HWSW Informatikai Kerekasztal: Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 21. 17:08

Üdv!
Ven egy érdekes probléma a gépemmel.Iagzából nem tudom jó helyre írok e, mert elvileg nem biztos, hogy a vga a hibás.Arról van szó, hogy dvd lejátszása után a gép lefagy és abszolút semmire nem reagál.Csak a kikapcs az egyetlen megoldás.
A lemezek mind eredetiek.Gondolom nem azokkal van a baj.A vga egy 3 éves Inno 3d 6800 GT, piszkálva nincs (eleinte szórakoztam vele, de opengl-ben cad alatt csinált érdekes dolgokat, egyszóval nem szerette, azóta alapon megy - hogy ez pontosan mennyi, azt nem tudom, nemrég lett újratelepítve a rendszer, coolbits vagy ilyenek még nincsenek fent).A dvd egy pioneer 110D.
A vga-hoz anno adtak egy intervideo dvd nevű nagyon jó lejátszó programot.Eleinte arra gyanakodtam, de leszedtem és most a powerdvd-vel is csinálja.
Ezt leszámítva simán megy a rendszer, a dvd minden lemezt hibátlanul olvas.A kártya is teszi a dolgát, opengl-ben is működik rendesen.
Egyszóval vagy a vga vagy a dvd.
Szerintetek?
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#262 Felhasználó inaktív   daniferi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 22. 14:14

Hali,

Haveromnál nagyon sokszor belassult a gép, filmeket is alig akart lejátszani, néha becsíkozott a kép, gondoltam újrarakom, mert biztos csak valami driver probléma és egy új rendszertől ismét életre kel.

Na de a következő képet produkálja a frissen telepített vindóz:
Kép

Ilyen csíkok jelennek meg több helyen is, néha nagyobb területen is, mint az ablakok mellett. Ugyanígy csíkos már a windows betöltésekor is az xp embléma.

Ezen kívül a nagy gond, hogy nem tudok lejátszani videot: Próbáltam WMP-vel, Media Player Classiccal is, kiírja, hogy betöltés, aztán beleroppan. Belassul, alig reagál valamire, 10-ből 1-szer sikerül kilépnem, amúgy resetet kell nyomni. Még a vindózos codecectől független Mplayer is csak addig jut, hogy betöltés, a videokép helye rózsaszín lesz, aztán ugyanúgy belassul.

A Nvidia Control Center sem akar betölteni, a legfelső opció az a 3d képbeállítások megadása előnézettel. Ugye ez jönne be első használatkor. Itt is ugyanolyan lassulást/fagyást produkál, mint videolejátszáskor.

A Tune Up Utilities 2008 System Information programban sem a Display, sem pedig a Memory fül nem jön be, itt is lassított halál történik.

Tesztelni szerettem volna, a gugliban ezt találtam: Video Card Stability Test version 1.0.0.3 build 80416
Ez amikor feltelepült, ha jól láttam, frissítette a DirectX-et is, de indítás után bár látszólag start gombra kezdődött volna a teszt, már meg sem tudtam nyomni, befagyott a program.

Sajnos reggel lett, így eljöttem, hogy alhassak picit, de tervben van még a memtest futtatása, valamint egy linux live cd tesztelése, hogy ott mit produkál, illetve végső esetben egy régi, geforce mx420 videokari berakása, de jó lenne addig is tudni, merre induljak el...

Videokártya vagy RAM? Esetleg mindkettő?

Config:
ASRock p4i45d+ alaplap
Celeron processzor
2 x 256 MB RAM
Inno3D Geforce 6600 GT (rajta egy alacsony, kb 2 centis venti)
Videokari driver: 178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql

Előre is köszi a segítséget.

#263 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 15:01

Videokártyán lévő ram. Döglik, és kereshetsz új kártyát. :(

#264 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 09:19

Idézet: carcass - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 18:08

Üdv!
Ven egy érdekes probléma a gépemmel.Iagzából nem tudom jó helyre írok e, mert elvileg nem biztos, hogy a vga a hibás.Arról van szó, hogy dvd lejátszása után a gép lefagy és abszolút semmire nem reagál.Csak a kikapcs az egyetlen megoldás.
A lemezek mind eredetiek.Gondolom nem azokkal van a baj.A vga egy 3 éves Inno 3d 6800 GT, piszkálva nincs (eleinte szórakoztam vele, de opengl-ben cad alatt csinált érdekes dolgokat, egyszóval nem szerette, azóta alapon megy - hogy ez pontosan mennyi, azt nem tudom, nemrég lett újratelepítve a rendszer, coolbits vagy ilyenek még nincsenek fent).A dvd egy pioneer 110D.
A vga-hoz anno adtak egy intervideo dvd nevű nagyon jó lejátszó programot.Eleinte arra gyanakodtam, de leszedtem és most a powerdvd-vel is csinálja.
Ezt leszámítva simán megy a rendszer, a dvd minden lemezt hibátlanul olvas.A kártya is teszi a dolgát, opengl-ben is működik rendesen.
Egyszóval vagy a vga vagy a dvd.
Szerintetek?

Senki? :eek:  :(
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#265 Felhasználó inaktív   bedevil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 16:39

Üdv mindenkinek!

Adódott egy óriási problémám. Nem tudom, hogy ebben a topikban írtak már e róla, de azért is szeretnék kérni segítséget.
Van nekem egy ASUS EAH4850 1GB-os videókártyám, amin az 1GB két darab 512MB-ból tevődik össze a videókártya alaplapján. A tárgyra térve: feltettem egy pár régi játékot és egy pár új játékot. A következő történt: Jedi Academy és GTR Evolution problémamentesen fut, de a GRID, GTAIV, NFS Undercover és még a Call of Duty 4-ben is egy kis idő után midnig újraindult a gép.
Próbálkoztam frissíteni a videókártyám driverjét is, de azután is ugyanaz törént.
Amire gondolok: hogy a videókártyán az a két 512MB-os valami összeakadhat a játék futtatása során. Ha jól gondolom akkor, örömmel fogadnám ha valaki tudna ebben segíteni nekem, vagy ha rosszúl akkor gondolván az újraindulás elkerülhetőségére.

Köszönöm előre is a segítséget!

#266 Felhasználó inaktív   cs0nt1ka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 19:44

Idézet: bedevil - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 17:39

Üdv mindenkinek!

Adódott egy óriási problémám. Nem tudom, hogy ebben a topikban írtak már e róla, de azért is szeretnék kérni segítséget.
Van nekem egy ASUS EAH4850 1GB-os videókártyám, amin az 1GB két darab 512MB-ból tevődik össze a videókártya alaplapján. A tárgyra térve: feltettem egy pár régi játékot és egy pár új játékot. A következő történt: Jedi Academy és GTR Evolution problémamentesen fut, de a GRID, GTAIV, NFS Undercover és még a Call of Duty 4-ben is egy kis idő után midnig újraindult a gép.
Próbálkoztam frissíteni a videókártyám driverjét is, de azután is ugyanaz törént.
Amire gondolok: hogy a videókártyán az a két 512MB-os valami összeakadhat a játék futtatása során. Ha jól gondolom akkor, örömmel fogadnám ha valaki tudna ebben segíteni nekem, vagy ha rosszúl akkor gondolván az újraindulás elkerülhetőségére.

Köszönöm előre is a segítséget!

Milyen tápegységed van? Én arra gyanakszom, hogy nem bírja terhelés alatt a gépet kiszolgálni és ezért indul újra.
| Pentium Dual Core e2140 @2800Mhz | Gigabyte P35 DS3 | 2*1Gb Kingmax Mars DDR2 1066 | Sapphire HD3850 256MB | FSP350-60GLC | WD Caviar SE16 500GB SATA | WD Caviar 120GB PATA | Pioneer DVR-212D | Genius keyboard | Logitech MX 518 mouse+Steelpad QCK | Sony SDM-S53 15"LCD | YESICO Gladiator PC case |

#267 Felhasználó inaktív   bedevil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 21:27

Idézet: cs0nt1ka - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 19:44

Milyen tápegységed van? Én arra gyanakszom, hogy nem bírja terhelés alatt a gépet kiszolgálni és ezért indul újra.

500W-os tápom van.

#268 Felhasználó inaktív   cs0nt1ka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 20:36

Idézet: bedevil - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 22:27

500W-os tápom van.

A márkáját is leírhatnád plusz az ágankénti (elsősorban +12V-os) terhelhetőséget.
| Pentium Dual Core e2140 @2800Mhz | Gigabyte P35 DS3 | 2*1Gb Kingmax Mars DDR2 1066 | Sapphire HD3850 256MB | FSP350-60GLC | WD Caviar SE16 500GB SATA | WD Caviar 120GB PATA | Pioneer DVR-212D | Genius keyboard | Logitech MX 518 mouse+Steelpad QCK | Sony SDM-S53 15"LCD | YESICO Gladiator PC case |

#269 Felhasználó inaktív   tomcz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 28. 15:32

Szinte teljesen ugyanez a problémám. Vadonatúj Corsair VX450 W-os táp, MSI 4830OC vidkari. Nvidia 8600-ról történt a csere. Megy a gép, de néha spontán resetel. A GRID ill. CoD alatt mindig, de néha simán Win alatt is. Van a gépben Intel 8400 proc., 2 GB RAM, 4 wincsi, 1 DVD iró. Mi lehet a baj? Létezik,hogy kevés a táp? Elvileg 12 V-os ágon 33 A-ig terhelhető.

Szerkesztette: tomcz 2008. 12. 28. 15:39 -kor

Gigabyte P35C DS3R, Intel 8400, 2 GB GEIL 800 MHz, Corsair VX450, MSI 4830OC, HyperTX2

#270 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 28. 18:17

Idézet: tomcz - Dátum: 2008. dec. 28., vasárnap - 16:32

Szinte teljesen ugyanez a problémám. Vadonatúj Corsair VX450 W-os táp, MSI 4830OC vidkari. Nvidia 8600-ról történt a csere. Megy a gép, de néha spontán resetel. A GRID ill. CoD alatt mindig, de néha simán Win alatt is. Van a gépben Intel 8400 proc., 2 GB RAM, 4 wincsi, 1 DVD iró. Mi lehet a baj? Létezik,hogy kevés a táp? Elvileg 12 V-os ágon 33 A-ig terhelhető.

A táp bőven elég a gépnek nem ez a gond, szűz windózal mi a helyzet?
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#271 Felhasználó inaktív   tomcz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 28. 20:13

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2008. dec. 28., vasárnap - 17:17

A táp bőven elég a gépnek nem ez a gond, szűz windózal mi a helyzet?

Sajnos ugyanez a helyzet. Szűz Vista, szinte csak a driver felpakolva (Catalyst 8.12)
Gigabyte P35C DS3R, Intel 8400, 2 GB GEIL 800 MHz, Corsair VX450, MSI 4830OC, HyperTX2

#272 Felhasználó inaktív   sToOrm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:11

Sziasztok! Vettem egy Sapphire hd4870-nt beraktam felraktam a drivert az első pár órában tökéletesen működött semi baja nem volt de most viszont ilyeneket alkot
előre is köszi segítsgéget.

#273 Felhasználó inaktív   sToOrm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:12

Ha valaki tud pls segítsen :confused:

#274 Felhasználó inaktív   kroenen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 16:47

hi

van egy kis problémám az XpertVision (Palit) Geforce 8800 GT Super +1GB (húúú de sokáig tart csak a nevét is leírni:)) kártyámmal.

Kb 1 hónapja vettem...és azóta az összes játéknál kb 10-15 perc után kitextúrázódik a kép, a játék lefagy és aztán a windows is...én ilyet még nemb.asztam...már vagy 5 féle drivert kipróbáltam, amit adtak hozzá azt is, a legújabb 180.84-est is...de egyszerűen nem értem. gondoltam, hogy a hűtéssel van valami...de nem hiszem, mert a fan speedet is max-ra állítottam...és úgy is lefagyott...56 fok fölé alig ment játék közben...egyszerűen nem vágom...sp3 van fent. passz...végül kipróbáltam vista alatt is, ott nem csinált ilyet...direct x probléma? 9.0c van fent...

a gépem:

gigabyte EP35-DS3
Intel E7300 @2.66 Ghz
4 GB DDR2 Ram

A játékok, amelyeknél beszart a textúra: gta4, fallout 3, pronce of persia, dead space...

gondolkozok, hogy visszaviszem a boltba és a fejükhöz vágom...de előbb még benéztem, hátha tudtok segíteni

előre is kössz
Gigabyte EP35-DS3 - Intel E7300 Core2Duo @2.66GHz - 4x1GB Kingston HyperX 1066MHz - XpertVision 8800 GT Super+ 1GB - 250GB Samsung SATA - 80 GB Hitachi SCSI - Chieftec 450W

#275 Felhasználó inaktív   cs0nt1ka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 19:49

Idézet: kroenen - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 17:47

hi

van egy kis problémám az XpertVision (Palit) Geforce 8800 GT Super +1GB (húúú de sokáig tart csak a nevét is leírni:)) kártyámmal.

Kb 1 hónapja vettem...és azóta az összes játéknál kb 10-15 perc után kitextúrázódik a kép, a játék lefagy és aztán a windows is...én ilyet még nemb.asztam...már vagy 5 féle drivert kipróbáltam, amit adtak hozzá azt is, a legújabb 180.84-est is...de egyszerűen nem értem. gondoltam, hogy a hűtéssel van valami...de nem hiszem, mert a fan speedet is max-ra állítottam...és úgy is lefagyott...56 fok fölé alig ment játék közben...egyszerűen nem vágom...sp3 van fent. passz...végül kipróbáltam vista alatt is, ott nem csinált ilyet...direct x probléma? 9.0c van fent...

a gépem:

gigabyte EP35-DS3
Intel E7300 @2.66 Ghz
4 GB DDR2 Ram

A játékok, amelyeknél beszart a textúra: gta4, fallout 3, pronce of persia, dead space...

gondolkozok, hogy visszaviszem a boltba és a fejükhöz vágom...de előbb még benéztem, hátha tudtok segíteni

előre is kössz

Ha Vista alatt nem jelentkezik az általad említett anomália, akkor nagy valószínűséggel szoftveres problémával állsz szemben. Megpróbálhatnál telepíteni egy szűz XP-t.

#276 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 15:55

Idézet: kroenen - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 15:47

hi

a gépem:

gigabyte EP35-DS3
Intel E7300 @2.66 Ghz
4 GB DDR2 Ram

előre is kössz

Szia. Nekem is ez a gondom, csak nekem Vista alatt. Még az első kettő játék is stimmel. Meg még annyi, hogy pl WoW alatt nem fagy, bár ablakban tolom, viszont ha közben elkezdek webezni akkor már előfordul. Vajon mi lehet a gond? ... A kari egy sapphire edition 4870.

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090108/DSCN0083_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]

ilyeneket csinál. Ezt csak azért tudtam lefotózni mert épp nem indult ujra utána.
Driver meg minden volt próbálva. Driversweeper stb. semmi hatás.
Viszont ha neked működött új rendszerrel akkor lehet nekem is fog. csak azt a fránya vistát nem találom sehol...

#277 Felhasználó inaktív   kroenen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 12:29

Idézet: CitroM - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 15:55

Szia. Nekem is ez a gondom, csak nekem Vista alatt. Még az első kettő játék is stimmel. Meg még annyi, hogy pl WoW alatt nem fagy, bár ablakban tolom, viszont ha közben elkezdek webezni akkor már előfordul. Vajon mi lehet a gond? ... A kari egy sapphire edition 4870.

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090108/DSCN0083_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]

ilyeneket csinál. Ezt csak azért tudtam lefotózni mert épp nem indult ujra utána.
Driver meg minden volt próbálva. Driversweeper stb. semmi hatás.
Viszont ha neked működött új rendszerrel akkor lehet nekem is fog. csak azt a fránya vistát nem találom sehol...

hi

megnéztem a screenshotot (lefotóztad a tv-det?:D...én is azon játszok amúgy...:)), nekem nem így nézett ki mondjuk, amikor lefagyott...de azt hiszem tudom mi a  baj. ez órajel hiba...a driver nem megfelelő, mert van olyan driver, ami nem tudja normálisan kezelni az órajelet ehhez a kártyához. ilyen pl. a 180.84, amit a gta-hoz ajánlanak. azt felejtsd el! 180.48 vagy egy régebbi 178.24, azok jók. bár nem tudom, hogy neked melyik van fent.

nekem úgy múlt el a fagyás meg a kitextúrázódaás, hogy format minden:((((...sp2-es integrált xp újra fel..
és most már ez a probléma nem fordul elő....de egy viszont még mindig!!!!

bár ezt már nemtom, h alaplap miatt-e vagy vga továbbra is....sőt már arra is gondoltam, hogy ez nem is vga probléma, hanem az alaplap szar vmiért, vagy az egész gép konzisztencája...:(

bekapcsoloma  gépet, boot minden ok...majd 10 perc után egyszer csak elmegy a kép...a gép megy tovább, de semmi hibaüzenet, semmi. reset 5-ször...csak blank screeen...elment a jel magyarul...nem kapa  monitor a vga kártyából jelet. a mobo-n az állapotjelző ledek ios később alszanak ki, de sípoló, hibát jelző hang nincs! és az egyik cooler is brutálisan felpörög! majd miután kikapcsolom és várok egy kicsit, elindul és minden ok, a 10 perc utáni meghalás sincs!!! teljesen ok utána...de amikor megint be kell kapcsolni...

na, ehhez mit szóltok???
Gigabyte EP35-DS3 - Intel E7300 Core2Duo @2.66GHz - 4x1GB Kingston HyperX 1066MHz - XpertVision 8800 GT Super+ 1GB - 250GB Samsung SATA - 80 GB Hitachi SCSI - Chieftec 450W

#278 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 10:11

Üdv!
Akkor egy újabb hiba, nem sokkal az előző után.Mitől lehet az, hogy bekapcsoláskor a kép tök fekete marad?Miután semmit nem látni - és hiába kapcsolgatom a monitort, kép nincs - így ki kell kapcsolni a gépet, amire utána azt mondja a gép, hogy a win indítása sikertelen volt.Viszont ekkor gond nélkül elindul és hiba nélkül megy.
További tünet, hogy dvd lejátszásakor a gép lefagy.De csak akkor.
Lehet, hogy a vga hibás?Esetleg a végét járja?
Egy Inno3d 6800 GT.A gyártó oldala szerint a memória ddr3, a dobozára is ez van írva.Az everest mintha azt írná, hogy ddr.
Én látom rosszul vagy valami nem stimmel?
Kép
Kép

Bravo

#279 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 11:42

Idézet: kroenen - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 11:29

hi

megnéztem a screenshotot (lefotóztad a tv-det?:D...én is azon játszok amúgy...:)), nekem nem így nézett ki mondjuk, amikor lefagyott...de azt hiszem tudom mi a  baj. ez órajel hiba...a driver nem megfelelő, mert van olyan driver, ami nem tudja normálisan kezelni az órajelet ehhez a kártyához. ilyen pl. a 180.84, amit a gta-hoz ajánlanak. azt felejtsd el! 180.48 vagy egy régebbi 178.24, azok jók. bár nem tudom, hogy neked melyik van fent.

nekem úgy múlt el a fagyás meg a kitextúrázódaás, hogy format minden:((((...sp2-es integrált xp újra fel..
és most már ez a probléma nem fordul elő....de egy viszont még mindig!!!!

bár ezt már nemtom, h alaplap miatt-e vagy vga továbbra is....sőt már arra is gondoltam, hogy ez nem is vga probléma, hanem az alaplap szar vmiért, vagy az egész gép konzisztencája...:(

bekapcsoloma  gépet, boot minden ok...majd 10 perc után egyszer csak elmegy a kép...a gép megy tovább, de semmi hibaüzenet, semmi. reset 5-ször...csak blank screeen...elment a jel magyarul...nem kapa  monitor a vga kártyából jelet. a mobo-n az állapotjelző ledek ios később alszanak ki, de sípoló, hibát jelző hang nincs! és az egyik cooler is brutálisan felpörög! majd miután kikapcsolom és várok egy kicsit, elindul és minden ok, a 10 perc utáni meghalás sincs!!! teljesen ok utána...de amikor megint be kell kapcsolni...

na, ehhez mit szóltok???

Hali. Köszi a választ. Még nem próbáltam meg az új wint, majd ha lesz új netem akkor rakok rendszert. (remélem 1 héten belül), viszont nem ismerősek ezek a driverek amiket mondassz. Szerintem azok Nvidiás verziók, nekem meg Ati van. Abból is 8-3_xp32_dd_59746 verziót használom épp.

A másik problémád meg nem lehet hogy a táp lesz? Bár annyira nem értek hozzá, én arra tippelnék
először a leírt adatok alapján. carcassnál is.

Szerkesztette: CitroM 2009. 01. 11. 11:43 -kor

#280 Felhasználó inaktív   d1991d 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 16:33

Helló mindenkinek!

A problémám kb 1-2 hete jelentkezett először, de az elmult 2 napba már rendszeresen előjön.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

2-3 perc után ilyen lesz a kép. Feltettem a legfrisebb Ati drivert, nem segített, majd tettem fel egy régebbit, ami anno sokáig ment a gépen, müködőképes. Direct X-et is frissítettem, viruskeresést lefuttattam, de semmi. Kártyahőmérséklet terheléskor max: 36 fok.

A kártyám: Abit Radeon 9600XT 128MB
Alaplap: Asrock k7s41gx
Proci: AMD Athlon XP 2600+ (2000MHz)
1Gb DDR1 RAM

Mi lehet a gond?

Segítséget előre is köszönöm!

Szerkesztette: d1991d 2009. 01. 12. 16:34 -kor

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12