05

Hi!
Van egy problem-em amire lehet tudja valaki a +oldást, én 1nlőre nem értem a dolgot.

tehát a jelenség:

- Videólejátszás kockásodik Quake 3 futtatása után - én amúgy a hardweres gyorsítás kikapcsolódására tippelnék, de hogy ez miért van passz? :(
- Játékok mindig mennek gond nélkül, ez után is.
- A körülmények: Gef 6600 GT, Nvidia 91.33 -as driver, win xp sp2 hun
- Tehát mindig Quake 3 futtatás után jelentkezik, 5-ből 3x garantáltan
- csak újraindítás segít

#9 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 13:04

Idézet: dimensionxyz - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 19:05

Hi!
Van egy problem-em amire lehet tudja valaki a +oldást, én 1nlőre nem értem a dolgot.

tehát a jelenség:

- Videólejátszás kockásodik Quake 3 futtatása után - én amúgy a hardweres gyorsítás kikapcsolódására tippelnék, de hogy ez miért van passz? :(
- Játékok mindig mennek gond nélkül, ez után is.
- A körülmények: Gef 6600 GT, Nvidia 91.33 -as driver, win xp sp2 hun
- Tehát mindig Quake 3 futtatás után jelentkezik, 5-ből 3x garantáltan
- csak újraindítás segít

Tegyél fel másik NV drivert.  :)

#10 Felhasználó inaktív   freesman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 13:40

Sziasztok

Olyan problémám lenne hogy 2 hete vettem egy Asus AH2600PRO 512MB DDR2 AGP videókártyát.Régi videókártya driver letöröltem.Kivettem a karit és bele az újjat felrakom a drivert amit hozzá adtak.Minden szép és jó csak éppen a játoknál nem megy :( Rákattintok mint ha elindulna és aztán kékhalál.Ezt nem tetszik neki : ati3duag.dll.És semmien játék nem megy. :(
A gépem adatai:
Deer 500W táp
AMD Sempron 2800+ ami 2000 ketyeg
512MB DDR400 RAM
Samsung 250gb sata 2-es vinyó
maxtor 40gb vinyó
Nec 3040 dvd író
Asrock K7VT4A PRO alaplap
+az fent említett videókártya

Légyszi segítsetek. :confused: Már nagyon elegem van hogy semmivel nem tudok játszani. :reklamacio:
Próbáltam már több drivert is de egyikkel se ment.
AMD Sempron 2800+,Asrock K7VT4A PRO alaplap, Asus AH2600PRO 512MB DDR2 AGP 8X, 512MB DDR400 RAM, Deer 500W táp, Maxtor 40GB vinyó+250GB Samsung sata2, Nec 3040 dvd író

#11 Felhasználó inaktív   balys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 10:40

Szaisztok!

Egy kis segítségre lenneszükségem!

Adott egy Asus M2V-MX alaplap, Inno 8800GT PIC-E a kártya nem működik.
Az alaplapi integrált vga működik, de ha belerakom Gt-t akkor se kép se hang.
A kártyán rajt van a + táp csatlakozó is, lehet hogyí kicsi neki 400Wat-os táp?
A másik dolog hogy adott még két darab kingmax dd2 800mhz nemória.
Ha belerakom mind ketőt akkor el sem indúl a gép.
Megpróbálom este felrakom a legújabb biost hátha segít.
Ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadnám.

Köszi

#12 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:59

Idézet: freesman - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 13:40

Sziasztok

Olyan problémám lenne hogy 2 hete vettem egy Asus AH2600PRO 512MB DDR2 AGP videókártyát.Régi videókártya driver letöröltem.Kivettem a karit és bele az újjat felrakom a drivert amit hozzá adtak.Minden szép és jó csak éppen a játoknál nem megy :( Rákattintok mint ha elindulna és aztán kékhalál.Ezt nem tetszik neki : ati3duag.dll.És semmien játék nem megy. :(
A gépem adatai:
Deer 500W táp
512MB DDR400 RAM
maxtor 40gb vinyó
Nec 3040 dvd író

Légyszi segítsetek. :confused: Már nagyon elegem van hogy semmivel nem tudok játszani. :reklamacio:

első körbe dxdiag másnem megtalálod a windows/ system32 könyvtárba.Na ott megnézni a képernyő fülön hogy hogy van e 3d gyorsitás egyáltalán illetve agp mintázatgyorsítás.Gyanúm hogy nincs.Ezt okozhatja hogy nincs fenn az alaplapi driver illetve hibás ati illesztőprogram,egyes alaplapoknál a biosba az elsődleges megjelenítő pci-ra állítása is okoz ilyet.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#13 Felhasználó inaktív   Tom Clancy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 17:06

Üdv mindenkinek!

Van növéreméknek egy számítógépe:
ASRock alaplap
Celeron 2.4 proci
768MB RAM
ATI 9200SE 64MB
MAXTOR 80GB
CODEGEN 300W
LG DVD-ROM+DVD író

Eddig kifogástalanul ment (3 éves), de most újra lett telepítve a Windows (mert már 2 éve nem volt). Fölment szépen, driverek, office, stb. De a játékok, amiket feltettem, elindítás után fekete képernyő, majd fél perc múlva újraindította a gépet. Volt ami, elindult, de kilépéskor indult újra (amikor visszajönne a windows). Aztán megfigyeltem, hogy pl. a játék beálíításaiban a felbontás állításánál, illetve a windows monitor-frekvenciabeállítás módosításánál is fekete képernyő majd restart volt az eredmény. Gyanakodtam a feltett Video driverrel (6.11 Catalyst - mivel régi a kártya, ezt ajánlotta fel az ATI oldala), leszedtem Driver Cleanerrel és feltettem a 3.8.252 Omega Drivert (6.5 Catalyst-ot tartalmazza, ennél újabb állítólag ezt a 9200-es szériát már nem támogatja, viszont a Windows telepítés előtt nem tudom melyik volt fenn). Ez feltette az ATi Tray Tools-t is, amiben szépen 85Hz-re fixáltam 640/800/1024 felbontásban a frekit, na most úgy néz ki, hogy kicsit gondolkozik a váltásoknál és a feltett játékok (Transformers, Far Cry, Warcraft III, Halo) legtöbbje már nem indítja újra a gépet, mennek szépen, de még egy-két játék így is produkálja a fenti hibát, pl. Act Of War, de gondolom ez is más felbontásban akar indulni (a Windows 1024-en van). Na most csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen más dolog okozhat problémát, talán ez a driver sem jó??? A 7.x-es Catalystok elvileg nem jók 9200-höz. A gép a telepítés előtt tökéletesen ment, minden feltett játékkal, így a hardver gondot kizárom. A felbontás vagy frekiváltás továbbra is szerintem a gond forrása, de miért? Majd még próbáljuk más játékokkal is.

A DirectX a 2007 októberi, alaplap és hang driver az alaplaphoz adott CD-ről van.+fel van téve a 793DF-hez a monitor driver a samsung.com-ról.

#14 Felhasználó inaktív   cs0nt1ka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 22:16

Idézet: Tom Clancy - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 18:06

Üdv mindenkinek!

ASRock alaplap
Celeron 2.4 proci
768MB RAM
ATI 9200SE 64MB
MAXTOR 80GB
CODEGEN 300W
LG DVD-ROM+DVD író

Eddig kifogástalanul ment (3 éves), de most újra lett telepítve a Windows (mert már 2 éve nem volt). Fölment szépen, driverek, office, stb. De a játékok, amiket feltettem, elindítás után fekete képernyő, majd fél perc múlva újraindította a gépet. Volt ami, elindult, de kilépéskor indult újra (amikor visszajönne a windows). Aztán megfigyeltem, hogy pl. a játék beálíításaiban a felbontás állításánál, illetve a windows monitor-frekvenciabeállítás módosításánál is fekete képernyő majd restart volt az eredmény. Gyanakodtam a feltett Video driverrel (6.11 Catalyst - mivel régi a kártya, ezt ajánlotta fel az ATI oldala), leszedtem Driver Cleanerrel és feltettem a 3.8.252 Omega Drivert (6.5 Catalyst-ot tartalmazza, ennél újabb állítólag ezt a 9200-es szériát már nem támogatja, viszont a Windows telepítés előtt nem tudom melyik volt fenn). Ez feltette az ATi Tray Tools-t is, amiben szépen 85Hz-re fixáltam 640/800/1024 felbontásban a frekit, na most úgy néz ki, hogy kicsit gondolkozik a váltásoknál és a feltett játékok (Transformers, Far Cry, Warcraft III, Halo) legtöbbje már nem indítja újra a gépet, mennek szépen, de még egy-két játék így is produkálja a fenti hibát, pl. Act Of War, de gondolom ez is más felbontásban akar indulni (a Windows 1024-en van). Na most csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen más dolog okozhat problémát, talán ez a driver sem jó??? A 7.x-es Catalystok elvileg nem jók 9200-höz. A gép a telepítés előtt tökéletesen ment, minden feltett játékkal, így a hardver gondot kizárom. A felbontás vagy frekiváltás továbbra is szerintem a gond forrása, de miért? Majd még próbáljuk más játékokkal is.

A DirectX a 2007 októberi, alaplap és hang driver az alaplaphoz adott CD-ről van.+fel van téve a 793DF-hez a monitor driver a samsung.com-ról.

Az ipari hulladék minőségű Codegen táp is hozzájárulhat ahhoz, hogy terhelés alatt restartol a gép.
| Pentium Dual Core e2140 @2800Mhz | Gigabyte P35 DS3 | 2*1Gb Kingmax Mars DDR2 1066 | Sapphire HD3850 256MB | FSP350-60GLC | WD Caviar SE16 500GB SATA | WD Caviar 120GB PATA | Pioneer DVR-212D | Genius keyboard | Logitech MX 518 mouse+Steelpad QCK | Sony SDM-S53 15"LCD | YESICO Gladiator PC case |

#15 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 08:35

Idézet: freesman - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 13:40

Sziasztok

A gépem adatai:
Deer 500W táp
512MB DDR400 RAM
maxtor 40gb vinyó
Nec 3040 dvd író

Ha még áll a probléma:
- próbáltál windows-t újratelepíteni?
- bios-ban próbáltál az agp tulajdonságoknál állítgatni? Itt elsősorban az agp fastwrite átállítására gondolok. A radeon9000-esem fagyott, ha be volt állítva, a 9550 viszont akkor ment jól, ha be volt kapcsolva (az egy kt333cf chipes lap volt, ami a tiéd rokona).
- a lapot próbálni először a win saját driverével, illetve ha nem jó, akkor először egy régebbi, majd ha még mindig nem megy, akkor a legutolsó alaplapi drivert használni? (ennél is tapasztalatom volt, hogy a legújabb nem mindig a legjobb)

#16 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 08:39

Idézet: Tom Clancy - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 17:06

Üdv mindenkinek!

ASRock alaplap
Celeron 2.4 proci
768MB RAM
ATI 9200SE 64MB
MAXTOR 80GB
CODEGEN 300W
LG DVD-ROM+DVD író

Én a 9xxx-es radeonokhoz először a 4.11-4.12-es drivert szoktam használni (még 2 ilyen kártya van otthon). Általában display driver + atit tray tools párosban (sem control center, sem control panel nem kell nekem).

#17 Felhasználó inaktív   freesman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 13:01

Próbáltam állígatni de nem nagyon értek hozzá :( A direkt3D az ment simán  :D Semmi hiba.Már elindul majdnem minden de csak nagyon rossz minőségben  :( PL :
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080121/NFSU2_2__www...ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080121/NFSU2_3__www...ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080121/NFSU2_4__www...ltoltes.hu_.jpg
ezek a képek 1024*768 -as felbontáson készültek.Medium beállítással.
Az előző kártyámon meg ment 1600*1200 on fullon.
AMD Sempron 2800+,Asrock K7VT4A PRO alaplap, Asus AH2600PRO 512MB DDR2 AGP 8X, 512MB DDR400 RAM, Deer 500W táp, Maxtor 40GB vinyó+250GB Samsung sata2, Nec 3040 dvd író

#18 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 13:15

Idézet: Dark - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 8:35

a 9550 viszont akkor ment jól, ha be volt kapcsolva (az egy kt333cf chipes lap volt, ami a tiéd rokona).

Hmhm...
Ott is felgyorsult a kártya a bekapcsolt fast write hatására? :Đ  :Đ
Csak mert nekem is volt egy Abit KD7-E lapom, ugyanilyen chipsettel, és az eddig használt összes ATinál (9200SE, 9550, X1600Pro) be kellett kapcsolni, hogy normális sebességgel menjenek. :)

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 01. 21. 13:17 -kor

#19 Felhasználó inaktív   freesman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 14:25

Én hiába kapcsolom ki be semmi nem történik.Állítgatok mást is de akkor se történik semmi.Amúgy nem lehet hogy a ram miatt van.Mert valahol hallottam hogy lehet h kevés neki az 512MB.Mert akkor kap még 1GB mellé és talán már úgy menni fog.Csak nem akarom kidobni a pénzemet az ablakon.Mert ha nem működik úgy se akkor kidobtam 10e forintot.Amúgy a dobozára rá van írva hogy 1GB kell neki meg 400W-os táp :) A táp megvan úgyhogy...

Szerkesztette: freesman 2008. 01. 21. 14:27 -kor

#20 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 18:02

Idézet: freesman - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 14:25

Én hiába kapcsolom ki be semmi nem történik.Állítgatok mást is de akkor se történik semmi.Amúgy nem lehet hogy a ram miatt van.Mert valahol hallottam hogy lehet h kevés neki az 512MB.Mert akkor kap még 1GB mellé és talán már úgy menni fog.Csak nem akarom kidobni a pénzemet az ablakon.Mert ha nem működik úgy se akkor kidobtam 10e forintot.Amúgy a dobozára rá van írva hogy 1GB kell neki meg 400W-os táp :) A táp megvan úgyhogy...

Ááááh...az 512 ramnak semmi köze ehhez. :)
Amúgy még azzal is próbálkozhatsz, hogy a BIOSban megkeresed az AGP Aperture Size méretet, és állítasz rajta, mondjuk felteszed 256 megásra.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó